Forum: Nyrstar » Nyrstar 2018 » Pagina: 170 | Beursonline.nl

Nyrstar 2018

3.606 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 ... 177 178 179 180 181 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
quote:

Alias321 schreef op 2 jun 2019 om 23:15:


Vind je dat echt ne grap?dan ben je ne echte idioot.

Belgen hebben geen gevoel voor humor...!!
DeZwarteRidder
0
quote:

Alias321 schreef op 3 jun 2019 om 19:42:


Is dat humor?

Het is echte 'galgenhumor'.....!!
manic-e
0
manic-e
0
Beste Nyrstar aandeelhouder,

Hartelijk dank voor uw bericht.

U heeft met Deminor contact genomen om u als minderheidsaandeelhouder Nyrstar aan te melden.

U wenst te vernemen of Deminor een collectieve actie zal opzetten in het kader van de aangekondigde verwatering voor de bestaande Nyrstar aandeelhouders in het kader van de geplande kapitaalverhoging.

Er zou hierover een bericht zijn verspreid via één of meerdere beleggersplatformen, met de uitnodiging om zich bij Deminor aan te melden.

Er is door Deminor geen oproep gedaan om zich aan te melden, er is enkel en alleen als antwoord op een vraag gemeld dat Deminor het dossier zou onderzoeken en zelf zou laten weten of en zo ja hoe Deminor in dit dossier zou tussenkomen.

Er is momenteel geen dossier opgestart bij Deminor inzake Nyrstar. Op basis van een eerste onderzoek is Deminor immers van oordeel is dat er onvoldoende mogelijkheden zijn om op collectieve basis een actie op te zetten waarbij de belangen van de aandeelhouders kunnen behartigd worden en tegelijkertijd de continuïteit van de onderneming moet verzekerd worden. Er is ook geen enkele indicatie dat 25% van het (vertegenwoordigde) kapitaal zich zal kunnen mobiliseren omdat Deminor geen representatieve aandeelhouders heeft gevonden en er ook geen belangrijke aandeelhouders zich bij Deminor hebben aangemeld.

De koersevolutie en de geplande kapitaalverhoging impliceren omvangrijke verliezen voor de bestaande minderheidsaandeelhouders van Nyrstar.

U zal begrijpen dat Deminor evenwel enkel en alleen in een dossier kan optreden indien er voldoende concrete actiemogelijkheden zijn, indien er voldoende slaagkansen zijn om het geleden verlies te kunnen verhalen. Daarnaast moeten ook de afweging worden gemaakt tussen de kostprijs van onze tussenkomst en de mogelijke uitkomst van onze interventie voor de beleggers die deze kostprijs moeten dragen.

Voor al deze redenen zullen wij momenteel geen actie ondernemen. Wij zullen het dossier zeker en vast op de voet volgen. Mocht Deminor dit wenselijk achten, zullen wij via de gebruikelijke kanalen ons standpunt innemen.

Wij vragen u om dit bericht met andere beleggers te delen, het heeft immers momenteel geen enkele zin en het zorgt voor onnodige werklast om met Deminor contact te nemen of zich bij Deminor aan te melden.

Met vriendelijke groeten,

Het Deminor Team
Alias321
0
Wie wel de belangen van de kleine aandeelhouder zou/zal verdedigen ,is het advocaten kantoor
Watt Legal.
Heb ik deze morgen gedaan ,en al ne mail teruggekregen,dat het inderdaad mogelijk is om aan tesluiten
voor eventueel verdere stappen,meer uitleg volgt kortelings
Alias321
3
Ik heb een email gezonden naar:
info@watt-legal.com

Beste,
Ik ben een kleine Nyrstar aandeelhouder en voel mij door de recente acties van Nyrstar/Trafigura zwaar bedrogen.
Daarom wens ik mij aan te sluiten bij uw actie.

Wat moet ik daarvoor doen?
Wat zal mij dat kosten?
Wat is het einddoel van uw actie?
Alvast bedankt voor een spoedig antwoord.
Met vriendelijke groeten,

Daarop hebben ze geantwoord:

Geachte Heer,
Dank voor uw email.
Het is inderdaad mogelijk aan te sluiten voor eventuele verdere stappen.
Wij komen kortelings tot u terug.
Met vriendelijke groet,
Laurent Arnauts
DeZwarteRidder
0
Alias321
0
Alias321
0
Zoveel is duidelijk,volgens professor rechten Wtterwilghe is er na grondig onderzoek sprake van financiële
Piraterij,en daarom smijt hij de handdoek in de ring,met recht en reden.
En tiental centen per kilo (aankoop + verkoop) van grondstoffen die door trafigura extra worden aangerekend conform de marktprijs,maken rap en verschil van honderden miljoenen euro per jaar,en dit al enkele jaren aan een stuk.
Trafigura is de schijnbare redder van Nyrstar,met Nyrstar geld,maar dat feestje zal voor trafigura waarschijnlijk niet door gaan
De kabouter
0
Ik voel me ook bedrogen door de CEO van Nyrstar.Wil me ook aansluiten. Hoe moet ik dat doen ? En bij welke partij ?groeten
Blackadder19
0
Trafigura: 'Activa Nyrstar hebben aanzienlijk opwaarts potentieel'

Trafigura besteedt in zijn halfjaarrapport ook een hele passage aan Nyrstar. De eerder discrete groep legde daar tijdens de redding van eind vorig jaar en dit jaar amper verklaringen over af. Nyrstar kost Trafigura twee afboekingen, van 17 en 35 miljoen dollar.

De passage beschrijft grotendeels de voornaamste elementen van de redding. Opvallend is dat Trafigura ook lovende woorden heeft voor Nyrstar. 'De activa van het bedrijf hebben een aanzienlijk opwaarts potentieel, maar het werd de laatste tijd afgeremd door een ongepaste kapitaalstructuur', luidt het onder meer. Trafigura zegt ook positieve langetermijnvooruitzichten te hebben voor zink.

Nyrstar kost Trafigura twee afboekingen, van 17 en 35 miljoen dollar.
Na het opkuisen van de schuldenlast en de balans bij Nyrstar, verwacht Trafigura 'een verbetering te zien van de winstgevendheid van Nyrstar die een stabiel langetermijnplatform zal bieden voor zijn marktleidende operaties wereldwijd', staat nog in het halfjaarrapport.

Maar de gewone aandeelhouders van Nyrstar zullen daar niet van kunnen meegenieten: door de hulp van Trafigura worden zij zo goed als volledig weggeveegd. De zinkgroep zal nog voor eind september worden geconsolideerd in de cijfers van moeder Trafigura.

De Tijd
Alias321
0
Die 17 en 35 miljoen,zijn maar een voorsmaakje,van wat het trafigura zal kosten om Nyrstar voor 98%in te palmen.
diki
0
Alias321; niemand heeft u verplicht aandelen te kopen,de risico's eraan verbonden, zijn u blijkbaar niet bekent, ik snap niet waar uw werkelijkheidsgevoel zit, voor het reusachtig piramidespel die ze aandelen markt noemen.Toch veel volharding toegewenst in uw verliezen.
manic-e
0
Ik denk dat de meesten, zoals ik, geen moeite met het slikken van het verlies hebben. Dat is de risico van het spel. Volgens mij speelt er meer en dat wil ik uitgezocht hebben. Dat is ons recht.
Ik heb ook een (voor mij) aanzienlijk bedrag verloren aan Dexia. Iedereen weet hoe de bankenwereld als een kaartenhuis in elkaar stuikte. Dat was klaar en duidelijk. Mijn inziens bij Nyrstar niet.
3.606 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 ... 177 178 179 180 181 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17-jan-20 13:04
Koers 0,181
Verschil 0,000 (-0,22%)
Hoog 0,185
Laag 0,180
Volume 195.987
Volume gemiddeld 250.271
Volume gisteren 58.446