ING Groep « Terug naar discussie overzicht

ING - PB's en andere relevante informatie

5.538 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 ... 273 274 275 276 277 » | Laatste
Koffiezondersuiker
0
hey mensen,

Ben weer even terug hier. We hebben even TA nodig, want ik denk dat ING bij dit niveau, iets lager, 7.25-7.40 een sterke steun vind want dat was in Dec ook. Houd rekening met een sterke herstelbeweging vanaf dit punt, terug naar die 8.50 een tijdje eerder.

En van plan in te stappen, vanmiddag na opening Wall Street.
Koffiezondersuiker
0
Verwijder even mijn bericht aub. Dat is niet relevant (genoeg) voor andere ING-beleggers hier.
voda
0
Taiwan neemt ING onder de loep voor valutaspeculatie - media

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
7,293 -0,162 -2,17 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank, Citigroup, JPMorgan en Standard Chartered worden door Taiwan beschuldigd van valutaspeculatie en de rol van ING wordt momenteel onderzocht. Dit schreef persbureau Bloomberg vrijdag op basis van bronnen.

De banken zouden naar verluidt voor agrarische klanten, zoals de Amerikaanse gigant Cargill, voor 11 miljard dollar aan termijn-futures in de Taiwanese dollar hebben ingenomen.

De ingenomen posities zouden gebaseerd zijn op fysieke graanhandel die opzettelijk werd verhandeld in Taiwanese dollar om te speculeren op de lokale valuta.

Naast ING wordt ook de rol van Australia & New Zealand Banking Group onderzocht, aldus bronnen van Bloomberg.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
Banken gaan gegevens fraudeurs delen met slachtoffers

Gepubliceerd op 2 februari 2021 11:42 | Views: 442

DEN HAAG (ANP) - Consumenten die online zijn opgelicht kunnen voortaan hun geld via de rechter terugvorderen. Nederlandse banken gaan naam en adres van internetoplichters namelijk aan slachtoffers geven als zij daarom vragen. Een woordvoerder van de Nederlandse Vereniging van Banken bevestigde eerdere berichtgeving daarover in het AD. Hij verwacht dat banken eind februari zover zijn.

To nu toe stonden veel gedupeerden van bijvoorbeeld Marktplaats-fraude machteloos. Banken verstrekten vanwege de privacy geen persoonsgegevens en bij de politie ontbreekt het veelal aan mankracht om dit soort kleine criminaliteit aan te pakken. Banken besloten vorig jaar om onder voorwaarden personalia wel te gaan verstrekken. Dat gebeurde na een gesprek met minister Ferd Grapperhaus van Justitie.

De gegevens van fraudeurs worden overigens niet lukraak verstrekt. Wie is opgelicht moet eerst aangifte doen. Daarnaast zullen banken eerst vragen aan de fraudeur om het geld terug te storten. Daarvoor krijgt die persoon drie weken de tijd.
voda
0
ING gestraft in Taiwan - media

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
7,766 0,049 0,63 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) ING is samen met een paar andere banken gestraft door de Taiwanese autoriteiten. Dit meldde persbureau Reuters zondag.

ING, Deutsche Bank, ANZ en Citi kregen volgens het persbureau inmiddels een brief van de Taiwanese centrale bank waarin wordt uitgelegd welke straf de banken krijgen voor valutaspeculatie.

Voor ING zou de straf eruit bestaan dat diens kantoor in Taipei gedurende een periode van negen maanden bepaalde valutatransacties niet mag uitvoeren. De straf gaat aanstaande maandag in.

Deutche Bank zou volgens Reuters het hardst worden gestraft en zelfs voor een periode van twee jaar bepaalde transacties niet meer mogen uitvoeren.

Persbureau Bloomberg schreef eind januari al over de kwestie.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
2
Beursblik: Kepler voorziet hoog dividendrendement ING

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
7,766 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) ING zal dit jaar mogelijk voor 1,07 euro per aandeel aan dividenden uitkeren, wat een dividendrendement zou opleveren van bijna 14 procent. Dat stelde Kepler Cheuvreux maandag in een rapport.

Analist Benoit Pétrarque zag de kwartaalrapportages en presentaties van sectorgenoten waaronder BNP Paribas en stelde daarna zijn verwachtingen voor het dividend bij ING bij.

ING zal naar zijn inschatting een dividend van 0,11 euro per aandeel voorstellen bij de jaarvergadering, in lijn met de aanbevelingen van de Europese Centrale Bank, en in het vierde kwartaal een inhaaldividend over 2019 en 2020, plus een interimdividend over 2021, van in totaal 0,96 euro uitkeren.

Kepler Cheuvreux blijft het aandeel ING aanprijzen als koopje, vanwege het verwachte dividend en de ruimte om eigen aandelen in te kopen als de ECB-beperkingen vanwege de coronacrisis voorbij zijn. Ook vindt Pétrarque ING een geloofwaardige belegging die rekening houdt met reflatie.

Kepler heeft een koopadvies op ING met een koersdoel van 11,60 euro.

Het aandeel ING sloot vrijdag op 7,77 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
Betalen via iDEAL neemt flink toe door coronacrisis

Gepubliceerd op 10 februari 2021 15:48 | Views: 347

AMSTERDAM (ANP) - De betalingen via iDEAL zijn in januari met een recordtempo gestegen. Dat kwam mede door de grote toename van onlineshoppen sinds de uitbraak van het coronavirus. De omzet met iDEAL is in januari met dik 50 procent gegroeid, tot krap 8,3 miljard euro.

Op jaarbasis was volgens eigenaar Currence en Betaalvereniging Nederland sprake van een toename met bijna 52 procent. Dat resulteerde in bijna 97 miljoen transacties. Sinds iDEAL tien jaar geleden breed geaccepteerd werd, ongeveer vijf jaar na de lancering in 2005, is de groei van het aantal maandelijkse betalingen niet zo hoog geweest.

Currence en de Betaalvereniging meldden verder dat de daling van betalingen tussen consumenten onderling verder is teruggelopen van 22 procent vorig jaar naar 15 procent nu. Dat komt mede door de lockdown en de avondklok. De toename van het aantal iDEAL-betalingen bij en tussen onlinewinkels is naar schatting met 65 procent gestegen.

Eerder werd al bekend dat het aantal pinbetalingen aan fysieke winkelkassa’s in januari met bijna 30 procent is gedaald. Dat is de sterkste daling sinds 2005 toen Currence en de Betaalvereniging de maandcijfers voor pinnen zijn gaan bijhouden. Voor de crisis nam het aantal pinbetalingen jaarlijks met gemiddeld 10 procent toe.
voda
0
Beursblik: winst ING halveert bijna

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
7,81 -0,019 -0,24 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) ING zal vrijdag een halvering van de winst bekendmaken, door lagere rentebaten, hogere kosten en noodzakelijke kredietvoorzieningen tijdens de coronapandemie. Dat blijkt uit een consensusverwachting van analisten, die werd ingezien door ABM Financial News.

De analisten rekenen gemiddeld op een daling van de nettowinst met 47 procent tot 464 miljoen euro, van 880 miljoen euro een jaar eerder.

Men verwacht een daling van de inkomsten met ruim 200 miljoen euro tot 4,22 miljard euro, toe te schrijven aan een daling van de rentebaten met zo'n 8 procent tot 3,33 miljard euro, vergelijkbaar met het derde kwartaal.

Gezien de tegenvallende rentebaten en lage leenvolumes bij ABN AMRO en KBC deze week, zouden die verwachte daling nog wel eens te optimistisch kunnen zijn, waarschuwde analist Martina Matouskova van Jefferies.

De operationele kosten van ING stijgen naar verwachting tot 2,93 miljard euro, was 10 procent meer is dan een jaar eerder.

De aandacht van beleggers zal vooral uitgaan naar de vooruitblik op het nieuwe jaar en de manier waarop de bank zich wil positioneren. ING heeft beloofd dat de kosten omlaag zullen gaan, en daar zal waarschijnlijk een nadere toelichting op komen.

De voorzieningen voor leningen die door de crisis mogelijk niet worden terugbetaald, worden op 671 miljoen euro geschat, wat fors meer is dan in het derde kwartaal en ook meer dan een jaar eerder.

Kepler Cheuvreux rekent op een dividend van 0,11 euro per aandeel bij de jaarvergadering, conform de richtlijnen van de Europese Centrale Bank. Verwacht wordt dat ING een inhaaldividend zal uitkeren zodra dit weer wordt toegestaan mogelijk rond oktober, maar dat kan ook tot eind 2021 worden uitgesteld.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
De Volksbank wil in drie jaar tot 500 arbeidsplaatsen schrappen

Gepubliceerd op 12 februari 2021 07:23 | Views: 0

UTRECHT (ANP) - De Volksbank gaat reorganiseren. Bij het financiële concern achter merken als SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen verdwijnen de komende drie jaar 400 tot 500 banen. Tegelijkertijd geeft de bank aan dat er op termijn ook nieuwe banen zullen ontstaan, waar nieuwe medewerkers voor worden aangetrokken. Dat is wel afhankelijk van het groeitempo.
voda
0
ING boekt meer winst dan verwacht

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
7,824 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft in het vierde kwartaal van 2020 meer nettowinst dan verwacht geboekt, terwijl de nettorentebaten in lijn met de verwachtingen uitkwamen. Dit bleek vrijdagochtend uit de cijfers van Nederlandse bank met een notering in Brussel en Amsterdam.

De bank boekte in het vierde kwartaal 727 miljoen euro aan nettowinst. De consensus rekende op maar 464 miljoen euro. Een jaar eerder was dit nog 880 miljoen euro.

De inkomsten daalden naar 4,16 miljard euro. De gemiddelde analist rekende op 4,22 miljard euro.

Verder gingen de rentebaten met 7,0 procent omlaag naar 3,34 miljard euro. De consensus mikte op 3,33 miljard euro, ofwel een daling van 8 procent.

De operationele kosten stegen wel, met 8,9 procent naar 2,9 miljard euro. Dit is in lijn met de consensus.

De stroppenpot werd in het vierde kwartaal gevuld met 208 miljoen euro. Een jaar eerder was dit 428 miljoen euro. In heel 2020 zette ING bijna 2,7 miljard euro apart.

Over het hele jaar bedroeg de nettowinst 2,5 miljard euro, de inkomsten 17,6 miljard en de nettorentebaten 13,6 miljard. Dit is respectievelijk 48, 3,7 en 3,4 procent lager dan in 2019.

De CET1 ratio kwam op 15,5 procent uit. Een jaar eerder was dit 14,6 procent.

"Ik ben trots op de veerkracht van ING in 2020", aldus CEO Steven van Rijswijk in een toelichting vrijdagochtend.

"We stellen een dividenduitkering voor in lijn met de aanbevelingen van de Europese Centrale Bank", voegde de CEO verder toe. ING wil een dividend van 0,12 euro per aandeel uitkeren.

Kepler Cheuvreux mikte op een dividend van 0,11 euro per aandeel.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Gepubliceerd op 12 februari 2021 07:27 | Views: 0

ING 11 feb
7,82 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (ANP) - ING heeft door de coronacrisis afgelopen jaar ruwweg de helft minder winst gemaakt. Volgens het financiële concern drukten de viruspandemie en de strenge lockdownmaatregen met name op de vraag naar leningen, zowel bij consumenten als bedrijven. Ook moest er veel geld apart gezet worden voor leningen die mogelijk nooit meer worden terugbetaald, al speelde dat laatste wel minder in de laatste maanden van het jaar.

Onder de streep bleef een kleine 2,5 miljard over. Een jaar eerder ging nog bijna 4,8 miljard euro winst in de boeken. In het slotkwartaal was de winstval minder groot, met een afname van dik 17 procent tot 727 miljoen euro. In deze periode hoefde er relatief gezien veel minder geld naar de stroppenpot.

Topman Steven van Rijswijk is ondanks alles tevreden met de resultaten. Hij wijst erop dat de bank er wereldwijd wel meer klanten bij kreeg. Ook bleef ING volgens hem een "gezonde vraag" naar hypotheken zien.

Het financiële concern schrapte enkele maanden terug nog ongeveer 1000 banen bij de zakenbank en de activiteiten voor consumenten in het buitenland. Die ingreep was onder meer nodig vanwege het tegenvallende economische klimaat. Vakbonden vreesden direct dat er ook honderden banen in Nederland verloren zouden gaan, maar hoe de reorganisatie hier precies zou uitpakken moest nog worden besloten.
voda
0
Beursblik: solide resultaten ING

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
7,824 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft vrijdagochtend solide resultaten gepresenteerd. Dit stelden de analisten van Morgan Stanley in reactie op de cijfers van de bank.

De nettorentebaten, de fees en de kosten waren volgens het beurshuis allemaal beter dan verwacht.

Ook de stroppenpot ontwikkelde zich veel beter dan verwacht, met een toevoeging van 208 miljoen euro. Gemiddeld hadden analisten gerekend op een bedrag van 671 miljoen euro, terwijl Morgan Stanley vooraf uitging van meer dan 700 miljoen euro.

Daardoor was de winst voor belastingen met iets meer dan een miljard euro veel hoger dan de 589 miljoen euro die analisten gemiddeld hadden verwacht.

Het belangrijkste is volgens de zakenbank echter dat het dividend over de tweede jaarhelft van 2019 en 50 procent van de winst in 2020 gereserveerd blijven voor een mogelijke dividenduitkering in het vierde kwartaal van 2021.

Verder ontwikkelden de risicokosten zich ook goed, aldus Morgan Stanley.

De grote vraag blijft echter wat de outlook voor het huidige boekjaar is.

Morgan Stanley heeft een Gelijkgewogen advies op ING met een koersdoel van 8,80 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: ING verrast positief

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
7,824 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft in het vierde kwartaal flink positief verrast. Dit concludeerde analist Martina Matouskova van Jefferies vrijdag.

Onder meer de rentebaten vielen mee, net als alle andere kerncijfers, en dit zal door de markt gewaardeerd worden, denkt zij. Ook wist ING de kosten volgens Jefferies “goed in de hand te houden”.

De nettowinst van 727 miljoen euro was dan ook vele hoger dan de 464 miljoen euro die was verwacht.

ING keert over 2020 een dividend uit van 0,12 euro per aandeel, in lijn met de restricties van de ECB, maar heeft de intentie meer uit te keren zodra de centrale bank hier ruimte voor geeft.

De kredietkosten naderen in 2021 de 25 basispunten ‘door de cyclus’, aldus de analist, maar een verdere outlook ontbrak.

Jefferies heeft een koopadvies op ING met een koersdoel van 9,80 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel ING stevig

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
8,219 0,395 5,05 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft vrijdag het koersdoel voor ING verhoogd van 8,00 naar 11,00 euro bij een ongewijzigd koopadvies. Het aandeel ING kreeg ook een plekje op de favorietenlijst van KBC.

Goed werk van ING in het vierde kwartaal, oordeelde KBC.

ING moest volgens KBC veel minder bijzondere waardeverminderingen doorvoeren dan verwacht, terwijl de lopende operationele kosten en de nettorentebaten op kwartaalbasis stabiel bleven.

Toch ligt de focus duidelijk op het dividend, aldus het beurshuis. Als de ECB de ruimte geeft, wil ING aan het einde van dit jaar het slotdividend over 2019 uitkeren en het restbedrag over 2020. Verder meldde ING vrijdag een interimdividend van 0,12 euro per aandeel.

Het aandeel ING steeg vrijdag 4,8 procent naar 8,20 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
'Einde ontslaggolf bij banken nog niet in zicht'

Gepubliceerd op 12 februari 2021 19:34 | Views: 417

Gerelateerde instrumenten
ING 17:36
8,35 +0,53 (+6,71%)

AMSTERDAM (ANP) - In één week tijd is bij Nederlandse banken het verlies van 5500 banen aangekondigd. Dit keer waren het Rabobank en de Volksbank die bekendmaakten een groot deel van de arbeidsplaatsen te schrappen, nadat ABN AMRO en ING in het najaar van 2020 al hadden aangekondigd dat er honderden banen verloren zouden gaan. Vakbonden vrezen dat ook na de coronacrisis banken blijven snijden in hun personeelsbestand.

"De bodem van deze ontslaggolf is absoluut niet in zicht. Je moet je bedenken dat corona als aanjager werkt van deze ontwikkeling, maar die crisis was alleen maar een aanleiding om dingen versneld te laten gebeuren", zegt Reinier Castelein, voorzitter van vakbond De Unie. "We weten van tien jaar geleden dat het continu haasje over is. Kondigt de ene bank een reorganisatie aan, dan volgen andere banken een paar maanden later met hetzelfde."

Tijdens de coronacrisis moesten bankklanten die normaal gesproken een kantoor bezochten noodgedwongen online of via apps hun weg vinden. Plots bleek dat prima te werken. De al ingezette efficiëntieslag is zo enorm versneld en daardoor is minder personeel nodig, zegt Harald Benink, hoogleraar bankwezen en financiën aan de Tilburg University.

Zeldzaamheid

Kleine bankkantoren zullen volgens Benink een zeldzaamheid worden, hoewel grotere filialen waarschijnlijk nog wel nodig blijven voor complexere zaken. "Er zijn klanten die het niet fijn vinden om te videobellen, bijvoorbeeld ondernemers die voor een krediet hun balans moeten uitleggen."

Bij de besparingsdrift speelt ook mee dat de rente nog altijd extreem laag is, mede door opkoopprogramma's van de Europese Centrale Bank. Het is in die context dan ook logisch dat banken moeten besparen op loonkosten, erkent Fred Polhout, bestuurder van FNV Finance. "Rentes blijven maar omlaag gaan en tijdens de coronacrisis zijn Nederlanders alleen maar meer gaan sparen. Dat kost banken steeds meer geld. Dat moet ergens vandaan komen, dus banken kunnen ook niet veel anders doen dan in te grijpen in de kosten om gezond te blijven. Dat is natuurlijk heel zuur voor werknemers, want banken zitten al sinds 2008 in de reorganisatiemodus."

Complex

Volgens Castelein is het voor ontslagen personeel uit de financiële sector moeilijk om weer snel aan werk te komen. "Het gaat vaak om mensen die allemaal hetzelfde soort profiel, hetzelfde soort opleiding en dezelfde financiële achtergrond hebben die dan ineens samen massaal de arbeidsmarkt op komen. Het maakt het ontzettend complex als je dan met elkaar moet concurreren."

Zijn collega van FNV, Gerard Hees ziet nog wel enige kansen voor omscholing van personeel. Zo hebben banken veel behoefte aan werknemers die speuren naar aanwijzingen van witwassen door cliënten. Daarnaast is er voor IT-afdelingen en risicobeheer nog veel ruimte voor extra werk.
voda
0
Beursblik: voorkeur Morgan Stanley verschuift van KBC naar ING

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ABN AMRO Bank Cert.
9,092 0,322 3,67 % Euronext Amsterdam
ING Groep
8,789 0,44 5,27 % Euronext Amsterdam
KBC Group
58,88 -0,34 -0,57 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley verschuift zijn voorkeur voor het aandeel KBC naar ING, omdat de Nederlandse bank aantrekkelijker gewaardeerd is en meer kansen biedt op verrassingen bij de kredietvoorzieningen, kosten en rentebaten.

Het advies voor ING wordt verhoogd naar Overwogen met een koersdoel van 10,50 euro. Voor KBC gaat het advies juist omlaag naar Gelijkgewogen met een koersdoel van 67,00 euro.

Voor ING gaan de winstverwachtingen van Morgan Stanley voor de komende vier jaar met 15 procent omhoog. Dit is deels te danken aan fors lager dan verwachte voorzieningen voor oninbare leningen, de Amerikaanse zakenbank rekent nu op 30 basispunten van het leningenboek in plaats van 45 punten.

Andere factoren zijn kostenbeheersing en leningengroei, lagere spaarrentes en groeiende fee-inkomsten. Tenslotte noemt Morgan Stanley de vaste intentie om kapitaal uit te keren en mogelijke desinvesteringen.

KBC heeft het beste bedrijfsmodel van de banken in de Benelux, en ook het beste potentieel voor cross-selling, maar is minder aantrekkelijk gewaardeerd, vindt Morgan Stanley, met een opwaarts potentieel van zo'n 15 procent.

ABN AMRO heeft tot slot een lange weg naar herstel voor zich liggen, vinden de analisten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel ING

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
8,792 0,443 5,31 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft het koersdoel voor ING verhoogd van 10,00 euro naar 10,50 euro, na de cijfers over het vierde kwartaal.

Het koopadvies wordt door de Duitse bank herhaald.

Deutsche Bank blijft ING een zeer aantrekkelijk aandeel vinden na de recente cijfers, waaruit blijkt dat de bank begint te leveren wat werd beloofd op het vlak van kostenbesparingen en kapitaalteruggave.

Dat de onderliggende kosten op jaarbasis bescheiden daalden, maakt een groot verschil voor de beleggingscasus, stelde analist Benjamin Goy. Stijgende kosten waren de laatste jaren juist een bron van teleurstelling.

Het dividend dat nu is aangekondigd is klein en een eerste stap, maar in het vierde kwartaal kan ING 13 procent van zijn marktkapitalisatie uitkeren aan aandeelhouders, als de ECB dat toestaat, zo benadrukte Goy.

De netto-rentebaten waren een verrassing, vooral nadat sectorgenoten teleurstelden. De fee-inkomsten en ook de vooruitzichten waren nog beter, met groei van het aantal primaire klanten, die naar verwachting doorzet, aldus Goy.

Het aandeel ING steeg maandag 5,0 procent nar 8,76 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
UBS handhaaft koopadvies op ING
10:19
*UBS verlaagt koersdoel ING van 10,80 naar 10,00 euro

Bron Binck
voda
0
Credit Suisse handhaaft Outperform advies op ING
10:29
*Credit Suisse verhoogt koersdoel ING van 9,00 naar 10,00 euro

Bron Binck
5.538 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 ... 273 274 275 276 277 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:38
Koers 15,230
Verschil +0,062 (+0,41%)
Hoog 15,258
Laag 14,916
Volume 10.630.399
Volume gemiddeld 11.232.433
Volume gisteren 7.818.029