Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Imtech kan na ingrepen werken aan herstel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

38 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 augustus 2014 09:14
    750 man op straat, deels gedwongen en aandeelhouders mogen nog een keer bloeden. Dan is tot 2016 even rust en gaat het spel opnieuw beginnen. Rinse and repeat...

    Het is alleen maar de vraag tot hoever het aandeel omhoog wordt gedrukt voordat de emissie de waarde omlaag gaat hammeren...
  2. relpinda 26 augustus 2014 10:30
    quote:

    R0ME0 schreef op 26 augustus 2014 08:32:

    En dan wil Imtech kijken of ze ook schulden kunnen terug kopen.
    Ja na de emissie tegen 110% zeker ipv de nu 60%.

    Het moet veel meer een totaal pakket worden ipv alleen maar het wurgen van de aandeelhouder en het bestuur + banken + andere schuldeisers de hand volledig boven het hoofd houden en hun wanprestaties en belachelijke eisen belonen met vers geld van het slachtvee wat aandeelhouder heet.

    Bestuurders moeten ook flink inleveren en niet alvast weer een nieuw beloningspakket klaar hebben staan bij goede prestaties vanaf nu.
    Het bestuur mag zich kapot schamen en jammer dat het dan geen Jappanners zijn!!

    De banken met hun belachelijke eisen worden toch iedere keer gered dus waarom moeten ze dan zulke eisen stellen.

    Nee het verse geld moet niet gebruikt worden om zomaar af te lossen maar om af te lossen tegen 70% van de nominale waarde en als de schuldeisers daar niet mee akkoord gaan dan gaan ze maar mee het graf in.

    Stel het ze keihard voor en dan doen ze het heus wel.
    De aandeelhouders houden anders toch al bijna niets over en de banken alles.
    Onbegrijpelijk.
    Dat kunnen we met de nettoopbrengst van de emissie die natuurlijk door alle belachelijke kosten weer veel lager ligt dan die 600 miljoen veel meer aflossen en is de toko na ook het gebruik van de belachelijk lage opbrengst van de ICT divisie redelijke netto schulden vrij.

    Waanzinnig dit.
    ABtje, Helemaal gelijk! De belastingdienst en de banken springen er zonder schade uit, ze verdienen er zelfs flink aan over de ruggen van de aandeelhouders.

    Mensen/aandeelhouders, neem je verlies en steek GEEN geld meer in dit bedrijf. Gaat nog jaren duren (als dat al het geval zal zijn) om weer ooit boven JAN te komen.
    Het bedrijf is zo giga groot en compleet onbeheersbaar en onoverzichtelijk.

    Steek je geld in andere beter geleide bedrijven met beter uitzicht op rendement.
    Wees gewaarschuwd. lol ze all. :)
  3. [verwijderd] 26 augustus 2014 12:47
    Zoals reeds eerder aangegeven imtech gaat verder met het bedrijf als zodanig Nu de fraudeurs aanspreken over het weggesluisd geld dat waarschijnlijk in de zakken is gerold van de crew maar daar spreekt niemand over Blijven deze oplichters dan zitten?? of worden die voor de rechter gesleept zoals het er nu naar uitziet moeten de toekomstige beleggers in imtech de schade betalen die deze bende hebben aangericht daar bij imtech Waarom vordert de bank (niemand) niet dat geld terug bij deze oplichters???
  4. Tradingmate 26 augustus 2014 16:00
    Er wordt veel gesproken over de uitgifte koers van de nieuwe aandelen. Volgens mij doet het er niet toe (als je mee doet).

    Feit is er moet per huidig aandeel EUR 1,35 opgehaald worden. Dus of je dat over 6 of 10 aandelen uitsmeerd doet er eigenlijk niet toe of desnoods over 20..etc. Als het er 6 worden dan heb je 7 aandelen en als het er 20 worden dan wordt het 21. In beide gevallen betaal je netto 1,35 per huidig aandeel.

    Absoluut gezien staan dingen nu vast. Als je 20.000 aandelen hebt, dan moet je 27.000 euro reserveren voor het uit kunnen voeren van de claim. De koers doet er niet meer toe.
    Ook, het aandeel in het bedrijf wordt niet beinvloed door de koers. Iedereen die mee doet in de claim houd het zelfde percentage in het bedrijf.
    Als je niet meedoet, dan zal naar mate de koers verder daalt je verwatering toenemen.
    Dus het tegenovergestelde van wat de meeste mensen voorspelde gebeurd: hoe lager de koers hoe verstandiger het is om deel te nemen in de claimemissie.
  5. forum rang 4 Willempie3 26 augustus 2014 20:08
    Er zijn nu 450 miljoen aandelen. Stel nu eens dat Imtech op termijn 200 miljoen per jaar winst gaat maken en 15 keer die winst waard gaat worden qua beurswaarde als alles weer gezond is. Dan zou de waarde 3 miljard worden of 6,67 Euro per huidig aandeel. Ook moet je er 1,35 per huidig aandeel in stoppen bij de claimemissie. plus kopen van het huidig aandeel voor 39 cent.
    1,84 investeren om 6,67 te verdienen lijkt een goeie deal. Maar ook bij een K/W van 10 en 150 miljoen winst is er nog steeds winst te maken, van 1,84 naar 3,33 Euro.

    W3.
  6. [verwijderd] 26 augustus 2014 20:19
    quote:

    Willempie3 schreef op 26 augustus 2014 20:08:

    Er zijn nu 450 miljoen aandelen. Stel nu eens dat Imtech op termijn 200 miljoen per jaar winst gaat maken en 15 keer die winst waard gaat worden qua beurswaarde als alles weer gezond is. Dan zou de waarde 3 miljard worden of 6,67 Euro per huidig aandeel. Ook moet je er 1,35 per huidig aandeel in stoppen bij de claimemissie. plus kopen van het huidig aandeel voor 39 cent.
    1,84 investeren om 6,67 te verdienen lijkt een goeie deal. Maar ook bij een K/W van 10 en 150 miljoen winst is er nog steeds winst te maken, van 1,84 naar 3,33 Euro.

    W3.
    We worden slapend rijk mooie cijfers zijn dat maar de werkelijkheid is een beetje anders toch!!!
    Maar goed stel dat..... o.k.laten we maar positief blijven.... Imtech kan weer even vooruit,en de banken ook
    Zo zie je maar waarvoor een belegger goed kan zijn.
38 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links