Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Streets all-time highs bevestigen sterke technische conditie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 15
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

137 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 mei 2021 22:03
    quote:

    Rai444,44 schreef op 10 mei 2021 21:59:

    De Dow werd goed omhoog gepushed afgelopen week en vandaag ook nog, maar wellicht is de top nu gezet, alweer zo’n 300 punten af van day high. Wat we nu nodig hebben is wat volatiliteit, de Nasdaq kan het wel prima, een -2% dagje, zou toch ook moeten kunnen bij de Dow, even terug naar 34k.
    30000 lijkt mijnlogischer . En daar nog onder verwacht ik ook nog wel. We zullen zien. 34000 stastver morgen wrl dax 300 p lager verwacht ik morgen . Aex onder de 700. In de future zeker. Nasdaq richting 12000 of termijn. Aldis edn short beleggers in de gok porto .
  2. forum rang 6 ttroo 10 mei 2021 22:06
    Welk boek hebben we nodig. Daling?! Ik lees een boek over 1987. Ik ben nu in September. Eerst nog wat doorlezen. Tot nu toe een erg saai boek. Misschien gebeurt er wat in October. Van 717.17 naar 707.15. Wat een geforceerde opening. En Wall Street Future blijft braaf heel lichtjes in het groen en houdt ons in ieder geval van verdere dalingen bespaard. Zuid Europa gaat goed. En zolang Zuid Europa niet omvalt, valt ook Noord Europa niet om. Nu zal u misschien denken wat gebeurt als Noord Europa omvalt. Simpel. Dat is hun probleem. Dan gaan we gewoon op zoek naar een andere Noord Europa. Kijken of ze nog wat kunnen opbrengen door te verkopen en dan zijn we van het kritische Noord Europa (eindelijk) af. Maar als Zuid Europa omvalt en u ook gaat omvallen, dan weet u de enige actie. En dat is er voor zorgen dat als we omvallen, we zo min mogelijk pijn hebben, dus komt u maar met uw EU geld. AEX future daalt wel het hardst van allen. Zelfs DAX en CAC future denken: Wat zijn ze daar aan het doen in het Oranje Land. ASML gaat snel. Nu weer met dalen. Ja er kan nog wel 25 euro vanaf. Hoppa. Wat een sprongen daar. Tesla Copy Cat is volgens mij de bijnaam van ASML. Weigeraars zijn er altijd. Ook in de AEX. Arcelor Mittal. Ruim Groen, deze zij mogen morgen gewoon open. Rode fondsen delisten. Maar de Franse weigeraar laat wel rood zien. LVMH. Van 324 naar 639. En dat zijn euro's en koersen. Hoe bedoelt u het gaat misschien niet zo goed met de economie. Dit is een van de duurste raketten uit de geschiedenis. Qua koers dan, want qua markt cap doen ze een ruime 300 miljard euro. En dat is het niets met een Trillion Dollars Value in Amerika. Een schijntje zelfs. Hoe gaat met de Apple voor de Dorst? Doe moeten bljven presteren. En dat lukte zeker de afgelopen 2 kwartalen maar dat moeten ze ook doen de komende 4 kwartalen. Hoe gaat het met China en met India? India. Draait Prima. De Nifty Fifty staat er nog goed bij. Konden hun opgaande trendlijn vasthouden. Misschien moeten we meer naar Scandinavie kijken. Daar ligt alles hoog tot zeer hoog. Ze zullen vast en zeker weer van die mooie banken daar hebben. En met hun eigen munten zijn ze wel een Western Debt World country maar ze behoren niet tot de hoogste selectie gezelschappen: EUR USD en JPY. Want zelfs Ukkie behoort er niet meer toe. Over Ukkie gesproken. Kijk als u wat wilt dan moet u kijken naar de Schotse Verkiezingen. Niet 705 partijen voor hoeveel zetels? 150? Dat kan wel, maar dan krijgt u een 505x het polder model in het kwadraat. En dan krijg je een soort huidige AEX als gevolg. Die wordt al rood als ze hier aan moeten denken. Bizaare dag vandaag. Morgen nieuwe beursdag.
  3. forum rang 5 X_Million_Euro_Man 11 mei 2021 00:33
    quote:

    ttroo schreef op 10 mei 2021 22:06:

    Welk boek hebben we nodig. Daling?! Ik lees een boek over 1987. Ik ben nu in September. Eerst nog wat doorlezen. Tot nu toe een erg saai boek. Misschien gebeurt er wat in October. Van 717.17 naar 707.15. Wat een geforceerde opening. En Wall Street Future blijft braaf heel lichtjes in het groen en houdt ons in ieder geval van verdere dalingen bespaard. Zuid Europa gaat goed. En zolang Zuid Europa niet omvalt, valt ook Noord Europa niet om.

    Nu zal u misschien denken wat gebeurt als Noord Europa omvalt. Simpel. Dat is hun probleem. Dan gaan we gewoon op zoek naar een andere Noord Europa. Kijken of ze nog wat kunnen opbrengen door te verkopen en dan zijn we van het kritische Noord Europa (eindelijk) af. Maar als Zuid Europa omvalt en u ook gaat omvallen, dan weet u de enige actie. En dat is er voor zorgen dat als we omvallen, we zo min mogelijk pijn hebben, dus komt u maar met uw EU geld.

    AEX future daalt wel het hardst van allen. Zelfs DAX en CAC future denken: Wat zijn ze daar aan het doen in het Oranje Land. ASML gaat snel. Nu weer met dalen. Ja er kan nog wel 25 euro vanaf. Hoppa. Wat een sprongen daar. Tesla Copy Cat is volgens mij de bijnaam van ASML. Weigeraars zijn er altijd. Ook in de AEX. Arcelor Mittal. Ruim Groen, deze zij mogen morgen gewoon open. Rode fondsen delisten. Maar de Franse weigeraar laat wel rood zien.

    LVMH. Van 324 naar 639. En dat zijn euro's en koersen. Hoe bedoelt u het gaat misschien niet zo goed met de economie. Dit is een van de duurste raketten uit de geschiedenis. Qua koers dan, want qua markt cap doen ze een ruime 300 miljard euro. En dat is het niets met een Trillion Dollars Value in Amerika. Een schijntje zelfs.

    Hoe gaat met de Apple voor de Dorst? Doe moeten bljven presteren. En dat lukte zeker de afgelopen 2 kwartalen maar dat moeten ze ook doen de komende 4 kwartalen. Hoe gaat het met China en met India? India. Draait Prima. De Nifty Fifty staat er nog goed bij. Konden hun opgaande trendlijn vasthouden.

    Misschien moeten we meer naar Scandinavie kijken. Daar ligt alles hoog tot zeer hoog. Ze zullen vast en zeker weer van die mooie banken daar hebben. En met hun eigen munten zijn ze wel een Western Debt World country maar ze behoren niet tot de hoogste selectie gezelschappen: EUR USD en JPY. Want zelfs Ukkie behoort er niet meer toe.

    Over Ukkie gesproken. Kijk als u wat wilt dan moet u kijken naar de Schotse Verkiezingen. Niet 705 partijen voor hoeveel zetels? 150? Dat kan wel, maar dan krijgt u een 505x het polder model in het kwadraat. En dan krijg je een soort huidige AEX als gevolg. Die wordt al rood als ze hier aan moeten denken. Bizaare dag vandaag. Morgen nieuwe beursdag.
  4. [verwijderd] 11 mei 2021 00:58
    quote:

    beginnendebelegger schreef op 10 mei 2021 21:47:

    Waarom mag de Dow niet dalen en de rest wel! Morgen dan zeker direct door de 35000 en dan sluiten op 35500
    Als men in deze rotatie ronde tech aandelen ruilt voor meer zekere/defensieve aandelen dan daalt de Nasdaq en stijgt de DOW. Aangezien nu de Nasdaq daalde en de DOW niet (echt) steeg lijkt het alsof er money outflow is dus werd niet herbelegd. Als mensen cash gaan dan zou grotere correctie de komende dagen me niet verrassen. Vorige week ook al nerveus met 2.5% eraf op een dag en volgende dag weer 2.5% erbij. De AEX heeft trouwens ook redelijk wat tech.
  5. forum rang 6 Silk 11 mei 2021 07:07
    quote:

    *JustMe* schreef op 11 mei 2021 00:58:

    [...]

    Als men in deze rotatie ronde tech aandelen ruilt voor meer zekere/defensieve aandelen dan daalt de Nasdaq en stijgt de DOW. Aangezien nu de Nasdaq daalde en de DOW niet (echt) steeg lijkt het alsof er money outflow is dus werd niet herbelegd. Als mensen cash gaan dan zou grotere correctie de komende dagen me niet verrassen. Vorige week ook al nerveus met 2.5% eraf op een dag en volgende dag weer 2.5% erbij. De AEX heeft trouwens ook redelijk wat tech.
    Er gaat geroteerd worden naar commodities!
137 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links