Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Moderna, Novavax, Inovio, BioNtech, 'RNA vaccin-producenten'

819 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 » | Laatste
voda
0
BioNTech creëert 2000 nieuwe banen in Duitsland
ANP Producties - Gisteren om 14:52
© ANP

MAINZ (ANP/DPA) - De Duitse biotechonderneming en vaccinmaker BioNTech wil de komende jaren fors meer mensen in dienst nemen. Het bedrijf, dat vooral bekend is geworden met zijn coronavaccin, wil het personeelsbestand uitbreiden naar 5000 van 3000 nu. Voor de coronapandemie werkten er circa 600 mensen voor de onderneming.

Naast het hoofdkantoor in Mainz zullen er ook meer mensen nodig zijn in Marburg en Idar-Oberstein waar het bedrijf productielocaties heeft. Het biofarmaceutisch bedrijf is ook bezig met de uitbreiding van zijn onderzoek- en productiefaciliteiten in Mainz. Met de uitbreidingen zouden meerdere miljarden gemoeid zijn.

BioNTech behaalde in de eerste helft van het jaar een omzet van 9,6 miljard euro door de verkoop van zijn coronavaccin. Dat was bijna een derde meer dan in de eerste helft van 2021. De winst steeg met ruim een derde tot 5,4 miljard euro.

Het bedrijf gaat ook door met de ontwikkeling van kankertherapieën op basis van mRNA-technologie, die het ook voor het coronavaccin gebruikt. Doel is onder meer een vaccin te ontwikkelen dat is aangepast aan het specifieke profiel van een bepaald type kanker.
voda
0
Merck licht optie op kankervaccin Moderna
Samenwerking op basis van mRNA-vaccin van start.

(ABM FN-Dow Jones) Merck heeft de optie gelicht om samen met Moderna een gepersonaliseerd kankervaccin te ontwikkelen. Dit maakten de twee farmaceuten woensdagmiddag bekend.

Het vaccin wordt al getest in combinatie met een therapiemiddel van Merck, Keytruda, als aanvullende behandeling voor patiënten met risicovol melanoom.

De behandeling werkt door middel van een mRNA-vaccin, dat het menselijke immuunsysteem zo manipuleert dat het specifieke kankercellen aanvalt.

De bedrijven werken al sinds 2016 aan deze toepassing. "We verwachten dit kwartaal data over toepassing als gepersonaliseerd kankervaccin en blijven enthousiast over de toekomst en de impact die mRNA kan hebben als nieuw model voor de behandeling van kanker", zei voorzitter Stephen Hoge van Moderna.

Merck betaalt Moderna 250 miljoen dollar en de bedrijven zullen samenwerken bij de ontwikkeling en commercialisering van het middel, en de kosten en opbrengsten uit dit nieuwe type medicijn delen.

De samenwerking combineert de expertise van Merck op het gebied van immuno-oncologie met de baanbrekende mRNA-technologie van Moderna, zei Eliav Barr van Merck.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Moderna verlaagt outlook

Derde kwartaal onder de verwachtingen.

(ABM FN-Dow Jones) Moderna heeft na een teleurstellend derde kwartaal de outlook voor het hele boekjaar verlaagd. Dit bleek uit de kwartaalupdate van het Amerikaans biotechbedrijf, vooral bekend van zijn coronavaccin.

In het derde kwartaal daalde de omzet op jaarbasis van bijna 5 miljard naar minder dan 3,4 miljard dollar.

De omzet werd afgelopen kwartaal gedrukt door een daling van de verkoop van het coronavaccin. Groen licht voor de nieuwe booster liet volgens Moderna langer dan voorzien op zich wachten.

De nettowinst kwam op 1,0 miljard dollar uit, ofwel 2,53 dollar per aandeel. Een jaar eerder was dit nog 3,3 miljard, ofwel 7,70 dollar per aandeel.

Daarmee deed Moderna een stuk slechter dan verwacht. De analistenconsensus samengesteld door FactSet rekende op een omzet van ruim 3,5 miljard euro met een winst van 3,30 dollar per aandeel.

De kosten stegen dan ook flink, bleek donderdag. Zo moest Moderna een voorraad coronavaccins afschrijven, omdat de houdbaarheidsdatum was bereikt. Ook werden niet alle productiefaciliteiten gebruikt.

Outlook

Moderna denkt dit jaar voor 18 tot 19 miljard dollar aan coronavaccins te leveren. Eerder was dit nog 21 miljard dollar en analisten mikken op een jaaromzet uit de coronavaccins van 21,3 miljard dollar.

Door verstoringen in de aanvoerketen moet Moderna bepaalde leveringen echter uitstellen naar volgend jaar, zo liet de farmaceut weten. Het gaat om een bedrag van 2 tot 3 miljard dollar.

Voor volgend jaar heeft Moderna inmiddels voor 4,5 tot 5,5 miljard dollar aan opdrachten binnen. Dat is wel veel minder dan de 9,4 miljard dollar waarop analisten rekenden.

Het aandeel Moderna daalde liefst 11,4 procent in de voorbeurshandel.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Cijfers BioNTech vallen mee

Ondanks flinke daling omzet en winst.

(ABM FN-Dow Jones) BioNTech heeft in het derde kwartaal de resultaten flink zien dalen, maar deed het desondanks een stuk beter dan verwacht, en zag daarbij ook ruimte om de omzetverwachting voor heel 2022 te verhogen. Dit bleek maandagmiddag uit de cijfers van de fabrikant van coronavaccins uit het Duitse Mainz.

De omzet van BioNTech daalde van 6,1 naar 3,5 miljard euro, wat wel nog altijd flink meer was dan de markt had verwacht. Analisten geraadpleegd door FactSet hadden gerekend op een omzet van 2,1 miljard euro.

De winst kwam uit op 1,8 miljard euro, of net geen 7 euro per aandeel. Daarmee lag de winst op ruim het dubbele van de analistenconsensus van FactSet.

Na negen maanden zat BioNTech op een omzet van nipt meer dan 13 miljard euro en een winst per aandeel van 27,70 euro. Daarmee ligt de omzet iets achter op de omzet in de eerste drie kwartalen van 2021, maar de winst pakt juist iets hoger uit.

Voor heel dit jaar rekent BioNTech nu op een omzet van 16 tot 17 miljard euro, waar dit eerder nog 13 tot 17 miljard euro was.

Vrijdag sloot het aandeel BioNTech op de Nasdaq 6,2 procent hoger, en maandag lijkt het 0,7 procent hoger van start te gaan.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Enorme winst voor farmaceuten vooral dankzij overheden: ‘Ze gingen schaamteloos voor het geld’

De enorme winsten van farmaceutische bedrijven tijdens de coronapandemie zijn grotendeels te danken aan miljardeninvesteringen vanuit overheden, concludeert Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen (Somo) in een nieuw rapport. In de contracten met onder meer vaccinmakers Pfizer en Moderna ontbraken afspraken om extreme winsten te voorkomen.

Buitenlandredactie 27-02-23, 10:20 Laatste update: 11:27

Pfizer maakte op Covidproducten 35 miljard dollar nettowinst in 2021 en 2022. Moderna en BioNTech verdienden allebei zo’n 20 miljard dollar en het Chinese farmaceutische bedrijf Sinovac in de 15 miljard dollar. AstraZeneca en Johnson & Johnson kozen ervoor om hun vaccins zonder winstoogmerk te verkopen, schrijft SOMO.

Miljarden dollars overheidsgeld
Volgens het rapport ontvingen zeven vaccinproducenten minstens 5,8 miljard dollar aan overheidsfinanciering. De Amerikaanse regering was met 5 miljard dollar de grootste financier. Van zogenoemde Advanced Purchase Agreements profiteerden de vaccinproducenten nog meer: minstens 86,5 miljard dollar. Daarmee kregen de farmaceutische bedrijven vooraf geld voor ontwikkeling en productie van de vaccins. Het risico ligt daardoor bij de kopers, in dit geval de overheden.

Het bedrag zou wel eens veel hoger kunnen liggen omdat bedrijven en overheden niet transpa­rant zijn geweest over hun deals

Esther de Haan, Onderzoeker Somo
Hoeveel voordeel de bedrijven precies hadden van de Advanced Purchase Agreements is moeilijk vast te stellen. ,,Het bedrag zou wel eens veel hoger kunnen liggen omdat bedrijven en overheden niet transparant zijn geweest over hun deals”, zegt onderzoeker Esther de Haan van Somo. ,,Voor zover wij hebben kunnen vaststellen, hoefden bedrijven op grond van deze overeenkomsten geen geld terug te geven dat was gebruikt voor de ontwikkeling en productie van vaccins. Zelfs niet wanneer de ontwikkeling mislukte en het vaccin nooit werd geleverd.”

Rijke landen verdrongen de armere
Ook werkten rijke landen met hun investeringen vaccinongelijkheid in de hand, ziet Somo. ,,Bedrijven zijn schaamteloos voor de winst gegaan en hebben de voorkeur gegeven aan deals met landen met een hoog inkomen, die een hogere prijs per dosis betaalden”, zegt De Haan. ,,Rijke landen hebben ook lage-inkomenslanden verdrongen door deals te sluiten met alle vaccinproducenten en meer vaccins op te eisen dan ze nodig hadden.”

Pfizer/BioNTech en Moderna verhoogden de prijzen van hun vaccins tussen 2020 en 2022 met respectievelijk 56 en 73 procent, terwijl zij volgens Somo al vanaf het begin van de pandemie ‘aanzienlijke winsten’ boekten. Het is dus zaak vaccins wereldwijd eerlijker te verdelen, stelt Somo. Bovendien moeten regeringen ervoor zorgen dat hun investeringen niet leiden tot ‘exorbitante winsten’. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wil dat er een pandemie-overeenkomst komt. Volgens Somo schiet een eerder gepubliceerde ontwerptekst echter ernstig tekort, omdat er geen voorwaarden worden gesteld over prijzen, winsten en gelijke toegang tot medicatie.

Kijk onze video's over het coronavirus in onderstaande playlist:

www.ad.nl/buitenland/enorme-winst-voo...
Riding the Tiger
0
Novavax

Als je de grafiek van Novavax sinds 1996 opent ; dan zie je iets merkwaardigs.

Novavax heeft sinds die 27 jaar vele downs gekend, maar is 7 X (!!!) terug door de 100 $ grens geknald. Elke keer als een pandemie(tje) de kop opsteekt, dan schiet dit aandeel door de stratosfeer.

Ik heb 1000 aandeeltjes ingeslagen aan 6 $ en laat ze staan. Waarschijnlijk zal het de eerste jaren niets doen, maar de kans dat er een 8e opleving komt is reeel. Zo is de vogelgriep bvb overdraagbaar op mensen. Niet dat ik het hoop... We zijn gewoon met teveel mensen en we reizen teveel. We roepen het op onszelf af...
MisterBlues
1
quote:

Riding the Tiger schreef op 15 maart 2023 17:36:

Novavax

Als je de grafiek van Novavax sinds 1996 opent ; dan zie je iets merkwaardigs.

Novavax heeft sinds die 27 jaar vele downs gekend, maar is 7 X (!!!) terug door de 100 $ grens geknald. Elke keer als een pandemie(tje) de kop opsteekt, dan schiet dit aandeel door de stratosfeer.

Ik heb 1000 aandeeltjes ingeslagen aan 6 $ en laat ze staan. Waarschijnlijk zal het de eerste jaren niets doen, maar de kans dat er een 8e opleving komt is reeel. Zo is de vogelgriep bvb overdraagbaar op mensen. Niet dat ik het hoop... We zijn gewoon met teveel mensen en we reizen teveel. We roepen het op onszelf af...
Ik volg je redenering goed. Zoönose is onvermijdelijk en virussen zullen terugkomen en pandemieën veroorzaken.

Of NovaVax voor de 8e keer dan opleeft boven de 6 $ is niet vanzelfsprekend. 6000 dollar rente op rente kan met veilige belegging ook veel worden. Ik verwacht dat NovaVax steeds meer concurrentie krijgt van mRNA-vaccins.
Riding the Tiger
0
@Misterblues

Het enige riskante is dat Novavax failliet kan gaan. BioNTech heeft Pfizer als partner om te produceren en dat heeft Novavax niet. Ze hebben de productie zelf in handen genomen met grote overheads tot gevolg. De vraag is dus : zal Novavax de kosten kunnen drukken en met productie van Covid en evt andere (bvb combinatie Covid / Flu) vaccins winst kunnen maken.

Daar weet ik het antwoord niet op. Wat er wel is, is dat vandaag belegd wordt op sentiment, niet echt op fundamentals. Als je ziet dat NVAX steeds terug uit haar as verrijst, durf ik de gok wagen. De kunst is om dan op het juiste moment eruit te gaan. Wie in 2020 kocht aan 4 $ , zal waarschijnlijk te vroeg uitgestapt zijn en nooit verkocht hebben aan 300+$....
MisterBlues
0
quote:

Riding the Tiger schreef op 21 maart 2023 15:58:

@Misterblues

Het enige riskante is dat Novavax failliet kan gaan. BioNTech heeft Pfizer als partner om te produceren en dat heeft Novavax niet. Ze hebben de productie zelf in handen genomen met grote overheads tot gevolg. De vraag is dus : zal Novavax de kosten kunnen drukken en met productie van Covid en evt andere (bvb combinatie Covid / Flu) vaccins winst kunnen maken.

Daar weet ik het antwoord niet op. Wat er wel is, is dat vandaag belegd wordt op sentiment, niet echt op fundamentals. Als je ziet dat NVAX steeds terug uit haar as verrijst, durf ik de gok wagen. De kunst is om dan op het juiste moment eruit te gaan. Wie in 2020 kocht aan 4 $ , zal waarschijnlijk te vroeg uitgestapt zijn en nooit verkocht hebben aan 300+$....
Het klopt dat er veel op basis van sentiment belegd wordt, en dat geldt bij uitstek voor vaccinmakers als er (weer) virusdreiging is. In 2020 zijn de meest duistere en onbeholpen biotech bedrijfjes de hemel ingeschoten. Vele insiders en beleggers zijn miljonair geworden, anderen waren weer te laat. NovaVax heeft ook onder de 1 dollar gestaan toentertijd. Sommigen hebben een rendement van over de 3000% behaald! Misschien heb je gelijk en is het een gokje waard. Meer dan dat is het ook niet. Succes!
voda
0
BioNTech meldt teruglopende vraag naar coronavaccins

Nog in onderhandeling over contract met Europese Commissie.

(ABM FN-Dow Jones) BioNTech heeft in het vierde kwartaal minder omzet en winst geboekt dan een jaar eerder, door een afnemende vraag naar vaccins tegen het coronavirus, waardoor ook het jaarresultaat achterbleef. Dat bleek maandag uit de jaarcijfers van het bedrijf.

De kwartaalomzet ging van 5,53 miljard euro naar 4,28 miljard euro. In het hele jaar was de omzet 17,31 miljard euro, tegen krap 19 miljard een jaar eerder.

"De veranderingen corresponderen met de vraag naar COVID-19 vaccins", aldus BioNTech.

De nettowinst daalde van 3,17 miljard naar 2,28 miljard euro in het vierde kwartaal. De jaarwinst kwam daarmee op 9,43 miljard, tegen 10,29 miljard in 2021.

De winst per aandeel ging van 12,18 naar 9,26 euro. In heel 2022 verdiende het bedrijf 37,77 euro per aandeel.

De kosten van onderzoek en ontwikkeling waren in het vierde kwartaal 510 miljoen euro, fors hoger dan de 271 miljoen een jaar eerder. Over heel 2022 kwamen deze kosten de helft hoger uit op 1,53 miljard tegen 949 miljoen euro.

De kosten hingen vooral samen met de ontwikkeling en productie van het vaccin van BioNTech en Pfizer tegen de Omicron-variant van het coronavirus. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf andere kandidaatmedicijnen.

Outlook

In het nieuwe boekjaar verwacht BioNTech circa 5 miljard euro aan omzet uit COVID19-vaccins. Heronderhandeling van een bestaand contract met de Europese Commissie loopt echter nog, wat kan leiden tot lagere volumes. BioNTech rekent op meer vraag naar een aangepast vaccin, maar minder eerste vaccinaties en boosters voor de gehele bevolking.

De uitgaven aan onderzoek en ontwikkeling zullen fors oplopen tot 2,4 miljard a 2,6 miljard euro, met 500 miljoen tot 600 miljoen aan kapitaalinvesteringen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Riding the Tiger
0
Novavax

Het aandeel Novavax is 30% gestegen sinds het dieptepunt van 5,8$. Er zijn 30 mio aandelen in de weegschaal van shorters. Deze krijgen het warm. Als ze het heet krijgen, is een short squeeze niet uitgesloten. Leuk de shorters uit te roken. Ik heb het niet zo voor die gieren.
voda
0
Moderna: binnen zeven jaar vaccin tegen kanker
Artikel van Redactie • 3 uur geleden

© Copyright Faqt

Binnen zeven jaar kunnen mensen zich laten inenten tegen kanker. Dat heeft farmaciefirma Moderna laten weten. Ze werken aan een dergelijke vaccin en zien dat de ontwikkeling goed gaat. De Coronapandemie heeft een impuls gegeven aan de innovatie in de wetenschap. Het wijdverbreide gebruik van mRNA-vaccins versnelt de hoop dat er binnen afzienbare tijd vaccins tegen allerlei ziektes op de markt kunnen komen.

Al enige tijd beschouwen wetenschappers de mRNA-technologie ook als hoop voor de toekomst in de kankertherapie. Er is zelfs een wedloop uitgebroken voor de volgende medische doorbraak. Nadat het farmaceutische bedrijf Biontech een samenwerkingsovereenkomst had gesloten met de Britse gezondheidsdienst, is nu ook het Amerikaanse bedrijf Moderna in het offensief.

Moderna ziet mRNA als de sleutel voor nieuwe behandelingen van verschillende vormen van kanker, hart- en vaatziekten en auto-immuunziekten. De technologie kan het immuunsysteem stimuleren om kankercellen te herkennen en te vernietigen. Het is ook mogelijk om met één enkele injectie meerdere infecties van de luchtwegen te bestrijden. Zo worden kwetsbare mensen tegelijkertijd tegen Covid of griep.

Alle studies naar vaccins zijn 'veelbelovend' zegt Moderna. Vooral dankzij Corona. Onderzoekers zeggen dat een proces van normaal vijftien jaar in slechts achttien maanden kan worden afgewikkeld.

Met sub-links:

www.msn.com/nl-nl/nieuws/other/modern...
Riding the Tiger
0
Novavax is aan een salami short squeeze bezig. Elke dag wordt het een deel shorters te heet onder de voeten en moeten ze bijkopen. Het dagvolume loopt op tot 7 mio stukken per dag. Benieuwd waar dit eindigt. De gemiddelde beurskoers van analisten is 80$. De huidige beurskoers is 9,3 $ een stijging van 50% tov de laagste koers van vorige week.
voda
0
Vaccinmaker Novavax schrapt kwart personeelsbestand

Dalende resultaten in eerste kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) Novavax gaat 25 procent van zijn personeelsbestand schrappen als onderdeel van een herstructureringsplan, terwijl de Amerikaanse vaccinmaker in het eerste kwartaal van 2023 in de rode cijfers dook. Dit werd dinsdag bekend.

Met de reorganisatie en kostenbesparingen verwacht Novavax vanaf 2024 jaarlijks de R&D en algemene kosten met 40 tot 50 procent te verlagen ten opzichte van 2022. Dit jaar moeten de kosten al met 20 tot 25 procent dalen.

Verder rekent Novavax voor 2023 op een omzet van 1,4 miljard tot 1,6 miljard dollar.

Eerste kwartaal

Het bedrijf boekte afgelopen kwartaal een verlies van bijna 294 miljoen dollar, of 3,41 dollar verlies per aandeel, waar in dezelfde periode een jaar eerder nog een winst werd behaald van 203,4 miljoen dollar.

Door FactSet geraadpleegde analisten rekenden op een verlies van 3,46 dollar per aandeel en een omzet van 87,6 miljoen dollar.

De omzet kwam daadwerkelijk uit op 80,9 miljoen dollar, van 703,9 miljoen dollar in dezelfde periode in 2022.

Verder maakte Novavax dinsdag positieve onderzoeksresultaten bekend van drie vaccinstudies, gericht op de behandeling van corona en griep.

Alle drie de vaccinkandidaten produceerden een robuuste immuunrespons in Fase 2-onderzoeken en toonden een geruststellend voorlopig veiligheidsprofiel, aldus Novavax.

Het aandeel gaat dinsdag een 7 procent hogere opening tegemoet.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Riding the Tiger
0
Novavax : het aandeel stijgt voorlopig met 50% op het nieuws dat je in de vorige post van Voda hierboven. Personeelskosten met 25% inkrimpen en een outlook omzet van 1,5 Mia euro in 2023. De shorters wordt heg te heet onder de voeten. Ik blijf lekker zitten heb er helaas maar 1000 aangekocht....
voda
0
Start rechtszaak vanwege klachten na coronavaccin
Door ONZE FINANCIËLE REDACTIE

Updated Gisteren, 19:43
Gisteren, 18:55
in FINANCIEEL

AMSTERDAM - BioNTech, een van de bedrijven die tijdens de coronapandemie een vaccin op de markt bracht, staat vanaf maandag voor de rechter vanwege de bijwerkingen die dat vaccin zou hebben veroorzaakt. De Duitse vrouw die het proces heeft aangespannen zegt de ze schade aan haar hart heeft opgelopen.

Ook in Nederland kregen veel mensen het vaccin van BioNTech en Pfizer. ANP/HH

De vrouw wil anoniem blijven en wordt vertegenwoordigd door het advocatenkantoor Rogert & Ulbrich. Dat eist minstens €150.000 schadevergoeding voor de lichamelijke klachten van de vrouw - pijn, vermoeidheid, zwellingen en slaapproblemen - en voor de materiële schade die zij zegt te hebben geleden.

BEKIJK OOK:
Ook verder vernieuwd coronavaccin Pfizer goedgekeurd

Duitsland kent, net als veel andere landen, een schadefonds voor mensen die onverwacht klachten krijgen na een vaccinatie. Maar het staat iedereen vrij om daarnaast ook een individuele klacht in te dienen tegen de betrokken fabrikant.

Honderden zaken
Volgens Tobias Ulbrich, de advocaat van de vrouw, zullen er na deze eerste zaak rondom het coronavaccin nog veel meer volgen, omdat zich zo’n 250 mensen bij zijn kantoor hebben gemeld en bij een ander kantoor nog eens honderd.

BEKIJK OOK:
467 meldingen over langdurige klachten na coronavaccinatie

BioNTech, dat zijn vaccin samen met Pfizer ontwikkelde, wijst de klachten van de vrouw van de hand. Het bedrijf zegt dat zeer goed onderzocht is of de risico’s van het vaccin opwogen tegen de nadelen voordat het op de markt werd gebracht. In totaal hebben 1,5 miljard mensen het BioNTech-vaccin gekregen, waaronder meer dan 64 miljoen Duitsers.

Ontstekingen
Het Europese Medicijn Agentschap (EMA) noemt het vaccin van BioNTech en Pfizer veilig, maar voegt eraan toe dat er een zeer kleine kans bestaat op ontstekingen aan het hart. Meestal overkwam dat jonge mannen. Volgens het agentschap heeft het vaccin wereldwijd bijna 20 miljoen levens gered.

www.telegraaf.nl/financieel/105690882...
Riding the Tiger
0
Novavax

Ik heb een haat liefde verhouding met dit aandeeltje. Ik las per ongeluk een artikeltje in januari 2020 : Three stocks at 4$ with big potential.

Dit was zeer intrigerend en dus besloot ik 2000 aandelen van deze drie renpaardjes te kopen. Ik kocht 2000 NIO aandelen en 2000 PLUG aandelen aan 4 $ en een klets.

De Novavax aandelen konden toen niet aangekocht worden met mijn f***king ING beleggers account. Ik heb helaas mijn rekeningen bij ING ... en dit is geen cadeau. Dus geen Novavax. Toen mijn ING bankdirecteur trots zijn Bolero app liet zien, ben ik maar bij Bolero gegaan, wat een verademing.

Af en toe keek ik naar NVAX en tot mijn grote frustratie steeg die week na week, na het uitbreken van de Covid. Ondertussen hed ik NIO en PLUG verkocht ; ik had 150% winst gemaakt ... Nio steeg echter door naar 60 $ en PLUG naar 75 $. Novavax ging vrolijk los door de 300 $...

Novavax stortte in , en ik dacht, aan 6$ en een klets koop ik ze. Sindsdien is er een wilde rit bezig. Vandaag op dit moment + 26 %... een wild paardje waar je je niet bij verveelt....

Deze keer houd ik ze bij. Als je de koers van NVAX opent over "all time", is het paardje reeds 8 X door de 100 $ gegaan. Een klein pandemietje volstaat. Ik houd ze deze keer bij, en zie wel over enkele jaren...
Edison
0
Goedemorgen,ik heb een vraag, kan het zijn dat moderna deze winter stijgt?
het is maar een vraag
objectief
0
quote:

Edison schreef op 23 juli 2023 10:26:

Goedemorgen,ik heb een vraag, kan het zijn dat moderna deze winter stijgt?
het is maar een vraag
Elk aandeel kan stijgen, waarom MRNA dan niet. Ze hebben diverse potentiele medicijnen die kunnen doorbreken en miljarden kunnen opleveren. Maar het is een garantie tot de voordeur.
819 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%