BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM oktober 2021

817 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » | Laatste
HenkdeV
0
Licht lagere opening Damrak voorzien

Door ABM Financial News op woensdag 27 oktober 2021

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs gaat woensdag vermoedelijk een licht lagere opening tegemoet. Futures op de AEX noteerden circa een uur voor de openingsgong tot 0,2 procent in het rood. Dinsdag eindigde de hoofdgraadmeter nog 0,5 procent hoger op 816,91 punten.

De Amsterdamse beurs zal net als omringende beurzen vermoedelijk een stapje terug doen vandaag, nadat het de S&P 500 en Dow Jones-index op dinsdag nipt lukte om nieuwe records in de boeken te zetten. Het sentiment werd bepaald door solide bedrijfscijfers en optimistische consumentencijfers. Dinsdag bleek het Amerikaanse consumentenvertrouwen te zijn toegenomen in oktober en werden er fors meer nieuwbouwwoningen verkocht in september, nadat in augustus de huizenprijzen iets minder hard stegen dan een maand eerder.
innicksname
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 27 oktober 2021 09:00:

geopend op 2,534 gevolgd door de zwaartekracht
Tsja. Leuk is anders: www.youtube.com/watch?v=eDJMptLOwLY
innicksname
0
quote:

HenkdeV schreef op 27 oktober 2021 09:13:

Beurs valt niet tegen, vooral Besi gaat als een speer.
Deutsche Bank daarentegen.. En BAM? Nog geen gratis geld periode.
amice
0
quote:

innicksname schreef op 27 oktober 2021 09:06:

[...]
Tsja. Leuk is anders: www.youtube.com/watch?v=eDJMptLOwLY
Some day stand in beter bed levert meer op.
Maar ja, beter bed klinkt ook beter dan BAM
HenkdeV
0
quote:

innicksname schreef op 27 oktober 2021 09:57:

[...]
Deutsche Bank daarentegen.. En BAM? Nog geen gratis geld periode.
Er zijn dagen, dat ik niet naar de koers van DB kijk:-).

Bij Besi zie je maar weer dat goede cijfers/verwachtingen (prestaties) worden beloond.
Op 4 november zullen we weten hoe dat bij BAM er voor staat.
HenkdeV
0
quote:

amice schreef op 27 oktober 2021 10:23:

[...]
Some day stand in beter bed levert meer op.
Maar ja, beter bed klinkt ook beter dan BAM
Van BB ben ik nog niet echt blij geworden.
Deze keer (nog) niet in ieder geval.
manuss
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 27 oktober 2021 09:00:

geopend op 2,534 gevolgd door de zwaartekracht
Kunnen we nog een voorbericht verwachten van analisten inzake de cijfers 4 november!?!
€d_Modus Vivendi
0
quote:

manuss schreef op 27 oktober 2021 10:40:

[...] Kunnen we nog een voorbericht verwachten van analisten inzake de cijfers 4 november!?!
ja daags er voor veelal van Hollestelle
Marinus-86
0
BAM is weer goed bezig en niet alleen vandaag,dat belooft wat voor volgende week, maar we gaan het zien,
innicksname
0
quote:

popie schreef op 27 oktober 2021 11:21:

BAM is weer goed bezig en niet alleen vandaag,dat belooft wat voor volgende week, maar we gaan het zien,
Maandag en dinsdag vermoedelijk 'gratis geld'. Dan woensdag niksen en donderdag afwachten. Het aandeel is in elk geval niet te duur, dus met de verwachtingen valt het mee (dat maakt de afgrond minder diep).
€d_Modus Vivendi
0
BAM start bouw fabriek voor prefab-woningen

Houtindustrie Stam & Landman (HSL) en Gevelelementen Noord-Holland (GNH) – dochterondernemingen van BAM – hebben woensdag 27 oktober op Bedrijvenpark Breekland in Oudkarspel het startsein gegeven voor de realisatie van een hypermoderne productiefaciliteit voor de prefabricage van woningen.

BAM zet grote stap in hightech productie vernieuwende concepten met woonfabriek in Oudkarspel

Oudkarspel, 27 oktober 2021 – Houtindustrie Stam & Landman (HSL) en Gevelelementen Noord-Holland (GNH) – dochterondernemingen van BAM – hebben woensdag 27 oktober op Bedrijvenpark Breekland in Oudkarspel het startsein gegeven voor de realisatie van een hypermoderne productiefaciliteit voor de prefabricage van woningen. Daarmee speelt BAM in op de toenemende vraag naar betaalbare, duurzame, circulaire en gezonde woningen. In 2023 start de productie in het bedrijfspand van circa tienduizend vierkante meter.

Gemeente Langedijk is blij ruimte te kunnen bieden aan dit innovatieve bedrijfspand, dat bovendien inspeelt op de toenemende vraag op de woningmarkt. Jasper Nieuwenhuizen, wethouder Economie: “Op Bedrijvenpark Breekland in Oudkarspel wordt ruimte geboden aan diverse bedrijven van klein tot groot, starter of gevestigd. Het aantal leads en de uitgifte gaan beter dan voor corona. Afgelopen jaar zijn diverse nieuwe percelen in ontwikkeling gekomen. Ook komende tijd wordt hier veel gebouwd. De uitgifte op Bedrijvenpark Breekland gaat daarmee ontzettend goed. Goede bereikbaarheid, ruime opzet, duurzaamheid en flexibiliteit zijn hier de sterke punten. Prachtige dochterondernemingen van BAM die juist investeren in circulariteit, innovatie en efficiency op bijna drie hectare op Breekland, verwelkomen wij dan ook graag.”

Specialist in conceptuele bouwstromen

HSL en GNH zijn gespecialiseerd in de industriële productie van houten raamkozijnen, deuren en gevelelementen. Beide ondernemingen zijn al ruim 25 jaar een strategische partner van BAM Wonen en maken sinds begin 2021 deel uit van BAM. In de woningmarkt verschuiven activiteiten van de bouwplaats naar prefabricage onder geconditioneerde omstandigheden. Verdere integratie van de geprefabriceerde modules in haar conceptuele bouwstromen, stelt BAM in staat sneller op te schalen naar duurzame oplossingen, gebaseerd op de wensen van opdrachtgevers en bewoners.

Willem Otter, directeur BAM Specials: “De weg die we hiermee inslaan, past in onze strategie ‘Building a sustainable tomorrow’. Een digitale, industriële en modulaire manier van produceren vergroot de veiligheid in de bouw, verkleint de faalkosten en verhoogt de efficiency van het gehele bouwproces; we veranderen de woningbouw in een hightech productieproces. Zo realiseren we niet alleen volumes, maar ook enorme tijdwinst; de time to market verkorten we met deze methode met driekwart. De toepassing van de brede mogelijkheden van houtbouw is in dit proces cruciaal. Met de nieuwbouw van een hypermoderne productiefaciliteit op Breekland geven we daar invulling aan. Deze stap stelt ons in staat onze deskundigheid op gebied van duurzaamheid, circulariteit, digitalisering, modulaire en industriële bouwactiviteiten te benutten.”
€d_Modus Vivendi
0

Vijftien aannemers aangesteld voor £ 500 miljoen in de publieke sector in Schotland
27 oktober 2021
Shutterstock

VIJFTIEN aannemers hebben zich verzekerd van plaatsen op een raamwerk van £ 500 miljoen om nieuwbouw, infrastructuur en renovatiewerken te leveren voor de Schotse publieke sector.

Het Public Buildings and Infrastructure (PB3)-kader van SPA stelt organisaties in de publieke sector in staat aannemers te zoeken voor werken met betrekking tot de bouw en renovatie van onderwijs-, gezondheidszorg-, hulpdiensten- en gemeenschapsgebouwen. Het kan ook worden gebruikt voor woningen in gemengde ontwikkelingen, als onderdeel van een verbouwing van een commercieel gebouw of voor het opleveren van studentenhuisvesting.

Het PB3-raamwerk heeft vier werkstromen, die betrekking hebben op: alleen nieuwbouw; alleen renovatie; nieuwbouw en renovatie; en nieuwbouw, renovatie en infrastructuur voor projecten in drie verschillende waardeklassen.

De lijst van benoemde bedrijven, alfabetisch gerangschikt, is: Balfour Beatty, BAM Construction, Bancon Construction, CCG (Schotland), Clark Contracts, Compass Building and Construction Services, Galliford Try Construction, GHI Contracts, Hadden Construction, Interserve T/A Tilbury Douglas Construction, Kier Construction, M & J Group (Bouw en Dakbedekking), Maxi Construction, Morgan Sindall Construction & Infrastructure en Robertson Construction Group.

SPA-directeur, Clive Feeney, zei: “Ons raamwerk voor openbare gebouwen en infrastructuur is gebouwd met de behoeften van de Schotse publieke sector voorop. Het biedt een breder scala aan werken, meer flexibiliteit voor projecten voor gemengd gebruik en uitgebreide waardebanden om meer opties te bieden voor het inkopen van projecten. Een belangrijke nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om op zichzelf staande infrastructuurprojecten aan te schaffen, zoals bruggen, keermuren, drainage en nieuwe wegen.

“Het nieuwe raamwerk is opgedeeld in vijf Schotse regio's, met een reeks regionale en nationale aannemers aangesteld, waardoor lokale autoriteiten de kans krijgen om waar nodig lokale aannemers in te schakelen. We hebben ook wijzigingen aangebracht in het prijsschema om partners meer kostenzekerheid te geven aan het begin van het inkoopproces.”

Het raamwerk loopt van 27 oktober 2021 tot 30 september 2025, maar individuele afroepprojecten kunnen worden voltooid na de looptijd van vier jaar, zolang het contract loopt vóór de vervaldatum van het raamwerk.

PB3 vervangt SPA's vorige scholen en gemeenschapsgebouwen SCB1 en 2 kaders, waaronder SPA Partners 11 nieuwe basisscholen, 13 nieuwe kinderdagverblijven, 28 uitbreidingen van de lagere school en 26 verbouwingen van lagere en middelbare scholen heeft opgeleverd.
projectscot.com/2021/10/fifteen-contr...
Kbg
0
ED:
BAM start bouw fabriek voor prefab-woningen

Prachtig. En Ed als ik voor je een kijkje moet nemen moet je het maar zeggen ik woon er dichtbij.
€d_Modus Vivendi
0
quote:

Kranenburg schreef op 27 oktober 2021 15:31:

ED:
BAM start bouw fabriek voor prefab-woningen

Prachtig. En Ed als ik voor je een kijkje moet nemen moet je het maar zeggen ik woon er dichtbij.
laat maar, ik geloof ze wel ;)
HenkdeV
0
3 november 2021 Resultaten 3e kwartaal 2021 Heijmans
1 dag voor BAM aan. Mooi vergelijkingsmateriaal:-).
€d_Modus Vivendi
1
Een flutdag voor een bedrijf dat kennelijk niet goed presteert. Dan wordt zo'n fonds op zijn plaats gezet. Of er nu wel of niet iets bekend is.
Prettige avond verder.
HenkdeV
0
Wanneer het bedrijf wel presteert (velen geloven daarin), dan kan de koers (door deze daling) wat meer omhoog na publicatie van de cijfers.
€d_Modus Vivendi
0
Velen geloven daar niet in en dus mag de koers op voorhand van 2,86 dalen naar 2,50 opdat het weer mag stijgen naar 2,86 omdat velen er wel in geloven. Knappe transparante regie van de marketmakers en aanverwanten.
Het geloof mag wat kosten.
817 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 3,830
Verschil +0,008 (+0,21%)
Hoog 3,868
Laag 3,782
Volume 705.352
Volume gemiddeld 1.427.161
Volume gisteren 943.988