Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Scherpt de Nasdaq 100 het eerdere koersrecord verder aan?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 16 apr ASML oogt wispelturig 97
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

46 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 Calimero 16 juni 2021 18:06
    quote:

    De verhapstukkende bekokstover schreef op 16 juni 2021 17:14:

    Als ik internationaal terrorist was zou ik precies nu een masterplan ontwerpen om snel de wereldwijde olietoevoer grootscheeps te ontregelen. Olieprijs naar €140, inflatie naar 25% en het hele westerse kapitalistische stelsel verdwijnt definitief in een oneindig zinkgat.
    :)

    Watch sinkhole swallow up parked cars in Jerusalem

    A sinkhole that opened up in the parking lot outside a hospital in Jerusalem has swallowed up several parked cars. No injuries were reported after police investigated the site.

    edition.cnn.com/videos/world/2021/06/...
  2. sims 16 juni 2021 18:25
    quote:

    Calimero schreef op 16 juni 2021 18:06:

    [...]
    :)

    Watch sinkhole swallow up parked cars in Jerusalem

    A sinkhole that opened up in the parking lot outside a hospital in Jerusalem has swallowed up several parked cars. No injuries were reported after police investigated the site.

    edition.cnn.com/videos/world/2021/06/...
    Blijkbaar is er een extra sterke sinkhole nodig om AEX paar puntjes naar beneden te krijgen...
  3. forum rang 6 ttroo 16 juni 2021 19:16
    VIX loert. Met een huidige stand van bijna 17.3 is de 18 grens niet ver weg. De 15 is een mooie bodem. FED gaat de eerste richting bepalen binnen het handels uur. Ze blijven geld printen. Ze kunnen niet anders. Misschien de markten masseren dat ze gaan spreken over taperen. Maar dat is het dan. Elke hawkish benadering wordt gezien als zeer negatief voor de markten. Maar we hebben vrijdag nog. Expiratie dag. Dus die kan de markten ook nog alle kanten opgooien. En blijft de FED printen en printen, dan wordt de print bom alleen maar groter en groter met alleen nog meer schade. Op dat gezien zijn ze net een fragmentatie bom met al dat gratis geld. Kom maar op FED. Zet die Printer above licht snelheid en niet alleen above maar ook beyond. We hebben het nog steeds nodig. Sterker nog we hebben het juist nu meer nodig met al die stijgingen overal. Meer gratis geld wordt gevraagd. Aftellen.
  4. forum rang 6 ttroo 16 juni 2021 19:37
    Gaat de VIX een 17.8 aantikken net voor de FED aankondiging? Op weg naar piek paniek en na FED gaan ze los. Of naar beneden. Of verder up en dan zien we meteen meer rodere koersen op de beurs borden. FEDje gaat bepalen.
    China was aan het spoken vannacht. En als China gaat spoken schrikt de wereld vanzelf. Bovespa komt die 131K niet voor bij. DAX komt niet veel verder dan hangen voor de buis. DAX Futures are going no where. Nasdaq is de hitte aan het opvoeren. Door Printen en Lagere yields zijn als een raket grondstof voor de Nasdaq. Na FEDje zien we of de verhitting blijvend of tijdelijk is. Powerless gaat zo praten. Hoe het programma: Powerless en zijn Geld Printer.
46 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links