Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Geen cent meer naar het koningshuis

129 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
ffff
2
Fred en Tom Bouwdroger,

Toch weer leerzaam om te zien hoe aparte, duidelijke oplichterij, bedriegerij, toch bij het ( vergeef-mij) "klootjesvolk" getolereerd wordt en verzwegen wordt. Onthullend jullie reactie.

De afgelopen 50 jaar hebben duizenden, maar wellicht tienduizenden Nederlanders zich kwaad gemaakt over veel te hoge belastingdruk. Zij hebben zich daar, minstens 50 jaar tegen afgezet door 1 geld naar buitenland te versluizen 2 door trustconstructies in Liechtenstein, Zwitserland, etc. etc. 3 door een zeer breed scala van offshore-constructies in de vele belastingparadijzen in Andorra, Guernsey, Panama, Bermuda-eilanden, Curacoa , in Azië en tegenwoordig in Dubai, V.A.E. Qatar etc. etc. op te richten en daar vermogen te verbergen.

De allermeesten waren frauduleuze constructies uitgevoerd tesamen met bankiers, fiscalisten, notarissen en juristen en accountants. Hooggeschoolde, universitairen die gezamenlijk de fraude pleegden. Juridisch heet zoiets bendevorming, maar hoewel tienduizenden alleen al in Nederland dat uitgevoerd hebben, heb ik nog nooit iets over bendevorming gehoord.

Er werd in de media hevig op gereageerd , uiteraard door de overheidstekorten, en met name de laatste paar jaren na al de onthullingen.

Maar al deze constructies afgelopen halve eeuw waren stuk voor stuk uitingen om te ontkomen aan de te hoge belastingdruk. Er ontwikkelde zich een complete industrie om dat verslepen van vermogens mogelijk te maken.

En wie het correct speelde en niet frauduleus wilde gaan, restte tenslotte slechts één oplossing: Verhuizen, verkassen, naar een ander land want dan ben je niet meer onderhevig aan hun maffiaanse belastingdruk.

Dan is er ook nog één kaste. Die maken simpeltjes een goed verborgen afspraak met de fiscus en ontkomen op die manier aan de belastingdruk waar heel de rest wel onderhevig aan wordt gemaakt. Reken eens uit hoeveel hen dat bespaard heeft. Dan snap je ook hoeveel besparing die andere Nederlanders hebben met vermogen buiten Nederland. Alleen: Dat zijn fraudeurs.

Als je al die veroordelingen ziet die er nu overal worden uitgesproken bij het "oprollen" van constructies op offshore-eilanden of bij het ontdekken van rekeningen in Liechtenstein, Zwitserland etc....dan maak je je toch boos dat voor andere Nederlanders die wetten niet gelden.

Wat voor de ene Nederlander de belangrijkste reden was om uit Nederland weg te trekken, of voor tienduizenden Nederlanders een reden was om een frauduleuze constructie te gaan opzetten...is voor een andere Nederlander gewoon een kwestie van een overeenkomst met de fiscus.

Onbegrijpelijk dat er nog kwezels rondlopen die zoiets " normaal" vinden en niet begrijpen dat andere Nederlanders dan stellen: Als ZIJ het kunnen, kan ik het ook ! Want dat is ook een manier van reageren, Fred en Tom!

Tenslotte nog een aardige: Er worden in Nieuwsuur, gisteravond wat "realistische " ( !!!) bedragen genoemd over het vermogen van WA en Maxima.
Je huivert bij het horen van die cijfers! Ach, laat ik maar zwijgen, want bewijzen kun je iets niet, wel huiveren en beseffen dat ik het de laatste jaren heel goed ingeschat heb: Die bevoorrechte kaste..... die regelen het allemaal goed voor zichzelf en de keihard werkende burgers en zeker de vermogenden, maar betalen, betalen , betalen. Welk een fortuin hebben WA en Maxama zich bespaard met die regeling, terwijl andere Nederlanders dat wel moeten ophoesten.

Het is nog niet genoeg: Op ieder miljoen nu 1375 Euro per MAAND in plaats van 1000 Euro per maand. Of.... praat eens met bankiers in Qatar, Dubai , Singapore of.... ga dan maar gewoon verhuizen....

Peter
Marty.mcFly
0
Het koningshuis is van a tot z geinstitutionaliseerd in de maatschappij. Ze kunnen hun uitkering bij wijze van spreke vertienvoudigen, en toch blijven ze stevig in het zadel zitten. Plus, als het er echt op aankomt, kunnen plotsklaps rare dingen gebeuren (ik denk stilletjes aan Pim Fortuyn die fel ageerde tegen het koningshuis).
[verwijderd]
0
Tom met die verbinding bedoel je zeker dat ze solidair zijn met hun burgers( het plebs) door geen cent belasting te betalen. En wat betreft die goede uitstraling naar het buitenland door in een nazi jas (maxima)in Duitsland rond te lopen. Dit is slechts 1 incident van deze zogenaamde koninklijke familie in het buitenland maar er zijn heeeel veel.
[verwijderd]
0

Is het nu domheid of leugenachtigheid bij Rutte en andere leden van de elite? Neem zo een Zalm. Was die geen voorzitter van een commissie die de financiën van het Koninklijk Huis (KH) heeft bekeken?

Zou Rutte zich nooit hebben afgevraagd welke belastingen en hoeveel het KH betaalde? Zo nee dan is hij zo dom als het achtereinde van een koe!
Komt bij dat meneer voor de vrijstelling van belastingen in de IB-sfeer de leugenachtige kutbewering had dat het een netto-bruto was. Belasting heffen zou alleen maar meer ter compensatie in de brutosfeer gaan kosten.

Waarom geldt volgens deze schetsfiguur dat dan niet voor de ambtenarenbeloning? Waarom krijgen die ook geen belastingvrijstelling.
Walgelijk figuur die Rutte. Heeft het lef het nu in zijn reclamespotjes te hebben over ontzorgen van de burgers. Meneer heeft de afgelopen niets anders gedaan om de burgers te belasten met allerlei (kop-)zorgen.

Immigranten nagenoeg ongecontroleerd toelaten? Meneer vond het goed en tolereerde het. Uitgeprocedeerde asielzoekers niet uitzetten, meneer vond het goed. Geen echte verplichte integratie met keiharde taaleis? Meneer vond het goed. En nu weer de KH-leugen erbij?

Het houdt niet op bij deze principeloze politieke draaitol. Stem er vooral op als je wilt worden besodemieterd.

Groet, Jonas

objectief
0
quote:

ffff schreef op 12 oktober 2016 11:05:

Fred en Tom Bouwdroger,

Toch weer leerzaam om te zien hoe aparte, duidelijke oplichterij, bedriegerij, toch bij het ( vergeef-mij) "klootjesvolk" getolereerd wordt en verzwegen wordt. Onthullend jullie reactie.

Ieder zijn mening, dus ik ben en blijf voor de huidige regeling en dan ben ik nog niet eens Oranjegezind.
Ben je niet iemand die Nederland voor een paar centen ontvlucht is?? zo ja,
bemoei je dan niet met Nederlandse zaken.
[verwijderd]
0

Fred 12345 gelieve zaken niet op de persoon te spelen, maar op inhoud. Wat ik mis bij jou is een onderbouwde mening waarom de koning anders fiscaal behandeld zou moeten worden dan de burgers. Bovendien waarom moet dat via geheime afspraken die de premier beweert niet te kennen?

Wel erg dom van de premier dat hij geen navraag heeft gedaan. Heeft hij de afspraken wel gekend dan liegt hij nu dus gewoon en daar wil ik een onafhankelijk speedtime onderzoek naar. Even niet op kosten letten en binnen 6 weken moet het klaar kunnen zijn.

Overigens gefeliciteerd met het gegeven dat je nog de enige overgebleven burger bent die het huidige kabinet geweldig vindt. Mogelijk kunnen ze een mooie prijs voor je bedenken.

Voor alle duidelijkheid als de meerderheid van de medeburgers het graag willen en met een Oranjevlagje in de hand zeg hup E 1.500.000.000 per jaar aan de monarchie wilt spenderen dan zij het zo, maar doe niet heimelijk en stiekem erover!

Groet, Jonas
ffff
0
bemoei je dan niet met Nederlandse zaken........

Fred, wat draai je gruwelijk om de inhoud van mijn posting heen! ( Geen gelijke rechten voor iedere Nederlander). Buitengewoon laf van jou! Je kijkt bewust de andere kant uit, wetende dat er iets echt niet deugt bij jouw Overheid.

Ennuh....ik zal die uitspraak van jou hierboven ook voortdurend posten als JIJ je bemoeit met Rusland, Syrië, Oekraïne, België, Duitsland, US, Engeland.......

Peter

P.S. Hoe is het mogelijk: Ik zie dat Jonas ook al constateert dat Fred niet op de inhoud reageert.
[verwijderd]
0
In 2021 wordt Amalia 18 jaar en krijgt ze €1,5 miljoen zakgeld per jaar.
Zeg nou zelf, het blijft toch behelpen.`
En over dat zakcentje voor dat kind zullen(er komen weer verkiezingen aan) binnenkort wel weer Kamervragen gesteld gaan worden.

Overigens ben ik van mening dat iemand die schrijft “ zo dom als het achtereinde van een koe!”, naar een verplichte taalcursus gestuurd zou moeten worden.
[verwijderd]
0

Roll on "je kunt ook achteraf de koe in de kont kijken" Dat is taalkunde voor mensen die hun talen nog op ouderwets manier hebben geleerd en ook nog gewoon goed moesten kunnen rekenen voordat ze naar de HBS e.d. mochten.

Later bleken veel o zo door links gewenste kindertjes van cultuurverrijkers uit achterwaartse gebieden de taal nauwelijks te spreken nog te schrijven. Vervolgens werd het nieuwe O@W-beleid in het lager onderwijs: niet letten op taal bij andere vakken dan Nederlands.

Ongelofelijk wat een dom beleid. Met tranen in mijn ogen keek ik bijvoorbeeld naar examens van mijn kinderen met elke zin wel 1 taalfout.

Stier de Beer. Willem kan hier natuurlijk niet komen. Fred12345 zou hier een knechtje kunnen zijn, maar niet nodig want zijn trouwe slaafje Rutte is machtiger en zal ons gaan ontzorgen van alles en nog wat!

Aardig is ook nu te zien bij de VARA dat het nu ineens is van "leif zijn voor elkaar rond Zwarte Piet en rond asielzoekers". Eerst hebben ze de ergste indoctrinatiemethodes ingezet met in uitzending na uitzending anti Zwarte Pietschreeuwers en Bekende Nederlanders die allemaal Asielzoekers zouden opvangen.

Het moest erin geramd bij het domme volk. Helaas project volkomen mislukt en PvdA in de vrije val een overgrote meerderheid van het volk gewoon voor traditionele Sinterklaasviering. Nu paniek bijde Vara, want dikbetaalde baantjes ingevaar en dus ineens een ander toontje.

Groet, Jonas
[verwijderd]
0
Ik zou oppassen met een koe in de kont te kijken.
Voor je het weet heb je een aanslag ”fosfaatheffing” in de bus liggen.
Nee, ik dacht Jonas zal het woord varken niet gebruiken omdat een Republikein daar een link mee naar vrouwen heeft gelegd.
Ik stel voor om in het vervolg te spreken over “zo dom als Trump die zijn mond opendoet”.

28 november verkiezingen...
Dom, dommer,
youtu.be/JbDRnoQ3_bI

[verwijderd]
0

Roll on vertel me niets over heffingen voor de boerensector. Als burger kan je je ook je kont niet meer keren zonder dat de spilzuchtige overheid en populistische politici zoals Koenders, Dijsselblom, Rutte niets iets bedenken dat je moet betalen voor hun linkse hobbies.

Tegen Trump is nu op de NPO en op Amerikaanse politiek correcte media een hetze gaande. Madame Clinton en haar bviespeukman Bill is nogal een geweldig stel. Madame wordt gefinancierd door Wall Street om het volk weer te kunnen bedriegen.

Ter financiering van haar campagne heeft ze haar publieke functie misbruikt door gunsten uit te delen voor geld van rijke sponsors. Net zoals Obama zit ze te zeuren over racisme in de getto's, terwijl ze aan de oorzaken zoals 80% 1-oudergezinnen met geen verantwoording nemende rond neukende zwarte mannen geen moer is gedaan.

Komt bij die kritiek van Trump op die vrijhandelsverdragen is helemaal niet gek, want heeft een land als China niet stevig kunnen dumpen? Daar komt bij dat bijvoorbeeld een Putin, Erdogan e.d. een stevige handelsman als Trump natuurlijk veel serieuzer zal nemen dan een psychisch labiele vrouw zoals machtsgeile Hillary.

Maar goed. Ik hoef daar niet te stemmen. Zou het moeten dan zou dat nooit en nooit op dat gekke wijf zijn. Haar hele huwelijk met Bill was alleen maar voor de schijn, want om macht, macht ging het bij die Clintons. Krijg je die macht door wat voor de armen te liegen voor hun stem en doe je vervolgens niets dat maakt niet uit.

Dan nog liever ons Koninklijk Huis. Beter dan dat gestoorde SM-stel Clinton. Trump is niet ideaal, maar liever hem dan die voor de wereldvrede gevaarlijke Clinton.

Groet, Jonas

PS Staaltje besodemieteren gisterenavond bij DWDD. Ging over Trump met mbo pseudo deskundige altijd hitserige Twain Huys. Tijdens de uitzending had Twain ineens echt belangrijk "nieuws". Paul Ryan had als belangrijk republikein enige afstand van Trump genomen. Gek toch dat ik dat nieuws al 6 uur daarvoor had vernomen op diverse media?
[verwijderd]
0
quote:

Roll on schreef op 12 oktober 2016 17:02:

In 2021 wordt Amalia 18 jaar en krijgt ze €1,5 miljoen zakgeld per jaar.
Haar salaris is ruim een factor 10 lager...
[verwijderd]
2
quote:

BEN neutraal schreef op 12 oktober 2016 19:55:

[...]

Haar salaris is ruim een factor 10 lager...
Dan zit ze maar net boven het minimum jeugdloon.
Ja zoals ik al aangaf, het is daar armoe troef
Maar misschien kan ze een studieschuld opbouwen als ze niet rond kan komen.
Of uit armoede thuis blijven wonen.
[verwijderd]
0

Roll on. Een collecte of iets moderns zoals crowdfunding is hard nodig voor dit arme prinsesje. Anders moet het arme kind nog naar de voedselbank!

Groet, Jonas
josti5
0
quote:

Roll on schreef op 12 oktober 2016 20:51:

[...]
Dan zit ze maar net boven het minimum jeugdloon.
Ja zoals ik al aangaf, het is daar armoe troef
Maar misschien kan ze een studieschuld opbouwen als ze niet rond kan komen.
Of uit armoede thuis blijven wonen.

Gelukkig is er thuis nog plaats genoeg -:)

Of anders wel bij oma Bea.
[verwijderd]
3
Het is buitengewoon buiten proportie. En dan met de Kerst preken over het belang van gemeenschapszin. Ja, allen zijn gelijk, maar sommigen zijn heel veel meer gelijk dan de meute.

Basisbeursje voor gewone youngster (was het 300 euro netto per maand?) is trouwens afgeschaft, zie de verhouding met de "toelage" voor Amalia.

En o ja. PM Rutte meldde ongevraagd dat de Koning in een container z'n werk zit te doen. Het zoveelste voorbeeld van het niet serieus nemen van normale kritische geluiden van de bevolking. Weglachen met flauwekul, goh wat ben ik grappig en gevat. Tja, als men erop blijft stemmen, ook al krijgt-ie maar 30 zetels als de grootste (maar relatief kleine) partij, dan komt meneer gewoon terug en krijgen we nog jaren méér van dit. Teiltje hebben?
[verwijderd]
0
Wat een stelletje zuurpruimen zijn jullie.

Een president als in Frankrijk of Duitsland is echt niet goedkoper hoor.

Moet er niet aan denken. Moet je hier straks kiezen tussen Wilders of Rutte.
basberg
0
Volgens mij hebben die allebei geen kids die 18 kunnen worden en een toelage van ca 1,5 miljoen per jaar krijgen dus dat scheelt ;-)
129 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  18:05
 Germany40^ 17.894,50 -1,07%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.939,94 -1,00%
 US30^ 37.930,24 -1,10%
 Nasd100^ 17.323,11 -1,15%
 US500^ 5.025,70 -0,92%
 Japan225^ 37.475,14 -1,38%
 Gold spot 2.326,77 +0,46%
 EUR/USD 1,0721 +0,22%
 WTI 82,50 -0,48%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%