Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

Uitstappen? Is het echt never sell Shell? -- Vervolg

22.559 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 ... 1124 1125 1126 1127 1128 » | Laatste
Cash collector
0
quote:

Pandjesbaas schreef op 2 juni 2023 08:26:

[...]

Waarom zou ik dat moeten aantonen?

[... bla bla ...]

Zijn we weer bij de les?

Mathematisch is het natuurlijk zo dat uitkering door buy-backs en cash dividend voor de aandeelhouder exact hetzelfde voordeel opleveren.
Die bewering. Toon dat nou eens aan. Dat kun je niet.

Het theoretische verhaal is bekend, laat het nou ook eens even in de praktijk zien. Wat is het effect van de lopende aandelen inkoop op de koers van het aandeel Shell? Wat betekent dat voor het effect van die inkoop op de waardering van het aandeel Shell?
Ron-tron system
1
quote:

Realistische Optimist schreef op 31 mei 2023 13:19:

[...]

Ik heb mijn eerste put optie ooit geschreven.. only in Carl we trust .. en zelf blijven we verantwoordelijk
Dat ziet er goed uit met 20-25% op 2 dagen.
De garantie vervalt vanaf nu;)

Hier alle calls geschreven op ADR stuks nu en terrasje plus dinner geboekt op shell zoals iedere vrijdag;)
Ron-tron system
0
Cash collector hier een typisch effect op de koers intraday vanuit buybacks in combinatie met handelaars die hierop inspelen.
Korte spikes 3keer 10-20cent vandaag duidelijk op de grafiek.
Voor de koers zelf moet je wachten LT om het effect blijvend terug te vinden maar het komt dus zonder grote tussentijdse andere tegenslagen slaap je op 2 oren als LT belegger.
Bijlage:
hanspjak@gmail.com
0
quote:

Ron-tron system schreef op 2 juni 2023 11:25:

[...]
Dat ziet er goed uit met 20-25% op 2 dagen.
De garantie vervalt vanaf nu;)

Hier alle calls geschreven op ADR stuks nu en terrasje plus dinner geboekt op shell zoals iedere vrijdag;)

Dank Carl, zowel op olie als Shell.. . Heb je olies long ook al buiten de deur gezet? En .. eerste gedekte call schrijven pas rond de 30? .. En .. op welk niveau olie short? 78? Maandagmorgen nadat OPEC boze woorden heeft gepredikt?
Ron-tron system
0
quote:

Realistische Optimist schreef op 2 juni 2023 11:42:

[...]

Dank Carl, zowel op olie als Shell.. . Heb je olies long ook al buiten de deur gezet? En .. eerste gedekte call schrijven pas rond de 30? ..
Geen longs meer op olie en pas short vanaf 79usd brent.
Gedekte calls schrijven moet je echt zelf bepalen waar je de koers shell te hoog vind.
Ik heb nu reeds geschreven want vind boven de 27eur reeds hoog.
ASK
0
Money Never Sleeps
1
[quote alias=Struukje id=14843768 date=202306021057]
Bij mij zijn ze er ook uit op 26.88. nu weer even in afwachting.

Edit;

Mogelijk iets te vroeg.
[/quote

De 27,04 is al aangetikt en ik ga uit van 27,10 vandaag. Dan gaan ze eruit.
A3aan
1
quote:

Money Never Sleeps schreef op 2 juni 2023 11:53:

[quote alias=Struukje id=14843768 date=202306021057]
Bij mij zijn ze er ook uit op 26.88. nu weer even in afwachting.

Edit;

Mogelijk iets te vroeg.
[/quote

De 27,04 is al aangetikt en ik ga uit van 27,10 vandaag. Dan gaan ze eruit.
Te laat
Ron-tron system
0
We gingen even naar start:)

Hier een stevige portie erin 26,75eur en hierop een geschreven call C26,80juni’23 58cent premie en een geschreven put P26,40juni’23 50cent premie.
Samen 1,08eur premie op 10 beursdagen.
Laat de zon maar schijnen.
Struukje
0
quote:

Ron-tron system schreef op 2 juni 2023 13:54:

We gingen even naar start:)

Hier een stevige portie erin 26,75eur en hierop een geschreven call C26,80juni’23 58cent premie en een geschreven put P26,40juni’23 50cent premie.
Samen 1,08eur premie op 10 beursdagen.
Laat de zon maar schijnen.

Wanneer staat je verkoop order? Of verwacht je een run naar hoge 27?
Putman
0
quote:

Struukje schreef op 2 juni 2023 14:12:

[...]

Wanneer staat je verkoop order? Of verwacht je een run naar hoge 27?
Carl kennende naar verwachting 20 cent hoger dus 26,95. Btw; wat verwachten jullie van zondag? Gaat de koers omhoog door wellicht productie verlaging en derhalve prijs van olie omhoog? Twijfel om posities in te nemen, bij 27 hoog/28 laag sowieso in de puts maar voor nu nog aan de zijlijn.
bp5ah
1
quote:

Rookie90 schreef op 2 juni 2023 14:53:

bij jullie de giro ook traag? (vastlopers)
Giro heeft storing af en toe, bij mij ook, staat nu op 5 voor drie ..., alleen de AEX geeft goed de stand aan.

Hier maar voor de koers van Shell :

www.investing.com/equities/royal-dutc...

Btw geeft Shell nu wel weer goed, en andere fondsen niet ...., en de volumes lopen ook niet mee en de tijd ook niet of maar gedeeltelijk. Allemaal AI bij DeGiro en weinig Human Intelligence ...
Candelll
2
Nieuwsprokels(dag zit er op voor vandaag)

Vrijdag 2 juni 2023

Door het opheffen van het Amerikaanse schuldplafond, waardoor een sluiting van de overheid werd vermeden, keerde het optimistische sentiment terug op de oliemarkt, waardoor Brent weer boven $75 per vat en WTI boven $71 per vat kwam. Terwijl de stijgende voorraden ruwe olie in de VS en de zwakke vooruitzichten van de Chinese productie de olieprijzen onder druk zetten, zou de aanstaande OPEC+-bijeenkomst dit weekend een nieuwe impuls kunnen geven aan de prijzen als de groep besluit de productie te verlagen.

Europa bereidt 11e Rusland sanctiepakket voor. Verwacht wordt dat de Europese Commissie volgende week haar elfde pakket sancties tegen Rusland zal presenteren, gericht tegen Chinese bedrijven die verboden goederen naar Rusland hebben verzonden, Russische stromen door de noordelijke Druzhba-pijpleiding verbieden en de doorvoer van EU-gebonden goederen over Russisch grondgebied verbieden.

Sluiting raffinaderij Houston vertraagd. Gesteund door sterke raffinaderijmarges zei het chemiebedrijf LyondellBasell (NYSE:LYB) dat het de raffinaderij in Houston, met een capaciteit van 264.000 vaten per dag, niet tegen het einde van dit jaar zou sluiten en dankzij gematigde onderhoudsuitgaven de operaties zou verlengen tot het einde van het eerste kwartaal in 2025.

Indonesië beperkt de LNG-export. Onder verwijzing naar de noodzaak om voor voldoende binnenlandse gasvoorziening te zorgen, overweegt de Indonesische regering stappen om de export van het LNG van het land te beperken, waarbij de huidige deals onaangeroerd blijven, maar er wordt gezocht naar clausules over de prioritering van binnenlandse consumenten in nieuwe contracten.

Aandeelhouders van US Oil wijzen sterkere klimaatmandaten af. Aandeelhouders van ExxonMobil (NYSE:XOM) en Chevron (NYSE:CVX) verwierpen overweldigend de eisen van klimaatactivisten om middellangetermijndoelen te stellen voor het verminderen van de koolstofemissies als Scope 3-doelen, wat een klap was voor milieuactivisten.

Europese majoor wil synthetisch gas in de VS. De Franse oliemaatschappij TotalEnergies (NYSE:TTE) geeft aan dat de VS de overhand zouden kunnen krijgen op Europa bij het sluiten van deals voor groene energie. IRA-kredieten.

Lekkages forceren stopzetting van de Noorse LNG-terminal. Een gaslek heeft de Noorse oliemaatschappij Equinor (NYSE:EQNR) ertoe aangezet om de Hammerfest LNG-fabriek, de enige exportterminal voor vloeibaar aardgas van het land, te sluiten, slechts enkele weken nadat een compressorstoring begin mei de productie stopte.

Nigeria schrapt benzinesubsidie. De nieuwe president Bola Tinubu veroorzaakte paniekaankopen in de grote steden van Nigeria, kwam zijn pre-verkiezingsgelofte na en schrapte de langdurige brandstofsubsidie van het Afrikaanse land die de regering zo'n $ 10 miljard per jaar kostte, waardoor de verkoopprijzen van de brandstof verdrievoudigden tot $ 1,05-1,1 per jaar. liter.

Het LNG-megaproject van Tanzania wordt binnenkort in gebruik genomen. De regering van Tanzania zei dat ze de onderhandelingen met de investeerders van haar $ 42 miljard Tanzania LNG-megaproject - Equinor (NYSE:EQNR), Shell (LON:SHEL) en ExxonMobil (NYSE:XOM) - heeft afgerond, met goedkeuring van de regelgevende instanties die naar verwachting in juni zal komen .

China breekt boorrecords. Chinese oliemannen boren momenteel de diepste oliebron ooit in de geschiedenis van het land in de meest westelijke regio Xinjiang, waarbij ze het boorgat tot wel 10.000 meter (32.800 voet) spudden, terwijl Peking probeert de binnenlandse olieproductie op te voeren.

VS wil het affakkelen van Turkmeens gas aan banden leggen De Verenigde Staten en Turkmenistan voeren vergevorderde gesprekken om het Centraal-Aziatische land te helpen zijn enorme methaanuitstoot, gelijk aan 7% van de totale productie, terug te dringen. de overeenkomst.

VN probeert graandeal Zwarte Zee te redden De Verenigde Naties hebben voorgesteld dat Oekraïne, Rusland en Turkije beginnen met voorbereidende werkzaamheden voor de doorvoer van Russische ammoniak door Oekraïne, uit angst dat de "voortdurende vertraging van de uitvoering" van de graanexportovereenkomst voor de Zwarte Zee binnenkort tot een ineenstorting zou kunnen leiden.

LME niet langer benchmark voor metalen. Het op een na grootste metallurgiebedrijf ter wereld, Eramet (EPA:ERA), verklaarde dat het de London Metal Exchange niet langer ziet als de referentiemarkt voor nikkelprijzen na het handelsschandaal van vorig jaar, en verloor het van de Shanghai Metals Market.

Bangladesh tekent in voor LNG uit Qatar QatarEnergy tekende een 15-jarige leveringsovereenkomst met Petrobangla, het nationale energiebedrijf van Bangladesh, die zou ingaan in 2026, wanneer de belangrijkste uitbreidingsprojecten van Qatar, North Field East en North Field South, van start gaan.

Petrobras zoekt groei in het buitenland. Het Braziliaanse nationale oliebedrijf Petrobras (NYSE:PBR) overweegt zijn productie uit te breiden met projecten in het buitenland, nadat de nationale toezichthouders het verboden hadden een exploratieput te boren in de buurt van de monding van de Amazone-rivier, ondersteund door de gigantische gasontdekking van vorig jaar in Colombia.
Pandjesbaas
4
quote:

Cash collector schreef op 2 juni 2023 11:22:

[...]

Die bewering. Toon dat nou eens aan. Dat kun je niet.

Het theoretische verhaal is bekend, laat het nou ook eens even in de praktijk zien. Wat is het effect van de lopende aandelen inkoop op de koers van het aandeel Shell? Wat betekent dat voor het effect van die inkoop op de waardering van het aandeel Shell?
Wat zit je nou te blaten over koers, man? Ik heb het over de contant gemaakte waarde van de opbrengsten die je geniet op basis van je bezit van een deel van het bedrijf. De koers is volledig irrelevant voor wie zijn bezit niet van de hand wil doen.
KapiteinKruidnoot
0
quote:

Xynix schreef op 2 juni 2023 08:36:

[...]
Ik verwacht eigenlijk dat die waardeloos zullen expireren.
Daar wacht ik eigenlijk nooit op en sluit bij ongeveer 50% winst.
Cash collector
0
quote:

Pandjesbaas schreef op 2 juni 2023 15:51:

[...]

Wat zit je nou te blaten over koers, man? Ik heb het over de contant gemaakte waarde van de opbrengsten die je geniet op basis van je bezit van een deel van het bedrijf. De koers is volledig irrelevant voor wie zijn bezit niet van de hand wil doen.
Lekker vrijblijvend en feitenvrij van alles beweren en niets kunnen of willen aantonen en als het te moeilijk wordt gooi je het gewoon over een andere boeg. Je bent vermakelijk.
bp5ah
1
quote:

Pandjesbaas schreef op 2 juni 2023 15:51:

[...]

Wat zit je nou te blaten over koers, man? Ik heb het over de contant gemaakte waarde van de opbrengsten die je geniet op basis van je bezit van een deel van het bedrijf. De koers is volledig irrelevant voor wie zijn bezit niet van de hand wil doen.
Mooi laten lopen pandjesbaas, ze komen en ze gaan die gasten.
bp5ah
0
quote:

Rookie90 schreef op 2 juni 2023 14:53:

bij jullie de giro ook traag? (vastlopers)
Ze hebben nou helemaal een 'nieuwe interface' bij DeGiro.

D'er werkt niks, alleen de bied/laat werkt, verder nop, zeker nw weekendmodus daar.
22.559 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 ... 1124 1125 1126 1127 1128 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:38
Koers 34,015
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 34,230
Laag 33,955
Volume 5.309.503
Volume gemiddeld 7.597.398
Volume gisteren 5.309.503