Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

[verwijderd]
2
Ahhhh, 3 weekies! Ook goed. Alleen.............in die periode verandert er niks. Hooguit wat meer positieve testen nog.

Dus de hele winter maar weer big-brotheren zu hause.

De restaurants/cafés om 19.00 uur slapen? Komt er extra steun, of brengen we de laatste groet met RIP?

De vaccins kunnen de schroothoop op, of komen de boosters ons nu wel redden?

Zo veel vragen, zo weinig antwoorden. Gelukkig hebben we Mark en Hugo, die slepen ons er (met de andere regeringsleiders) toch mooi doorheen!

Voor wie niet ziek is en voor wie ziek is en het toch kan: slaap lekker!
Krentenmenten
2
quote:

ffff schreef op 11 november 2021 11:20:

Rene,

Een paar opmerkingen maar naar aanleiding van je posting van gistermiddag:

Je schrijft: De hele gezondheidszorg moet op de schop..... Weet je, Rene: Dat proces van kritiek op de gezondheidszorg volg ik nu dus al..... een halve eeuw en eigenlijk nog langer, want een halve eeuw geleden was ik al arts. Met John / Josti heb ik het ook wel eens over dat onderwerp gehad.
Het grootste probleem daarmee is dat ieder systeem zijn ( grote) voordelen en zijn echte nadelen heeft. En daar wordt dus al meer dan 70, 80 jaren eindeloos over gediscussieerd, nieuwe vormen van behandeling, van ziekenzorg voorgesteld en uitgeprobeerd en toegepast.
Het aardige is dat ik een kleine 20 jaar in Nederland en ruim 20 jaar in België actief ben geweest; duidelijk toch verschillende systemen , die ieder op zich in dat halve eeuw ook weer veranderden.

En wat is MIJN eindconclusie: Er is geen beste National Health Service zoals in Groot Brittannië, of een slechter Amerikaans systeem of een veel beter Belgisch of Nederlands systeem, maar IEDER systeem heeft zijn plussen en minnen.

Daar zijn dus dikke rapporten, neen boeken over vol geschreven en we komen er niet mee met: Alles moet op de schop.

Heel klein voorbeeldje van de zeker 100 die ik kan geven Rene: In België mag ieder mens naar de dokter gaan die hij zelf wilt. Gevolg is het enorme cliëntelisme in België met torenhoog ziekteverzuim. Je zoekt gewoon de dokter op die heel vlot en gemakkelijk ziektebriefjes uitschrijft......En die zijn er genoeg.

Verder sluit ik mij helemaal aan bij de posting van Opus hierboven. Dus lees die desnoods nogmaals. Ik ben het met Opus eens. Als troost voor jullie: Het grootste deel van de honorering gaat toch weer in de staatskas door de belastingheffing..... En tenslotte ken je ook mijn visie: Er is veel te veel medische consumptie, dus ligt het ook aan de medische consumptievragers....... Maar ja; zoiets ontstaat na 50 jaar verpamperen, verpamperen en nooit de mensen wijzen op eigen verantwoordelijkheid, maar U hebt recht hier op en recht daar op.....

Dan nog even Rene iets héél anders. Je schrijft:

Maar tegenwoordig denk ik vaak, vroeger ging het leven vanzelf, tegenwoordig wordt het steeds gecompliceerder.

Sterk, heel sterk staaltje Rene.... Leef even mee: Ieder Europeaan in heel Europa moet als hij een vennootschap bezit jaarlijks het UBO-register invullen. Dit tegen vermogensconstructies, zwart geld etc. etc. Nu doet zoals te verwachten een hoog percentage daar niet aan mee, want ze willen hun gegevens niet kwijt aan de Overheden. Dus dreigen de Europsese Overheden, de een na de ander: Invullen of er komen zware boetes..... En aldus gemotiveerd aan de slag.....Ik heb hier en daar nog iets..... U kunt bij de Overheid aanloggen middels identieteitskaart van dat land.... Maar die heb ik niet.....Dus moet je lijfelijk naar de Gemeente van je vennootschap om te bewijzen dat je echt levend bestaat en via de Gemeente krijg je een soort van inlogcode om bij die Overheid aan te loggen.....Dat kostte dus 48 uur, maar eenmaal aangelogd blijkt die Overheid een oerwoud met afdelingen en je vindt UBO niet. Contact...en je krijgt, HOUD JE VAST.... een boekje van 35 pagina's...... VIJFENDERTIG hë, kortom ik dacht dat ik gek werd.....maar net op dat moment komen er engelen. Een zeer behulpzame ambtenares neemt mij bij de hand, weliswaar via de telefoon, en na drie kwartier is alles ingevuld.....
Ennuh.... DIT PROCES jaarlijks te herhalen.....

En dan vraag je je af: Wat doen ze daar in Brussel, over één Europa als je als Nederlander in Luxemburg zo gigantisch veel problemen ondervindt om een formuliertje in te vullen dat ik de eigenaar van die vennootschap ben.......

En zo hobbelen we maar weer verder Rene. Een boete krijgt mijn vennootschap dus niet, althans deze....

Groet Peter
Wat een verhaal, Peter!!!
Krentenmenten
2
quote:

Ronald Engels schreef op 11 november 2021 00:43:

[...]

============================

luchtschip,

Je hebt gelijk een inderdaad groot deel van de Nederlandse Bevolking deelt mijn mening niet, dat zijn de angstige ingeslapen makke schapen, die alles wat Dhr. Rutte aan fout gedrag en onbetrouwbare uitspraken uitkraamt voor zoete koek aannemen en er zelfs dankbaar zijn met deze beroeps eigenbelang farizeer / huichelaar Dhr. Rutte, die Nederland en de Normen en Waarden en de Financien van de Nederlandse Burgers dagelijks verkwanseld niet alleen aan Brussel/EU, echter ook aan de rest van de wereld!

Een zeer beschamende foute ondemocratische Minister-President Dhr. Mark Rutte, zonder Gezond Verstand en de leider van het wereld roedel huilende woven in het bos van de macht en de absolute machts-controle, de de leider van de huilende wolven, die de makke onnozele naieve ingeslapen schapen naar de slachtbank brengen!

Succes blijf maar fijn ons Markje ondersteunen, het zal ons allen en zeker ook jouw zeer slecht bekomen en met jouw vele miljoenen Nederlandse Burgers, die zijn slachtoffers zijn!

M.v.g. Ronald
Afgekocht met een sociaal vangnet......Net genoeg om te leven, maar niet genoeg echt een mening te kunnen geven.

Het verschil tussen een modaal inkomen en een uitkering in Nederland = een eigen huis (als dat tegenwoordig nog lukt.) een auto, en een (luxere) vakantie. Daartegen overstaat dat er veel vrije tijd ingeleverd moet worden ....

het zwaard
0
AstraZeneca in het rood in derde kwartaal
Farmaciegigant AstraZeneca heeft in het derde kwartaal verliescijfers opgetekend, onder meer als gevolg van de hoge kosten voor onderzoek en ontwikkeling. De omzet kreeg wel een boost, als gevolg van het coronavaccin dat het bedrijf samen met de universiteit van Oxford ontwikkelde.

Bron: ATS/BLOOMBERG

En ik die dacht dat al die Farma bedrijven nu slapend rijk werden, al was het maar door het vele geld van de belastingbetaler.
rene l
8
quote:

ffff schreef op 11 november 2021 11:20:

En zo hobbelen we maar weer verder Rene.

Groet Peter

We hobbelen zo het jaar uit Peter, en voor je het weet is het 2022.

Ieder heeft zo zijn problemen, en hoe meer geld je hebt hoe meer werk en ellende, en als je te weinig geld hebt dan heb je weer andere problemen.
Voor mij is de belastingaangifte zeer simpel, de overheid weet alles van mij, het is een kwestie van een kwartiertje doorklikken en dan komt de afrekening direct in beeld.

Tja, geen feestweekeinde, een vriend belde mij begin deze week, hij zou dit weekend eindelijk zijn uitgestelde feest van vorig jaar vieren.
Hij zei tegen mij, helaas bel ik je op om het af te zeggen, het risico is op dit moment te groot en de mensen zullen zich toch opgelaten voelen.
Ik zei tegen hem, ja, het is jammer maar niet anders, ik had precies hetzelfde gedaan.

Nu zie ik de perikelen over carnaval, geen duidelijk beleid van de overheid, laten de regio's het zelf maar uitzoeken, wel zo veilig voor hun.
Maar nu zie je dan, in Limburg kan het niet, in Brabant gaat het wel door, gek toch in dat kleine Nederland.
De Limbo's zullen het er niet bij laten zitten, ze gaan gewoon de grens over om het samen met de Brabo's te vieren.
Of het verstandig is, het lijkt mij niet, maar de overheid heeft geen visie.

Morgen de winkels en restaurant dus vroeg dicht, ik moet het nog zien, de café bazen zijn op oorlogssterkte, voor hun is het een kwestie wanneer ze op de fles gaan, ze zijn het helemaal beu.
Het is toch apart, gasten moeten een QR tonen, aan het personeel wordt niks gevraagd, ik snap dit niet.

Deze week heb ik het ook gemerkt, in de winkels draagt zo'n 10-15% geen mondkapje wat verplicht is, ik heb het ook nog gevraagd aan de mevrouw bij de Aldi die weer achter het kuchschot achter de kassa zit wat hun beleid is.
Stilzwijgend is besloten dat het personeel niemand aanspreekt, ze zijn bang voor conflicten.
In het centrum is het precies zo, geen controle door de politie of hulpagenten, hun zie je niet, hun komen alleen in grote getale opdraven als iemand 112 belt.

En dan hoorde ik gisteravond de bobo's van het OMT op tv, het is heel verstandig dat we het hele land op slot zetten voor desnoods een langdurige periode om Corona onder controle te krijgen.
Voor hun is het makkelijk, hun dikbetaalde salaris komt maandelijks gewoon binnen net als de riante salarisverhoging voor volgend jaar.
Het is heel lastig, maar ik heb wel heel veel begrip voor mensen die het water tot aan de lippen staat.
En dan gisteren een enorme toename van mensen die positief getest zijn, hoe kan dit zo in één keer, klachten hebben ze niet of nauwelijks.

Vanmorgen heb ik eens nagezocht hoeveel mensen er op de IC liggen met Corona.
Het zijn er "slechts"" 330, ik benoemd dit bewust zo, want eigenlijk is iederéén er één te veel.
Hoeveel ziekenhuizen hebben we in Nederland, een hele boel, en dan kunnen ze er 330 niet handelen in wat ooit een beschaafd land was waar de gezondheidszorg hoog aangeschreven staat, te zot voor woorden toch, wat doet dat ziekenhuispersoneel.
Ja, massaal wegrennen omdat ze het beleid van de enorme regeldrift, rapportagedrang en weet ik wat meer helemaal beu zijn.

Ik zie het ook bij ons in de lucht,, de trauma helicopter komt meerdere keren per dag overvliegen, er wordt dan weer 1 Corona patient verplaatst naar een ver oord elders.
Net als vorige week, er was weer een fietser platgereden, nee, ik ben niet de enige, het gebeurt meerdere keren per dag in ons te grote dorp.
En wat denk je, het ongeval gebeurde amper op 1 kilometer afstand van ons ziekenhuis, maar de ambulance die de zwaar gewonde fietser op moest pikken moest helemaal doorrijden naar het ziekenhuis in Zwolle bijna 40km verderop.

Een zwalkend beleid, waar gaat het naar toe, net als op de leerfabriek van onze dochter.
Ongeveer 50% procent van de leerkrachten zit sinds het begin van het schooljaar thuis, ze zijn overspannen omdat ze blijkbaar weer naar school moesten, het thuiswerken was o zo lekker, uitslapen, af en toe een beetje les geven, maar wel het volle salaris binnenhalen.
Ik kan wel zeggen, het onderwijs, het gaat nog veel slechter worden en het niveau zal in rap tempo afdalen.
Rationeel heb ik al een tijdje niet meer gehoord, Ronald is wel terug.

Ik heb ook nog een huishoudelijke mededeling voor IEX.

De laatste tijd post ik steeds minder, 's morgens probeer ik er eigenlijk altijd voor te gaan zitten om een mooie post in elkaar te zetten, maar gek genoeg, ik kan er de motivatie bijna niet meer voor vinden.

Ik denk dan steeds terug aan begin oktober, en er verschijnen beelden op mijn netvlies van gokker die in zijn binnentuin in zijn vuistje loopt te lachen en heel erg trots op zichzelf heeft met wat hij bereikt heeft richting mij.

Ja IEX, het voelt voor mij nog steeds of ik een enorme trap in mijn rug gekregen heb van deze beste man.
Ja, wat er gebeurd is, is snoeihard bij mij binnengekomen.
Altijd heb ik de realiteit benoemd, gewoon dingen uit het dagelijkse leven waar ik mee geconfronteerd wordt, mooie dingen, maar ook minder mooie dingen, humor vermengd met galgenhumor, maar wel altijd de waarheid die vaak ook zeer confronterend is.

Ik wilde dit laatste nog even kwijt IEX, ik zat er al wat langer mee, maar ik moet mijn hart even luchten, en hoop dat het mag.
Want als je niet liegt, dan hoef je ook nooit bang te zijn voor de waarheid.

www.youtube.com/watch?v=KTzmzrruHwc

haas
1
quote:

rene l schreef op 12 november 2021 13:26:

[...]

En dan gisteren een enorme toename van mensen die positief getest zijn, hoe kan dit zo in één keer, klachten hebben ze niet of nauwelijks.

www.youtube.com/watch?v=KTzmzrruHwc

het antwoordop uw waarneming:
laatste dagen in winkelcentrum (40km boven uw te grote dorp 'n container met deurtje en 2 vlaggen : kan iedereen zich laten testen.
Op mijn vraag van de gebruikers(niet gevaksineerden): ik laat mij testen want dan kan ik QR code aanvragen.

PS: inmiddels is het in het Binnenhof (evenementen hal van de regering cs) ook doorgedrongen en stellen de vraag of dat testen niet mag leiden tot toekening van QR code.
josti5
6
@Rene: ik heb vanmorgen in de coronadraad twee posts geplaatst met leuke rekensommetjes :-)

Wat je 'IEX-post' betreft: uit mijn hart gegrepen!
Ik heb dezelfde ervaring en hetzelfde gevoel als jij.
objectief
0
asti
3
quote:

rene l schreef op 12 november 2021 13:26:

[...]

(...)

Ik heb ook nog een huishoudelijke mededeling voor IEX.

De laatste tijd post ik steeds minder, 's morgens probeer ik er eigenlijk altijd voor te gaan zitten om een mooie post in elkaar te zetten, maar gek genoeg, ik kan er de motivatie bijna niet meer voor vinden.

Ik denk dan steeds terug aan begin oktober, en er verschijnen beelden op mijn netvlies van gokker die in zijn binnentuin in zijn vuistje loopt te lachen en heel erg trots op zichzelf heeft met wat hij bereikt heeft richting mij.

Ja IEX, het voelt voor mij nog steeds of ik een enorme trap in mijn rug gekregen heb van deze beste man.
Ja, wat er gebeurd is, is snoeihard bij mij binnengekomen.
Altijd heb ik de realiteit benoemd, gewoon dingen uit het dagelijkse leven waar ik mee geconfronteerd wordt, mooie dingen, maar ook minder mooie dingen, humor vermengd met galgenhumor, maar wel altijd de waarheid die vaak ook zeer confronterend is.

Ik wilde dit laatste nog even kwijt IEX, ik zat er al wat langer mee, maar ik moet mijn hart even luchten, en hoop dat het mag.
Want als je niet liegt, dan hoef je ook nooit bang te zijn voor de waarheid.

www.youtube.com/watch?v=KTzmzrruHwc

Rene, het is niet dat ik eronder lijdt zoals jij, maar ook ik heb te maken met forumleden (met name Johnno) die elke opmerking en poging tot (galgen)humor mijnerzijds onder een vervormd vergrootglas zetten, en pogen te gebruiken om de moderatie op te stoken. Ik deel jouw sentimentaliteit niet, en in mijn geval is Henk objectief genoeg geweest om zich er weinig van aan te trekken, maar ik wou het even melden.
het zwaard
0
objectief: De BVD ziet een grote dreiging in het gedrag van rechtse extremisten in Nederland.

Dat zie je in gans Europa toch gebeuren . Tjjdens het bewind van Trump was dit fenomeen nog meer zichtbaar.
Beperktedijkbewaking
6
quote:

DeZwarteRidder schreef op 11 november 2021 11:36:

[...]
Als iemand graag in het buitenland wil wonen moet hij niet zeuren over de nadelen.
Wat een oppervlakkig flutcommentaar!
[verwijderd]
6
quote:

het zwaard schreef op 12 november 2021 15:22:

objectief: De BVD ziet een grote dreiging in het gedrag van rechtse extremisten in Nederland.

Dat zie je in gans Europa toch gebeuren . Tjjdens het bewind van Trump was dit fenomeen nog meer zichtbaar.
Rechts is inderdaad sterk in opkomst, maar dat is altijd in opkomst bij economische teruggang, maatschappelijke onrust of oorlogs dreiging, nooit anders geweest!

BUT! onze cultuur/geschiedenis wordt structureel afgebroken door externe partijen/figuren , dat speelt ook sterk mee, nationalisme.

Voorbeeldje: die meneer van KOZP(kick out zwarte piet) is als bootvluchteling paar jaar geleden hier letterlijk aangespoeld, vandaag de dag is deze meneer Voorman om deze traditie om zeep te helpen, de komende weken gaat hij de TV items weer vullen met zijn gedachtegoed.

Hulpvol geholpen en nou van binnenuit het land afbreken, de gastheer hoeft na het diner niet de afwas te doen, hij wordt gewoon door de achterdeur zijn eigen huis uitgetrapt, das lekker zeg!
JP Samosa
4
@René,
Heb je correspondentie met gokker niet gevolgd.
Maar om met andere René(Gijp) te spreken: laat gaan!
Wat kan een poster jou verdommen?
Als het niet anders kan: negeren.
Anderen hebben heus wel in de gaten hoe het zit

Dus, kom op René, gewoon doorgaan met je verhalen!
Ik kan jouw teksten in elk geval waarderen.
( niet altijd eens maar dat doet er niet toe)
josti5
2
quote:

asti schreef op 12 november 2021 15:18:

[...]

Rene, het is niet dat ik eronder lijdt zoals jij, maar ook ik heb te maken met forumleden (met name Johnno) die elke opmerking en poging tot (galgen)humor mijnerzijds onder een vervormd vergrootglas zetten, en pogen te gebruiken om de moderatie op te stoken. Ik deel jouw sentimentaliteit niet, en in mijn geval is Henk objectief genoeg geweest om zich er weinig van aan te trekken, maar ik wou het even melden.
Einde quote.

O, is die reeks stoten diep onder de gordel richting anderen en mij '(galgen)humor' van astinix?

Weer wat geleerd...

Krentenmenten
2
quote:

drooglegging schreef op 12 november 2021 15:37:

[...]

Rechts is inderdaad sterk in opkomst, maar dat is altijd in opkomst bij economische teruggang, maatschappelijke onrust of oorlogs dreiging, nooit anders geweest!

BUT! onze cultuur/geschiedenis wordt structureel afgebroken door externe partijen/figuren , dat speelt ook sterk mee, nationalisme.

Voorbeeldje: die meneer van KOZP(kick out zwarte piet) is als bootvluchteling paar jaar geleden hier letterlijk aangespoeld, vandaag de dag is deze meneer Voorman om deze traditie om zeep te helpen, de komende weken gaat hij de TV items weer vullen met zijn gedachtegoed.

Hulpvol geholpen en nou van binnenuit het land afbreken, de gastheer hoeft na het diner niet de afwas te doen, hij wordt gewoon door de achterdeur zijn eigen huis uitgetrapt, das lekker zeg!
Zonder de belangen van Amerika in Europa, had Poetin allang orde op zaken gesteld in Europa......(Niet dat ik daar op zit te wachten, maar wij simpele, proberen in vrijheid te leven, burgers hebben totaal geen inbreng......(behalve het bekende stemhokje, waar uiteindelijk niets mee wordt gedaan. Fortuyn was de laatste, die het goed voor had met de burger...)
JP Samosa
0
quote:

Krentenmenten schreef op 12 november 2021 17:15:

[...] Zonder de belangen van Amerika in Europa, had Poetin allang orde op zaken gesteld in Europa......(Niet dat ik daar op zit te wachten, maar wij simpele, proberen in vrijheid te leven, burgers hebben totaal geen inbreng......(behalve het bekende stemhokje, waar uiteindelijk niets mee wordt gedaan. Fortuyn was de laatste, die het goed voor had met de burger...)
Zou het?
A Mao
2
quote:

drooglegging schreef op 12 november 2021 15:37:

[...]

Rechts is inderdaad sterk in opkomst, maar dat is altijd in opkomst bij economische teruggang, maatschappelijke onrust of oorlogs dreiging, nooit anders geweest!

BUT! onze cultuur/geschiedenis wordt structureel afgebroken door externe partijen/figuren , dat speelt ook sterk mee, nationalisme.

Voorbeeldje: die meneer van KOZP(kick out zwarte piet) is als bootvluchteling paar jaar geleden hier letterlijk aangespoeld, vandaag de dag is deze meneer Voorman om deze traditie om zeep te helpen, de komende weken gaat hij de TV items weer vullen met zijn gedachtegoed.

Hulpvol geholpen en nou van binnenuit het land afbreken, de gastheer hoeft na het diner niet de afwas te doen, hij wordt gewoon door de achterdeur zijn eigen huis uitgetrapt, das lekker zeg!
Het ergerlijke is nog dat deze lui vol worden gestrooid met subsidies…
Als ze het zo belangrijk vinden moeten ze maar met de pet rond gaan in hun eigen kringetje.
JP Samosa
1
Persconferentie prima. Niks schokkends.
Fluitje van een cent. Is goed te doen allemaal.
Slechts 3 weken ( vooralsnog)

Okay, maar nu nog de hele avond klagen en eindeloos zeiken op tv, vermoed ik.
(Ik ga wat anders doe)
Ronald Engels
3
quote:

JP Samosa schreef op 12 november 2021 20:06:

Persconferentie prima. Niks schokkends.
Fluitje van een cent. Is goed te doen allemaal.
Slechts 3 weken ( vooralsnog)

Okay, maar nu nog de hele avond klagen en eindeloos zeiken op tv, vermoed ik.
(Ik ga wat anders doe)
==============================

JP Samosa,

Ik hoop oprecht, dat ik het fout zie, echter "VRAAG", wanneer stopt de nu toegepaste Corona-Dictatuur en Tirannie van alle wereldregeringen, allen met hetzelfde Corona-Beleid?????

Wanneer wordt nu ingevoerd, dat je zonder Corona-QR Controlepas je geen voedsel meer kunt kopen in een normale supermarkt?
Er zijn b.v. veel mensen, die geen smartphone, sociale media, enzv. willen en er zijn gezonden en onafhankelijke vrijdenkers die niet gevaccineerd en gemanipuleerd wensen te worden, noem ze rustig de Opstandigen zonder Vertrouwen in manipulerende eigenbelang Overheden en Elites!

Is dit, wat nu plaatsvind, altijd de uiteindelijke eindbedoeling geweest, volledige controle voor de volle 100 % over alle burgers, volledige geestelijke en lichamelijke controle over ieders leven/hersenen/karakter via manipulatieve vaccinaties, die nu in ontwikkeling zijn en die de komende 10 jaar iedere burger "waarschijnlijk" voor de volle 100 % ingespoten gaat krijgen?

Stop deze Dictatuur en Tirannie van alle Overheden in de wereld onder de almachtige leiding van de United Nations, enzv. ooit nog????

Ik weet eigenlijk met grote zekerheid, dat deze Overheden Controle en Elite Machts Dictatuur en Tirannie eeuwigdurend gaat zijn!

Dus alle Nederlandse Burgers, "De persoonlijke Vrijheid over persoonlijk lichaam, geest en handelen is nu door het Corona-virus volledig OPGEHEVEN.

Wen er maar aan, we zijn onze Vrijheden en Democratie definitief verloren en Dhr Rutte, Dhr. de Jonge en Mevrouw Kaag en vele andere Elites zijn reeds vele jaren ingevoerd in hoe dit uit te voeren, zelfs als ze dit gedwongen doen en eigenlijk niet zelf willen, hoop ik, echter voor zover ik het zie, heeft niemand meer een keus, het is meedoen met de dwang of je wordt langzaam maar zeker uit de maatschappij verwijderd of erger!!!!!

We hebben het aan ons fiets, de nieuwe Dictatuur, we staan vol op de remmen van volledige afschaffing van alle persoonlijke Vrijheid, dit alles heeft niets meer met de Ziekte Corona van doen, de Dictatuur is ingevoerd en dat was de bedoeling van de Wereld Elite / Politici, wellicht geschoold helaas door KLAUS S. bij het World Economic Forum in Davos, in mijn favoriete land Zwitserland tot nu toe???????????

M.v.g. Ronald.
P.S. Onze Maatschappij is nog nooit zo`n Chaos geweest als de laatste jaren Kabinet Rutte 3, enzv.
Het zal mijn tijd wel duren, helaas onze kinderen en kleinkinderen hebben pech en zijn de slachtoffers!
Krentenmenten
0
quote:

JP Samosa schreef op 12 november 2021 17:43:

[...]

Zou het?
ja, ben een stap verwijderd geweest van Fortuyn! Met de kennis van nu, zeg ik was ik maar….. da‘s helaas de koe in de kont kijken……
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2597 2598 2599 2600 2601 2602 2603 2604 2605 2606 2607 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18:05
 Germany40^ 17.738,70 -0,18%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.915,40 +0,03%
 US30^ 38.013,46 +0,76%
 Nasd100^ 17.548,80 +0,25%
 US500^ 5.049,25 +0,59%
 Japan225^ 38.001,71 +0,68%
 Gold spot 2.383,73 +0,96%
 EUR/USD 1,0646 -0,23%
 WTI 82,25 +0,05%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%