Onward Medical « Terug naar discussie overzicht

Forum Onward Medical geopend

1.236 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
voda
0
Beursblik: Degroof Petercam verlaagt koersdoel Onward Medical
Van 14,90 naar 14,50 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft dinsdag het koersdoel voor Onward Medical verlaagd van 14,90 naar 14,50 euro bij handhaving van het koopadvies.

De toegenomen operationele kosten kwamen voor analist David Seynnaeve niet als een verrassing, gezien Onward flink groeit en investeert in de ontwikkeling van zijn ARC Therapy. De analist denkt dat de cashburn dit jaar verder zal toenemen, vooral door de UP-Lift-studie en de recente lancering van de Lift Home-studie.

"Al met al is de kaspositie van Onward solide en we zijn te spreken over de ambitie van het bedrijf om de balans te versterken, ook in tijden waarin er geen urgent tekort is", aldus de analist.

Het aandeel Onward Medical daalde dinsdagochtend met 0,8 procent tot 7,92 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Onward van start met nieuwe studie
Eerste van 16 patiënten behandeld.

(ABM FN) Onward Medical heeft maandag de eerste patiënt een ARC implanteerbare pulsgenerator gegeven, waarmee de eerste patiënt is ingeschreven voor het HemON-onderzoek. Dat maakte het medisch technologiebedrijf maandagmiddag bekend.

De implantaten zijn ontworpen om het ruggenmerg te stimuleren om beweging en autonome functie te herstellen bij mensen met ruggenmergletsel en andere aandoeningen die de mobiliteit beïnvloeden. Het HemON-onderzoek richt zich op het evalueren van de veiligheid en de voorlopige werkzaamheid van de ARCIM-therapie om het bloeddrukbeheer en de rompcontrole te verbeteren bij mensen met dwarslaesie die lijden aan orthostatische hypotensie, gekenmerkt door een verzwakkende lage bloeddruk wanneer mensen rechtop zitten, staan of van lichaamshouding veranderen.

HemON zal in totaal 16 deelnemers inschrijven. De studie wordt uitgevoerd in het Zwitserse Lausanne.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481
voda
0
Advies van Bryan Garnier over Onward Medical
Beurshuis Bryan Garnier
Aandeel Onward Medical
Datum 10 mei 2022
Advies Kopen
Koersdoel 17,00 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 10 mei 2022 hebben de analisten van Bryan Garnier hun beleggingsadvies voor Onward Medical (ONWD; ISIN: NL0015000HT4) herhaald. Het advies van Bryan Garnier voor Onward Medical blijft "kopen".

De analisten behouden hun koersdoel van 17,00 EUR.
Kaviaar
0
Door Lucia Rodenburg op vrijdag 20 mei 2022

Hoopvolle ontwikkelingen bij Onward voor mensen met een dwarslaesie

Onward Medical heeft een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van een therapie om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. 'Een wereldprimeur', zo zegt CEO Dave Marver, die in een gesprek het HemON-onderzoek toelicht.

Het gaat om een studie in het kader van de ARC-IM-therapie. Voor het onderzoek, dat plaatsvindt in het Zwitserse Lausanne, krijgen 16 deelnemers een ARC-pulsgenerator geïmplanteerd, die zijn ontworpen om het ruggenmerg te stimuleren.

Zo worden bewegingen als staan en lopen mogelijk voor mensen met een dwarslaesie. Ook kunnen de implantaten helpen de bloeddruk te reguleren en rompstabiliteit te verbeteren. Het doel van dit specifieke onderzoek is om de veiligheid en de werkzaamheid van ARC-IM te toetsen.

Zeer specialistisch
"Deze pulsgeneratoren zijn speciaal ontworpen om de exacte gebieden in het ruggenmerg die verantwoordelijk zijn voor bepaalde functies en bewegingen te stimuleren, en het is de eerste keer dat ze nu bij mensen geïmplanteerd worden", vertelt Marver. "Een belangrijke mijlpaal dus. Dit HemON-onderzoek is nog relatief klein, maar zal gevolgd worden door grotere studies op meerdere plaatsen wereldwijd."

Het andere onderdeel van de ARC-therapie, ARC-EX, is tot nu het verst op het pad naar commercialisatie (lees hier meer). ARC-EX werkt met een uitwendig systeem met een draagbare stimulator, waarvoor dus geen operatie nodig is. Deze therapie heeft als doel de hand- en armbewegingen te verbeteren. Als alles volgens plan verloopt, kan Onward het ARC-EX-product volgend jaar op de markt brengen.

Life changing
Voor ARC-IM is het nog niet zover. De onderzoeken zijn nu gestart en naar verwachting kan binnen drie jaar goedkeuring bij de Amerikaanse FDA aangevraagd worden. 2025 zou dan het jaar zijn waarin het speciale implantaat in de VS en Europa op de markt gebracht kan worden, vertelt Marver.

"Dit is potentieel life changing, deze therapie kan een groot verschil maken in het leven van mensen die met een dwarslaesie of ruggenmergletsel moeten leven. ARC-IM kan namelijk potentieel ook spasmes verminderen, de seksuele functies verbeteren en de controle over de blaas- en darmfuncties verhogen. Dat geeft mensen een groot deel van hun zelfstandigheid terug; dat betekent enorm veel voor hen, maar ook voor hun naasten."

Wereldwijd 7 miljoen mensen met een dwarslasie
Bestaan er nog belangrijke verschillen in de werkzaamheid van de therapie bij vrouwen en mannen? Marver: "Daar lijken geen grote verschillen in te zitten, maar we zien wel dat veel meer mannen dan vrouwen kampen met een dwarslaesie. Dit heeft te maken met de risicovollere activiteiten die mannen doorgaans eerder ondernemen dan vrouwen, zoals mountainbiken, klimmen, en motorracen. Ook zien we regelmatig patiënten die in een oorlog gewond zijn geraakt. Wereldwijd zijn er ongeveer 7 miljoen mensen die met de aandoening leven, waarvan zo’n 650.000 in de VS en Europa."

En wanneer alles volgens plan gaat, en de eerste ARC-IM-devices kunnen geïmplanteerd worden, hoe lang kan iemand daarmee vooruit? "We denken dat patiënten er zo’n 5 tot 10 jaar mee kunnen doen, voordat ze vervangen moeten worden. Het ligt ook aan hoe actief en hoe vaak iemand beweegt, dus hoe intensief het implantaat gebruikt wordt. Bovendien gaat de wetenschap zo snel vooruit, dat we binnen die periode vast weer beter ontwikkelde implantaten hebben die beter bij de patiënt passen", aldus de CEO.

Cash genoeg
Wat is voor beleggers belangrijk om te weten? "Met de voltooiing van de aanvraag van de Up-LIFT-studie (ARC-EX) hebben we laten zien dat we op meerdere plekken klinische studies naar behoren konden uitvoeren. Dat is een belangrijke stap op weg naar het in de markt zetten van een product. Nu zijn we bezig om datzelfde te doen voor de ARC-IM-therapie. Wat betreft cash kunnen we naar verwachting nog 2,5 jaar vooruit, tot eind 2024. Dat is dus een heel sterke positie. Met ruim voldoende cash ligt de focus op het snel mogelijk naar de markt brengen van de therapieën."

Onward Medical staat lokaal genoteerd aan zowel Euronext Brussel als Euronext Amsterdam.

www.iex.nl/Artikel/747403/Hoopvolle-o...
Hercule Poirot
0
Aandeel is meer dan gehalveerd sinds de IPO. Het platform is in de tweede helft van 2023 klaar, zeg ongeveer nog anderhalf jaar. Best een mooi instapmoment denk ik zo.
Hercule Poirot
2
Mijn positie uitgebreid naar 2900 op 6,00. Een mooie positie op een in mijn ogen goedkoop moment.
suskewiet
0
Deze koers is onbegrijpelijk .
Weet iemand wat hier aan de hand is ?
Weer een bedrijf met bluf en studies die hopen geld kosten en het resultaat is dat het geld op gesoupeerd word ?
Hercule Poirot
0
quote:

suske wiet schreef op 7 juni 2022 09:13:

Deze koers is onbegrijpelijk .
Weet iemand wat hier aan de hand is ?
Weer een bedrijf met bluf en studies die hopen geld kosten en het resultaat is dat het geld op gesoupeerd word ?
Het zijn maar verkopen met zeer laag volume. Geen dumps. Wellicht dat het sommige te lang duurt en wat verkopen.
De volgende zin is m.i. wel interessant:

'Marver verwacht in 2022 verschillende mijlpalen die waarde zullen genereren, waaronder de ingebruikname van het gepatenteerde, speciaal gebouwde neuromodulatieplatform.'

Het zou mooi zijn als ze dit jaar nog omzet kunnen genereren!
Kaviaar
1
Onward Medical vindt voldoende testpersonen

(ABM FN) Onward Medical heeft de inschrijvingen van patiënten voltooid voor de LIFT Home Study naar de de veiligheid en prestaties van Arc-Therapy bij thuisgebruik. Dat liet het medisch technologiebedrijf met noteringen in Amsterdam en Brussel weten via een persbericht.

De Arc-therapie van Onward is een uitwendig toegediende stimulatie van het ruggenmerg om kracht en functie te herstellen bij mensen met ruggenmergletsel zoals een dwarslaesie.

Aan de studie nemen 17 patiënten deel in 5 vooraanstaande onderzoekscentra in de Verenigde Staten.

Bron: ABM Financial News

www.iex.nl/Nieuws/748706/Onward-Medic...
voda
0
Nieuw bestuurder voor Onward Medical
Kristina Dziekan.

(ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft Kristina Dziekan benoemd tot lid van de raad van bestuur. Dit meldde het medisch technologiebedrijf met noteringen in Amsterdam en Brussel maandag.

Dziekan werd benoemd voor een periode van vier jaar tijdens de jaarvergadering van het bedrijf op 10 juni.

Dziekan werkt momenteel bij Alcon en werkte voorheen bij GlaxoSmithKline in het Verenigd Koninkrijk en Azië.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Dark_enRahl
0
Frustrerend om die dalende koers te blijven vaststellen aan vrij lage volumes. Ik begrijp niet goed waarom deze koers geen grotere spelers aantrekt. Het bedrijf heeft al resultaten kunnen voorleggen. Aan dit tempo begin ik wel te vrezen aan welke prijs het aandeel staat tegen dat het eerste product gecommercialiseerd wordt.
Hercule Poirot
0
Zo te zien hebben ze een prima aanwinst voor het team. Een dame met flink wat ervaring. De dalende koers is zeker frustrerend, maar ik zie wel genoeg potentie. Vandaar dat ik mijn positie eerder genomen heb en ook vasthoud.
Dark_enRahl
0
Our CEO Dave Marver will give the keynote address "ONWARD – Neurostimulation to Restore Movement & Function after Spinal Cord Injury", highlighting the many investment opportunities in the Canton de Vaud at the Sachs Associates-Biopôle Investment Seminar on June 16th.
 
Learn more about ONWARD's commitment to creating innovative therapies to restore movement, independence, and health in people with #spinalcordinjuries at www.onwd.com/contact
Dark_enRahl
0
Benieuwd of we morgen een positieve reactie op de beurs zijn. Misschien lukt het onze CEO om nieuwe investeerders aan te trekken.
Renno54
0
ONWARD Awarded European Innovation Council Grant to
Develop Brain-Spine Interface Technology
Award will support development of Brain-Spine Interface (BSI) technology to restore mobility and upper limb function in people with spinal cord injury
EINDHOVEN, the Netherlands & LAUSANNE, Switzerland—June 16, 2022--ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD), the medical technology company creating innovative therapies to restore movement, independence, and health in people with spinal cord injury (SCI), today announces it has been awarded a grant from the European Innovation Council (EIC) to support the development of an innovative Brain-Spine Interface technology for restoring mobility and upper limb function.
The EUR 3.6M grant was awarded to ONWARD and its research partners: EPFL, one of the world’s preeminent neuroscience research institutions; CEA-Clinatec, the Edmond J. Safra Biomedical Research Centre co-founded by Professor Alim-Louis Benabid, a leader in medical devices for the diagnosis and treatment of neurodegenerative diseases and motor disabilities; and Sint Maartenskliniek, a leading rehabilitation center for SCI in the Netherlands. The project is entitled, “Brain-Spine Interfaces to Reverse Upper- and Lower-limb Paralysis”. Under the terms of the award, ONWARD will receive EUR 1.2M.
The consortium will use the grant proceeds to fund integration between ONWARD’s ARCIM Therapy, which delivers targeted, programmed stimulation of the spinal cord, and Clinatec’s WIMAGINE, a fully-implantable device approved for chronic use in clinical trials in two European countries, which records and decodes the brain's cortical signal to predict a person's desired movement intentions. The consortium will also conduct two clinical feasibility studies using their BSI system, assessing its use for upper- and lower-limb control and rehabilitation, and including two participants per study. Lastly, clinicians from Sint-Maartenskliniek will provide feedback on the usability of the system. The final deliverable is a set of system specifications for a commercially-viable BSI system for people with spinal cord injuries.
“This grant from the EIC validates ONWARD’s position as a leader in the fast emerging realm of Brain-Spine Interface technologies”, said Dave Marver, CEO of ONWARD. “In combination with the IP rights option obtained from EPFL in March, we now have foundational elements in place to develop and pioneer the use of BSI technology to help people with spinal cord injuries.”
To learn more about ONWARD’s ARC Therapy and the company’s vision to restore movement, independence, and health in people with spinal cord injuries, please visit ONWD.com.

Mooi nieuws lijkt mij!
Renno54
0
Wel heel erg rustig op het forum. En dat na het nieuws dat Onward toch een slordige 1,2 miljoen aan de balans heeft kunnen toevoegen ??
Hercule Poirot
0
quote:

Renno54 schreef op 25 juni 2022 20:50:

Wel heel erg rustig op het forum. En dat na het nieuws dat Onward toch een slordige 1,2 miljoen aan de balans heeft kunnen toevoegen ??
Ik zie wel een verbetering van het plaatje. Vanaf de 8 euro zijn we vrijwel elke week wat gedaald. Nu ligt het aandeel er wel wat stabieler bij. Wellicht dat dit het moment is voor een lichte herstelbeweging ondersteund door het bericht van vorige week. Ik heb mijn positie licht uitgebreid naar 3115 stuks.
Dark_enRahl
0
voda
1
Onward Medical publiceert in medisch vakblad
Toont potentieel ARCIM-therapie.

(ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft in het medische tijdschrift Nature Neuroscience de potentie getoond van zijn ARCIM-therapie waarmee beweging en functie in handen en armen kunnen herstellen na een dwarslaesie. Dit meldde het medische technologiebedrijf donderdagavond.

Onderzoekers in de Nature Neuroscience publicatie onderzochten een potentieel effectievere benadering voor het verbeteren van de motorische controle van de bovenste ledematen na een dwarslaesie. Dit gebeurde via een implanteerbaar neurostimulatiesysteem die het deel van de ruggenmerg moduleert dat betrokken is bij het regelen van de hand- en armfunctie.

De preklinische gegevens toonden aan dat nauwkeurige elektrische stimulatie gericht op relevante ruggenmergsegmenten de spieractivatie en -kracht verbeterde en efficiëntere hand- en armbewegingen mogelijk maakte, aldus Onward Medical, dat zich voorbereidt om in 2023 een andere therapie, ARCEX, te lanceren.

"De bevindingen van deze Nature Neuroscience-publicatie suggereren dat geïmplanteerde ARCIM-therapie ook een rol kan spelen om mensen met een dwarslaesie te helpen de arm- en handfunctie terug te krijgen", aldus CEO Dave Marver.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
1.236 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:38
Koers 5,300
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 5,660
Laag 5,300
Volume 80.392
Volume gemiddeld 139.347
Volume gisteren 80.392