AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

Ajax 2013

27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
mr.Franz
0
Wat zal 2013 voor Ajax in het verschiet hebben?

Volgens de laatste berichten wordt Ebicilio vandaag of morgen verkocht. Ajax kan hier naar verluidt nog enkele tonnen voor vangen.

Ook Sulejmani wordt waarschijnlijk in de winterstop verkocht. Mogelijk dat ajax hier nog 1 a 2 miljoen voor kan vangen.

Verder zijn we door in de Europa League, waarin we een aardige tegenstander hebben geloot, waar we normaal gesproken niet voor hoeven onderdoen.

Wat zal het overlijden van A. Strating gaan betekenen voor zijn 10procent belang in Ajax?. Willen de nabestaanden de stukken gaan verkopen dan kan er wel eens een gigantische verkoopdruk optreden.

We doen dit seizoen nog altijd goed mee voor het kampioenschap. Al met al genoeg interessante ontwikkelingen. Iedere voetballiefhebber een gelukkig en sportief 2013 toegewenst.
voda
0
Ajax breidt trainersstaf uit met Jaap Stam


AMSTERDAM (Dow Jones)--AFC Ajax nv (AJAX.AE) gaat de trainersstaf uitbreiden met Jaap Stam, meldt het beursgenoteerde Amsterdamse voetbalbedrijf maandag.

Stam tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2013 en een looptijd heeft van drie seizoenen, tot en met 30 juni 2016. Er zijn geen financiele details bekendgemaakt.

Stam zal zowel de jeugd, de beloften, als het eerste elftal van Ajax gaan trainen.

Hij maakte vorige week bekend aan het eind van het lopende voetbalseizoen bij PEC Zwolle te vertrekken als assistent-trainer.

De oud-verdediger speelde in twee seizoenen in totaal 31 competitiewedstrijden voor Ajax. De ex-international van het Nederlands Elftal beëindigde zijn carrière als speler in oktober 2007.

Tijdens zijn carrière als voetballer was Stam in Nederland actief voor FC Zwolle, SC Cambuur, Willem II, PSV en Ajax en daar buiten voor Manchester United, Lazio Roma en AC Milan.


Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@dowjones.com
mr.Franz
0
AMSTERDAM - Lorenzo Ebecilio heeft Ajax verruild voor Metallurg Donetsk. Dat bevestigt de Oekraïense club op de website.

Hoeveel Metallurg aan Ajax heeft overgemaakt en voor hoelang de vleugelspeler zich aan Metallurg heeft gebonden, meldt de club niet.

De 21-jarige aanvaller brak onder trainer Frank de Boer door bij Ajax en had een aandeel in de landstitel van de Amsterdammers in 2011.

Na de komst van Derk Boerrigter naar Amsterdam kwam de Noord-Hollander nauwelijks meer als basisspeler in actie. Dit seizoen was hij vooral actief voor Jong Ajax.

[verwijderd]
0
quote:

mr.Franz schreef op 14 januari 2013 13:22:

Een groffe benadering van de transferwaarde van de gehele selectie op www.transfermarkt.de/de/ajax-amsterda...

De waarde van ajax schommelt tussen de 1,23 euro en 1,25 euro.
Natuurlijk alle spelers opgeteld.
De laatste goeie aankoop was Sulejmani: 17,25 miljoen.
Die gaat natuurlijk goed renderen.

Jack.S.
drulletje drie
1
Jackpotseller nog iets te zeggen over gister?

Kan niet wachten op je (onzin)verhaal ;-)
mr.Franz
0
Een prima voetbal weekend, 3 punten een goede wedstrijd en het vernieuwde beleid begint steeds meer zijn vruchten af te werpen.

Misschien later deze week nog een lichtpuntje?

De belangstelling voor Miralem Sulejmani begint gestaag op gang te komen. FC Porto zou hebben geïnformeerd naar de Servische aanvaller en ook Benfica ziet hem graag komen. De club uit Lissabon zou al in conclaaf zijn met de directie van Ajax om de voorwaarden van de transfer te bespreken. Daarbij is een ding heel duidelijk: de Arenden zullen met hun bod niet in de buurt komen van de zestien miljoen die Ajax ooit betaalde.
bron: voetbalzone.nl
mr.Franz
0
Nog een financiële meevaller:

Financiële meevaller voor Ajax door rondkomen transfer Sneijder naar Galatasaray

20 januari 2013

Ajax kan een financiële meevaller tegemoet zien door het rondkomen van de transfer van Wesley Sneijder naar Galatasaray. Met de transfer is naar verluid een transfersom van 7,5 miljoen euro gemoeid. Ajax kan daarbij rekenen op een opleidingsvergoeding van minimaal 300.000 euro.
mr.Franz
0
22 januari 2013

Viktor Fischer hield gesprekken over contractverlenging lang af. Hij wilde zichzelf eerst echt bewijzen in het eerste elftal om zo zijn onderhandelingspositie met Ajax te verbeteren. In het Algemeen Dagblad gaf Fischer nu het signaal af aan Marc Overmars om in actie te komen. 'Ik hoop dat we binnenkort gaan praten.' De aanvaller staat open voor verlenging. 'Zondag speelde ik voor 53.000 mensen. Dit is de subtop van Europa.'
Ajax Netwerk
Fischer zegt zich voorlopig te concentreren op de positie van linksbuiten. Hij kan zich voorstellen dat hij in de toekomst de positie van Eriksen zal overnemen. 'Ik heb daar vaker gespeeld en een slimme trainer heeft eens tegen me gezegd: Als je goed genoeg bent kun je op alle vier de posities in de aanval spelen.'
voda
0
Ajax bereikt overeenstemming met jeugdspeler Vaclav Cerny


AMSTERDAM (Dow Jones)--AFC Ajax nv (AJAX.AE) heeft overeenstemming bereikt met Vaclav Cerny, meldt het voetbalbedrijf dinsdag.

De vijftienjarige linksbenige buitenspeler, afkomstig van het Tsjechische FK Pribram, zal vanaf 2014 deel gaan uitmaken van de jeugdopleiding van Ajax.


Door Marleen Groen; Dow Jones Nieuwsdienst
mr.Franz
0
Meleg verhuist naar Ajax

Van onze Telesportredactie

Dejan Meleg (18) verhuist definitief naar Ajax. De Amsterdamse club ontving gisteren eindelijk de benodigde papieren van zijn club FK Vojvodina en maakt het afgesproken bedrag over. De aanvaller, die volgende week naar Nederland komt, tekent dan zijn contract voor 3,5 jaar. Telesport meldde in april 2012 al dat Ajax tijdens een trainingsstage overtuigd was geraakt van de kwaliteiten van de linkspoot en in november dat er mondeling overeenstemming was met de speler én zijn club Vojvodina. Bij het opstellen van de contracten kwamen de Serviërs met aanvullende eisen, waaraan Ajax geen gehoor wenste te geven.Onder dreiging van een FIFA-zaak koos Vojvodina nu alsnog eieren voor zijn geld. Met de overgang is een bedrag van circa 500.000 euro gemoeid.
mr.Franz
0
De koers van Ajax is de afgelopen maanden van 7,20 naar inmiddels 6,10 gezakt. Terwijl hier financieel gezien geen enkele aanleiding voor is. Sterker nog het gaat beter dan ooit, het nieuwe beleid begint zijn vruchten af te werpen zowel sportief als financieel. Waarom dan toch deze daling? Vrijwel iedere handelsweek zijn er een aantal dagen dat iemand zomaar bestens 3 a 4 honderstukken dumpt. Terwijl er met een beetje geduld vaak veel betere prijzen te krijgen zijn.

Wat als

Delta Loyd heel langzaam zijn belang afbouwd om de koers te drukken. Hierdoor wordt het voor ajax een stuk goedkoper, inmiddels al 20 procent t.o.v. sept 2012 om van de beurs te gaan. Aangezien AEGON binnenkort stopt als hoofdsponsor zie ik het volgende scenario voor me.

Delta loyd zet zijn positie in ajax om, ter waarde van 11 miljoen euro, in een sponsorontract en wordt 1 a 2 jaar hoofdsponsor van ajax. In plaats van contanten ontvangt de vereniging aandelen terug zodat men al snel op 80 procent komt.

Met het overlijden van Adri Strating vers in het geheugen, kan ik mij niet voorstellen dat zijn erfgenamen dwars gaan liggen om dit belang aan ajax vrijwillig te verkopen. In het verleden heeft Strating zijn belang van bijna 10 procent gekocht van een brits inversteringsfonds, voor een koers van rond de 5 euro.

Mocht bovenstaand scenario kloppen, dan zou ajax tegen de huidige koers van de beurs kunnen door een bod te doen op alle stukken tegen een koers van 6,10. Dit zal ze ruim 22 miljoen euro gaan kosten. Geld wat op het moment al in kas is.

Het persbericht van enige tijd geleden, waarin aangegeven wordt dat er nog geen dividend wordt uigekeerd is natuurlijk enorm non-nieuws. Maar ook op die manier wordt de koers langzaam naar beneden gepraat.

ik zie de laatste maanden het bovenstaande scenario langzaam uitgevoerd worden. En wij als kleine beleggers blijken over enige tijd weer mee te spelen in een toneelstuk van de grote jongens.
[verwijderd]
0
Modus Nederlandse voetbalclub van de werking kan niet lang blijven vastbesloten dat gevechtskracht, en de invloed van de Nederlandse competitie top vijf competities beter dan de oude, dus houd mensen, kunnen ze alleen worden resultaatgerichte business club spelers. Dit jaar is de voetbalclub Ajax heeft herstelde. www.wysjg.com/ajax-amsterdam-c-1_48/ Hij verandert.
Mr Greenspan
0
quote:

mr.Franz schreef op 19 februari 2014 17:15:

mooie meevaller voor ajax! www.ajax.nl/Sitewide-Tabs/Business/Bu...
Ja die kregen ze vorige week, dat telt weer mee voor de tweede half jaar. Dat is toch mooi 2 ton meer dan vorig jaar. Als Ajax het nu heel goed doet in de UEFA cup dan kunnen ze misschien weer het winstniveau van vorig jaar halen.
Mr Greenspan
0
PFF 0-3 met voor Ajax 1 kleine doelpoging in de eerste 45 minuten. Dit ziet er wel heeeel slecht uit. De Boer heeft wel het nodige te doen in de rust.
Als ze er uit vliegen dan zal de winst dit seizoen een stuk lager uitvallen dan vorig jaar. Nou ja nog 3x 45 minuten te gaan.

Porscheknakker
0
Morgenvroeg de boel met direct verkopen. Wordt niks met dit zooitje ingebeelde Amsterdammers, die heel wat kwaliteit tekort komen.
Porscheknakker
0
Als die Salzburgers zouden doorzetten, dan was het nu al 0-5.
Echter die geloven het nu wel.
Mr Greenspan
0
Ik kan me geen slechtere wedstrijd van Ajax herinneren dan deze. De Boer zei pas dat er elke wedstrijd wel een kans op een doelpunt zal komen maar gisteren hebben ze niet 1 kans gehad, hooguit een poging.
Hopelijk weten ze tegen AZ te herstellen, al is dat een team wat ook goed in staat is om de tegenstander onder druk te zetten. Ze hebben de concurrentie wel hun extreme zwakte getoond.
27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 10,400
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,400
Laag 10,200
Volume 944
Volume gemiddeld 2.061
Volume gisteren 8.451