ING Groep « Terug naar discussie overzicht

ING juli 2014 (+NN)

544 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 24 25 26 27 28 » | Laatste
[verwijderd]
0
Het lichtpuntje van de dag inmiddels gesignaleerd hebbende en nog een korte wijle in het midden latend welk feit dat betreft mag worden aangenomen dat ondanks vele negatieve en deels uiteraard ook suggestieve meldingen en opinies van diverse tot medelijdens toe door misvattingen geplaagde analisten na hun foute voorspellingen zij opnieuw nog enige tijd zullen dienen te wachten alvorens hun profetiëen zullen worden vervuld.

Vandaag is terloops gemeld dat leegstand van kantoren de burger honderden miljoenen kost en aan wie dat te wijten is valt niet moeilijk vast te stellen doch daarom gaat het hier nu even niet.

Dat er meer woningen worden verkocht wordt bij eindeloze herhaling genoemd als een buitengewone opsteker voor wat men noemt de huizenmarkt doch over het hoofd wordt gezien althans niet vermeld tegen welke prijzen die huizen worden verkocht en in welke mate de restschulden de verkopers nog vele jaren in de problemen kunnen houden.

En dan het nieuwsfeit dat op zich inderdaad een lichtpunt is maar lichtjaren later dan eigenlijk wenselijke gweest ware.

De kwelgeest van de huurders en de corporaties heeft ingezien dat zijn bijdrage aan de maatschappelijke onrust niet langer gewenst is en ook dat zijn inbreng met betrekking tot zijn werkzaamheden slechts het het herstel van de koopkracht meer in de weg staat dan bevordert zulks in de de constatering eindelijk te hebben begrepen dat verhoging van de huren met ca. 10% in twee jaar in feite elke andere vorm van kabinetsbeleid volledig heeft doorkruist al moet worden gezegd dat de jongelui uit de beide het volk zogenaamd vertegenwoordigende praathuizen(nu vakantie houdend op kosten van niet zich zelf doch de Staat der Nederlanden waarvan wij allen lid zijn en min of meer vrijwillig contributie betalen op één der schepen van onze Koning en ook nog een week lang in het geniep)behoorlijk hebben bijgedragen aan deze ultieme vorm van diefstal die in listige pakketten is gegoten geworden.

Maar Blok vindt 12 jaar politiek voldoende en komt nu in de plaats van één van de vele ongecontroleerde en ongetwijfeld ook in de toekomst onbestrafte goochelaars met gelden van corporaties die weliswaar zijn aanwezigheid slechts moeizaam zullen dulden doch te gelegener tijd zijn hulp zouden kunnen gebruiken om inzicht te verkrijgen in de methoden zich verder te verrijken.

Intussen woekert het overheidsbeleid zodanig verder dat het bedrijfsleven elke dag opnieuw opstaat met de gedachte aan de volgende dag waarop een nieuwe hinderpaal in de grond is geheid met het oog te voldoen aan eisen uit de hoofdstad van Europa die slechts leiden tot meer onbegrip.

En de burger heeft niet al te veel meer te vrezen van belasting op vermogen tenzij
de grenzen weer eens verkeerd gelegd worden waarna die belasting dan opnieuw daar verdwijnt waar het nauelijks of geen rendement oplevert.

Stef kan beter in stilte opkrassen en trots op zijn heldendaden lijkt me volledig misplaatst.

ING zal er niet anders over denken ......

www.telegraaf.nl/binnenland/22847226/...
[verwijderd]
0
quote:

gretig schreef op 11 juli 2014 18:10:

CEO Hamers de klant staat weer centraal!
Vertrouwen terugwinnen door duidelijke voorwaarden.
ING zou weer meer klanten krijgen!

ING is opgelucht dat de introductie NN voltooid is. De beurzen zijn nu veel onrustiger. Goed getimed.
Bij nn heeft men er gelijk van gemaakt dat her personeel centraal dient te staan (vooral die bonussen). ;)
[verwijderd]
0
Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) verwacht niet dat Nederlandse banken zullen zakken voor de Europese stresstest. 'Maar ik weet het niet. Ook ik moet gewoon wachten op de uitkomsten van dit proces', zei hij vandaag in het radioprogramma TROS Kamerbreed.

Het zou volgens Dijsselbloem heel goed kunnen dat 'een aantal' andere Europese banken de test niet doorstaat, zonder dat hij daarbij namen noemde. Hij vindt het goed dat zo duidelijk wordt welke banken er zwak voor staan. Die banken worden dan gedwongen hun balans te versterken en de zaken op orde te brengen en als dat niet mogelijk is, moet de boel dicht, aldus Dijsselbloem.
[verwijderd]
0
quote:

The Bugs Bunny schreef op 12 juli 2014 20:24:

www.reuters.com/article/2014/07/11/bu...
En dan weer snel op zoek naar het volgende armlastige land want waar moet je anders met je geld heen ?
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
De beerput lijkt enigszins op te drogen/minder te stinken, maar die consumentenleningen houden niet over... twitter.com/Fmirw/status/488036258279...
Cash Is King!
0
quote:

The Bugs Bunny schreef op 12 juli 2014 20:39:

Gewoon op een spaarrekening in Zimbabwe, word je vanzelf langzaam arm. ;)
Ze gebruiken daar tegenwoordig de US Dollar als betaalmiddel. Zou me niks verbazen dat de spaarrekeningen daar ook in US Dollar staan genoteerd;-)
[verwijderd]
0
quote:

Your capital is at risk schreef op 12 juli 2014 23:51:

[...]

Ze gebruiken daar tegenwoordig de US Dollar als betaalmiddel. Zou me niks verbazen dat de spaarrekeningen daar ook in US Dollar staan genoteerd;-)
Brrr, valutaspaarrekeningen. Krijg je een afschrift: "u heeft 7% rendement" OHYEAAAAAAH!!!!

Maar de valutakoers is zelf 20% gedaald op jaarbasis.
Oeps. :P
[verwijderd]
0
nestel
0
T was een mooie wedstrijd!

And the third place goes tooooooo , the Netherlands!

Veel plezier met kijken...

m.youtube.com/watch?v=v19ZyiZpSEw
Bijlage:
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
544 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 24 25 26 27 28 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 15,168
Verschil +0,242 (+1,62%)
Hoog 15,168
Laag 14,946
Volume 7.818.029
Volume gemiddeld 11.174.298
Volume gisteren 7.403.961