Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Groot correctierisico

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

587 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 februari 2015 15:19
    quote:

    Ssilverhaze schreef op 4 februari 2015 15:03:

    [...]
    Gisteren 15 gestort met spin n go tickets gratis stond binnen no time op 120 dollar en ook binnen no time weer op 49 cent.
    Ik word liever genaaid door de beurs eerlijk gezegd, pokerstars klopt niet helemaal imo
    Ach ik speel al veel langer (online) poker dan dat ik de beurs volg, en bij beiden zie ik de zelfde commentaren voorbij komen als het tegenzit... complottheorieen all over...

    Mensen zoeken graag een (externe) reden voor het verlies.
    Met je azen ben je pf 4-1 favoriet maar dat betekend dus wel dat je regelmatig voor veel geld de bietenbrug op gaat bijvoorbeeld.

    Die Spin&Go is trouwens nog een groter gokspel dan de beurs.
  2. tupac R 4 februari 2015 15:19
    quote:

    Alex XNL schreef op 4 februari 2015 15:17:

    [...]

    Pak eens de 5 jaar koershistorie AEX. Wat zie je dan een bull market of een bear market. Mensen niet voorzeggen he!

    lezen is ook moeilijk he Alex..:-), boven dien kijken naar een grafiek...wat zegt mij dat...heb je rek gehouden met inflatie, herb, valuta invloeden...
  3. [verwijderd] 4 februari 2015 15:22
    quote:

    geobeo schreef op 4 februari 2015 14:59:

    [...]

    Welke deflatie? we hebben net in de laatste maanden een 20% inflatie ten opzichte van de USD achter de rug, olie is in een paar dagen/weken > 20% gestegen, goud is duurder geworden, de aandelenprijzen zijn in de afgelopen weken binnen een paar dagen met >10% omhoog geschoten. Wat wordt er dan volgens jou precies goedkoper uitgedrukt in EUR?

    Ik denk eerder dat er (onverwacht) hyper-inflatie gaat ontstaan op termijn. Zowel de Amerikanen als de Europeanen gaan nooit meer stoppen met QE. De eerste die stopt krijgt deflatie en als geen van beiden stoppen krijgen ze beiden hyperinflatie. Er is geen winnende in deze.
    het lijkt er niet op dat je het begrijpt.. Een 20% inflatie achter de rug ten opzichte van USD? De inflatie in de eurozone is al jaren lager dan die in USA.. De olieprijzen zijn met 20% gestegen?? Volgens mij is olie nog steeds bijna 50% minder waard van wat het was in de zomer, en daarnaast zijn dit niet de echte prijzen. het zijn contracten voor levering over een maand en gaat dus niet op voor de waarde van fysieke olie ala nu.. Tot slot, DE AANDELENPRIJZEN ZIJN AFGELOPEN WEKEN MET 10% OMHOOG GESCHOTEN.. En dan zag jij er is sprake van inflatie?.. Sorry, maar het lijkt er op dat er hier hééél veel wordt gebrabbeld zonder ook maar enig verstand.
  4. tupac R 4 februari 2015 15:24
    quote:

    Alex XNL schreef op 4 februari 2015 15:14:

    [...]

    Als jij denkt dat beleggen niet rendeert, niemand gebruik maakt van vermogenbeheerders of zelf belegt mag ik dan vragen wat je doet op een site als iex.nl van beleggers voor beleggers?

    komt ie....is mijn vak...daar hou ik het even bij..suc allen.
    en voel je niet aangevallen...plaats wat opmerkingen..:-)

  5. forum rang 4 ONN 4 februari 2015 15:30
    quote:

    longshort schreef op 4 februari 2015 15:26:

    Wat een ieder ook post, ook al is het waar of niet....laat een ieder in zijn waarde en concentreer je op je eigen positie.
    Als je je alleen maar op je eigen positie mag concentreren vraag ik me af wat je dan uberhaupt op een forum te zoeken hebt ?

    Maar ook dit begrijp ik wel hoor longshort/kari/frysk :)
  6. DonDagobert 4 februari 2015 15:31
    Net toen iedereen dacht dat het niet meer omlaag kon, hebben we toch ineens een procent aan de broek hangen.Mr. market works in mysterious ways...

    Ik zit immer short (sinds vorige week woensdag, erin op 450.5 ongeveer) en had eerlijk gezegd de hoop al opgegeven (helemaal gisteren). Die oliestijging heeft voor wat extra tijdelijke koopdruk gezorgd. Als die staking in USA in de olie straks ook ophoudt dan zal de prijs wel onderuit zakken. Ik hou mijn koersdoel nog steeds op 435.

    Aangaande die gokdiscussie van vandaag; het is inherent aan financiële inzetten dat ze zowel minder als meer waard kunnen worden, ongeacht de aard van het type, spaargeld evengoed; het is namelijk geld. En geld is een zelf gecreëerd ruilmiddel. Als er niets te verliezen valt, is er doorgaans ook niets/weinig te winnen (denkt u daar maar even over na icm met de term ruilmiddel).
  7. [verwijderd] 4 februari 2015 15:33
    quote:

    tupac R schreef op 4 februari 2015 15:19:

    [...]
    lezen is ook moeilijk he Alex..:-), boven dien kijken naar een grafiek...wat zegt mij dat...heb je rek gehouden met inflatie, herb, valuta invloeden...
    Schrijven ook mijnheer Tupac.
    Maar genoeg man, ik(jij waarschijnlijk ook) heb het te druk voor deze onzin.

587 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links