C/Tac « Terug naar discussie overzicht

CTAC 2023

186 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
greedy1967
0
quote:

analyse_A3CD schreef op 22 maart 2023 16:52:

Wie is in deze PPDV? Partij voor de dieren?:-)
Peter Paul de Vries.
Joshua3
1
Deze waardedalingen hebben betrekking op de belangen in Ctac en Renewi. Volgens Value8 kwam de onderliggende groei van Ctac en Renewi het afgelopen jaar niet in de koersontwikkeling tot uiting. De vermogenspositie verbeterde, getuige de stijging van de solvabiliteit van 85,2% naar 91,5%.

Is goed nieuws lijkt me. Value8 neemt Ctac helemaal over en zet het dan in de aanbieding of Ctac wordt eerdaags, na Ordina, de volgende prooi van en buitenlandse speler / investeerder. Ik heb mijn Oridina winsten grotendeels overgeheveld naar Ctac.
Joshua3
0
Paar voor Ctac begrip leuke tranacties 11.13 uur en 11.16 uur. Ik ruik ook hier een overname.
Joshua3
0
Tijd om hier even een soortgelijke winst te pakken als bij Ordina en dan weer op zoek naar een nieuwe prooi.
Warrige Buffel
0
quote:

Joshua3 schreef op 24 maart 2023 11:39:

Voor het middaguur op 4 euro p/a
Jij hebt er vertrouwen in!
Waaraan zie je dat 4 euro per aandeel er erg snel aankomt?
Joshua3
0
Voel het aan mijn water en aan de stand van de zon.

Value8 wil meer waarde uit deze investering halen.

Na CSS, Unit4, Ordina, etc kan het toch niet lang uitblijven dat deze laatste ook snel wordt ingepakt door een grotere Europese speler.
Joshua3
0
voda
0
Ctac CEO Pieter-Paul Saasen treedt terug vanwege gezondheidsredenen

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
CEO Ctac legt functie om gezondheidsredenen per direct neer

Raad van commissarissen start zoektocht naar nieuwe topman.

(ABM FN-Dow Jones) CEO Pieter-Paul Saassen van Ctac legt zijn functie per direct neer om gezondheidsredenen. Dit maakte het IT-bedrijf uit 's-Hertogenbosch dinsdagochtend bekend.

De taken van Saassen zullen voorlopig worden waargenomen door CFO Paul de Koning en interim CFO Wim Geraats, die met onmiddellijke ingang door de raad van commissarissen zijn aangewezen tot tijdelijke bestuurders, aldus Ctac dinsdag.

De raad van commissarissen start met de zoektocht naar een opvolger voor Saasen.

Saasen werd in 2019 aangesteld als nieuwe CFO en in 2021 benoemd tot CEO van Ctac.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
A. Beets
2
Jemig. Pieter-Paul is overleden. Wat een schok. Een hele aardige man, tomeloze energie die zich echt voor 100% inzette voor Ctac. 48jaar. Wat een kut ziekte is kanker toch. Heel veel sterkte aan de nabestaande.
A. Beets
0
Voormalig CEO
Pieter-Paul Saasen (48) overleden
Veel sneller dan voorzien, hebben we het buitengewoon verdrietige nieuws gekregen dat Pieter-Paul Saasen op 31 maart 2023 is overleden als gevolg van een slepende ziekte. Hij had nog maar enkele dagen geleden aangekondigd dat hij zijn functie als CEO met veel pijn in zijn hart moest neerleggen vanwege gezondheidsredenen. De verslagenheid bij Ctac is groot.

Pieter-Paul was gerespecteerd en geliefd. Het is moeilijk om nu de juiste woorden te vinden, maar we leven mee met zijn echtgenote Annelies, hun kinderen, zijn moeder, familie en vrienden.

Pieter-Paul trad op 1 oktober 2019 aan als CFO bij Ctac en werd op 15 november 2021 benoemd tot CEO. We hebben hem leren kennen als een visionaire, gedreven en daadkrachtige leider. Met zijn ambitie, focus en resultaatgerichtheid heeft hij veel nieuw elan gebracht. Hij heeft in korte tijd een stevig fundament gelegd voor de toekomst van Ctac. Hij zette de koers uit met een nadrukkelijke focus en de organisatorische aanpassingen die daarbij horen. Daarnaast had Pieter-Paul ook aandacht voor de cultuur met oog voor de mens en hoe we met elkaar omgaan. De via het programma Ignite geïnitieerde cultuurverandering heeft het ambitieniveau en het zelfvertrouwen van Ctac een flinke boost gegeven. Daarvoor zijn we hem zeer erkentelijk en blijven aan Ctac werken en bouwen in zijn geest.

Pieter-Paul legde de lat voor zichzelf hoog. Als analyticus en snelle denker was hij vaak al stappen vooruit én altijd duidelijk over wat hij verlangde. Hij liet bij een eerste kennismaking niet meteen het achterste van zijn tong zien. Wie hem beter leerde kennen, wist dat daarachter een warme persoonlijkheid schuilging die de mensen uit zijn team het vertrouwen en de steun gaf om grenzen te verkennen en te verleggen. Om daarmee het beste uit zichzelf te halen en Ctac te laten groeien. En dat was zijn missie, het verzilveren van de grote potentie die Ctac heeft.

We gaan hem ontzettend missen bij Ctac.

Namens de Raad van Bestuur,
Paul de Koning en Wim Geraats
wieweethetbeter
0
Veel sterkte voor zijn nabestaanden en de mensen bij CTAC.

Het ging snel deze week met die rot ziekte.
keffertje
0
quote:

Kwast schreef op 3 april 2023 11:02:

Merkwaardig, wrang ?: ceo overlijdt en de koers stijgt met 8%.
Ik durfde dit niet te posten zondag, maar mijn gedachte was: zal wel stijgen omdat dit - na ordina - de volgende overnamekandidaat is en vanwege het ontstane vacuum aan de top zullen aasgieren wel doeslaan....

Je ziet welke opportunistische lieden hier bezig zijn (triest maar waar)
186 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:19
Koers 4,020
Verschil +0,110 (+2,81%)
Hoog 4,100
Laag 3,870
Volume 39.225
Volume gemiddeld 16.232
Volume gisteren 2.350