Forum: Novacyt » Novacyt de volgende biotech raket! | Beursonline.nl

Novacyt de volgende biotech raket!

6.747 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 333 334 335 336 337 338 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
wuiten001
0
quote:

Gertho schreef op 21 februari 2020 23:45:


[...]

Geen erg, ik vond mijn vraag indirect wel met Novacyt of met bedrijven die testkits verkopen te maken hebben.

Normaal beleg ik ook in “iets” defensievere aandelen en is het koersverloop inderdaad niet zo volatiel. In het verleden een paar uitschieters gekend met pharming en galapagos weliswaar, maar is goed gekomen.

Niet alle bedrijven die je opsomt hebben goedkeuring CE.

Ik ben via een ander forum bij dit aandeel geraakt en vond het een gokje waard voor een paar duizend euro.
Ben te vroeg ingestapt op €2,24 deze week en de koers is gekelderd sedert.
Heb gestaffeld bijgekocht (4 keer) op lagere koersen zodat mijn average nu op 1,44 staat. Zit er daardoor nu in voor +- €10.000.

Ik weiger voor mezelf om met verlies te verkopen. Ook al moet ik 5 jaar wachten. Zo heeft ieder zijn strategie.

Mijn timing in- en uitstap is bijna altijd verkeerd, waardoor ik mezelf een slechte ritjes of daghandelaar mag noemen...


Blij dat we er uit zijn :-). Ik heb dit eerder meegemaakt. jaar geleden was er "het groene goud". De cannabismarkt ging open (ben geen gebruiker voor alle duidelijkheid) en de cannabismarkt ging ontploffen. Dagwinsten van 100 of 150% waren toen doodnormaal. Ik ben daar ook ingetuimeld en heb er zeer veel geld mee verloren. Op dit forum was er iemand die zich de zwarte ridder noemde en hij stelde overal vragen bij. Hij werd beschimpt en verweten (ook ik heb er zware discussies mee gehad) maar achteraf had hij over de volle lijn gelijk en is het dankzij hem dat ik nog een klein beetje heb overgehouden. Een min of meer onbetekenend aandeel dat zulk koersverloop heeft kan nooit puur op het bedrijf zelf zijn. Ik zit zelf ook (zwaar) in Galapagos, de topper, je weet ook hoe het daar stap voor stap gegaan is nietwaar?
zafira tourer
0
quote:

Kaspersky schreef op 21 februari 2020 23:44:


@zafira: Xi'An, Harbin, GuiLin, Shanghai, BeiJing, Wuhan, Guangzhou en nog een paar andere locaties. Ik ben nog niet in HongKong geweest, maar ik heb er wel contacten.

De volgende reis naar China wil ik in elk geval Chengdu bezoeken; mogelijk dat ik op termijn nog naar Shenyang ga en dan heb ik alle steden gehad die ik echt wil bezoeken.

Ik ben gek op authentiek Chinees eten (in Nederland is het meer indonesisch) en vooral pittig; vandaar dat Chengdu bovenaan mijn lijst staat. Naast het feit dat ik oude Chinese gebouwen en botanische tuinen graag bezoek.
De botanische tuin in Wuhan is een aanrader (even wachten tot..). -> vlakbij het prachtige universiteit


Ik ben enkel in Shanghai geweest en hong kong, gewoon de best reizen,wij gaan dikwijls in Eindhoven of Rotterdam ,
Vooral voor de dimsums en eend en tja suw , is super lekker
Kaspersky
0
Op de voorgrond het sportterein voor de studenten en op de achtergrond de universiteit van Wuhan. Een deel van de scholieren woont nog steeds op het campus dat met de school verbonden is. Doordat het gebouw weinig verkoeling biedt; is het in de zomer te warm op de kamers en staan alle ramen open. Let wel: meiden en jongens worden gescheiden gehouden, want anders komt er weinig van studeren terecht.
Bij goed weer hangt een deel van de studenten de kleding buiten uit om te laten drogen. De studenten maken lange dagen op school en kunnen voor een klein bedrag eten uit de cafetaria halen vergelijkbaar met het systeem in veel Duitse universiteiten. Vlakbij zijn er meerdere restaurant die ook veelvuldig aan studenten bestellingen leveren of ze gaan er uiteten.

In het algemeen beginnen Chinezen later met daten dan bijvoorbeeld in Nederland. Degene die wel daten hebben ook vlakbij de campus een gebied met "cherry blossom trees" waar ze vaak naartoe gaan op date of ze nemen ze mee te uiteten. Bezoek bij de ouders heeft een grotere betekenis dan hier: als een stel bij een van de ouders op bezoek gaat betekend het vaak dat ze de intentie hebben om in het huwelijksbootje te springen.

Het complex staat mogelijk binnenkort in de lijst met cultureel erfgoed.

In de omgeving van de universiteit zijn botanische tuinen waar onderzoeken worden uitgevoerd voor universiteiten. Iedereen is vrij om en rond te lopen en je kunt er een verscheidenheid aan bloemen en planten vinden over een vrij groot gebied. Vlakbij de botanische tuin zijn rotsen te vinden waar je in de zomermaanden veel stellen kunt spotten die "pre-wedding" foto's maken.


De stad Wuhan, maar ook de rest van China heeft veel te bieden aan toeristen die op zoek zijn naar unieke ervaringen. Dit wordt nu overschaduwt door de huidige situatie.
Bijlage:
Kaspersky
0
quote:

zafira tourer schreef op 21 februari 2020 23:55:


[...]

Ik ben enkel in Shanghai geweest en hong kong, gewoon de best reizen,wij gaan dikwijls in Eindhoven of Rotterdam ,
Vooral voor de dimsums en eend en tja suw , is super lekker

In Den Haag vlakbij het centraal station is er een restaurant die wat verborgen tussen gebouwen staat met een hotpot restaurant die te vergelijken is met de smaak in China. Prijs circa 40-50 per persoon.
Squadra
0
Kasperski waarom ben je terug? ( hoe betrouwbaar ben je eigenlijk nav je eigen draadje?)
StefStuntPiloot
0
Maak aub je eigen topic aan met vakantieverhalen of iets dergelijks. Laten we het hier over Novacyt hebben of informatie die van belang kan zijn.
Sibby
0
quote:

Kaspersky schreef op 21 februari 2020 21:28:


Ik zie het ook zo: als Novacyt een bijdrage kan doen aan het traceren van de geïnfecteerden en hiermee bijdraagd aan het stoppen van het virus vind ik het alleen maar positief.

Echter: de extra bestellingen die tot nog toe gemeld zijn vallen tegen. Het nieuws omtrend de bestellingen is fundamenteel. Als iemand iets daarover vind deel het hier op het forum. Dat zou mijn mening over fundamenteel kunnen wijzigen. Mijn verwachting is dat de omzet zeer significant (50%-100%) extra moet zijn om tot break even te komen. Zelfs dan blijft de vraag hoe het de jaren na Corona zal gaan.

I'm primarely a fundamental guy, who happened to get hit with a rock of technical analyses

Kapersky.. Ik vind de bestellingen ook tegenvallen, tenzij er bericht komt die het tegendeel bewijzen.. Er moet idd verschrikkelijk veel verkocht zijn om deze koers te rechtvaardigen en daarom stap ik dus niet meer in.. Had willen kopen op 19 cent maar de rabobank bood ze niet aan dus de stijging en leuke winst gemist helaas. Vind het nu te riskant aan het worden zonder berichten over de verkopen en gezien hoe volatiel het kan zijn durf ik het gewoon niet aan..success iedereen
6.747 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 333 334 335 336 337 338 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 21 feb 2020 17:37
Koers 1,290
Verschil +0,591 (+84,55%)
Hoog 1,340
Laag 0,795
Volume 45.006.662
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 28.202.364