AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

Ajax bereikt akkoord met Sam Hendriks over 4-jarig contract

14 Posts
voda
0
Ajax bereikt akkoord met Sam Hendriks over 4-jarig contract


AMSTERDAM (Dow Jones)--AFC Ajax nv (AJAX.AE) heeft overeenstemming bereikt met Sam Hendriks over een vierjarige verbintenis, meldt het voetbalbedrijf maandagmiddag.

Het contract van de 18-jarige spits Hendriks, die afkomstig is van De Graafschap, gaat 1 juli 2013 in en loopt tot en met 30 juni 2017.

Financiele details met betrekking tot het contract maakt Ajax niet bekend.


- Door Elco van Groningen; Dow Jones Nieuwsdienst; 31-20-5715200; elco.vangroningen@dowjones.com
mr.Franz
0
De Boer: interesse voor Duarte heel serieus

25 juni 2013 - NUsport.nl

Frank de Boer bevestigde tijdens de persconferentie dinsdagmiddag dat de interesse van Ajax voor Lerin Duarte heel concreet is. 'Hij is net als Eriksen een technisch begaafde speler die assists kan geven en doelpunten kan maken. Bij Sparta in de jeugd vond ik het al een groot talent en hij heeft zich goed ontwikkeld. Ik weet niet hoe groot de kans is dat hij komt, dat hangt van Heracles af.'
mr.Franz
0
Bevestiging: Ajax legt Duitse spits Höner (19) vast

24 juni 2013 - Ajax.nl

Ajax heeft de Duitse jeugdinternational Marvin Höner gecontracteerd. De 19-jarige spits tekent een contract dat loopt van 1 juli 2013 tot en met 30 juni 2015. De aanvaller is afkomstig van Arminia Bielefeld en maakt deel uit van de nationale jeugdselectie onder 19 jaar. Het tweebenige talent voegt zich dinsdag bij de selectie van Ajax. Afgelopen seizoen liep Höner al stage bij Ajax. "Ik kijk ernaar uit om bij Ajax te beginnen. Ik heb komend seizoen twee doelen: doelpunten maken en Nederlands leren", aldus Höner op Ajax.nl
mr.Franz
0
Eerste 'besloten' training Ajax met nieuwe aanwinsten Hendriks en Höner

25 juni 2013 -

Frank de Boer werkte de eerste training van de nieuwe voorbereiding af. Tijdens de besloten training, nog zonder alle internationals, waren de nieuwe aanwinsten Sam Hendriks en Marvin Höner al van de partij. Ook de nog 16-jarige Riechedly Bazoer trainde mee.
mr.Franz
0
'Ajax betaalt 3,8 miljoen voor Van der Hoorn'

5 juli 2013 -

Volgens Voetbal International betaalt Ajax een bedrag van 3,8 miljoen euro voor Mike van der Hoorn. Ajax loopt daarmee vooruit op een vertrek van Toby Alderweireld. Indien de Belg niet vertrekt dan is de positie van rechter centrale verdediger overbezet met Alderweireld, Van der Hoorn en Veltman. 'Die kans is aanwezig, maar dan ben ik liever overbezet dan onderbezet', stelde De Boer tegenover het voetbalmagazine. 'Maar we gaan er van uit dat Toby weggaat.'
mr.Franz
0
Aan het volume van vandaag te zien, denk ik niet dat Ajax vandaag wordt overgenomen door een rijke oliesjeik.
mr.Franz
0
ENSCHEDE -
Dico Koppers verruilt Ajax voor FC Twente. De linksachter, die vandaag het laatste deel van de medische keuring ondergaat, tekent in Enschede een vierjarig contract. Koppers stond al langer in de belangstelling van de tukkers, maar die vonden de aanvankelijke vraagprijs van 800.000 euro te gortig.

Na de verkoop van Nacer Chadli voor 6,5 miljoen euro aan Tottenham Hotspur meldde FC Twente zich opnieuw in Amsterdam en bereikten beide partijen gisteren een akkoord over een iets lager bedrag dan 800.000 euro.
Geen toekomst bij Ajax
Koppers kwam niet in de toekomstplannen van trainer Frank de Boer voor. Vorig seizoen werd de linksback al verhuurd aan ADO Den Haag, dat hem graag wilde inlijven, maar niet aan de vraagprijs kon voldoen. Eerder liet Koppers al weten dolgraag de kans te willen aangrijpen om naar FC Twente te gaan. "Een heel mooie club en een mooi alternatief, omdat ik bij Ajax niet in aanmerking kom voor het eerste elftal.”
Blessures
In Enschede moet Koppers het probleem links achterin oplossen. Nicky Kuiper is chronisch geblesseerd en inmiddels is ook Robbert Schilder met een blessure niet beschikbaar. FC Twente let ondanks de inkomsten van zo’n 14,5 miljoen euro voor Nacer Chadli (Tottenham) en Leroy Fer (Norwich City) op de kleintjes en gebruikte het leeuwendeel van de inkomsten om de financiële huishouding op orde te brengen.
mr.Franz
0
Met Blind, Boilessen en Dijks, zit Ajax nog ruim genoeg in de linksbacks. Prima dat er op deze manier door geselecteerd wordt. Ik ben benieuwd of ze enoh en lukoki nog weten te verkopen. Op dit moment heeft Ajax een sterke selectie!
mr.Franz
0
Gister een leuke pot gezien. Nog niet bijzonder hoogstaand, maar goed om te zien dat er weer veel jeugd gebracht werd. De JC schaal is in ieder geval binnen (prijzengeld circa 135.000 eu.) Nu benieuwd of de selectie intact blijft!
mr.Franz
0
Boerrigter voor drie jaar naar Celtic

Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM -
Indien Derk Boerrigter (26) vandaag de medische keuring doorstaat, zet de buitenspeler van Ajax zijn carrière voort bij Celtic. In Glasgow ligt een contract voor drie jaar met een optie voor nog één seizoen voor hem klaar. „Dat klopt”, zegt Boerrigters zaakwaarnemer Sören Lerby, die achter Boerrigter aan naar Schotland reist.


Als de medische keuring zonder problemen verloopt, speelt Derk Boerrigter komend seizoen voor Celtic.

De Ajacied wordt vandaag vergezeld door Lerby’s zoon Kay. De Schotse traditieclub betaalt Ajax een bedrag van rond de twee miljoen euro. Na zijn komst in 2011 voor een miljoen maakte Boerrigter indruk bij Ajax en werd hij geselecteerd voor het Nederlands elftal.
Een rugblessure wierp hem terug, maar met zijn winnende treffer tegen PSV (2-3) had de linksbuiten vorig seizoen alsnog een groot aandeel in het kampioenschap van Ajax.
mr.Franz
0
Een flink volume vandaag naar Ajax begrippen, met een mooie stijging als gevolg. Nog steeds een koopje op deze koers. Ben benieuwd wanneer Ajax van de beurs gehaald wordt.
mr.Franz
0
vandaag wederom een hoog volume met een nog verder oplopende koers. Gaan we eindelijk richting de 9?
mr.Franz
0
Voorspelling komend seizoen

1. Ajax
2. Feyenoord
3. PSV
4. AZ
5. Twente

Jullie voorspellingen zijn welkom!
TheAdmiral
0
Mr. Franz, voorspelling hierboven lijkt mij dik in orde (persoonlijk verwacht ik dat PSV en Feijenoord andersom eindigen, dus respectievelijk 2 en 3 worden; op een of andere manier verwacht ik dat Pelle wat minder gaat scoren; ik gun Feijenoord tweede plaats wel).
On topic nu wat betreft het aandeel Ajax: merkwaardige koersstijging de laatste dagen; speelt er wat ?
14 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 09:00
Koers 10,400
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,400
Laag 10,400
Volume 103
Volume gemiddeld 2.061
Volume gisteren 944