Amerikaanse aandelen « Terug naar discussie overzicht

Cannabis aandelen

8.264 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 » | Laatste
Oops!
0
Vraagje: noteert Vivo Cannabis enkel op de beurs van Toronto? Of ook op Frankfurt? Iemand die ik ken zegt dat hij in Frankfurt heeft aangekocht, maar ik zie die niet in Bolero?
DeZwarteRidder
0
quote:

Oops! schreef op 19 maart 2021 09:12:

Vraagje: noteert Vivo Cannabis enkel op de beurs van Toronto? Of ook op Frankfurt? Iemand die ik ken zegt dat hij in Frankfurt heeft aangekocht, maar ik zie die niet in Bolero?
Frankfurt is een no-no voor dit soort aandelen, want de Duitse marketmaker trekt je een poot uit, zowel bij aankoop als bij verkoop.
Oops!
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 19 maart 2021 09:24:

[...]

Frankfurt is een no-no voor dit soort aandelen, want de Duitse marketmaker trekt je een poot uit, zowel bij aankoop als bij verkoop.
Snap ik, maar zitten ze er op? Ik krijg die nergens te zien? Op de site van Vivo staat ook alleen de Canadese stock?
Sub!et
0
[quote alias=Oops! id=13299364 date=202103190912]
Vraagje: noteert Vivo Cannabis enkel op de beurs van Toronto? Of ook op Frankfurt? Iemand die ik ken zegt dat hij in Frankfurt heeft aangekocht, maar ik zie die niet in Bolero?
[/quo

Vermoedelijk gaat het over Vivo Energy, op duitse beurs.
G.dezwaluw
0
Aleafia Health Reports 2020 Year End Results, Record Quarterly Revenue233% increase in Q/Q cannabis net revenue$4.3 million positive adjusted EBITDA in Q4 202042% and 501% increase in Q/Q medical cannabis and adult-use net revenue, respectivelySignificant product portfolio expansion with 31 new SKUs launched since October
Sub!et
0
quote:

G.dezwaluw schreef op 25 maart 2021 12:24:

Aleafia Health Reports 2020 Year End Results, Record Quarterly Revenue233% increase in Q/Q cannabis net revenue$4.3 million positive adjusted EBITDA in Q4 202042% and 501% increase in Q/Q medical cannabis and adult-use net revenue, respectivelySignificant product portfolio expansion with 31 new SKUs launched since October
En nu nog de prijs v/h aandeel .....
Tonydwi
0
Sundial rapporteert financiële en operationele resultaten voor het volledige jaar en het vierde kwartaal van 2020
Nieuws via RSS voor Sundial Growers Inc.
17 maart 2021 22:22

CALGARY, AB, 17 maart 2021 / PRNewswire / - Sundial Growers Inc. (NASDAQ: SNDL) ("Sundial" of het "Bedrijf") rapporteerde haar financiële en operationele resultaten voor het volledige jaar en het vierde kwartaal eindigend op 31 december 2020. Alle financiële informatie in dit persbericht wordt gerapporteerd in miljoenen Canadese dollars en vertegenwoordigt resultaten uit voortgezette activiteiten, tenzij anders aangegeven.

Sundial Growers (CNW Group / Sundial Growers Inc.)

HELE JAAR EN VIERDE KWARTAAL 2020 FINANCIËLE EN OPERATIONELE HOOGTEPUNTEN

Financiële herstructurering voltooid en in 2020 een totale hoofdsom van $ 227 miljoen aan schulden geëlimineerd.

$ 60,4 miljoen vrije contanten op 31 december 2020 en $ 719 miljoen vrije contanten op 15 maart 2021.

De bruto-omzet is in 2020 met 10% gestegen tot $ 73,3 miljoen in vergelijking met het voorgaande jaar.

De netto-verkoop van cannabis onder merknaam is gestegen tot 75% van de totale verkoop van cannabis in 2020, van 20% in het voorgaande jaar, toen Zonnewijzer de overstap maakte van groothandel naar merkverkopen.

De netto-inkomsten uit cannabis voor het vierde kwartaal van 2020 bedroegen $ 13,9 miljoen, een stijging van 8% ten opzichte van het derde kwartaal van 2020.

De algemene en administratieve kosten werden in 2020 met 18% verlaagd als gevolg van kostenbesparingsinitiatieven tot $ 32,0 miljoen, vergeleken met $ 38,9 in het voorgaande jaar.

$ 58,9 miljoen toegezegd in het vierde kwartaal van 2020 en nog eens $ 31,5 miljoen na het einde van het jaar aan strategische cannabisgerelateerde portfolio-investeringen. Gegenereerde gerealiseerde beleggingsopbrengsten en vergoedingen na het einde van het jaar van $ 9,3 miljoen.

"We zijn ons tweede jaar van commerciële activiteiten ingegaan en werden geconfronteerd met een aantal interne en externe uitdagingen, waaronder operationele problemen, buitensporige hefboomwerking, onvoldoende kostenbeheersing, een gebrek aan focus op onze kernwaardepropositie en snel veranderende industriële omstandigheden", aldus Zach George, Chief Executive Officer van Sundial. "Als reactie hierop hebben we onze strategie opnieuw gedefinieerd en materiële wijzigingen aangebracht in de positie van Sundial voor betere prestaties. We hebben met succes de hele organisatie geherstructureerd door alle uitstaande schulden terug te betalen, onze bedrijfspraktijken te verbeteren, ons te richten op een duurzame kostenstructuur en een vereenvoudigd bedrijfsmodel. productie en de omvang van ons personeelsbestand verkleind als reactie op de marktvraag. We hebben aanzienlijk kapitaal opgehaald, een aantal winstgevende investeringen gedaan en blijven een robuuste pijplijn van strategische kansen evalueren. Kapitaalbehoud en corporate rentmeesterschap zijn belangrijke prioriteiten voor onze Raad en managementteam. Hoewel onze financiële kracht aanzienlijk is verbeterd, hebben we nog veel werk te doen in onze kernactiviteiten om de doelen te bereiken die we hebben opgesteld voor Sundial en onze aandeelhouders. De laatste twee kwartalen van Sundial zijn negatief beïnvloed door de volledige herpositionering van onze teelt operaties omdat we ons concentreerden op datagestuurde beste pr acties om kwaliteits- en potentie-resultaten te stimuleren die voldoen aan de veranderende voorkeuren van de consument. Hoewel we momenteel zien dat veel van onze Canadese collega's de teelt gedeeltelijk of geheel verlaten vanwege hun onvermogen om consistente teeltresultaten te leveren, heeft Sundial haar toewijding aan de teelt in onze modulaire binnenfaciliteit hernieuwd en beschouwt deze kerncompetentie als een kans voor differentiatie in de toekomst. We hebben er vertrouwen in dat we door de aanpassingen in onze teelt- en verwerkingsactiviteiten het komende jaar onze consumenten en klanten beter kunnen verrassen. ''

"Het toegewijde team van medewerkers en een bedrijfscultuur gericht op het benutten van consumenteninzichten, innovatie en continue verbetering hebben geleid tot hogere bruto-inkomsten in een dynamische omgeving, waar de industrie te maken heeft gehad met een groot aantal uitdagingen, waaronder een overaanbod cannabismarkt samen met ernstige prijsdruk en een wereldwijde pandemie. De hoogwaardige teelt- en verwerkingsfaciliteit van Sundial in combinatie met de brede ervaring van ons team met verpakte consumptiegoederen en de sterke financiële positie versterken het vertrouwen van het management in ons vermogen om aanhoudende groei te genereren op weg naar duurzame winstgevendheid. "

BELANGRIJKSTE FINANCIËLE STATEN VOOR HET HELE JAAR 2020
Tonydwi
1
Sundial en SAF Group kondigen strategisch kapitaalpartnerschap aan
Nieuws via RSS voor Sundial Growers Inc.
15 maart 2021 12:00

CALGARY, AB, 15 maart 2021 / PRNewswire / - Sundial Growers Inc. (NASDAQ: SNDL) ("Sundial" of het "Bedrijf") en SAF Opportunities LP, een lid van de SAF Group ("SAF") hebben vandaag aangekondigd dat ze zijn een overeenkomst aangegaan om een ??50/50 joint venture (de "Joint Venture") te vormen via een nieuw bedrijf, SunStream Bancorp Inc. ("SunStream").

Sundial Growers Logo (CNW Group / Sundial Growers Inc.)

De joint venture zal gebruikmaken van een strategisch financieel en operationeel partnerschap om asymmetrisch verbeterde risico-rendementskansen in de cannabissector te genereren om blootstelling te bieden aan een portefeuille van aantrekkelijke schuld-, aandelen- en hybride investeringen. De joint venture zal zich richten op aan cannabis gerelateerde verticals, waarbij zowel Canadese als internationale kansen en investeringen worden gezocht. Het eerste mandaat van de Joint Venture is de oprichting van een fonds voor speciale kansen met toezeggingen van externe commanditaire vennoten naast een aanvankelijke toezegging van Sundial van $ 100 miljoen. De joint venture verwacht bijkomende potentiële mandaten na te streven, waaronder een Canadese SPAC en andere investeringen.

"Na het vroege succes met ons interne kapitaalinvesteringsprogramma, zijn we verheugd om dit nieuwe partnerschap met SAF aan te kondigen, terwijl we doorgaan met het zoeken naar innovatieve manieren om onze inzet voor het creëren van aandeelhouderswaarde waar te maken", aldus Zach George, Chief Executive Officer van Sundial. "SunStream zal Sundial in staat stellen om gefocust te blijven op onze kernactiviteiten, en tegelijkertijd de kracht van SAF's private equity- en kredietinvesteringsexpertise op wereldwijde schaal te benutten. wereldwijde cannabismarkt. "

"Onze joint venture met Sundial is een kapitaalefficiënte manier om onze deelname aan de snelgroeiende en aantrekkelijke wereldwijde cannabisindustrie te versterken", aldus Ryan Dunfield, Principal en Chief Executive Officer van SAF Group. "Deze langdurige samenwerking brengt ons op één lijn met een vooraanstaande cannabisproducent met vergunning, terwijl het financiële voordelen oplevert voor onze investeerders."

Over Sundial Growers Inc.
Sundial is een naamloze vennootschap met gewone aandelen die worden verhandeld op de Nasdaq Capital Market onder het symbool "SNDL".

Sundial is een gelicentieerde producent die cannabis vervaardigt met behulp van ultramoderne binnenfaciliteiten. Onze 'ambachtelijke' modulaire kweekbenadering, bekroonde genetica en ervaren meesterkwekers onderscheiden ons.

Onze Canadese vestigingen telen cannabis in kleine hoeveelheden met behulp van een geïndividualiseerde "kamer" -benadering, met een totale oppervlakte van 448.000 vierkante voet.

De merkenportfolio van Sundial omvat Top Leaf, Sundial Cannabis, Palmetto en Grasslands. Onze ervaring met verpakte consumentengoederen stelt ons in staat om niet alleen hoogwaardige cannabis te kweken, maar ook om uitzonderlijke consumenten- en klantervaringen te creëren.

We zijn trots Albertan, met het hoofdkantoor in Calgary, AB, met activiteiten in Olds, AB, en Rocky View County, AB.
Businessmen
0
Enig idee waarom Cannabis aandelen de laatste tijd zo erg dalen. Zoals Village farms en organigram?
DeZwarteRidder
0
quote:

Businessmen schreef op 8 april 2021 08:41:

Enig idee waarom Cannabis aandelen de laatste tijd zo erg dalen. Zoals Village farms en organigram?
Je bent een grapjas: deze aandelen dalen al jaren.
Businessmen
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 8 april 2021 08:44:

[...]
Je bent een grapjas: deze aandelen dalen al jaren.
Businessmen
0
quote:

Businessmen schreef op 8 april 2021 10:08:

[...]
Kijk mijn bijlage dit is sinds begin vorig jaar. Ondanks dat ze veel gezakt zijn laatste weken, maanden heb ik een hele mooie winst.

Niet jaloers worden he.

ACB: - 29%
Organigram: 87%
Village: 231%

Kortom houd je negatieve reacties voorjezelf. ;)
Bijlage:
DeZwarteRidder
0
quote:

Businessmen schreef op 9 april 2021 08:10:

@deZwarteridder toen was het stil!
Je hebt wel erg veel zwartgemaakt.
Businessmen
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 9 april 2021 08:14:

[...]

Je hebt wel erg veel zwartgemaakt.
[Modbreak IEX: Aangepast, gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen. Laatste waarschuwing.]

PS: voordat je begint over Canopy. ik heb ze verkocht toen ze 100% waren gestegen. en toen weer opnieuw gekocht. Enige die beetje kut doet is ACB en daar heb ik gelukkig weinig money in zitten. Dit zijn rendementen die jij zult van dromen met je AMG en Wereldhaven in je portefeuille.
Bijlage:
DeZwarteRidder
0
quote:

Businessmen schreef op 9 april 2021 11:08:

[...][Modbreak IEX: Aangepast, gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen. Laatste waarschuwing.]
PS: voordat je begint over Canopy. ik heb ze verkocht toen ze 100% waren gestegen. en toen weer opnieuw gekocht. Enige die beetje kut doet is ACB en daar heb ik gelukkig weinig money in zitten. Dit zijn rendementen die jij zult van dromen met je AMG en Wereldhaven in je portefeuille.
Heb je 8 jaar geleden ook bitcoins gekocht....???
Businessmen
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 9 april 2021 11:17:

[...]

Heb je 8 jaar geleden ook bitcoins gekocht....???
Je ontwijkt de hoofdvraag waar we begonnen waren. Je zei dat deze aandelen al jaren dalen, maar er zijn ook mensen die hier goede rendement mee behalen.

Daarnaast ik snap het oprecht niet wat je op dit forum zoekt. Je bent namelijk vrij actief terwijl je niks met Cannabis aandelen wilt te maken hebben?

Ik heb je de rest van mijn aandelen laten zien, omdat je dacht dat de rest allemaal Cannabis aandelen waren en dik in rood stonden.
bogie
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd. Waarschuwing.]
Sub!et
1
quote:

Businessmen schreef op 8 april 2021 08:41:

Enig idee waarom Cannabis aandelen de laatste tijd zo erg dalen. Zoals Village farms en organigram?


After a strong rally to begin 2019, the cannabis sector experienced a sharp decline over the next year to unprecedented levels due to several negative developments, including the CannTrust fraud, the surprise termination of Bruce Linton as CEO of Canopy Growth, a disappointing roll-out of legalization in Canada, regulatory confusion in the U.S. regarding CBD and a slow roll-out of legalization in California, the vaping crisis and then financial turmoil and market disruptions due to the COVID-19 pandemic. The sector saw capital available to fund expansion dry up, a situation that continues to leave companies operating with negative cash flow severely challenged, as the availability is limited to stronger operators.

8.264 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
873,49  -10,58  -1,20%  11:28
 Germany40^ 17.786,10 -1,33%
 BEL 20 3.798,64 -1,43%
 Europe50^ 4.923,72 -1,22%
 US30^ 37.690,78 -0,02%
 Nasd100^ 17.701,68 +0,05%
 US500^ 5.058,49 -0,05%
 Japan225^ 38.513,62 -0,48%
 Gold spot 2.368,18 -0,63%
 EUR/USD 1,0624 -0,01%
 WTI 84,56 -0,59%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Avantium +2,26%
VIVORYON THER... +1,88%
B&S Group SA +1,33%
FASTNED +0,62%
Fagron +0,57%

Dalers

ArcelorMittal -5,96%
Aperam -5,37%
SBM Offshore -5,11%
Accsys -3,33%
ASMI -3,05%