Forum: Pharming » Donderdag 10-03-2011 » Pagina: 2 | Beursonline.nl

Donderdag 10-03-2011

466 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Crusader
0
AB Palmbier.
Ik zou willen dat IEX een negeerknop zou toevoegen aan het menu.
Dan zou ik van 2-pac-berichten verschoond blijven.
Alleen al het feit dat-ie geen spellingscontrole 2-past op zijn posts leidt tot forumvervuiling. Het is niet anders, helaas...

[verwijderd]
0
quote:

Palmbier schreef op 10 mrt 2011 om 00:22:Geachte Heer 2Pac,

ik zie U sinds de laatste paar dagen ineens hier op het forum verschijnen. Uw berichten erop gericht om zoveel mogelijk negativiteit en paniek te zaaien. Wat is toch Uw achterliggende doel? Denkt U nu echt de koers naar 4 cent te praten, om vervolgens zelf goedkoop in te slaan?

Maar ik zal hieronder inhoudelijk op Uw bericht reageren:
Allereerst zegt U:
"In Europa zijn er gewoon TE Weinig Patienten om winst te maken. Misschien om quitte te spelen, maar zelfs dat betwijfel ik.

De winst zou dus uit Amerika moeten komen en NU er geen Toestemming is om het middel daar op de Markt kunnen brengen, moeten Ze 2 Jaar overbruggen. . ."

Dat Europa alleen niet genoeg is voor echte winst is niet nieuw en had ik ook al in mijn bericht aangegeven. Ze moeten nu inderdaad 1 jaar langer overbruggen.

Vervolgens zegt U:
"En dat kost Nu eenmaal geld, 2Pac zal niet beginnen over riante salarissen, maar zelfs jij begrijpt als JEZELF 2 jaar geen of nauwelijks inkomen hebt, hoe moet je dan je huur, gas lucht licht en water betalen. . en de zorgverzekering en de auto en de kinderopvang en . . . .yep DAT is er verandert!!!

2 Jaar Stilstand en een HEEL duur Extra Onderzoek met meer patienten dan Ooit!!!

Voel je hem al???

En moet dus Geld gegenereert worden"

Ja, dat er geld gegenereert moet worden is duidelijk. Op dit moment wordt dit echter al gegenereert, de vraag is of het genoeg is. U gaf eerst echter aan dat in Europa wellicht genoeg patienten waren om quitte te draaien. Dit is voor de overbruggingsperiode dan ook meer dan genoeg, wellicht dat er nog een keer iets bij moet, maar als de verkopen goed zijn hoeft dit niet eens al te veel te zijn en kan waarschijnlijk dan ook makkelijker verkregen worden. Vergeet niet dat Pharming tegen die tijd eigen inkomsten heeft, met wellicht uitzicht op nog een redelijke groei, investeerders zullen dan ook makkelijker geld verstrekken.

Ten tweede zegt U dat er een HEEL duur extra onderzoek met meer patienten dan Ooit moet plaatsvinden. Blijkbaar weet U meer dan de anderen hier, want de kosten voor dit onderzoek zijn hier nog nooit voorbijgekomen, sterker nog, De Vries heeft gezegd dat deze kosten al in de huidige begroting meegenomen waren.
Wellicht dat het onderzoek nu ook voor een deel op nieuwe betalende Europese patienten kan plaatsvinden, tegen geringere kosten. Maar hoe zoiets precies zit weet ik ook niet.

Feit blijft dat het extra benodigde jaar voor goedkeuring USA nog wel te overzien is en in mijn ogen helemaal niet hoeft te betekenen dat Pharming het allemaal niet zou halen.
Zonder al te veel door de roze bril te willen kijken is Pharming verder nog bezig met andere toepassingen van Ruconest welke erg veel belovend lijken, echter zal het nog wel een behoorlijke tijd langer in beslag nemen dan die goedkeuring voor HAE in de USA.

Grtz Palmbier.Pfff die beginnelingen ook altijd!!!

Het aantal patienten is gewoon terug te lezen op de Dowjonesnieuwsdienst.

Goed zal hem nog een X plaatsen!!!

Pharming en Santarus starten klinische studie Rhucin-medicijn
22-2-2011 7:25:00


Pharming Group NV
0,115 ( 17:35 ) -0,0060 / -4,96%AMSTERDAM (Dow Jones)--Pharming Group nv (PHARM.AE) en het Amerikaanse Santarus inc (SNTS) starten een Fase IIIB klinische studie naar het Rhucin-medicijn voor bestrijding van oedeemaandoeningen.

Pharming denkt 50 patienten te betrekken bij de testen, die naar verwachting 12 tot 18 maanden gaan duren, aldus het biotechnologieconcern dinsdag.- Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@dowjones.com

*****************************************************************
Let op de Tijd 12 a 18 maanden!!!

50 Patienten!?!
Mag jij 1 X taden hoeveel patienten ze hebben gebruikt bij de goedkeuring voor Europa.

Ik had het nog over het gelieg van Slijmen:

LEt op deze Tekst ook DOWJonesnieuwsdienst!!!

Pharming CFO: volste vertrouwen in Amerikaanse aanvraag Rhucin
22-2-2011 11:09:00


Pharming Group NV
0,115 ( 17:35 ) -0,0060 / -4,96%AMSTERDAM (Dow Jones)--Pharming Group nv (PHARM.AE) heeft het volste vertrouwen in de marktaanvraag voor stermedicijn Rhucin in de Verenigde Staten, zegt chief financial officer (CFO) Karl Keegan dinsdag tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

De start van een nieuwe klinische studie naar het medicijn staat hier volledig los van, stelt hij. Met het nieuwe klinische onderzoek voor het medicijn tegen acute aanvallen van erfelijke angio-oedeem, die het Leidse biotechbedrijf eerder op de dag aankondigde, neemt Pharming een 'voorzichtige aanpak' aldus de financieel directeur.

Het bedrijf heeft geen signalen ontvangen van de Amerikaanse toezichthouder dat extra data of patienten nodig zijn voor de marktaanvraag, maar indien iets extra's vereist is, minimaliseert het concern met de nieuwe studie eventuele vertragingen, aldus de CFO.

KBC Securities toonde zich eerder verrast door de studie, omdat Pharming en zijn Amerikaanse licentiepartner Santarus Inc (SNTS) eind 2010 reeds een marktaanvraag voor de VS indienden. Keegan verwacht binnen enkele weken een eerste reactie op de aanvraag.

In Europa kreeg hetzelfde middel, onder de naam Ruconest, al in oktober goedkeuring voor marktintroductie. Onderzoeksresultaten uit de fase III-onderzoeken kunnen goed van pas komen bij de marketing van het middel, aldus de CFO.

De kosten voor de studies worden volledig door Pharming gedragen. Deze waren echter al ingecalculeerd en zullen er niet toe leiden dat andere projecten eronder lijden, besluit Keegan.Door Ben Zwirs, Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; ben.zwirs@dowjones.com

28-02-2011 08:46:00 UPDATE: Pharming marktaanvraag Rhucin in VS afgekeurd

*************************************************************************

Daar zaten slechts 6 dagen tussen!!!

Wat wil je meer weten!!!

2Pac
[verwijderd]
0
Pharming CEO: VS aanvraag Rhucin vermoedelijk deze maand
3-12-2010 12:22:00


Pharming Group NV
0,115 ( 17:35 ) -0,0060 / -4,96%AMSTERDAM (Dow Jones)--Bestuursvoorzitter Sijmen de Vries van Pharming Group nv (PHARM.AE) verwacht dat voor eind van 2010 een Amerikaanse aanvraag voor marktgoedkeuring voor stermedicijn Rhucin ingediend kan worden.

Eerder communiceerde het bedrijf uit Leiden dat eind dit jaar en niet later dan januari 2011 een aanvraag zou worden gedaan bij de Amerikaanse toezichthouder. "Er is niets veranderd: we hebben de aanvraag niet versneld", zegt De Vries. "We waren voorzichtig."

Voor de Europa kreeg Pharming al toestemming het middel op de markt te brengen. Dat gebeurt naar verwachting nog dit jaar, herhaalde het bedrijf vrijdag.

Eerder op de dag maakte het biotechbedrijf bekend een investering van EUR16,1 miljoen te ontvangen van Socius CG II ltd, een dochter van Socius Capital Group.

Het nieuws werd positief ontvangen op de beurs. Omstreeks 12.15 uur noteert het aandeel 9,4% hoger op EUR0,23, bij een 0,1% hogere AScX.Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 200, levien.defeijter@dowjones.com

************************************************************************

HOE SNEL was het afgekeurd en hoe snel gingen ze opeens een nieuwe studie doen???

Je kunt mij gewoon niet wijsmaken dat je een nieuwe studie gaat doen als je gelooft in je aanvraag, Pharming is al gelijk getipt dat dit wederom voor de 3de X, maar 1ste X amerika een Flutaanvraag was en TOCH 6 dagen voordat het bekend en afgekeurt wordt zegt Slijmen, NEE hoor wij verwachten wel goedkeuring!!!

En daarna weer een onderhandse emissie doen op 0.04 Euro???

Eerst de koers vernaggeld op de 0.40 Euro emissie voor 0.12 Euro en op de 0.12 Euro voor 0.04 Een Weggeefpremie aan Socuis!!!

En dan nog zeg jij, ach alles is te overzien!?!

Misschien heb je 1000 aandelen voor gemiddeld 0.199, dan valt het verlies idd nog te overzien!!! nu die op 0.115 staat!!!

Maar alles boven de 1K begint al vervelend te worden, althans vind ik, maar als jij Slijmen zijn plaatselijke sponser wilt zijn: Be my quest!!!

2Pac
[verwijderd]
0
quote:

gerrit 69 schreef op 9 mrt 2011 om 23:29:Voor een nieuweling, vind ik dit een goed statement.
Een Palm biertje lust ik wel.
Ik snap alleen niet wat jij in Pharming ziet, want er zijn genoeg goede aandelen, die wel een gok waard zijn.
Ik geef je wel een aanbeveling (ab-tje) voor je eerste bijdrage.

Mvrgr. van Gerrit


Beste Gerrit,

Tsja, wat ik in Pharming zie... Ik zag toen ik mijn aandelen kocht uiteraard een goed groeipotentieel. Na de eerste keer Pharming heb ik SNS gekocht, Wessanen had ik al. Beide aandelen deden op dat moment weinig, Wessanen nog net op het goede moment verkocht, SNS eigenlijk wat te vroeg, want ze stijgen nog steeds en volgens mij zit er ook nog wel een aardig potentieel in als je ING en AEGON bekijkt.
Pharming is uiteraard een heel ander soort aandeel dan SNS en Wessanen. Je kan er veel hogere winsten mee maken, maar aan de andere kant ook veel grotere verliezen, zoals we gezien hebben. Aangezien ik geen geld heb voor een grote portefuille momenteel, wilde ik een aandeel met meer risico. Dat maakt het ook wat spannender om te blijven volgen (wel heel erg spannend in deze tijden...)
Waarom ik Pharming koos, heb ik in mijn eerste Post eigenlijk al uitgelegd. Pharming leek toen nog een snelle winst te kunnen gaan maken, de AMX was zeker en goedkeuring USA zou volgens de meesten geen probleem moeten zijn.
Ik zag en zie nog steeds echter, het potentieel van het medicijn Ruconest. Goedkeuring voor Europa is er, Ruconest lijkt op een aantal punten beter dan zijn concurrenten en is dan ook nog eens eenvoudiger op te schalen. Lijkt mij dat ze een aardig deel van de Europese markt te pakken moeten kunnen krijgen. Daarnaast duurt verkoop in de rest van de wereld nu wat langer, maar ook daar verwacht ik, dat een flink deel van de markt gepakt kan worden. Pharming moet het alleen lang genoeg vol kunnen houden, om daar te komen en dat blijft even spannend.


@ voda; Krasloten heb ik ook wel eens gekocht, maar heeft zeker geen winst opgeleverd. Daar investeer ik dus liever niet al te veel meer in. Wel kom ik soms bij Jacks Casino en speel roulette. Tot nu toe nog altijd iets winst, maar speel dan wel altijd met kleine bedragen. Maar als ik nu al mijn geld in Pharming aandelen op rood of zwart zou moeten zetten, dan laat ik het liever in Pharming zitten :)

Grtz Palmbier.
[verwijderd]
0
quote:

TupacShakur schreef op 10 mrt 2011 om 01:11:


Pharming CEO: VS aanvraag Rhucin vermoedelijk deze maand
3-12-2010 12:22:00


Pharming Group NV
0,115 ( 17:35 ) -0,0060 / -4,96%AMSTERDAM (Dow Jones)--Bestuursvoorzitter Sijmen de Vries van Pharming Group nv (PHARM.AE) verwacht dat voor eind van 2010 een Amerikaanse aanvraag voor marktgoedkeuring voor stermedicijn Rhucin ingediend kan worden.

Eerder communiceerde het bedrijf uit Leiden dat eind dit jaar en niet later dan januari 2011 een aanvraag zou worden gedaan bij de Amerikaanse toezichthouder. "Er is niets veranderd: we hebben de aanvraag niet versneld", zegt De Vries. "We waren voorzichtig."

Voor de Europa kreeg Pharming al toestemming het middel op de markt te brengen. Dat gebeurt naar verwachting nog dit jaar, herhaalde het bedrijf vrijdag.

Eerder op de dag maakte het biotechbedrijf bekend een investering van EUR16,1 miljoen te ontvangen van Socius CG II ltd, een dochter van Socius Capital Group.

Het nieuws werd positief ontvangen op de beurs. Omstreeks 12.15 uur noteert het aandeel 9,4% hoger op EUR0,23, bij een 0,1% hogere AScX.Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 200, levien.defeijter@dowjones.com

************************************************************************

HOE SNEL was het afgekeurd en hoe snel gingen ze opeens een nieuwe studie doen???

Je kunt mij gewoon niet wijsmaken dat je een nieuwe studie gaat doen als je gelooft in je aanvraag, Pharming is al gelijk getipt dat dit wederom voor de 3de X, maar 1ste X amerika een Flutaanvraag was en TOCH 6 dagen voordat het bekend en afgekeurt wordt zegt Slijmen, NEE hoor wij verwachten wel goedkeuring!!!

En daarna weer een onderhandse emissie doen op 0.04 Euro???

Eerst de koers vernaggeld op de 0.40 Euro emissie voor 0.12 Euro en op de 0.12 Euro voor 0.04 Een Weggeefpremie aan Socuis!!!


En dan nog zeg jij, ach alles is te overzien!?!

Misschien heb je 1000 aandelen voor gemiddeld 0.199, dan valt het verlies idd nog te overzien!!! nu die op 0.115 staat!!!

Maar alles boven de 1K begint al vervelend te worden, althans vind ik, maar als jij Slijmen zijn plaatselijke sponser wilt zijn: Be my quest!!!

2PacWat betreft de uitoefening van die warrents hoop ik inderdaad nog op verduidelijking door Pharming, op zich leek uitoefening ervan op dit moment niet echt negatief.
De .12 Euro emissie was laterna gezien zeker niet zo'n goede zet, weet echter niet wat er allemaal bij die beslissing heeft meegespeeld.
Dat er toen een hoop mensen benadeeld werden is zeker, maar was het bedrijf faillit gegaan dan was er ook niemand beter van geworden.

Grtz Palmbier.
[verwijderd]
2
Het komt zeer onsmakelijk over als je vlak voor de uitspraak van de FDA over het in behandeling nemen van aanvraag Rhucin, een groot testprogramma aankondigd.
Dan volgt een mokerslag direct erna, de FDA neemt de aanvraag van Rhucin niet in behandeling maar eist tests op patienten.
Dan lees je vanuit Pharming, die tests stonden al eerder op de rol en waren ingecalculeerd in de begroting.
Andere projecten zullen er niet onder lijden.
Dan komt ineens Pijpstra met een verhaal naarbuiten dat er een nieuwe cash ronde op de rol staat. Die test moeten betaald worden.
De Vries zei in December tot ver in 2012 hangen we in inze leunstoelen zonder ook maar te behoeven te kijken of we geld tekort komen.

Wat kun je hier nu uit opmaken. Pharming die eerst vertelde dat de goedkeuring van de aanvraag aanstaande is, is gaan twijfelen of heeft al wat info ontvangen dat die aanvraag niet in behandeling zou kunnen worden genomen. Men gaf direct een persbericht uit dat men een studie gaat doen naar tests op nieuwe patienten.
Een week later komt het persbericht dat de FDA de aanvraag niet in behandeling neemt en dat men tests eist.
Iedereen die een beetje nadenkt, doorziet direct dat Pharming info heeft ontvangen van de FDA en toch vertelde dat men goedkeuring van de aanvraag verwacht.
Dat laatste had Pharming niet moeten vermelden in dat persbericht over de tests.
Als Pharming een paar maanden voor de afkeuring van de aanvraag tests had aangekondigd, had niemand misschien het woord voorkennis gebruikt.
Maar een week voor de afkeuring komt dat persbericht over de tests en wordt erbij gezegd, we verwachten nog steeds goedkeuring.
Conclusie is m.i Pharming is overrompeld geworden door de tests en de afkeur van de aanvraag en had dit niet verwacht.
Het woord geld ophalen was helemaal niet aan de orde, zie uitspraken de Vries uit December.
Maar daar is een enorme bom gevallen, lijkt het op de planning en vooruitzichten gezien dat de koers ineengeschrompeld is in korte tijd.
Als je dan ook nog zegt, Ruconest zal voor beperkte inkomsten zorgen in 2011, zijn de rapen gaar.
[verwijderd]
2
quote:

Crusader schreef:


AB Palmbier.
Ik zou willen dat IEX een negeerknop zou toevoegen aan het menu.
Dan zou ik van 2-pac-berichten verschoond blijven.
Alleen al het feit dat-ie geen spellingscontrole 2-past op zijn posts leidt tot forumvervuiling. Het is niet anders, helaas...
Ben het daar totaal niet mee eens. Op een forum mag iedereen zijn mening geven mits hij niet persoonlijk aanvalt / discrimineert e.d
Zijn berichten zijn scherp maar wel op het randje vind ik, vrijheid van meningsuiting moet hier zeker hoogtij vieren.
Ik kan best begrijpen dat wanneer je zwaar in Pharming zit je jezelf zit te verbijten bij zijn berichten en je ze waarschijnlijk irritant vindt. Heb dat gevoel ook gehad toen ik aandelen Pharming in het bezit had.
Maar wat hij schrijft is echt niet helemaal kolder , hij legt de vinger op de zere plek hoe vervelend ook.
Op dit moment is tegengeluid echt wel nodig, want wees eerlijk het is een grote zwerversbende daar bij Pharming. Slijmert de vries is al lange tijd de particuliere belegger flink "legaal" aan het naaien en iedereen staat erbij en kijkt ernaar en doet vervolgens helemaal niets. Het is een schande dat dit soort oplichters in Nederland vrij hun gang kunnen gaan, maar nogmaals in Nederland heeft oplichting geen prio. Waarom ik het als oplichting zie is heel simpel, hij doet in de media zijn zaken veel mooier voor dan ze zijn, is niet eerlijk tegenover de particuliere belegger, komt zijn beloftes niet na e.d
Alleen eigenbelang en vriendenbelang staat hoog in het vaandel daar bij Pharming, dat lijkt mij niet eerlijk zaken doen, er worden mensen moedwillig benadeeld dus oplichting.
Daarom is op dit moment het enige wat je wel gemakkelijk kunt doen tegengeluid geven op een forum en het de wereld in schreeuwen zodat er niet nog meer slachtoffers vallen. Dus tupac mag van mij lekker doorgaan.....
[verwijderd]
0
Vergis je je niet als belegger in Socius. Dit was een nepinvesteerder. Hij werd als held binnengehaald, lees de berichten er maar op na uit begin December.
En dan breken je klompen wat je na 3 December allemaal meemaakt met deze nepinvesteerder.
Beleggers met goedgelovigheid susten zich in slaap toen ze de eerste berichten vernamen over dumpen van aandelen door Socius. O, nu stoppen ze ermee. Ze hadden er blijkbaar teveel in hun bezit.
Maar die dumptrein denderde gewoon door ook na 1 Januari. Die wist niet meer van ophouden.
Het was een wolf in schaapskleren, die Socius.
[verwijderd]
0
quote:

't zal maar gebeuren schreef:


socius bouwt belang af tot 3,76 %

nog maar 17 miljooen te gaan.

www.afm.nl/nl/professionals/registers...


Misschien wil Fornix het opbouwen ;-)
[verwijderd]
0
Fornix is opzoek naar een overname of samenwerking........

Fornix zoekt naar partner LELYSTAD (AFN) - Biotechnologie Fornix BioSciences is nog steeds op zoek naar een fusiepartner of een partij voor een omgekeerde overname. Dat maakte het bedrijf donderdag, bij de presentatie van de definitieve cijfers over 2010, bekend. Het bedrijf verkocht afgelopen jaar al haar activiteiten en wordt nu een lege huls op de beurs met een flinke kaspositie.

[verwijderd]
0
Als ik aan Pharming denk moet ik steeds aan die reklame denken van die woekerpolissen:
"je hebt me bedonderd, je hebt me belazerd" :-)
[verwijderd]
0
quote:

Muisie de Kater schreef op 10 mrt 2011 om 08:43:


Als ik aan Pharming denk moet ik steeds aan die reklame denken van die woekerpolissen:
"je hebt me bedonderd, je hebt me belazerd" :-)


Haha, andersom mattie :P "Je hebt me belazerd, je hebt me bedonderd... En wat me nu na al die jaren nog verwonderd."

Anyway, ontopic:

Eindelijk een dag met feiten en onderbouwde meningen? Zo zie ik het graag.. ga zo door mensen
[verwijderd]
0
voor toetreding amx gaat de stekker eruit, een bedrijf wat handeld met voorkennis, de belegger keer op keer belazerd hoort daar niet thuis en gewoon helemaal niet op de beurs...

onder de 0.11 vandaag, zou mij goed doen!
[verwijderd]
0
stormvogel
0


onkruid 10 mrt 2011 om 08:56
voor toetreding amx gaat de stekker eruit, een bedrijf wat handeld met voorkennis, de belegger keer op keer belazerd hoort daar niet thuis en gewoon helemaal niet op de beurs...

onder de 0.11 vandaag, zou mij goed doen!Gelukkig denkt niet iedereen als jij
[verwijderd]
0
Forumleden, puur speculatief dit hoor.. misschien helemaal niet aan de orde.

Maar hoe zien jullie het voor je als Pharming onder de 0,10 EUR valt? Gaat het dan rap fout? of zal dat wel mee vallen? We zitten er tenslotte nog maar +- 10% vanaf..

Iemand een idee?
superb04
0
Als de 11 ct eraan gaat dan kan het hard down gaan?

Trouwens een geode morgen allemaal.
466 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 06-dec-19 14:03
Koers 1,466
Verschil -0,008 (-0,51%)
Hoog 1,498
Laag 1,462
Volume 8.531.728
Volume gemiddeld 11.126.915
Volume gisteren 17.823.670