Donderdag 10-03-2011

466 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
[verwijderd]
10
Donderdag,ergens in december 2007.
Heerlijk spelevaren op koersen van 3,20 tot 3,60.
Niets aan de hand,vandaag of morgen goedkeuring,en de bestelde auto,s en afbetaalde villa,s waren bewaarheid,nix dromen,maar echt.
Helaas,te weinig data,dus afgewezen.
Ook de re-examination in 2008 werd afgewezen.

Ook luchtkasteel Aslan met een miljoenen $ar lacto deal ging niet door.
Zelfs het terugtrekken van de grasstatus voor lacto werd een feit.

De aandelenpers moest draaien,want tje,de financien raakte op.
Maar ja,wie wilden aandelen hebben,haha,met een koers van boven de 0,40 ct donderde Pharming er 100 mio uit tegen de spotprijs van 0,12 ct.

Maar.....................het volgende hoogtepunt diende zich aan.
De met veel tegenstand (door het personeel)overgenomen DNage moest worden geliquideerd.

Maar niet getreurt,we hadden nog een Bla in de VS staan,dat zou toch.............................................
Vergeet het maar,te weing data.

En dan tot slot,en ik denk dat dat ook letterlijk zo is,de Socios deal op nominale waarden.
Heel veel aandelen en weinig kasgeld,en zelfs dat kunnen ze niet meer genereren met deze huidige koers.

Tja,wat blijven er nu nog voor hoogtepunten over als bedrijf,om nog eens flink je belegger teleur te stellen.

Binnen 2 weken AMX,ik denk een reverse split,en dan de aandelen pers maar weer aanzetten,en de genaaiden door de reverse split worden wederom genaaid met een fikse emissie,en echt niet uit het oogpunt van het creeren van waarde naar de belegger,maar puur uit overlevingsdrang.

Tuurlijk kan de omzet van Pharming op jaar basis naar de 2 miljoen,maar u snapt zelf toch ook wel dat dat niet genoeg is om de schoonmaker bij Pharming in diens te houden.

Ik wens u een goede jacht naar een plusje van een paar tienden,maar bedenk goed,als u denkt een koopje te hebben,gaat het nog lager.

Een fijne beursdag gewenst.

Bulletje80
0
Als ze slim zijn. Klappen ze alle shit er nog even uit voordat ze in de AMX komen en vanaf dan alleen maar goed nieuws.
't zal maar gebeuren
0
quote:

Bart29 schreef op 9 maart 2011 19:00:


Als ze slim zijn. Klappen ze alle shit er nog even uit voordat ze in de AMX komen en vanaf dan alleen maar goed nieuws.

welke shit ? en vooral welk goed nieuws?
ab'tje wishdom.
voda
0
Nah Wishdom, ik kan het niet laten, maar toch een ab voor je schrijfsel.
Wat een hoop rake punten bij elkaar!
See you later, alligator... :-)
Obbetje
1
quote:

Wishdom schreef op 9 maart 2011 18:57:


Donderdag,ergens in december 2007.
Heerlijk spelevaren op koersen van 3,20 tot 3,60.
Niets aan de hand,vandaag of morgen goedkeuring,en de bestelde auto,s en afbetaalde villa,s waren bewaarheid,nix dromen,maar echt.
Helaas,te weinig data,dus afgewezen.
Ook de re-examination in 2008 werd afgewezen.
Enz enz.



Donderdag, ergens in december 2007.
100miljoen aandelen X gemiddeld 3,40 = 340miljoen
- Wat is hier aan de hand dat Pharming zo hoog gewaardeerd wordt?
- Wat is het gevolg als ze vandaag of morgen geen goedkeuring krijgen?
- Wat als hun Transgene Productie Technologie niet geaccepteerd wordt door de mensheid, is er wel genoeg draagvlak?
- Waarvan komen de inkomsten?
- Hoeveel cash hebben ze?
- Hoeveel euro's gaan we daarna nog investeren?
- Wat, ja wat.........toch maar even wachten.

Woensdag, maart 2011.
469miljoen aandelen x 11,5cent = 54miljoen
- Wat? Zijn ze nu toch zover gekomen? Hebben ze Ruconest op de markt?
- Hoe wordt het ontvangen?
- Wat zijn de vooruitzichten op korte, maar ook de lange termijn?
- Wie zijn hun partners?
- Wat is hun cash positie?
- Wat zijn de vooruitzichten voor overname?

Zou ik 100% rendement kunnen behalen per jaar?
Ziet er niet slecht uit.
Is dit een goed koopmoment? Te duur?
Mmmm, voorzichtigheid is geboden, maar toch goed in de gaten houden.
[verwijderd]
10
Hallo,

ik ben nieuw hier op het forum, maar lees wel al een behoorlijk tijdje mee. Ik ben zelf de eerste keer op 22 cent ingestapt, daarna rond de 24 weer verkocht net voor de val naar 20.
Na een tijdje toch weer opnieuw gekocht op .199 na lezen van Santarus outlook met geschatte omzetten Ruconest in de USA. Na de geruststellende berichtgeving door De Vries dat het nieuwe onderzoek niets te maken had met de aanvraag bij de FDA nog wat bijgekocht op .181, om gemiddeld op .193 uit te komen.
Het had erg mooi kunnen zijn, met goedkeuring voor aanvraag in de USA en opname in de AMX in het vooruitschiet, had de koers ook rond de 30 cent kunnen staan met een positieve trend naar boven toe. Zoals iedereen wel weet is het helaas anders gelopen. Maar wat is er nu daadwerkelijk verandert?

Zeker, de afkeuring van de aanvraag is een behoorlijke klap geweest. Toen ik het s'ochtends zag staan kon ik het bijna niet geloven, dumpen was toen het beste geweest, maar wilde ze op 15 cent eigenlijk niet de deur uit doen. Volgens De Vries zal de USA nu met 6-9 maanden vertragen, dus daar kunnen we dan zeker een jaar van maken. Dit brengt het gevaar met zich mee dat er weer opnieuw geld nodig is, echter veel zal ervan af hangen hoe de verkopen in Europa gaan verlopen, hoeveel en of dat geld er ook gemakkelijk gaat komen. Het is logish dat de verkopen in het begin traag op gang komen, er zullen allerlei afspraken gemaakt moeten worden en daarna zal het product Ruconest nog bij de ziekenhuizen en doctoren onder de aandacht gebracht moeten worden. Zijn de ervaringen daar positief, dan zouden andere verkopen sneller kunnen volgen.
In al het negatieve sentiment snap ik niet dat nu uit het oog wordt verloren dat we voor het eerst daadwerkelijk iets verkopen. Eigenlijk is het niet eens meer in de handen van Pharming, maar is het aan partner SOBI om de verkopen in Europa te realiseren.
De Vries zelf heeft aangegeven in 2012 pas te verwachten winstgevend te gaan worden, dus wat de verkopen in Europa betreft is alles toch nog mogelijk? Over het middel Ruconest zelf is altijd positief geschreven, over de concurrenten recent nog iets minder, dus waarom twijfelen aan de verkopen?
Mochten deze goed zijn, dan zal het tegen 2012 ook wel wat makkelijker zijn om aan nieuw geld te komen, mocht het nodig zijn.
Europa alleen zal niet genoeg zijn om echt winst te behalen, maar een hernieuwde aanvraag in de USA en wellicht nog andere gebieden in de wereld moet er toch ook wel doorheen komen als ervaringen en verkopen in Europa goed zijn.

Maar uiteraard, het negatieve sentiment op dit moment is erg begrijpelijk. De koers zien we dag na dag dalen. Niemand heeft ook maar enig idee waar die naar toe gaat en wanneer de daling stopt...
Wat ik niet begrijp is dat Pharming totaal niets van zich laat horen, een PB met heldere vooruitzichten en verwachtingen over de verkopen, gesprekken met de FDA of een verklaring voor de dubieuze berichtgeving t.a.v. de laatste gebeurtenissen zou toch op z'n plaats zijn. Maar ja, in berichtgeving is Pharming naar ik lees nooit zo goed geweest. Wel las ik laatst een redelijke plausibele verklaring waarom Pharming eerst aangeeft dat men geen problemen ziet bij de goedkeuring van de aanvraag in de USA en vervolgens toch 3 dagen later afkeuring volgt; Men ging ervan uit dat wellicht extra testen gevraagd zouden worden, maar dat hierdoor niet afkeuring van de aanvraag zou volgen. Allemaal zaken die veel beter naar de aandeelhouders gecommuniceerd moeten worden.

Aan de positieve kant zie ik echter dat de gedumpte aandeeltjes vaak in grote happen opgekocht worden. Dit zegt mij dat een aantal grote partijen nog wel brood (en konijnenmelk :)) ziet in dit aandeel. Ben eigelijk benieuwd wat een nieuwe AFM update laat zien...
Daarnaast heeft andere partner Santarus aangegeven Pharming te helpen mocht dit nodig zijn en reken maar dat zij ook een groot belang hebben bij het slagen van Ruconest!
Al met al begrijp ik het negatieve sentiment van nu goed, zonder enige berichtgeving / nieuws betreffende Pharming zou dit ook nog wel eens een tijdje zo door kunnen blijven gaan, echter ik hoop en verwacht dat na deze regen toch wel eens zonneschijn zal komen.

Grtz Palmbier.

P.S. Wie heeft er meer informatie over wat voor partij SOBI nu eigenlijk is? Ik zie namelijk het slagen van Pharming nu ook voor een groot deel in hun handen liggen.
[verwijderd]
0
Ab-tje voor Palmbier.
Ik zit er in met een gemiddelde van 0,202 en hoop ook op die zonneschijn.
Hopelijk worden er binnenkort een partnerdeal en/of hoopgevende verkoopcijfers bekend gemaakt.
Na al die negativiteit en onrust van de laatste tijd vind ik het tijd worden voor positiviteit en koersherstel.
Cheers!

[verwijderd]
2
Geachte Heer palmbier,

ALS pharming straks nog bestaat, en ALS het gelukt is een reverse split te doen, en ALS daarna een emissie er over heen gekomen is dan zal ik terugkomen betreffende vraag over SOBI

Met vriendelijke groet
[verwijderd]
1
WAT is er verandert vraagt PalmBier zich af, nou dat zal 2Pac eens haarfijn uitleggen. In Europa zijn er gewoon TE Weinig Patienten om winst te maken. Misschien om quitte te spelen, maar zelfs dat betwijfel ik.

De winst zou dus uit Amerika moeten komen en NU er geen Toestemming is om het middel daar op de Markt kunnen brengen, moeten Ze 2 Jaar overbruggen. . .

En dat kost Nu eenmaal geld, 2Pac zal niet beginnen over riante salarissen, maar zelfs jij begrijpt als JEZELF 2 jaar geen of nauwelijks inkomen hebt, hoe moet je dan je huur, gas lucht licht en water betalen. . en de zorgverzekering en de auto en de kinderopvang en . . . .yep DAT is er verandert!!!

2 Jaar Stilstand en een HEEL duur Extra Onderzoek met meer patienten dan Ooit!!!

Voel je hem al???

En moet dus Geld gegenereert worden en de HAMvraag is:

Wie gaat dat betalen, JIJ of IK???

Voorlopig jij, want 2Pac is nog steeds geen aandeelhouder!!!

2Pac
gerrit 69
0

Voor een nieuweling, vind ik dit een goed statement.
Een Palm biertje lust ik wel.
Ik snap alleen niet wat jij in Pharming ziet, want er zijn genoeg goede aandelen, die wel een gok waard zijn.
Ik geef je wel een aanbeveling (ab-tje) voor je eerste bijdrage.

Mvrgr. van Gerrit
voda
0
Palmbier, leuke binnen komer! :)
Natuurlijk aanbevolen.

Een Palmske, is natuurlijk genieten.. :-))
[verwijderd]
0
[quote alias=TupacShakur id=5471266 date=201103092320]
WAT is er verandert vraagt PalmBier zich af, nou dat zal 2Pac eens haarfijn uitleggen. In Europa zijn er gewoon TE Weinig Patienten om winst te maken. Misschien om quitte te spelen, maar zelfs dat betwijfel ik.

De winst zou dus uit Amerika moeten komen en NU er geen Toestemming is om het middel daar op de Markt kunnen brengen, moeten Ze 2 Jaar overbruggen. . .

En dat kost Nu eenmaal geld, 2Pac zal niet beginnen over riante salarissen, maar zelfs jij begrijpt als JEZELF 2 jaar geen of nauwelijks inkomen hebt, hoe moet je dan je huur, gas lucht licht en water betalen. . en de zorgverzekering en de auto en de kinderopvang en . . . .yep DAT is er verandert!!!

2 Jaar Stilstand en een HEEL duur Extra Onderzoek met meer patienten dan Ooit!!!

Voel je hem al???

En moet dus Geld gegenereert worden en de HAMvraag is:

Wie gaat dat betalen, JIJ of IK???

Voorlopig jij, want 2Pac is nog steeds geen aandeelhouder!!!


gefeliciteerd met je aandelen




[verwijderd]
0
simpel klok is gewoon 5 jaar teruggezet..........terug naar af en u ontvangt geen 200 gulden

mazzle dat je niet naar de gevangenis hoeft.



als je ze nog hebt zet dan lekker een stoploss op de 10 jaar low...........kan je 50% besparen


op 0,20 kan je ze altijd nog kopen :D
[verwijderd]
0

ab palmbier.Het geweeklaag is erg met name door de niet aandeelhouders:}P
kun je nagaan wat er gebeurt als de koers plots stijgt.
hiha.dan kunnen ze het helemaal niet meer pruimen.



voda
0
Hier heb je meer kans mee? :-)

Echtpaar wint 50.000 met kraslot

KAMPEN - Een echtpaar uit Kampen heeft met een kraslot de hoofdprijs van 50.000 euro netto gewonnen. Het stel koopt al veertien jaar krasloten.

"Toen we thuis het winnende lot open kraste konden we het bijna niet geloven. We hebben de hoofdprijs gewonnen! Het gewonnen bedrag zetten we vast op onze bankrekening," aldus het gelukkige echtpaar.

Krasloten is een onderdeel van De Lotto.(AHA)
09/03/11 14u22
www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/de...
Crusader
0
Santarus vandaag weer + 2,7 %.
Over de laatste 5 handelsdagen is de koers van Santarus zelfs gestegen met 8,3 %! En dat met Pharming in hun binnenzak.
Als het ècht zo belabberd zou zijn met Pharming, zou Santarus daar ook ècht wel meer last van hebben, gezien hun 'key fourth quarter accomplishments and recent business highlights'.

Er is dus gewoon een lozende partij bezig (Socios). Maar dat zal ergens stoppen. Wellicht dat Santarus alles opvangt?

www.google.com/finance?q=NASDAQ%3ASNTS


Santarus' key fourth quarter accomplishments and recent business highlights include the following:
•Launched CYCLOSET® (bromocriptine mesylate) tablets in November 2010 with promotion focusing on its consistent glycemic control and cardiovascular safety profile, which were demonstrated in a 3,000-patient clinical study. CYCLOSET is a unique centrally acting dopamine agonist prescription drug approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) as an adjunct to diet and exercise to improve glycemic control in adults with type 2 diabetes, both as monotherapy and in combination with other antidiabetic agents.
•Resumed promotion of GLUMETZA® 500 mg (metformin HCl extended release tablets) following the resupply of the product to wholesalers and retailers by Depomed, Inc. in January 2011. GLUMETZA is a once-daily prescription drug approved as an adjunct to diet and exercise to improve glycemic control in adults with type 2 diabetes. GLUMETZA is available in 500 mg and 1000 mg tablets.
•Reported statistically significant top-line results from two Phase III clinical studies evaluating the safety and efficacy of budesonide MMX® 9 mg for the induction of remission of mild or moderate active ulcerative colitis. Santarus expects to complete (last patient last visit) an extended use study in May 2011 with top-line data available in the second half of 2011 and to submit a New Drug Application (NDA) to the FDA at the end of 2011.
•Announced that the company’s partner, Pharming Group NV (NYSE Euronext: PHARM), has initiated an international, multicenter, randomized, placebo-controlled Phase IIIb clinical study evaluating RHUCIN for the treatment of acute attacks of angioedema in patients with Hereditary Angioedema (HAE). Pharming expects to enroll approximately 50 patients in the study, which is being undertaken to provide additional data for RHUCIN at the 50 U/kg dose and prospective validation of the visual analog scale used in measuring the clinical effects of RHUCIN.
•Announced that Pharming received a refusal to file letter from the FDA for the RHUCIN Biologics License Application (BLA) that was submitted by Pharming in late December. In the letter the FDA indicated that the BLA was not sufficiently complete to enable a critical medical review and that they will provide additional feedback on the design of the recently initiated Phase IIIb clinical study. Both Santarus and Pharming intend to meet with the FDA at the earliest opportunity to discuss the issues raised in the FDA letter and to reach a more comprehensive understanding of what would be required for the BLA to be accepted for review.
[verwijderd]
1

Geachte Heer 2Pac,

ik zie U sinds de laatste paar dagen ineens hier op het forum verschijnen. Uw berichten erop gericht om zoveel mogelijk negativiteit en paniek te zaaien. Wat is toch Uw achterliggende doel? Denkt U nu echt de koers naar 4 cent te praten, om vervolgens zelf goedkoop in te slaan?

Maar ik zal hieronder inhoudelijk op Uw bericht reageren:
Allereerst zegt U:
"In Europa zijn er gewoon TE Weinig Patienten om winst te maken. Misschien om quitte te spelen, maar zelfs dat betwijfel ik.

De winst zou dus uit Amerika moeten komen en NU er geen Toestemming is om het middel daar op de Markt kunnen brengen, moeten Ze 2 Jaar overbruggen. . ."

Dat Europa alleen niet genoeg is voor echte winst is niet nieuw en had ik ook al in mijn bericht aangegeven. Ze moeten nu inderdaad 1 jaar langer overbruggen.

Vervolgens zegt U:
"En dat kost Nu eenmaal geld, 2Pac zal niet beginnen over riante salarissen, maar zelfs jij begrijpt als JEZELF 2 jaar geen of nauwelijks inkomen hebt, hoe moet je dan je huur, gas lucht licht en water betalen. . en de zorgverzekering en de auto en de kinderopvang en . . . .yep DAT is er verandert!!!

2 Jaar Stilstand en een HEEL duur Extra Onderzoek met meer patienten dan Ooit!!!

Voel je hem al???

En moet dus Geld gegenereert worden"

Ja, dat er geld gegenereert moet worden is duidelijk. Op dit moment wordt dit echter al gegenereert, de vraag is of het genoeg is. U gaf eerst echter aan dat in Europa wellicht genoeg patienten waren om quitte te draaien. Dit is voor de overbruggingsperiode dan ook meer dan genoeg, wellicht dat er nog een keer iets bij moet, maar als de verkopen goed zijn hoeft dit niet eens al te veel te zijn en kan waarschijnlijk dan ook makkelijker verkregen worden. Vergeet niet dat Pharming tegen die tijd eigen inkomsten heeft, met wellicht uitzicht op nog een redelijke groei, investeerders zullen dan ook makkelijker geld verstrekken.

Ten tweede zegt U dat er een HEEL duur extra onderzoek met meer patienten dan Ooit moet plaatsvinden. Blijkbaar weet U meer dan de anderen hier, want de kosten voor dit onderzoek zijn hier nog nooit voorbijgekomen, sterker nog, De Vries heeft gezegd dat deze kosten al in de huidige begroting meegenomen waren.
Wellicht dat het onderzoek nu ook voor een deel op nieuwe betalende Europese patienten kan plaatsvinden, tegen geringere kosten. Maar hoe zoiets precies zit weet ik ook niet.

Feit blijft dat het extra benodigde jaar voor goedkeuring USA nog wel te overzien is en in mijn ogen helemaal niet hoeft te betekenen dat Pharming het allemaal niet zou halen.
Zonder al te veel door de roze bril te willen kijken is Pharming verder nog bezig met andere toepassingen van Ruconest welke erg veel belovend lijken, echter zal het nog wel een behoorlijke tijd langer in beslag nemen dan die goedkeuring voor HAE in de USA.

Grtz Palmbier.
[verwijderd]
3
Waarschijnlijk hebben de meeste het al gelezen maar vindt het toch de moeite om even te posten.


Gelooft u nog in Pharming?
Selwyn Duijvestijn | Dinsdag 8 maart 2011 14:58

Het aandeel Pharming zal vanwege de enorme omzetten binnenkort overgaan naar de Midkap. De volumes zijn zo hoog omdat er bijna om de week nieuwe aandelen worden uitgegeven, terwijl vervolgens iedere andere week de grootaandeelhouders de onderhands verkregen stukken weer dumpen. De speculatieve particulier blijft ondertussen hoopvol inkopen en tegen vrienden en familie fier vertellen de trotse eigenaar van maarliefst 20.000 aandelen te zijn. Dat die aandelen momenteel maar 12 cent waard zijn wordt er niet bij verteld. Dat diezelfde aandelen eerder tegen 20 cent zijn aangekocht natuurlijk al helemaal niet. Gelooft u nog in Pharming?
Ik ben al een tijd geleden opgehouden met het geloven in Pharming. Natuurlijk is het een mooi verhaal en zou het sprookje een zeer mooi einde krijgen als Rhucin ooit goedgekeurd wordt of het concern voortijdig opgekocht wordt door een Amerikaanse gigant met een grote zak vol geld. Maar het goede einde voor dat sprookje lijkt steeds verder weg te komen liggen, zolang het bedrijf gekenmerkt blijft worden door aandelenemissies en opgepoetse persberichten die grootaandeeelhouders gelegenheid geven om te dumpen.

Pharming Group meldde voor 2010 een groter nettoverlies dan verwacht. Het praatje van CEO Slijmen de Vries was er niet minder om. Hij vertelde zich te verheugen op het uitrollen van Ruconest in Europa en het voortdurende proces om Rhucin zo snel mogelijk de Amerikaanse markt op te brengen. De aanvraag voor medicijn Rhucin in de VS werd onlangs echter afgewezen. Dit is een flinke klap in het gezicht voor Pharming en het aandeel werd de dag van bekendmaking terecht erg afgestraft. Analisten schatten de vertraging voor het op de markt brengen van het medicijn op maarliefst 18 maanden. Indien de toezichthouder het dossier in behandeling had genomen zou Pharming bovendien recht hebben op een mijlpaalbetaling van 5 miljoen dollar, maar ook daar moet nu dus op gewacht worden.


Het klinkt allemaal niet best. Ook technisch gezien ligt Pharming er niet goed voor. De TurboTradingTrend is al tijden niet meer boven de nullijn geweest en loopt bovendien na een kleine opleving de laatste dagen weer verder en verder terug. Het momentum is volledig weg en de volumes op de dalingen zijn hoger dan gemiddeld. Ik ga uit van steeds verder dalende koersen. Dit aandeel moet alleen gekocht worden door de eeuwige optimist die hoopt op een overname.

Al met al kan ik iedereen vooral aanraden goed zijn huiswerk te doen en niet zomaar in te stappen in aandelen als Pharming. Er kan snel rendement behaald worden, maar in tijden als deze kan er bij Pharming vooral ook erg snel veel geld verloren worden. Pas op met Pharming en laat u niet meeslepen met het sprookje, tenzij u graag teruggevoerd wil worden naar uw kindertijd en zo af en toe nu eenmaal een leuk verhaaltje wil horen...


Selwyn Duijvestijn
Turbo-Trading.nl
466 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 jul 2021 15:50
Koers 0,968
Verschil -0,004 (-0,43%)
Hoog 0,975
Laag 0,958
Volume 1.124.606
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 2.298.994