Lavide Holding (voorheen Qurius) « Terug naar discussie overzicht

Fair Financing Firm

503 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » | Laatste
Pitmans
0
quote:

Hammer schreef op 2 maart 2023 12:44:

[...]Als ik op de website kijk bij die van Cranenbroek in Budel, dan kom ik uitsluitend led verlichting tegen, geen gloeilampen! Ook heb ik vergeefs gezocht naar een werkend faxapparaat. De site biedt hier overigens wel uitkomst op: ook wanneer een artikel niet op de site staat wil dat nog niet zeggen dat het er niet is.
Het is dan ook een tip van een doorgewinterde Cratex-fan.
Leefloon
0
quote:

In de sterren staat geschreven schreef op 2 maart 2023 13:20:

Dit betekent ook dat Unibail uit de AEX verdwijnt, per 9 maart. Unibail blijft wel deel uitmaken van de CAC40.
Ach, dan houden we nog één CAC 40'er over met een Amsterdamse notering...
biobert
3
De huidige aandeelhouders in Lavide zitten nu gewoon gevangen nu er geen handel meer mogelijk is. Straks komt er volgens mij geen notering meer en heb je dan aandelen Lavide tot het bedrijf failliet is doordat het geld opraakt aan rente (8%) en salaris van de ceo en de twee commissarissen.
In de sterren staat geschreven
0
quote:

biobert schreef op 3 maart 2023 12:55:

De huidige aandeelhouders in Lavide zitten nu gewoon gevangen nu er geen handel meer mogelijk is. Straks komt er volgens mij geen notering meer en heb je dan aandelen Lavide tot het bedrijf failliet is doordat het geld opraakt aan rente (8%) en salaris van de ceo en de twee commissarissen.
De huidige aandeelhouders vallen onder dit begrip: "De afkorting FFF staat voor Family, Friends en Fans en wordt gebruikt om de inner circle van de ondernemer aan te duiden: Family, Friends en Fans. Family en friends zijn duidelijk. Met fans worden aangeduid worden die geen professionele investeerder, bank, specialist of deskundige zijn."

En mochten die FFF denken dat ze op de beurs in Parijs succes zullen hebben, dan moeten ze uitkijken naar een andere afkorting: "De FFF of de Fédération Française de Football is de Franse voetbalbond. De FFF organiseert onder andere de competities Ligue 1, Ligue 2 en de Coupe de France."
Zelfs een Coupe de France zit er dus niet in.
Leefloon
0
quote:

Leefloon schreef op 23 februari 2023 10:43:

De NPRM van pumper & dumper SchaaijPetserviceholding zou bezig zijn met het verkrijgen van een Euronext Growth-notering via Oslo Børs, voor wie graag grap op grap wil stapelen en Lavide als kandidaat voor een Noorse RTO-ingang ziet.
Inmiddels is bij Petserviceholding, omwille van de te dure/strenge Noorse eisen, het oog ook alsnog gevallen op Frankrijk. Niet horizontaal naar Euronext Growth Parijs, maar met een afdaling naar nóg een treetje lager. Euronext Access/Exces Parijs. De Marché Libre, niet te verwarren met vrijelijk marchanderen.
DeZwarteRidder
0
Rechtszaken drukken Lavide dieper in het rood
01-05-2023 14:14 - Akkoord met Euroclear dichtbij.

(ABM FN-Dow Jones) Lavide heeft in 2022 verlies geleden, omdat er wel kosten waren, maar geen omzet. Dit meldde de lege beurshuls maandagmiddag.

Lavide leed een verlies van 216.000 euro, ofwel 0,04 euro per aandeel. In 2021 leed Lavide een verlies van 50.000 euro.

"In 2022 had Lavide te maken met hoge kosten voor het voeren van juridisch verweer in twee procedures, alsmede de reorganisatie", verklaarde het bedrijf het verlies. "Er is geen aanleiding om te denken dat er nieuwe zaken zullen opdoemen", voegde CEO Diede van de Ouden hieraan toe.

Het eigen vermogen was per eind vorig jaar 105.000 euro negatief.

Verder stelde Lavide de beschikking te hebben over een kredietfaciliteit van 350.000 euro, "zolang er uitzicht is op het succesvol afronden van de doorstart en het behoud van de beursnotering."

Van deze faciliteit is tot op heden 150.000 euro benut.

Momenteel is de handel in het aandeel Lavide opgeschort, maar volgens de onderneming is het dichtbij een akkoord met Euroclear, waarna de handel weer kan worden hervat.

Lavide is één van de kleinere beursfondsen die geen zogeheten oob-accountant heeft, waardoor het niet 'compliant' is met de regels van beursbedrijf Euronext. Daardoor dreigt het verlies van de beursnotering.

"Lavide heeft bezwaar gemaakt tegen dit voornemen, maar is welwillend om mee te werken aan een transfer naar één van de andere beurzen van Euronext."

Een besluit van Euronext wordt eerdaags verwacht.

Door: ABM Financial News.
Diede
2
Euronext start delisting-procedure voor aandelen Lavide
3 May, 2023 21:47

Lavide Holding NV (‘Lavide’) heeft vandaag de bevestiging van Euronext ontvangen dat het de procedure is gestart voor het delisten van de aandelen van Lavide van Euronext Amsterdam.

Deze procedure duurt 6 maanden. De voorgenomen delisting vindt plaats op 6 november 2023 en de laatste handelsdag zal zijn op 3 november 2023. Lavide en Euronext hebben de afgelopen periode uitgebreid gecommuniceerd over dit onderwerp. De officiële reden voor het starten van de delisting-procedure wordt als volgt geformuleerd:

Following the decision of Euronext, in application of 6905/1 (ii) & 6905/2 of the Euronext Rule Book I, due to non-compliance with the ongoing obligations with rule 61003/2.

Lavide zet zich volledig in om tot een oplossing te komen zodat de aandelen verhandelbaar blijven. Hierbij geniet een transfer naar één van de andere Euronext beurzen de voorkeur. Lavide kan nog geen zekerheid bieden over het slagen van dit proces.
Leefloon
0
quote:

Diede schreef op 3 mei 2023 21:58:

non-compliance with the ongoing obligations with rule 61003/2.
Een Issuer zal alle noodzakelijke informatie ter beschikking stellen aan de markt teneinde de houders van de Effecten van de Issuer in staat te stellen om hun rechten uit te oefenen. Dit vereiste omvat, onder andere, de verplichting om periodieke financiële informatie (waaronder jaar- en halfjaar verslagen), indien van toepassing gecontroleerd door een accountant, tijdig openbaar te maken overeenkomstig het Recht van de Unie of National Regulations.
In de sterren staat geschreven
1
Lavide kondigt hervatting van de beurshandel aan
9 mei 2023 11:30: uur

Hervatting beurshandel
Lavide Holding NV (‘Lavide’) is verheugd om aan te kondigen dat de handel in haar aandelen hervat kan worden. Lavide dankt Euroclear Nederland voor haar inspanningen om de handel te willen faciliteren. Euronext heeft inmiddels besloten om de handel weer van start te laten gaan per woensdag 10 mei 2023 9:00 uur.

Lavide is volop bezig met een listing transfer.
Op 3 mei jl. heeft Euronext Lavide geïnformeerd dat het het delistingproces van Lavide van de effectenbeurs van Euronext Amsterdam is gestart. 3 november 2023 zal de laatste handelsdag zijn. Lavide is in goed overleg met Euronext Amsterdam om een transfer van een notering in Amsterdam naar een alternatieve Euronext-beurs in Brussel of Parijs te bewerkstelligen. Lavide meent dat vanuit haar huidige situatie de markten van Euronext Growth of Access, beter passen bij het bedrijf. Niettemin behoudt het zich alle rechten voor terzake van haar notering in Amsterdam.
Lavide heeft van meerdere Listing Sponsors offertes mogen ontvangen voor het begeleiden van het toelatingsproces aan een Growth of Access markt van Euronext in Brussel of Parijs. Dit proces zal worden gestart zodra Lavide een Paying Agent aan zich heeft kunnen verbinden. Paying Agents zijn ook in Frankrijk en België niet royaal beschikbaar en dit blijft dus een risico voor Lavide. Lavide zal de markt hierover informeren bij nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast is Lavide in gesprek met een Frans accountantskantoor over controle van haar laatste jaarrekeningen. Lavide heeft inmiddels ook weer toegang tot het betalingsverkeer weten te verkrijgen door het openen van twee betaalrekeningen bij financiële instellingen.

Jaarvergadering op 26 juni a.s.
Binnenkort zal Lavide overgaan tot de oproeping van haar jaarvergadering die op 26 juni wordt gehouden. Daarin zal onder meer het jaarverslag 2022 worden besproken, dat Lavide op haar website heeft gepubliceerd op 30 april jongstleden. Lavide rapporteert over 2022 geen omzet en een verlies van €214.000. Lavide is daarom afhankelijk van externe financiers. De op 27 februari jl. aangekondigde kredietfaciliteit van € 350.000 is inmiddels in werking getreden tegen de destijds genoemde voorwaarden. De faciliteit blijft alleen beschikbaar zo lang er zicht is op een succesvolle doorstart. Lavide brengt in herinnering dat het voor ten minste € 5 miljoen aan commitmentverklaringen heeft ontvangen van investeerders, die zullen instappen zodra er zekerheid is dat de beursnotering behouden zal blijven.
In de sterren staat geschreven
0
Lavide sloot op € 0,21 vandaag. Dus voor 3 november valt er weer van alles te beleven. Zolang er leven is, is er hoop.
Paying Agents zijn in Frankrijk en België ook niet royaal beschikbaar. Maar er staat € 5 miljoen klaar.
Dus faites vos yeux. Fiches kosten morgen misschien nog 15 cent of weer 25 cent.
Leefloon
0
De intraday volatiliteit is alvast een dagje verfranst. Vandaag in de door Franse centicentenkoersen gedomineerde top 20 van meest volatiele aandelen en warrants
Leefloon
0
Nederlandse banken onderzoeken of er een basisbankrekening kan komen voor bedrijven die eerder geweigerd zijn voor een zakelijke bankrekening. Een basisbankrekening bestaat sinds 2001 en is bedoeld voor mensen die geen gewone bankrekening kunnen openen.

nos.nl/artikel/2474610-mogelijk-een-b...
ramptoerist
0
quote:

In de sterren staat geschreven schreef op 10 mei 2023 21:10:

Lavide sloot op € 0,21 vandaag. Dus voor 3 november valt er weer van alles te beleven. Zolang er leven is, is er hoop.
Paying Agents zijn in Frankrijk en België ook niet royaal beschikbaar. Maar er staat € 5 miljoen klaar.
Dus faites vos yeux. Fiches kosten morgen misschien nog 15 cent of weer 25 cent.
verwacht eerder veel PB's met daaropvolgende shuffeltjes, en dan gewoon een exit. Dus eigenlijk gewoon business as usual?
ramptoerist
0
www.iex.nl/Artikel/772955/Smallcaps-p...

"'Lavide Holding NV in Schoondijke bij Alkmaar is sinds 1998 aan de Euronext genoteerd, eerder onder de naam Qurius NV en in de nabije toekomst als Fair Financing Firm NV. Lavide is in overleg met Euronext Amsterdam over een transfer van de notering in Amsterdam naar een alternatieve Euronext-beurs in Brussel of Parijs zoals de Euronext Growth of Access. Bestuursvoorzitter Diede van den Ouden zegt op de opening van Value8 met de Portugezen: “Wij hebben het nieuws ook vernomen. Wij zetten de ingezette weg voort. Maar in het belang van onze aandeelhouders zal deze mogelijkheid ook zeker door Lavide worden onderzocht.”"

precies, wat moet lavide met een (dure) accountant..volgens mij willen daar nu juist vanaf?
Pitmans
0
Als ik Schoondijke uitrijd en in Boerenhol rechtsaf sla, kom ik na heel wat Deltawerken, Rotterdamse voetbalclubs, Haagse ministeries en Amsterdam ontwijkend inderdaad in Alkmaar terecht.
En dan hoor ik gisteren op het nieuws dat het niet zo goed gaat met taal en rekenen in het onderwijs.
Geografie wordt zo onderschat...
ramptoerist
0
he, waarom nou meteen weer zo negatief...de fhpfphfphfrt's zijn volgens het pb toch echt bezig met t belang van 'onze ' aandeelhouders !1!!
Hammer
0
quote:

Pitmans schreef op 11 mei 2023 20:19:

Als ik Schoondijke uitrijd en in Boerenhol rechtsaf sla, kom ik na heel wat Deltawerken, Rotterdamse voetbalclubs, Haagse ministeries en Amsterdam ontwijkend inderdaad in Alkmaar terecht.
En dan hoor ik gisteren op het nieuws dat het niet zo goed gaat met taal en rekenen in het onderwijs.
Geografie wordt zo onderschat...
Dit roept natuurlijk en vanzelfsprekend de nodige vragen op. Ten eerste: waarom zou je vanuit Schoondijke via Boerenhol reizen? Dan moet je de veerpont van Breskens naar Vlissingen nemen. Dat is zalig en rustgevend maar schiet voor geen meter op. Bovendien zou ik Amsterdam juist niet ontwijken. Het ontwijken van Amsterdam spaart weliswaar de nodige tijd en kilometers maar de binnenstad schreeuwt altijd mijn naam dus deze verdient een zekere tussenstop. Wellicht dat een overnachting aldaar noodzakelijk is want met een chocomelletje op het terras zitten met dit weer is ook niet je-van-het.

Overigens is het wel een leuke stedentrip: Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Alkmaar. Echter, ik zou hem in omgekeerde volgorde maken ("safe the best for last" ;-)

Kan ik hier een financiering krijgen voor het organiseren van dergelijke stedentrips?
503 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 12:35
Koers 0,298
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,298
Laag 0,000
Volume 4.329
Volume gemiddeld 12.651
Volume gisteren 4.329