Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursexperts zetten ING en ASML op kooplijstje voor mei

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 robrdam 1 mei 2023 15:34
    Dit vind ik altijd leuk:

    Hoe hoe goed waren de voorspellingen van de deelnemers aan de vorige peiling?

    Hierover kunnen we kort zijn: de prognoses waren wederom niet denderend. De verwachtingen voor ASMI en ASML waren hooggespannen, maar de koersen kelderden met respectievelijk 11,8% en 8,3%. Philips was uit de gratie, maar schoot juist met 13% omhoog. Ook DSM steeg tegen de verwachtingen in. Alleen de keuze voor ASR Nederland was een schot in de roos.


    Niemand kan voorspellen wat de koersen de komende maand gaan doen (Of als iemand het wel kan zit die onder een palmboom op een zonnig eiland, en niet met een stropdas om als 'beursexpert' een enquête in te vullen).
    Ik lees de enquête als sentimentsmeter.
  2. kpt Raketstart 1 mei 2023 18:47
    Zou kunnen werken. Je kunt er tenslotte niet elke maand naast zitten ;)
    Nee, een maand voorspelling over aandelen is onbegonnen werk en wordt de experts misschien wel opgelegd. Mij zal nooit iemand zoiets vragen maar desgevraagd zou mijn antwoord zijn: ach ga toch fietsen man.
  3. lohere fou 2 mei 2023 09:33
    Deze enquete volslagen nonsens, up en down veel te veel afhankelijk met wat er in de wereld op dat moment gebeurt alsmede de handelswijze en mogelijkheden welke zich voordoen in de diverse bedrijven en altijd aan veranderingen onderhevig zijn, daarom is het normaal gesproken rekening houdend met genoemde factoren onmogelijk om toppers en floppers te voorspellen over z'n korte periode.
    Ga uit van fundamenteel onderleggend goede basis en kundig evenwichtig bestuur voor je belegging en houd je ver weg van dagsucces, want dat verlies je altijd,kijk naar de langere termijn, dan komt het in de meeste gevallen wel op zn pootjes tercht, is het niet vandaag, dan morgen en anders in de jaren erna, onvoorziene omstandigheden daargelaten. voorbeelden, Mevr. N Brink, World online Hr vd Hoeven boekhoudschandaal Ahold, Hr Baan Barneveld, Boekhoudkundige malversaties enz.....en natuurlijk nog veel meer... ja, met dat soort dingen is nagenoeg geen rekening te houden, maar ze gebeuren.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links