Crucell « Terug naar discussie overzicht

AVA 5 juni 2009

150 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
[verwijderd]
0
Het beeld dat bij mij blijft hangen is dat het er operationeel prima uitziet, dus de WPA zal zich goed ontwikkelingen. Maar er lijken weinig opties voor "verrassingen". Heel misschien hernieuwde malaria-samenwerking. Tja, en heeeeeeeel misschien toch nog wat van het M&A-front (Pfizer/Wyeth?).

Waarschijnlijk dat de Q2-cijfers het eerstvolgende spannende moment worden, waarbij vrijwel zeker de guidance naar boven kan worden bijgesteld. Daarna wordt het wachten op de bevestiging van de nieuwe QV-contracten.

De relatie met Sanofi klinkt niet als "friendly talks". Ik denk dat daar binnenskamers behoorlijk vervelende gesprekken mee hebben plaatsgevonden die de chemie niet hebben bevorderd.
viermeiden
0
L.s.,

Gepubliceerd: vandaag 17:29

AMSTERDAM (Dow Jones)--Crucell nv heeft vrijdag tijdens zijn aandeelhoudersvergadering zijn outlook voor 2009 herhaalt. Dat maakt het Leidse biotechnologieconcern vrijdag bekend.

Het concern verwacht een omzetgroei van 20% bij ongewijzigde wisselkoersen, een aanzienlijk betere operationele winst dan in 2008 en een solide kasstroom.

Over de verwachtingen voor de nettowinst doet het bedrijf geen uitspraken, in verband met moeilijk in te schatten belastingeffecten. Crucell sloot in 2008 voor het eerst een jaar met winst af.

Tijdens de jaarvergadering werd de jaarrekening over 2008 goedgekeurd. Tevens werden Philip Satow en Arnold Hoevenaars herbenoemd als commissaris en trad Floris Waller toe tot de Raad van Commissarissen (RvC).

In totaal bracht 27% van het aandelenkapitaal een stem uit.

Prettig weekend.

viermeiden
[verwijderd]
2
Pas laat thuis gekomen en zojuist de AVA gevolgd.

Allereerst mijn complimenten aan Sammie.
Ondanks zijn negatieviteit hier op het forum heeft ie toch weer mooi de honeurs voor ons waargenomen.
Terecht heeft ie onze Flosz even in het zonnetje weten te zetten.

De meeste vragen bij Q&A werden tot (mijn) tevredenheid beantwoord (o.a. het Viebacherverhaal).

De vraag over STAR/Genzyme werd zeer ontwijkend beantwoord.
Of Brus zijn parate kennis hierover was zeer slecht, hetgeen mij hoogst onwaarschijnlijk lijkt, of hij ontweek bewust deze vraag.

Dirk

[verwijderd]
3
quote:

Dirk R. Wijnen schreef:

Pas laat thuis gekomen en zojuist de AVA gevolgd.

Allereerst mijn complimenten aan Sammie.
Ondanks zijn negatieviteit hier op het forum heeft ie toch weer mooi de honeurs voor ons waargenomen.
Terecht heeft ie onze Flosz even in het zonnetje weten te zetten.

Dirk
1) Je had de lijst van Sammie moeten zien, het was dat de VEB dezelfde vragen stelde anders hadden we Sam vaker bij de microfoon gezien/gehoord.
2) Voor de aanwezigen die Flosz nog niet kenden, dat was die dame met het hoofd als een tomaat bij Sammie's lofuitingen :)

Babs
wilb52
29
Belangrijke zaken van de AVA;

Quinvaxem:

-140 mln doses zonder India( 90-100mln ) , wordt in 2010 ca 230: de analisten die voor 2010vrijwel geen omzetgroei verwachten, mogen dat dus per vandaag , gaan bijstellen.
-Tender WHO valt na de zomer: Doet me denken aan de inmiddels historische uitspraak van Leon Kruimer uit 2005 : “Het is nog geen zomer “ (:->D)
- 6-de component is een worldwide geregistreerd vaccin

STAR:
Aarzelende antwoorden van Ronald Brus, Genzyme vervolgdata?
Mijn idee is tweedelig: STAR is een doodvogeltje of er zit iets groots aan te komen, waarbij ik meer neig naar dat vogeltje.
Faktor V Leiden : Voor mijn gevoel , net als STAR, aarzelend , dus het vogeltje of Klein Duimpje met de 7-mijlslaarzen : Vul in en kleur de plaatjes.

MALARIA:
Malaria, zit niet in fase2 , zoals vermeld door Ronald Brus: Hou het op een verspreking (:->D)
Wordt dus aan gewerkt
Destijds met Glaxo behoorlijke ruzie gehad, is nu bijgelegd, en men is “on speaking terms”
Cocktail Glaxo/Crucell Malaria vaccin is veel hoger in bescherming dan die ca 50 van G alleen.

HEALTY Ambition:
Wel wat vervolg in 2010, maar veel kleiner: Er zijn nog wat mogelijkheden voor verder efficientie.
Sanofi Aventis:
Dhr Viehbacher, beter genaamd “Vies”bacher, oftewel “De vieze man “ in analogie met Kees van Kooten en Wim de Bie , heeft in de Wallstreet Journal uitlatingen gedaan , niet conform de waarheid.
In mijn optiek , en zeer goed verwoord door Keyner van de VEB, zit het allemaal niet zo lekker met Sanofi, want in 2010 zou de submission van Influenza op PerC6 komen, maar Dhr V , had het over , niet eerder dan 2013 en veel later dan, hetgeen 2014/2015 zou gaan worden.Er moet dus nogal wat wrijving zijn geweest of die er nog is.Sanofi wil de eieren verder uitmelken, treineert dus eigenlijk de snelle ontwikkeling op basis PerC6, maar had ook opschalingsproblemen, cq scheidingsproblematiek dmv detergants, welke inmiddels allemaal zijn opgelost. Maar goed, Sanofi zit aan het stuur en wil geen plankgas geven, terwijl Crucell in de turbo verder wil.
Daarom is het goed dat Crucell, met Rabies ook een deal heeft met Novartis, zodat ze niet alleen, van bovenvermelde afhankelijk zijn.De deal die in 2004 met S gesloten is , was toen prima, maar nu met eigen salesforce , zou zo’n deal, waarbij je in feite zelf vrijwel geen invloed hebt, niet meer gebeuren.De krachtenverhoudingen bij onderhandelingen liggen nu anders dan 5 jaar geleden.

RABIES:
Royalties 37.5 %, leuk om eens een keer een getal te horen: “verspreking? “, kan onze Louis weer aan het rekenen slaan.Eerst werd geschat een markt van 60 mln $ per jaar, maar 2 jaar later werd dat inzicht verhoogd naar 300.Dwz voorschreidend inzicht bij andere ontwikkelingen kunnen op een bepaald moment ook naar boven worden bijgesteld.

SWINE FLU

Vele kleine Biotechs roepen hard dat ze de oplossing hebben, maar zo simpel is het niet, omdat het best zo kan zijn dat er een combi virus H5N1/H1N1 ontstaat (dodelijk/mild ) , waarvan ze nog niet precies weten hoe het telkens verder muteert.Derhalve geen fast-track status , omdat ze niet weten , wat ze moeten ontwikklen.Ze gaan niet op elke hype meeliften, zoals vele kleine Biotechs doen.
Ik deel die mening niet helemaal, juist omdat er te weinig publiciteit is.De doorbraak van Antistof H1N1, zowel in Nature als Science gepubliceerd, en wellicht een Blockbuster voor de toekomst, had mijns inziens wel op CNBC / CNN in een interview benadrukt moeten worden.De Analisten hebben dit ook totaal niet opgepakt, niet verwonderlijk overigens, want wie op dit forum heeft een grote pet op van die zogenaamde analisten?
Met de WHO zat Crucell aan tafel mbt deze swine flu, maar geen geld van die 1 mld dollar naar Crucell , wel naar Sanofi (100mln ) , dus ik hoop dat ze toch een graantje kunnen meepikken als alarmfase 6 wordt afgekondigd, deze week misschien al.
Daarnaast is het zo dat aan de gewone griep 35.000 mensen in Europa per jaar overlijden en dat vaccin heeft dus voorrang boven de ontwikkeling/productie van een muterend swine flu vrus/vaccin.

Op CNBC heeft Crucell een grote fan in de persoon van Mike Huckman: “Take-over target Crucell: Easier, Faster, Cheaper technologie, maar ook dat zet de koers niet op exploderen.

EPAXAL
Markt in de Vs is 300mln$ per jaar.
Nog geen registratie daar vanwege verplichting ( regels VS ) om grootschalige productie daar te doen en tevens met die batches VS people op VS grondgebied een fase 3 pivotel study te doen.Ze zoeken naar een grote partner die dat wil betalen...Ik heb het geld niet, anders zou ik ze wel spnonsoren (:->D) , maar aangezien ik niet tot 5 miljard kan tellen.............
Oude contrakten SBL en Berna ( de produkten dus uit eerdere Berna/SBL ontwikkelingen )duren 3-5 jaar, en als ze verlopen zijn dan met eigen salesforce verder.
In 8 landen eigen salesforce en daar een marktaandeel van ca 20% , en waar ze geen eigen salesforce hebben , in die andere 62 landen , slechts 1-2% .Vandaar “as soon as possible” eigen verkoop , na beeindiging kontakten.
Overname , als bod > fair value, wat die dan ook mogen zijn.Ik hou het op 35-50
Zelf zijn ze niet op het overname pad.
Alleen overeenkomsten die een positief effect hebben op de winstontwikkeling.
Er zou zomaar iets uit de lucht kunnen vallen, van een samenwerking met een of andeer Pharma, mbt iets wat ze in huis hebben ontwikkeld of op de plank ligt.

FDA APPROVAL
Er is voor 1 op basis PerC6 ontwikkeld product FDA approval aangevraagd, wie wat wanneer hoe etc , allemaal geheim!

Net als vorig jaar een positief gevoel, maar de koers is klote.
Ik denk weleens, dat Biotechland een slangenkuil is , waar naast de diverse soorten slangen , ook nog additioneel een of meerder wespennesten zitten, zodat je zeker altid gebeten wordt.
Ontwikkeling duurt 10 jaar , niet sneller, maar goed ook volgens Brus, ivm veiligheid etc.
Dus een slak / schildpad traject , die langzaam de kuil uitkruipen.

Gezien alle ontwikkelingen hoort de koers allang op 40-50 te staan, maar dat mag niet ,van wie....?
Geef mij 5 miljard en ik zorg ervoor (:->D)

Tenslotte : IR: Flosz for President!

Oh , wat ook heel leuk was
Na de AVA sta ik met iemand te praten , en die wilde wel eens weten , wie die Wilbert was.
Dus ik vroeg aan diegene , wat zijn alias was, ...iemand van dit forum dus!
Daarna heb ik maar gezegd , wie o wie, die Wilbert was (:->D): Was toch even heel hartelijk lachen!
[verwijderd]
0
Goed werk Sammie.

Toch even wat vraagjes:
- is er nog iets over de Wyeth deal gezegd?
- op de slides: veel aandacht voor de flu-antibody's. Is er een verwachting t.a.v. fase 1?

KB.

en hoe kom ik bij het Q&A gedeelte?
wilb52
0
Q&A
gewoon naar het einde gaan, gaat daarna vanzelf naar het volgende deel, enzovoorts.

Wyettdeal: Crucell doet daarvan een essentiele stap in de productie, geen verder info.

Antibody Flu fase 1, weet ik niet.
Vraagje meer voor onze Flosz!
[verwijderd]
0
Prima samenvatting en goede vragen op de AVA, Sammie! Complimenten en AB-tje!

De VEB had zich ook goed voorbereid!

Ik kan al met al niet zo'n "super-warm" gevoel overhouden aan deze AVA. Maar de gestage lijn, "de lange mars", ziet er wel uitstekend uit.
jecebe
0
Sammie, bedankt voor het verslag.
Had gisteren weinig tijd om het te volgen, maar geen spectaculaire zaken gemist zie ik.

Wat je graag wilt weten zeggen ze niet en wat ze zeggen wil je eigenlijk niet weten. : - )

Voorlopig maar kleine hoeveelheid aandelen aanhouden en de cash voor de daghandel met de snel stijgende aandelen.

[verwijderd]
3
Er waren twee mogelijke pijnpunten voor de AvA:
- Sanofi/Vielbacher; dank zij doorvragen van Errol Keyner van de VEB, kwam daar de frustratie toch wel boven; dat vermoeden wij wel, maar het is goed als Brus dat een keer in het openbaar zegt.
- over de Wyeth gesprekken werd eigenlijk niets zinnigs gezegd; iets over fair value en een mark-up en in het belang van aandeelhouders gaan praten etc, Dit zou kunnen duiden op een grote frustratie, maar ik kreeg helemaal het gevoel niet dat op dat punt iets speelde. Bij vragen over Sanofi zag ik een duidelijk actieve lichaamstaal bij diverse RvB leden, maar bij Wyeth gebgeurde er niets. Het is een non-issue op dit moment en dat leek mij niet gespeeld.
Zoef
Sir Piet
0
Een ding is ook erg duidelijk (let op anaalisten) dat crucell zich NIET in de etalage heeft gezet en dat Wyeth Crucell heeft benaderd. Volgens goede governance moet Crucell in zulke gesprekken treden en kijken wat de mogelijkheden zijn.
PlayBall10
4
Uit de telegraaf van vandaag:

Crucell baalt van uitlating grieppartner Sanofi

• door EDWIN VAN DER AA

LEIDEN – Crucell zit flink in zijn maag met uitspraken die de topman van grieppartner Sanofi-Aventis heeft gedaan in een recent interview met zakenkrant The Wall Street Journal. Dat bleek gisteren tijdens de aandeelhoudersvergadering van het Leidse biotechnologiebedrijf.
Het management ging in december 2003 een samenwerking aan met de Franse farmaceut voor de ontwikkeling van nieuwe griepvaccins, op basis van een belangrijke cellijn (PER.C6) van Crucell.
Bij deze deal heeft Sanofi Pasteur (de vaccindivisie van Sanofi-Aventis) de wereldwijde rechten op de ontwikkeling van middelen. Crucell vangt succesbetalingen en heeft zicht op royalties, áls er uiteindelijk op PER.C6 gebaseerde griepvaccins op de markt belanden.
De meeste griepvaccins bevatten op dit moment nog kippenei. Een aantal concerns werkt echter aan vaccins gebaseerd op celculturen, die in grotere hoeveelheden en sneller te maken zijn.
Eind april zei ceo Viehbacher van Sanofi-Aventis echter tegen The Wall Street Journal dat zijn bedrijf problemen heeft met de nieuwe technologie. „We hebben gewoon nog niet de juiste cellijnen gevonden. We zijn nog enkele jaren weg van op cellen gebaseerde griepvaccins.”
Voorlopig nog geen royalties op verkopen van een PER.C6-griepvaccin, moet topman Ronald Brus bij lezing hebben gedacht. Hij wilde er gisteren alleen over kwijt dat Crucell „in zijn maag zit” met de uitlatingen van Viehbacher.
Brus: „Er is niets mis met onze technologie, we zijn er van overtuigd dat er een griepvaccin op basis van PER.C6 gaat komen. We zouden trouwens nu nooit meer zo’n soort contract sluiten.”
Sanofi-Aventis liet gisteravond weten dat sprake is van een „misverstand”. Volgens een zegsman werkt PER.C6 goed, is de technologie op commercieel grote schaal toepasbaar en veelbelovend.
„Ons proces zou moeten worden veranderd, zodat we een griepvaccin kunnen ontwikkelen van de aanhoudend hoge kwaliteit die wordt verwacht van Sanofi Pasteur”, aldus de zegsman.
aossa
1
quote:

PlayBall10 schreef:

„Ons proces zou moeten worden veranderd, zodat we een griepvaccin kunnen ontwikkelen van de aanhoudend hoge kwaliteit die wordt verwacht van Sanofi Pasteur”, aldus de zegsman.
Volgens Brus op de AVA slaat dit op het 'down stream proces' namelijk het scheiden van het vaccine van de cellen substantie. 'Dit is een ander proces dan bij de productie van vaccine op kippen-eieren' zei hij.

Sanofi-Aventis heeft blijkbaar dit proces nog niet volledig op punt, alhoewel Crucell de oplossingen op de aan hen gestelde vragen heeft aangereikt.
De uitlatingen van CEO Viehbacher moeten veeleer gezien worden vanuit concurrerend commercieel oogpunt.
[verwijderd]
0
this weekly chart shows a 6 month cup and handle formation.

stockcharts.com/h-sc/ui?s=CRXL&p=W&b=...

If it ever breaks out the run is typically the depth of the cup, which should tale it to around $30
flosz
4
Kleine aanvulling met een aai over de bol voor sammie.

In 2006: het totale marktpotentieel is 150 miljoen doses per jaar in 3 tot 4 jaar tijd.
Dat was excl. de Indiase markt.
Nu incl. de Indiase markt 225-250.

De nieuwe fabriek gaat naar een productiecap. van “way over” 70 miljoen (nu 20 miljoen.).
Q&A vanaf 14:37.

India 2010-2011_> 55% Crucell.
Q&A vanaf 14.43
(Let op Q&A CC dd 06-05-2009)

Inmiddels zit GSK achter Shanta aan:
Rumor: GSK close to deal for Shantha Biotech
May 28, 2009 — 7:54pm ET

India's Economic Times is reporting that GlaxoSmithKline is nearing a deal to purchase India's Shantha Biotech. Sanofi-Aventis, which was also said to be eyeing the company, has dropped out of the running, according to two sources close to the matter. The company was not interested enough in Shantha's product portfolio to continue negotiations.
GlaxoSmithKline is said to be purchasing at least a 51 percent stake in the company. It's negotiating with France's Merieux Alliance, which bought a controlling share of Shantha in 2006. "Only a few matters relating to the valuation need to be finalized," said the Economic Times' source. The deal could be worth upwards of $200 million.
Shantha Biotech is the first Indian company to develop, manufacture and market a recombinant human healthcare product in India. Shantha is developing generic biologicals, therapeutic antibodies, proteins and vaccines in the fields of oncology, infectious diseases and platform technologies.
www.fiercebiotech.com/story/rumor-gsk...

especially the five-in-one pentavalent variety where it has lost out to rivals such as Panacea Biotec, Novartis and Shantha Biotech.
www.vccircle.com/500/news/news-roundu...
www.iex.nl/forum/topic.asp?forum=228&...

Mbt zesde component blijf ik bij polio.
AVA 2008:
Polio zou wel eens de zesde component kunnen worden…goede concurrentie met Sanofi’s 6-comp. en een uitschakeling van GSK, GSK is nl. nog steeds niet in staat het 5-comp. vaccin geheel vloeibaar te maken, dus als Crucell een 6-comp. volledig vloeibaar kan maken, kan GSK het schudden.
www.iex.nl/forum/topic.asp?forum=228&...

Mbt Unicef tender: Van 5 feb. 2009:Het bedrijf verwacht zeer binnenkort de start van de tender voor een nieuw contract met Unicef voor de komende jaren. In de tweede helft van 2009 voorziet Crucell daarover een beslissing.
Dus zeer zeker na de zomer en niet Q2.

Ark Therapeutics, Trinam: Designation as a Fast Track product allows the FDA to take such actions as are appropriate to expedite the development and review of the application for marketing approval of the product. The FDA may also evaluate for filing and commence early review of portions of an application for marketing approval of a Fast Track product under certain conditions.
( Draadje Ark: www.iex.nl/forum/topic.asp?forum=228&... )

Malaria PhaseI
Last Updated: June 4, 2009
Estimated Study Completion Date: October 2013
Estimated Primary Completion Date: October 2013 (Final data collection date for primary outcome measure)
clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00371189

Hill's doubts about the vaccine bolster a more general frustration with what he sees as GSK's go-it-alone approach, “unconnected to the other 12 or 15 groups developing vaccines” (see table 1). He and others want different vaccines to be combined with RTS,S in Phase II testing, suspecting efficacy might be greatly enhanced. Heppner, for example, says that results of studies he and his colleagues have carried out on macaques indicate that combining an adenovirus-based vaccine made by the Netherlands biotech company CruCell with RTS,S would offer much better effects
GSK alleen 65%, samen met Crucell > 90%.
(Draadje malaria: www.iex.nl/forum/topic.asp?forum=228&... )

Pers. heb ik Genzyme al een poosje terug op de buik geschreven.
Geen vermelding meer op de pagina licentiehouders sinds 9 feb., nog wel op de STAR-pagina, zo ging het ook met Genentech ………..

Influenza antibodies H1 & H5  preclinical.
Webcast AVA 2009, 00:23:05: luister vooral ook naar Ronald mbt influenza antibodies(vlaggetjes).

Healthy Ambition target savings of 15% on 2007 cost base* – implementation started mid 2008
FY 2008 net savings €5 million
Q1 2009 additional net savings €6 millionImproved yields in production
Marketing and sales efficiency gains
Savings in overhead
70% of individual action items completed
Well on track to deliver €30 million by end 2009Organization fully aligned; majority of actions completed
2009 focus on reducing complexity and further streamlining of organization

Outlook 2009: 20%* revenue growth
Significant improvement of operating profit
Solid cash flow
Revenues phased throughout 2009 similarly to those in 2008
Solid cash flow expected despite significant investments in new facility in Korea
Investments in Korea expected to total approximately €50 million, with majority of spend in 2009
Business not expected to be affected by difficult markets in 2009
Webcast (R.Brus)00:28:30

Na de Ava 2009:
Nieuwe QV fabriek in Korea gaat door de belastingvoordelen en daadkracht mbt afhandeling procedures en regelgeving als puntje bij paaltje komt “helemaal niets” kosten….men denkt erover om met “meer” naar Korea te gaan…enorme kansen(zonder Nederlandse bureaucratie) en flinke fin. voordelen.
[verwijderd]
0
Is dit ook een candidaat voor het zesde element van QV?

Merck, Glaxo Diarrhea Vaccine Endorsed for Global Use (Update1)
Share | Email | Print | A A A

By Jason Gale

June 5 (Bloomberg) -- Vaccines against rotavirus, the main cause of severe diarrhea in preschoolers, were recommended for global use by the World Health Organization, which may boost sales for producers Merck & Co. and GlaxoSmithKline Plc.

Rotateq, made by Whitehouse Station, New Jersey-based Merck and Rotarix, sold by London-based Glaxo, should be included in all national immunization programs to provide protection against a virus that is responsible for more than 500,000 diarrheal deaths and 2 million hospitalizations annually among children, the Geneva-based WHO said in a statement today.

The virus spreads rapidly, most likely through person-to- person contact, airborne droplets or possibly contact with contaminated toys, according to WHO. Symptoms usually appear two to three days after infection, and include projectile vomiting and very watery diarrhea, often with fever and abdominal pain.

“This is a tremendous milestone in ensuring that vaccines against the most common cause of lethal diarrhea reach the children who need them most,” said Thomas Cherian, a vaccines specialist with the WHO.

Merck’s Rotateq, given in a three-shot series, was approved in the U.S. in 2006 and generated $664.5 million last year. Glaxo gained approval for its two-shot Rotarix vaccine in 2008. It had sales last year of 167 million pounds ($268 million).

No Treatment

There is no specific drug treatment for rotavirus infection. Immunity after infection is incomplete, though repeat infections tend to be less severe than the original bout.

About 527,000 young children die from rotavirus-induced diarrhea annually, 85 percent of them in lower-income countries of Africa and Asia, WHO says. Fourteen of those nations are eligible for funding to buy vaccines through the GAVI Alliance, a group supporting childhood immunization in poor countries.

The recommendation extends advice made in 2005 on vaccination in the Americas and Europe, where studies showed the shots were safe and effective. New data from trials gauging efficacy in countries where the disease kills more children led to the recommendation that the inoculation should be used globally, WHO said.

To contact the reporter on this story: Jason Gale in Singapore at j.gale@bloomberg.net.

Zoef

aossa
0
Imo moet de zesde component logischerwijze een 'one shot' vaccinatie zijn (éénmalig toe te dienen dus).

Daarenboven zal het een wereldwijd gelicenceerd vaccine zijn, volgens R.Brus op de AVA, en wordt het zolang mogelijk geheim houden vanwege concurrentie.
z0n0p
0
quote:

Sir Piet schreef:

Een ding is ook erg duidelijk (let op anaalisten) dat crucell zich NIET in de etalage heeft gezet en dat Wyeth Crucell heeft benaderd. Volgens goede governance moet Crucell in zulke gesprekken treden en kijken wat de mogelijkheden zijn.
Idd! (On)geschreven spelregels dicteren dat je bij het overschrijden van de hoogte van een initieel bod dus in overleg MOET treden; friendly discussion (en niet "talks" dus). Vervolgens heeft iemand daar lucht van gekregen en dacht een mooi scoop te hebben (en misschien een $-voordeel). In ieder geval heeft het de koers een boost van tenminste 2 eureo gegeven.

Ik denk dat Wyeths voorafgaand aan de Pfizer TO heeft willen kijken/onderzoeken of de Wyeth-deal als het ware mee zou kunnen worden verkocht. Zegt dus iets over de omvang van die deal.
150 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,67  -4,69  -0,54%  15:18
 Germany40^ 17.724,00 -0,64%
 BEL 20 3.821,97 -0,12%
 Europe50^ 4.921,89 -0,30%
 US30^ 37.737,07 -0,73%
 Nasd100^ 17.366,02 -1,04%
 US500^ 5.007,45 -0,83%
 Japan225^ 37.478,47 -1,38%
 Gold spot 2.377,56 -0,08%
 EUR/USD 1,0666 +0,22%
 WTI 81,50 -0,71%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +3,22%
WDP +3,12%
Vopak +1,74%
Heineken +1,70%
Pharming +1,50%

Dalers

VIVORYON THER... -3,62%
ADYEN NV -2,76%
FASTNED -2,71%
AMG Critical ... -2,69%
RENEWI -2,65%