Pharming « Terug naar discussie overzicht

Sectornieuws - biotech

6.422 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 ... 318 319 320 321 322 » | Laatste
voda
0
Biotechbedrijf Pharvaris haalt $80 mln op

Het biotechbedrijf Pharvaris dat deels vanuit Leiden opereert, heeft $80 mln aan nieuw kapitaal opgehaald voor de ontwikkeling van een nieuw medicijn tegen erfelijke angio-oedeem, een zeldzame aandoening. Het bedrijf wil de concurrentie aangaan met onder meer het Nederlandse biotechbedrijf Pharming, dat al enkele jaren een medicijn tegen angio-oedeem op de markt heeft.

Een keur aan investeringsmaatschappijen, waaronder Viking Gobal Investors en Bain Capital, steekt geld in Pharvaris. In twee eerdere financieringsrondes haalde het biotechbedrijf al eens $80 mln op. De Amsterdamse investeringsmaatschappij LSP is tot nu toe de grootste aandeelhouder van Pharvaris, dat zijn hoofdkantoor in Zwitserland heeft.

Medicijn in pilvorm
Pharvaris verwacht zijn belangrijkste kandidaatsmedicijn volgend jaar voor het eerst te kunnen testen op patiënten. Het biotechbedrijf heeft als eerste onderneming een pil ontwikkeld tegen angio-oedeem. Bij deze zeldzame aandoening kan weefsel in bijvoorbeeld het gezicht van patiënten plotseling gaan zwellen, wat gevaarlijk kan zijn.

Tegen angio-oedeem zijn al diverse geneesmiddelen op de markt, maar patiënten moeten die medicijnen allemaal injecteren. De investeerders verwachten dat de pilvorm waar Pharvaris aan werkt, een belangrijk concurrentievoordeel kan opleveren.

Een van de initiatiefnemers achter Pharvaris is Hans Schikan, de voormalige ceo van het Leidse biotechbedrijf Prosensa. De Leidse onderneming had enkele jaren een beursnotering aan de Amerikaanse Nasdaq-beurs.

Pharming bouwt fabriek
Pharming kondigde vorige maand aan te werken aan een notering op de Nasdaq, naast de bestaande beursnotering op het Damrak. Pharming maakte donderdag ook bekend dat het bedrijf een eigen fabriek gaat bouwen op het Pivot Park in Oss. Met de bouw is een bedrag gemoeid van enkele tientallen miljoenen euro's.

fd.nl/ondernemen/1364877/biotechbedri...
voda
0
Met de cash weer wat Pharming kopen?

Van Herk verkoopt biotechbedrijf DCprime aan Zweden

De Rotterdamse investeerder en vastgoedmagnaat Aat van Herk brengt zijn biotechbedrijf DCprime onder in Zweden, bij het beursgenoteerde Immunicum. In ruil ontvangt Van Herk 73,9 miljoen aandelen van het Zweedse bedrijf, ter waarde van 583 mln Zweedse kroon (€57 mln). Door de transactie verwerft Van Herk een belang van 43% in Immunicum.

Van Herk blies DC Prime ruim twee jaar geleden nieuw leven in met een investering van €15 mln, enkele jaren nadat hij het bedrijf uit Leiden had overgenomen. DCprime werkt aan een vaccin dat de kans op de terugkeer van kanker bij behandelde patiënten moet verkleinen. Het gaat om een vorm van immunotherapie. Ook Immunicum werkt aan immunotherapie tegen kanker.

Uitbreiding naar Scandinavië
Afgelopen jaren groeide Van Herk uit tot de belangrijkste investeerder in Nederlandse en Belgische biotechbedrijven die nieuwe medicijnen ontwikkelen. Zo heeft de Rotterdammer een belang van bijna 10% in Galapagos. Van Herk had ook een groot belang in het Belgische biotechbedrijf Ablynx. Dat leverde hem na de verkoop van Ablynx aan Sanofi een winst van naar schatting €250 mln op.

Al eerder breidde Van Herk zijn biotechimperium uit tot Scandinavië. De Nederlandse investeerder heeft een groot belang in de beursgenoteerde Deense onderneming Zealand, dat medicijnen ontwikkelt tegen diabetes en zeldzame aandoeningen. Daarnaast is hij grootaandeelhouder van het Zweedse BioInvent en nu dan ook van Immunicum.

Productie in Leiden
Immunicum en DCprime maakten hun deal woensdagavond bekend. De twee bedrijven spreken van een 'krachtenbundeling', gericht op versterking van onder meer hun R&D-capaciteit. Erik Manting, de ceo van DCprime, wordt chief business officer van Immunicum. Het fusiebedrijf is van plan in Leiden zijn medicijnen te produceren. DCprime is in 2005 opgericht door hoogleraar Ada Kruisbeek, die nog altijd verbonden is aan het bedrijf.

fd.nl/ondernemen/1364858/van-herk-ver...
voda
0
Farmaceut Pfizer onder druk: ‘Geef octrooi coronavaccin vrij’

De Amerikaanse farmaceut Pfizer zet duizenden levens op het spel door geen inzicht te geven in de wijze waarop zijn coronavaccin is ontwikkeld, zeggen deskundigen. Een deel van de Tweede Kamer eist actie tegen Pfizer.

Stephen Friedrichs 20-11-20, 03:00 Laatste update: 03:28

Pfizer, dat deze week bekendmaakte een coronavaccin te kunnen leveren dat liefst 95 procent effectief is, wil niet afzien van zijn octrooibescherming. Daarmee krijgt de Amerikaanse farmaceut het alleenrecht om het vaccin te produceren. Nederland heeft inmiddels 7,8 miljoen doses van het vaccin ingekocht bij de farmaceut.

Voor meer zie link of pdf.

www.ad.nl/buitenland/farmaceut-pfizer...
Bijlage:
voda
0
Kiadis geeft opties uit

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kiadis Pharma NV
5,265 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Kiadis geeft in totaal 13.500 opties uit aan een beperkt aantal nieuw aangenomen technische en wetenschappelijke werknemers. Dit maakte het biotechbedrijf vrijdag bekend.

De opties zijn opties ter verwerving van gewone aandelen Kiadis, waarbij één optie het recht geeft om één gewoon aandeel te verwerven. De uitoefenprijs van de optie is de gemiddelde slotkoers waartegen gewone aandelen Kiadis worden verhandeld gedurende de drie handelsdagen voorafgaand aan de dag waarop de optie wordt toegekend.

De uitgifte valt onder het Kiadis Pharma N.V. 2016 Aandelenoptie- en Aandelen Appreciatie Recht Plan.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Brussel betaalt 15,50 euro per dosis coronavaccins Pfizer'

Gepubliceerd op 20 november 2020 09:14 | Views: 2.470

Pfizer Inc 19 nov
36,19 -0,13 (-0,36%)

BRUSSEL (AFN) - De Europese Unie zal mogelijk meer dan 10 miljard euro moeten betalen voor de honderden miljoenen coronavaccins van farmaceuten Pfizer en BioNTech. Persbureau Reuters meldt op basis van bronnen dat de maker van het vaccin en de EU een prijs per dosis van 15,50 euro overeen zijn gekomen.

Het coronavaccin van het Amerikaanse Pfizer en het Duitse BioNTtech, wordt mogelijk half december al goedgekeurd door Amerikaanse en Europese medicijnautoriteiten. Het vaccin zou voor 95 procent effectief zijn bij het bestrijden van Covid-19.

Een woordvoerder bij de Europese Commissie weigerden tegen Reuters in te gaan op de voorwaarden en de prijsstelling. Ook de farmaceuten wilden niet reageren.
Bert van M
0
Opmerkelijk: Van het Franse biotech bedrijf Neovacs zijn vandaag, tot nu toe, ruim 188miljoen stukjes verhandeld, her aantal vrij te verhandelen aandelen is 118 milj. Een behoorlijk geschuif van Eurocentjes.
voda
0
Pfizer vraagt Amerikaanse FDA fiat voor coronavaccin

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pfizer Inc
$ 36,70 0,51 1,41 % NYSE

(ABM FN-Dow Jones) Het Amerikaanse farmaconcern Pfizer heeft met diens Duitse partner BioNTech bij de Amerikaanse Food and Drug Administration een verzoek ingediend voor een noodvergunning voor het coronavaccin dat de twee hebben ontwikkeld. Dit maakte Pfizer vrijdag bekend.

Pfizer denkt dit jaar nog 50 miljoen vaccins te kunnen produceren en 1,5 miljard in 2021.

Het verzoek is gebaseerd op de laatste testresultaten waaruit een effectiviteit van meer dan 95 procent bleek.

Als een verrassing komt de aanvraag niet. Pfizer gaf woensdag al aan, toen het kon meedelen dat de effectiviteit van het vaccin hoger ligt dan aanvankelijk gemeld, dat het vlot een noodvergunning bij de FDA zou aanvragen.

Het aandeel Pfizer noteerde vrijdag in de elektronische handel voorbeurs 1,4 procent hoger.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Coronabehandeling Regeneron krijgt goedkeuring FDA

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Regeneron Pharmaceuticals Inc
$ 518,89 4,18 0,81 % NASDAQ

(ABM FN-Dow Jones) De coronabehandeling van Regeneron Pharmaceuticals is door de U.S. Food and Drug Administration goedgekeurd bij milde tot gematigde gevallen. Dit werd zondag bekend.

Het gaat om een cocktail van antilichamen om coronapatiënten te behandelen vanaf 12 jaar die niet in het ziekenhuis liggen maar het risico lopen om ernstig ziek te worden door het virus.

De antilichamenbehandeling van Regeneron wordt nog klinisch getest. De FDA gaf goedkeuring voor het gebruik op basis van de data van een studie met ongeveer 800 proefpersonen waarvan 3 procent na toediening alsnog naar het ziekenhuis moest, tegenover 9 procent die een placebo kregen.

In oktober kreeg de Amerikaanse president Donald Trump de antilichamen toegediend nadat hij het coronavirus opliep.

De behandeling van Regeneron is de tweede in zijn soort die goedkeuring krijgt. Eli Lilly kreeg eerder deze maand al groen licht. Onder meer AstraZeneca en GlaxoSmithKline werken aan soortgelijke behandelingen.

Verder is ook de virusremmer remdesivir van Gilead Sciences goedgekeurd als coronabehandeling, maar dan bij patiënten die in het ziekenhuis liggen. Uit onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie bleek vorige week dat het middel in die hoedanigheid nauwelijks effectief zou zijn.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Laatste coronanieuws: AstraZeneca meldt 90% effectiviteit voor vaccin

08.21 uur | AstraZeneca meldt 90% effectiviteit voor coronavaccin

Het coronavaccin van AstraZeneca kan bij een goede dosering mogelijk een bescherming van 90% tegen covid-19 bieden. Dat heeft het farmaconcern maandagochtend bekendgemaakt op basis van voorlopige resultaten van twee omvangrijke onderzoeken met menselijke proefpersonen. Topman Pascal Soriot van AstraZeneca concludeert dat sprake is van een 'zeer effectief' middel.

fd.nl/economie-politiek/1365212/laats...
voda
0
Het potentiële coronavaccin van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford lijkt voor 70 procent te beschermen, meldt de farmaceut maandag.

Opvallend aan de onderzoeksresultaten is dat de effectiviteit van het vaccin steeg bij een groep vrijwilligers die eerst een halve dosis kregen, gevolgd door een volledige dosis. Bij hen leek het vaccin voor maar liefst 90 procent te beschermen.

Bij het onderzoek naar het vaccin waren 20.000 vrijwilligers betrokken, de helft in het Verenigd Koninkrijk, de andere helft in Brazilië. Er zijn dertig (niet ernstige) coronagevallen vastgesteld bij mensen die twee volledige doses van het vaccin kregen. Onder de controlegroep, die een placebo kregen toegediend, zijn 101 gevallen vastgesteld.

Het potentiële vaccin van AstraZeneca wordt door gezondheidsorganisatie WHO gezien als het meest veelbelovende. De Europese Commissie sloot al een deal met AstraZeneca en hoopt 300 miljoen doseringen te ontvangen als het vaccin wordt goedgekeurd.

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef vrijdag in een brief aan de Tweede Kamer dat het vaccin van AstraZeneca, samen met die van Pfizer, op dit moment het meest kansrijk lijkt voor snelle beschikbaarheid. AstraZeneca sprak eerder deze maand de hoop uit begin 2021 de eerste vaccins uit te delen.

Afgelopen weken bleken vaccins van farmaceuten Pfizer en Moderna voor 90 procent te beschermen.

www.nu.nl/coronavirus/6092182/oxford-...
lucas D
1
www.pharming.com/nl/nieuws

Pharming Group Publicly Files Registration Statement with the U.S.
SEC to Facilitate Listing of ADSs Representing Ordinary Shares on
Nasdaq Global Market
Leiden, The Netherlands, 26 November 2020: Pharming Group N.V. (Euronext Amsterdam: PHARM)
("Pharming" or the "Company"), a global, commercial stage biopharmaceutical company developing
innovative protein replacement therapies and precision medicines for the treatment of rare diseases
and unmet medical needs, today announces that it has publicly filed a registration statement with the
U.S. Securities and Exchange Commission (the "SEC") in connection with a proposed listing of American
Depositary Shares ("ADSs") representing the Company's ordinary shares of nominal value €0.01 each
("Ordinary Shares") on the Nasdaq Global Market ("Nasdaq").
The registration statement was filed to facilitate the creation of a trading market in the U.S. for ADSs
representing the Ordinary Shares. The Company is not proposing to sell any shares in connection with
the Nasdaq listing. The registration of shares by the Company’s directors and officers named in the
“Registered Holders” section of the Registration Statement does not imply that any such Registered
Holder has the intention and/or an obligation, to sell the ADSs.
Moreover, as Registered Holders, the directors and officers will remain subject to the applicable
obligations and restrictions with regard to the trading of the registered shares, including but not limited
to those pursuant to the European Market Abuse Regulation, the Dutch Financial Supervision Act and
(other) applicable securities laws. The registration statement is subject to ongoing review by the SEC,
and the proposed listing of ADSs representing the Ordinary Shares is subject to approval by Nasdaq.
The Ordinary Shares will continue to be admitted to trading on Euronext Amsterdam.
About Pharming Group N.V.
Pharming Group N.V. is a global, commercial stage biopharmaceutical company developing innovative
protein replacement therapies and precision medicines for the treatment of rare diseases and unmet
medical needs.
The flagship of our portfolio is our recombinant human C1 esterase inhibitor, or rhC1INH, franchise.
C1INH is a naturally occurring protein that downregulates the complement cascade in order to control
swelling in affected tissues.
Our lead product, RUCONEST® is the first and only plasma-free rhC1INH protein replacement therapy.
It is approved for the treatment of acute hereditary angioedema, or HAE, attacks. We are
commercializing RUCONEST® in the United States, the European Union and the United Kingdom
through our own sales and marketing organization, and the rest of the world through our distribution
network.
We are also developing rhC1INH for subsequent indications, including pre-eclampsia, acute kidney
injury and we also investigating the clinical efficacy of rhC1INH in COVID-19.
In addition, we are studying our oral precision medicine, leniolisib (a phosphoinositide 3-kinase delta,
or PI3K delta, inhibitor), for the treatment of activated PI3K delta syndrome, or APDS, in a registration
enabling Phase 2/3 study in the US and Europe.
Furthermore, we are also leveraging our transgenic manufacturing technology to develop nextgeneration protein replacement therapies most notably for Pompe disease, which program is currently
in the preclinical stage.

Important Notice
This document does not constitute a prospectus within the meaning of the Prospectus Regulation (EU)
2017/1129, as amended, and does not constitute an offer to acquire securities. Any offer to acquire
the securities referred to herein will be made, and any investor should make his investment, solely on
the basis of information that will be contained in the prospectus to be made generally available in the
Netherlands in connection with such offering. When made generally available, copies of the prospectus
may be obtained free of charge through the website of the Company.
Forward-looking Statements
This press release contains forward-looking statements, including with respect to timing and progress
of Pharming’s preclinical studies and clinical trials of its product candidates, Pharming’s clinical and
commercial prospects, Pharming’s ability to overcome the challenges posed by the COVID-19 pandemic
to the conduct of its business, and Pharming’s expectations regarding its projected working capital
requirements and cash resources, which statements are subject to a number of risks, uncertainties and
assumptions, including, but not limited to the scope, progress and expansion of Pharming’s clinical trials
and ramifications for the cost thereof; and clinical, scientific, regulatory and technical developments. In
light of these risks and uncertainties, and other risks and uncertainties that are described in Pharming’s
2019 Annual Report and its report for the six months ended 30 June 2020, the events and circumstances
discussed in such forward-looking statements may not occur, and Pharming’s actual results could differ
materially and adversely from those anticipated or implied thereby. Any forward-looking statements
speak only as of the date of this press release and are based on information available to Pharming as of
the date of this release.

Inside Information
This press release relates to the disclosure of information that qualifies, or may have qualified, as inside
information within the meaning of Article 7(1) of the EU Market Abuse Regulation

Pharming Group, Leiden, The Netherlands
Sijmen de Vries, CEO: T: +31 71 524 7400
Susanne Embleton, Investor Relations Manager: T: +31 71 524 7400 E: investor@p
[verwijderd]
0
quote:

Louis7 schreef op 23 november 2020 11:02:

AZD1222 vaccine met primary efficacy endpoint in preventing COVID-19.

www.astrazeneca.com/content/astraz/me...
Inmiddels veel meer over bekend zit een luchtje aan .

Ruud..
[verwijderd]
0
The APeX-J trial met its primary endpoint of a reduction in the rate of HAE attacks for berotralstat 150 mg compared to placebo during the 24-week period (p=0.003). Berotralstat was safe and generally well-tolerated in the trial.

These results are consistent with the global phase 3 APeX-2 trial, where berotralstat 150 mg also reduced the rate of HAE attacks compared to placebo (p<0.001) and was safe and generally well-tolerated.
[verwijderd]
0
Beursblik: Degroof Petercam verhoogt koersdoel Galapagos
Gecreëerd: 10:10

(ABM FN) Degroof Petercam heeft dinsdag het koersdoel voor Galapagos verhoogd van 110,00 naar 112,00 euro bij een ongewijzigd Houden advies.

Analist Benoit Louage staat achter het besluit van Galapagos om een Fase 2b PINTA studie op te starten na de resultaten die het biotechbedrijf maandagavond presenteerde met GLPG1205.

De nieuwe studie zou informatie moeten geven over de veiligheid van het middel, zeker in combinatie met Ofev, aldus Louage.

Het koersdoel werd verhoogd, omdat de analist het middel GLPG1205 in zijn model opnam. "GLPG1205 blijft relatief risicovol", merkte de analist op.

Het aandeel Galapagos steeg dinsdag 3,9 procent naar 107,15 euro.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481
[verwijderd]
0
ABM FN-Dow Jones) Galapagos heeft maandag positieve topline resultaten aangekondigd met GPR84-remmer GLPG1205 in een fase 2 PINTA-studie bij patiënten met idiopathische longfibrose (IPF).

Patiënten die GLPG1205 kregen bovenop hun standaardbehandeling toonden na 26 weken een verminderde afname in geforceerde vitale longcapaciteit. De bijwerkingen van GLPG1205 bleven beperkt tot voornamelijk misselijkheid.

Gebaseerd op de resultaten van dit onderzoek, is Galapagos voornemens door te gaan met GLPG1205 in een Fase 2b-studie.

"Rekening houdend met de beperkingen van deze vroege klinische studie, is PINTA een positief resultaat", aldus prof. dr. Toby Maher, professor in geneeskunde aan de Keck School of Medicine, University of Southern California. "De waargenomen consequente veranderingen in de behandelingsgroepen en het gebruik van verschillende analytische methoden zijn erg bemoedigend. Alhoewel we meer moeten begrijpen over de verdraagzaamheid van het geneesmiddel op lange termijn, rechtvaardigen de PINTA-resultaten verder onderzoek."

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Habsnurker
0
Verastem Oncology Initiates Phase 2 Registration-Directed Trial of VS-6766 and Defactinib in Recurrent Low-Grade Serous Ovarian Cancer

Verastem, Inc. (Nasdaq:VSTM) (also known as Verastem Oncology), a biopharmaceutical company committed to advancing new medicines for patients battling cancer, today announced the initiation of a Phase 2 registration-directed clinical trial of VS-6766, its RAF/MEK inhibitor, and defactinib, its FAK inhibitor, in patients with recurrent low-grade serous ovarian cancer (LGSOC).

Linkje: pipelinereview.com/index.php/20201201...
[verwijderd]
0
Galapagos kondigt de eerste dosering met GLPG2737 aan van patiënten met polycystische nierziekte in de MANGROVE Fase 2-studie

Mechelen, Belgium; 1 december 2020, 22.01 CET; Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) kondigt de eerste dosering aan van de MANGROVE Fase 2-studie met kandidaatmedicijn en CFTR-remmer GLPG2737 bij patiënten met autosomaal dominante polycystische nierziekte (autosomal dominant polycystic kidney disease; ADPKD).



MANGROVE is een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde studie die de werking onderzoekt van een eenmaal daagse orale dosis van GLPG2737. Het kandidaatmedicijn of de placebo wordt gedurende 52 weken toegediend aan maximaal 60 ADPKD-patiënten bij wie de ziekte zich snel ontwikkelt. De patiënten zullen gerandomiseerd worden in een 2:1 verhouding van behandeling of placebo. De primaire doelstellingen van de studie zijn het evalueren van de groei van het totale niervolume gedurende 52 weken in vergelijking met placebo alsook het beoordelen van de algemene veiligheid en verdraagbaarheid. Secundaire metingen zijn nierfunctie, farmacokinetiek en -dynamiek. De rekrutering voor de MANGROVE-studie is gepland in 7 Europese landen.



GLPG2737 is een CFTR1 remmer. In eerdere klinische studies werd deze compound goed verdragen door patiënten. Er wordt verondersteld dat het blokkeren van het CFTR-kanaal de groei en uitbreiding van cysten kan afremmen bij patiënten met ADPKD.



“GLPG2737 biedt ons een mogelijke kans voor de behandeling van ADPKD, een ziekte met een grote onvervulde behoefte”, zei Dr. Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer bij Galapagos. “Met MANGROVE hebben we een klinisch relevante studie en we verwachten dat ze ons nieuwe inzichten zal geven in het potentieel belang van CFTR-remming als een mechanisme om deze ernstige, snel evoluerende ziekte te behandelen.”



Over ADPKD

Autosomale dominante polycystische nierziekte treft wereldwijd ongeveer 15 miljoen personen en is vandaag de vierde belangrijkste oorzaak van nierfalen.2 Bij deze ziekte vergroten beide nieren doorgaans door met vloeistof gevulde cysten, wat bij ongeveer 50 procent van de patiënten leidt tot nierfalen voor de leeftijd van 60 jaar.3 Patiënten hebben hierdoor nierdialyse en mogelijk een niertransplantatie nodig. Patiënten kunnen ook lijden aan hypertensie, buikpijn, nierinfecties, scheuren van cysten, bloedingen en andere symptomen die de levenskwaliteit beïnvloeden. Andere organen kunnen ook worden aangetast. De behandeling is erop gericht de symptomen te verlichten en de daarmee gepaard gaande hypertensie onder controle te houden. Momenteel is er slechts één behandeling (Tolvaptan) beschikbaar om de progressie van de cysten en nierinsufficiëntie af te remmen.4 Die wordt echter niet door alle patiënten verdragen.



Over Galapagos

Galapagos (Euronext & NASDAQ: GLPG) ontdekt en ontwikkelt geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Verschillende geneesmiddelen leverden al veelbelovende resultaten op bij patiënten, en bevinden zich momenteel in een vergevorderd onderzoeksstadium in verschillende ziektes. Onze pijplijn bestaat uit onderzoeksprogramma's tot en met fase 3-studies over ontstekingsziekten, fibrose, en andere indicaties. De ambitie van Galapagos is om uit te groeien tot een toonaangevend internationaal biofarmaceutisch bedrijf, gericht op het ontdekken, de ontwikkeling en de commercialisering van innovatieve medicijnen. Meer informatie op www.glpg.com.



GLPG2737 is een geneesmiddel in ontwikkeling waarvan de werkzaamheid en veiligheid nog niet is aangetoond.



Voor meer informatie over onze vroege klinische programma’s: www.glpg.com/other-programs

Voor meer informatie over de studies met GLPG2737 in ADPKD(NCT04578548): www.clinicaltrials.gov



Contacten



Investeerders:

Elizabeth Goodwin

VP Investor Relations

+1 781 460 1784



Sofie Van Gijsel

Senior Director Investor Relations

+32 485 19 14 15
[verwijderd]
0
Beursblik: optimistische beursexperts tippen Galapagos
Gecreëerd: 13:01

(ABM FN-Dow Jones) Beursexperts zijn nog optimistischer geworden en dichten het aandeel Galapagos in december de beste kansen toe. Dit blijkt woensdag uit de maandelijkse enquête van Actiam.

Na een stijging van 13,5 procent in november, denken de beursexperts dat hier in december nog wel iets bovenop kan. Ruim de helft van de experts is optimistisch gestemd, tegenover maar 21 procent die de laatste beursmaand van 2020 met pessimisme bekijkt.

Het meest kansrijke aandeel voor december is volgens de experts Galapagos, gevolgd door ING en Ahold Delhaize. Wegblijven moeten beleggers bij Adyen.

Klik hier voor: optimistische beursexperts tippen Galapagos

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999 De newsfeed is tenminste 15 minuten vertraagd en is een beperkte weergave van de totale webfeed die ABM Financial News levert.
[verwijderd]
0
Biophytis - Volgende stappen om potentiële waarde te creëren
Boursorama CP • 12/03/2020 om 08:00 uur

COVA - Snellere rekrutering van patiënten in de tweedelige fase 2/3 klinische studie waarin Sarconeos (BIO101) werd geëvalueerd bij de behandeling van acuut respiratoir falen geassocieerd met COVID-19

? Einde van de rekrutering van patiënten voor het eerste deel van de studie gepland voor eind december 2020

? Tussentijdse analyse en einde van de rekrutering van patiënten (deel 2) gepland voor het eerste kwartaal van 2021

? Eerste resultaten van de volledige studie verwacht in het tweede kwartaal van 2021

? Positieve resultaten van COVA zouden het mogelijk moeten maken om een ??Emergency Use Authorization (EUA) aanvraag in te dienen bij de FDA in de Verenigde Staten en een voorwaardelijke handelsvergunning bij deEuropees Geneesmiddelenbureau in Europa

o SARA-INT - De fase 2 klinische studie voor de behandeling van sarcopenie wordt voortgezet. Ontslag van de laatste patiënt gepland voor eind december 2020. Eerste resultaten van de klinische studie verwacht in de eerste helft van 2021

o MYODA - Begin van de fase 1 klinische studie voor de behandeling van Duchenne spierdystrofie gepland voor de eerste helft van 2021, afhankelijk van de evolutie van de COVID-19-pandemie

6.422 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 ... 318 319 320 321 322 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 09:04
Koers 0,874
Verschil -0,087 (-9,06%)
Hoog 0,957
Laag 0,874
Volume 3.743.349
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437