ICT Automatisering « Terug naar discussie overzicht

ICT Automatisering officieel Microsoft Windows Embedded Silver partner

2 Posts
[verwijderd]
0
ICT Automatisering verzilvert partnerstatus Windows Embedded

12 september 2012
Op de weg naar het Embedded Gold partnerhip heeft ICT Automatisering (ICT) een volgende fase bereikt. Vanaf vandaag is ICT Automatisering officieel Microsoft Windows Embedded Silver partner.
Al eerder berichtte ICT dat zij als doelstelling heeft Windows Embedded Gold partner te worden. Om dit te realiseren werd enige maanden geleden John Koot aangetrokken, erkend eMVP (Most Valuable Professional Windows Embedded) voor Microsoft.

Het Silver partnership geeft ICT voorsprong in tal van activiteiten richting haar klanten. Te denken valt aan de laatste productinformatie, roadmaps, technieken en embedded trainingen. Daarnaast kunnen klanten advies inwinnen over het lanceren van hun producten, vanuit zowel technisch als marketing perspectief gezien en is het mogelijk om certificeringtrainingen te volgen voor zowel Windows Embedded Compact en Windows Embedded Standard bij ICT.

Aart Wegink, Sales Director ICT Automatisering: “Het behalen van het Silver partnership is een belangrijke stap in het uitvoeren van onze “connected devices” strategy. Gedreven door business cases ontstaat bij onze klanten een duidelijke vraag hoe ‘smart’ Embedded Devices gaan communiceren met de externe wereld, veelal de Cloud. Dit noemen we binnen ICT “Connected Devices”. Door onze Microsoft focus en kennis is ICT als System Integrator in staat om vanaf Embedded tot aan de Cloud geheel in Microsoft te implementeren. Onze klanten krijgen hierdoor een volledig geïntegreerde oplossing op basis van Microsoft. We zijn dan ook trots op het behalen van deze Silver status. Het betekent dat we goed op weg zijn om onze doelstelling - een Gold partnerschip voor Microsoft Embedded – te bereiken.“

ICT zet vaart achter de activiteiten en heeft recentelijk haar website uitgebreid met windows embedded informatie, de informatie gaat de komende tijd groeien. Daarnaast worden ICT medewerkers getraind in de mogelijkheden van Windows Embedded zodat zij klanten nog meer van dienst kunnen zijn. Voor haar klanten heeft ICT roundtables in het leven geroepen om in klein gezelschap de mogelijkheden van windows embedded te onderzoeken en te bespreken. Per roundtable wordt naast een ICT-expert ook een externe expert aangetrokken om mogelijkheden van diverse kanten te bekijken. www.ict.nl/msembedded
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 sep 2021 17:06
Koers 14,250
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 14,500
Laag 14,250
Volume 1.584
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 1.584