Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Sell in May! Nu uitstappen?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

149 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 2 mei 2021 12:22
    Prijs schieten. Morgen kunnen de beren op alles schieten. Als ze maar wat raken, komen er gaten in de mooie beurs koersen over de gehele wereld. Nacht beren kunnen prijs schieten op India en op China. Ochtend beren kunnen prijs schieten op Frankrijk, Duitsland, Euro Stoxx en op de Oranje fondsen DSM en AKZO. En avond beren kunnen prijs schieten in Amerika, Nasdaq, S&P 500 en de Down Jones. Kortom de beren hoeven zich morgen geheel niet te vervelen. Het enige probleem van de beren is: Ze houden van broodjes smeren. En dus schieten ze geheel niet, of ze schieten geheel mis. Top lijkt gezet te zijn op donderdag.
  2. forum rang 10 bp5ah 2 mei 2021 12:35
    quote:

    Calimero schreef op 1 mei 2021 15:45:

    [...]

    Tips to fight pandemic FOGO (fear of going out) and get back to life, according to psychologists

    Published Sat, May 1 20219:00 AM EDT .. Updated 21 Min Ago

    www.cnbc.com/2021/05/01/tips-to-fight...

    :)
    FOGO bij AD en RDS zeker ???? .........................
  3. forum rang 6 ttroo 2 mei 2021 12:51
    Laten we eens kijken naar een mooi voetbal experiment. Ooit in het verleden was er een slapende voetbal club in een redelijke grote stad. Ze zijn nooit vooruit gekomen, zowel sportief niet als op geldelijk vlak. Nu kwam er een investeerder langs. En om de investeerder te helpen en zich zelf te helpen, hebben ze er alles gedaan om zich zelf zowel voetballend als geldelijk nog verder achter uit te gaan. Ja. Ik heb het over die Club uit Den Haag. Een Chinese investeerder heeft er 15 a 20 miljoen euro ingegooid. En wat kreeg hij er voor terug? Stank voor Dank en een zwaar teleurstellend elftal. Was dat je beleid de afgelopen jaren? Zeer Zwak.

    Nog meer gevaar uit het buitenland. Saoedi Arabie loert op een Oranje plek. Nog een jaar, mischien twee jaren en het Oranje land is op BNP vlak ingehaald door Saoedi Arabie. Jawel, per persoon nog niet, maar wel op totaal BNP vlak. De hogere olieprijs helpt Saoedi Arabie gemakkelijk vooruit. En zo zakt het Oranje Land steeds meer op de wereld lijsten. Zo roepen iedereen steeds, ja China wordt wel groter op BNP vlak, maar niet op persoons niveau. Nee. Duh. In Amerika verdienen ze $15 per uur voor Hamburgers te verkopen. Daar moet je in China harder voor werken. Maar kijkt u eens naar India per persoon. Dat is helemaal schandalig. En India ligt dan mijlen achter op China.

    Huawei gaat weer nieuwe produkten op de markt brengen met Harmony OS, het is nog niet de belangrijke P50. Maar ze blijven zich ontwikkelen. Q1 2021 was zwaar voor Huawei en 2021 wordt een belangrijk jaar voor ze. Ze zijn in ieder geval zeker nog niet KO, maar ze hebben wel een paar keer 10 tellen gehad. Maar ze staan nog goed op de benen. Alleen nog een knal maakt ze mogelijk wel KO, terwijl hoe langer ze op de benen bljven staan, des te langer kunnen ze zelf een knal uitdelen aan het westen.

    Staan we al op de $28.24 trillion. Tja. Amerika. Je bent zo'n kapitalistische land, dat je nauwelijks rente kan betalen. Een zombie noemen we dat. Ik hoorde zelfs geruchten dat de Amerikaanse geld printer op licht snelheid staat. Lol.

    Het is wachten op de opening van de nacht futures.
  4. forum rang 9 Calimero 2 mei 2021 13:29
    quote:

    ttroo schreef op 2 mei 2021 12:51:

    ...
    Staan we al op de $28.24 trillion. Tja. Amerika. Je bent zo'n kapitalistische land, dat je nauwelijks rente kan betalen. Een zombie noemen we dat. Ik hoorde zelfs geruchten dat de Amerikaanse geld printer op licht snelheid staat. Lol.

    Het is wachten op de opening van de nacht futures.
    Wanneer leer je nou eens tellen ... 7 en 144 ??

    www.youtube.com/embed/fjak9_8B7pk?rel...
  5. forum rang 9 Calimero 2 mei 2021 19:44
    quote:

    Ole In het Berenbos schreef op 1 mei 2021 08:42:

    Goedemorgen

    De AEX voor de komende periode. 709-746
    Zoals sommige weten moet er eerst een Batman patroon ontstaan voor de echte afstort kan beginnen. Het lijkt dat nu eerst de klim richting het eerste oor van Batman is begonnen.

    Gr
    Zoiets ?? :)

    www.youtube.com/embed/3v7OcFhGOhc?rel...
149 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links