Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vooruitblik: Daar gaat ie!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Optiefan 15 januari 2017 14:53
    Beste Arend Jan: bedankt voor je vooruitzicht! Lees het altijd graag op de zondag!

    Toch al de derde keer dat ik dit lees:

    "Om heel eerlijk te zijn duim ik natuurlijk voor mooie cijfers, hoopvolle verwachtingen gecombineerd met een lekkere, vette dip van 10% na al die versche toppen. Voor mijn part 20%, want ik moet nog cash parkeren. "

    Kan ik hier uit opmaken dat je de spreekwoordelijke boot hebt gemist en de volgende boot ook gaat missen als de AEX besluit om door te gaan komende week?

    Verder vind ik het raar dat je Ahold gewoon plat te duur vindt. De synergie voordelen van de merger zullen de winsten alleen maar vergroten...
  2. [verwijderd] 15 januari 2017 16:41

    Arend Jan ik lees bij Beter Bed kwartaalcijfers en bij Ahold Delhaize omzet cijfers. Beiden zouden weleens flink mee kunnen vallen gezien detailhandels verkoopcijfers. Voorts Rio Tinto van belang ook voor Arcelor Mittal.

    Blijft koffiedik kijken, hoor. Toch, toch het wordt een redelijk weekje! Zo dat is tenminste duidelijke taal en geen gedoe met van het kan zus, maar ook zo. Eind volgende week Jonas met pek en veren weg gebonjourd of Jonas op de troon met missen om de hals en met rozen besprenkeld toegejuicht!

    Groet, Jonas
  3. forum rang 6 ttroo 15 januari 2017 19:28
    Bedankt voor de Vooruitblik. Ik lees die altijd graag. Ik mis onze grootste vriend. Saoedi Arabie. Ze zijn een bodem daar aan het zoeken. Ze zijn een van de weinige beurzen die dit doen. Ik zou zeggen: een leading indicator. Kijk ik verder, dan zie ik meerdere beurzen zich heel langzaam, maar dan ook heel langzaam terugtrekken. Vandaag deed de beurs van Dubai mee met het terugtrekkingsproces. De Nikkei ligt niet lekker meer. Vrijdag schoten ze nog wel omhoog. Dat moeten ze maandag weer doen, anders wordt het langzaam maar zeker lastiger voor de Nikkei. De Dow Jones lijkt ook niet meer omhoog te gaan. Gelukkig is de Dow Jones maandag dicht, dan kunnen ze wat langer op zoek gaan naar inspiratie. Ik zie zelf eerder een zwakkere dollar dan een sterkere dollar. De komende beursdagen kan nog een uitzondering hierop zijn. De grondstoffen lijken hun hoogtepunten te hebben gehad. Het kan nog een paar dagen wat hoger, maar op termijn zie ik ze (flink) dalen. Have Fun Tonight!
  4. forum rang 6 ttroo 16 januari 2017 07:44
    Hoorde ik daar een Japanse Boem? De Nikkei deed een duidelijke nose diving, welke een stuk valuta gedreven is. De stijging van de Nikkei de afgelopen weken, was trouwens ook grotendeels valuta gedreven. De pond zakt in elkaar. De FTSE zal dus vandaag aardig gaan stijgen. Communicerende vaten houden elkaar in evenwicht. Althans een stuk. Interessant hoe straks de Europese beurzen gaan openen! Goede opening allen.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links