Pharming « Terug naar discussie overzicht

Woensdag 20-04-2011

68 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
[verwijderd]
1
Helaas ontbreekt mij de tijd om van uw aanwezigheid te genieten,maar doe mijn best om alles een beetje te volgen.

Zo krijg ik heimwee van de postings van een poster,buiten zijn oeverloos herhalen,is hij nu met sentiment naar vroeger begonnen,zonder echt te weten waar de klepel hangt.

surceance van betalen,op de markt in 2005,winstgevend in 2006,hahahaha,dat waren nog eens tijden,windowdressing,verwachtingen,partners met miljoenen,het hele pakket was aanwezig,al vergeet men dat Pharming zijn voorsprong van jaren,en dus ook de winstverwachting heeft vergooid,of waren het onze winstverwachtingen?

Heimwee,jjjaaaaaahhhhh,waar zijn ze toch gebleven,de A4 schrijvers Snorkle en The real Wess,Tico,met zijn niet aflatende arrogantie,die zoveel postings in Pharmnig had,dat hij niet met een beginnend poster van gedachte wilde wisselen,vanwege de kritiek die beginnend poster meende te moeten ventileren.

Ha,Maxje,"het geblaat der schapen"of meneer Beur"goates and glory"en zijn masterpiece "het gemiddelde lid is geen lulletje".
Camobs met zijn "boemeltje",en zo kan ik nog wel even doorgaan
Declan met zijn "Pharming verraad',waar zijn ze toch gebleven,Dollie,Richard,mijn vrienden Wishbone en Arak,hoe zal het met ze gaan,beleggen ze nog wel,hoe kijken ze tegen Pharming aan,hoe kijken ze tegen de transgene techniek aan,die middels Gtcb toch een behoorlijke knauw hebben gekregen.

Ja,heimwee,naar dat is wat geweest,en nooit meer terugkomt.

En Pharming,het ploetert voort,van mooipraterij naar een volgende emissie,naar nieuwe hoop,naar nieuwe teleurstellingen,ppppppfffffffffffffff.

Ik wens u een prettige beursdag,met veel groen op uw pad.

Vriendelijke groet.
knaap1
0
Ja leuk allemaal maar er zijn veel mensen naar de klootte gegaan ik ook bijna maar heb met de banken bijna alles weer terug verdiend en nu handel ik nog wel in Pharming maar kort en snel en dat lukt ook nog alleen is nu de gang er even uit.
[verwijderd]
1
Ik begrijp niet waarom je een nieuw draadje begint, als je zo negatief over een aandeel bent.

Ga lekker buiten spelen met dit mooie weer en laat de mensen die er nog wel in geloven lekker in hun waarde.

jip banaan!
0
Jah Wishdom! heerlijke tijden waren dat!

Maar ook de toekomst kan weergaloos worden! als je maar meedoet.

Uiteraard bedoel ik daar niet mee dat je dan continu in Pharming moet zitten, nee... soms, dan moet je ze hebben! maar meestal niet.

groetjip

voda
0
@ Sees, waarom open jij niet eens de dagdraad voor (over) morgen?

Jij hebt er blijkbaar een andere kijk op. Die wil ik wel eens zien, wellicht vele anderen ook.

Doe je best! Je hebt tijd genoeg om er één voor te bereiden.

Veel succes alvast toegewenst.
[verwijderd]
3
Ik open geen draadjes, er zijn hier mensen die meer tijd besteden aan het uitzoeken van berichten over het aandeel Pharming.

Begrijp me niet verkeerd, ik had ook liever gezien dat de koers hoger stond. Maar als je in een jong bedrijf als Pharming gaat beleggen weet je dat je geduld moet hebben. En dat heb ik. Gewoon wat spaarcentjes wegzetten en afwachten tot ze stijgen.

Met Rhucin is Pharming gewoon heel dicht bij marktintroductie in de USA. Het is een kwestie van tijd en uithoudingsvermogen. Als je nu op het internet zoekt kom je heel veel artikelen tegen. Met andere woorden, Pharming heeft als klein bedrijf best veel naamsbekendheid en het is ook bekend dat het product de minste bijwerkingen heeft in vergelijking met andere producten van concurrenten.

Ik geloof gewoon niet dat het bedrijf kapot gaat, vooral omdat ze goedkeuring voor Europa hebben gehad. Andere bedrijven liggen op de loer om zo'n bedrijf als pharming over te nemen. Ik noem TEVA.

Op den duur komt het allemaal goed. Kijk naar Corus, Getronics allemaal pennystocks, maar op een moment dat je het niet verwacht schiet de koers omhoog en dan denk je.....shit, als ik .....dan ....

Bonussen aan de top toekennen, terwijl marktintroductie is afgewezen vind ik onterecht en zeker als er onzekerheid is over het voortbestaan van het bedrijf is dit geen goed signaal naar de beleggers toe. Maar ook ik weet hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Het management weet meer, zal voorzichtig zijn met voorspellingen en zullen een bredere strategie moeten voeren tot het product toestemming heeft om in de USA op de markt te verschijnen.

Het heeft geen zin om hier iedere dag negatieve uitlatingen te doen. Probeer het te relativeren. Het is in deze tijd moeilijk om geld op te halen. ING, zal niet staan te springen om nu 50 miljoen in een bedrijf te investeren. Dus het management zal meerdere ankers uit moeten gooien. Uiterste middel is aandelen emissie.

Ik lees iedere dag met plezier de goede stukken en respecteer ieder zijn mening. Maar het heeft geen zin om iedere dag je gal te gaan zitten spuwen hier op een forum om zo je gelijk te halen. Ik begrijp dat het niet leuk is als je een slechte belegging doet, maar het lijkt wel of de mensen die hier nu zitten allemaal depressief zijn.

Laten we proberen om zoveel mogelijk informatie met elkaar te delen en positief naar het aandeel te kijken.

Uiteindelijk zullen we in 2012 zien hoe het afgelopen is.
Uptrend
0
gisteren dayhigh gesloten ;-)
always look on the bright side of........Pharming.

19 april 2011 15:21
Johnson & Johnson verhoogt winstverwachting

.......en daar komt de oorlogskas.

Morgen door de 0,16.
[verwijderd]
0
quote:

Uptrend schreef op 20 april 2011 00:43:

gisteren dayhigh gesloten ;-)
always look on the bright side of........Pharming.

19 april 2011 15:21
Johnson & Johnson verhoogt winstverwachting

.......en daar komt de oorlogskas.

Morgen door de 0,16.

Het wordt idd weer eens tijd voor (super) mooie stijging:).
Vergeet niet dat we korte tijd geleden nog intra day op iets van 0,197 stonden.
Uptrend
0
quote:

Ruconest schreef:

[quote alias=Uptrend id=5538627 date=201104200043]
gisteren dayhigh gesloten ;-)
always look on the bright side of........Pharming.

19 april 2011 15:21
Johnson & Johnson verhoogt winstverwachting

.......en daar komt de oorlogskas.

Morgen door de 0,16.

[/quote]

Het wordt idd weer eens tijd voor (super) mooie stijging:).
Vergeet niet dat we korte tijd geleden nog intra day op iets van 0,197 stonden.
Eens. Let wel.....schuldenvrij en een product dat al in de markt staat via concurrenten, maar die zijn nu relatief te duur om over te nemen door de grote farma's.
Waarom zouden ze niet nu de Europese markt "kopen" en de bijna goedkeuring voor US voor welgeteld zeg 500 mln. *EUR 0,30 (met premie) = EUR 150 mln. Ik bied die ijsberg van mij dan morgen nog aan. ;-)
De Chinees
0
Een goedenmorgen Posters,
Om deze zonnige dag te beginnen, hierbij een Chinese spreuk:
"Op weg naar het einddoel, moet men ook genieten van de weg ernaar toe."

We richten ons allen op een mooie koerssprong naar 0,20 - 0,25 - 0,50 ??? Maar profiteren van tussentijdse koerssprongetjes geeft ook veel voldoening. Geef niet teveel af op de grote jongens, wij blijven met zijn allen toch ook daytraders, anders zit je niet de hele dag naar het scherm te staren, met je vinger op de koop/verkoopknop.

Succes allen vandaag.
[verwijderd]
0
Published: 08:30 CEST 20-04-2011 /Thomson Reuters /Source: Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) /XSTO: SOBI /ISIN: SE0000872095

Interim Report January - March 2011

Good volume growth and a 10% increase in revenues despite negative currency effects and full impact of earlier price reductions

Kennet Rooth, CEO: "We had a good volume growth for ReFacto® during the quarter as well as for most of our other important products, particularly Kineret® in the US and in several European markets, and Orfadin® in North America. Both revenues and profits were negatively affected by currency effects, and the mandatory price reductions in 2010 have now had full impact. This year we have not seen the same delays in reimbursements as in 2010 and there have been no new price reduction requirements.

We are continuing to work on strengthening our company long-term. At the end of March we announced a number of cost reduction measures. At the same time we are increasing our focus on business development. The ongoing clinical development projects are continuing according to plan. Recruitment of patients for phase III studies for both of the hemophilia programs is under way. We expect the first patients for the phase III study of Kiobrina® to be recruited in the second quarter.

Net revenues increased by 10% to SEK 537.4 M (488.1). After adjustment for currency effects, the increase was 17%.
Gross margin was negatively affected by a lower production margin for ReFacto®, costs for transfer of Kineret® production, currency effects and by the 2010 price reductions having full impact.
Administrative and R&D expenses declined by 23% from the previous year.
Operating income (EBITA) before non-recurring items improved by 8% to SEK 59.7 M (55.1). Non-recurring items amounted to SEK 70 M (47) and refer to previously announced cost-reduction measures.
The Board has resolved, subject to approval by the AGM, on a rights issue of approximately SEK 600 M with preferential rights for the company's shareholders.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Klopt, zou ook wat zijn als ze alle produkten bij naam en toenaam zouden moeten noemen. Anderzijds:

We had a GOOD VOLUME GROWTH for ReFacto® during the quarter as well as for MOST OF OUR OTHER IMPORTANT products
[verwijderd]
0
Hahahahaha, stelletje zwartkijkers. Tja zou net kunnen dat Pharming daar niet bij zit. Dan is 't pech, geld weg.
Fijne dag allemaal met veel groeeeen op uw pad.
[verwijderd]
0
Wat is er gebeurt? Koers schiet ineeens omhoog :) Toch goede cijfers ruconest stiekem...?
68 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 09:45
Koers 0,891
Verschil -0,070 (-7,29%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 12.234.713
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437