Almunda Professionals (vh Novisource) « Terug naar discussie overzicht

Penny stocks

7 Posts
[verwijderd]
0
hier zullen de 2 hoofdaandeelhouders wel moeten overleggen voor een gemeenschappelijke aktie.
Ik begoel Frans F. en Josef W.
a.voordedorst
0
Zijn penny stocks wel interessant? Tegenwoordig is er vaak sprake van PUMP en DUMP van penny stocks. Of te wel plotseling veel promotie (bv op TOPRANKS en YAHOO etc ) en dus in een dag grote stijging die direct gevolgd wordt door een snelle daling. Eigenlijk ben je altijd te laat bij zulke promoties.
Nel
0
Zie dat u deze tekst op verschillende forums plaats met draadjes uit het verleden!
Wanneer spreek je van een pennystock? daar zijn verschillende meningen over , in de VS betreft het onder de 5 dollar (4 euro) en in de UK onder de 1 pond en wij hangen daar tussen met meningen van onder de 1 euro en de ander zegt 2 euro.
Tegenwoordig heeft het zoeken in pennystocks een gehele andere betekenis gekregen, deze stijgingen zijn deels een gevolg van "the search for yield". Er is niets dat nog iets opbrengt, of schijnt op te brengen. obligaties hebben een zeer lage rente, aandelen staan zeer hoog. En dan komt men bij aandelen die achter zijn gebleven of die the next big thing kunnen zijn.

Fijn weekend
a.voordedorst
0
Goed gezien Nel. Kwam er later achter dat dit een oud forum was. Je reactie zegt me verder niet zoveel. Wou eigenlijk een reactie uitlokken hoe je beter penny stocks kunt zoeken, omdat de opgefokte berichten (usa) niets helpen.
a.voordedorst
0
Toch erg bedankt voor de pennystock site. Had ik nog niet gevonden en ziet er goed uit voor verder onderzoek. Nogmaals bedankt Nel.
bik
0
Weinig animo hier vandaag Nel. Thunderbird Resorts vanochtend door dak: + 103% Nu weer: 60% minder. Grrrmpfft.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 16:00
Koers 1,220
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,270
Laag 1,220
Volume 1.097
Volume gemiddeld 622
Volume gisteren 1.097