Arcelor Mittal Juli 2018

1.010 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 50 51 » | Laatste
rene l
1
Vandaag de start van een nieuwe maand, de tijd vliegt, en voor je het weet is het al weer winter.
Buiten is het stralend weer, we hebben last van de grootte droogte en vele zwaluwen cirkelen boven ons huis, zou het een voorteken zijn.

Afgelopen maand was een baggermaand voor Mittal, gewoon een slordige twee en een halve Euries van de koers af, niks meer, niks minder.
Vele beleggers zijn moegebeukt en hebben het loodje er bij neergelegd.

Ongekend, en dan te bedenken dat we volgens deskundigen in een tijdperk van hoogconjunctuur verkeren, ik zal maar zeggen, het kan verkeren.

Analisten zijn verdeeld, Michel Verschuur de onbekende beursanalist is positief, Carsten Riek is een stuk voorzichtiger.
Maar weet je wat, we geven gewoon Donald de schuld, iemand moet tenslotte toch verantwoordelijk gesteld worden voor de daling van Mittal.

Het is een rare wereld en het lijkt wel of de mensen massaal aan het gek worden zijn.
Ik ga nu eerst een flink stuk fietsen, en daarna Harrie kijken vanuit de luie draaistoel, er zullen wel weer sterke verhalen verteld worden.

www.youtube.com/watch?v=99BrFIG26JQ
Jan Pret
0
aandeeltje!
0
Ik verwacht nog geen echte doorbraak in handelsoorlog perikelen deze week, dus ook geen echte stjjging voor MT. Dit geldt uiteraard zeker voor de indexen.
Bezint eer ge begint
0
Vrijdag op 25,25 weer ingestapt. (Ook ik weer te vroeg xD). Als het echt dreigt mis te lopen met de beurs zijn de volgende aankopen op 20 en 15..
@monkeytail
0
Het is nu zomer en het sentiment rond staal is gevoed door onzekerheid. Het lijkt er evenwel op dat de koers van AM redelijk blijft liggen. Een nog veel verdere daling zou een teken zijn van verzwakking van het bedrijf, maar daar is geen sprake van. AM draait nog steeds goed, ik mis alleen een bericht over aflossing van schuld of terugkoop obligaties tegen gunstiger rentevoet.
aandeeltje!
0
Ik zie niet dat de koers AM redelijk blijft liggen. Daling is nog altijd reeel met het sentiment. AM is nunnatuurlijk dubbel en dwars zijn koers waard, maar het sentiment overheerst. Verwacht sluiting onder de 25 vandaag.
Kogovus
0
quote:

aandeeltje! schreef op 2 juli 2018 07:57:


Ik zie niet dat de koers AM redelijk blijft liggen. Daling is nog altijd reeel met het sentiment. AM is nunnatuurlijk dubbel en dwars zijn koers waard, maar het sentiment overheerst. Verwacht sluiting onder de 25 vandaag.Mogge, die zullen we zeker gaan zien. Contra tot mijn gedachten van een aantal weken geleden lijkt er geen eind te komen aan het verval. Met de ongecontroleerde uitspraken van Trump van het afgelopen etmaal lijkt hij alleen maar olie op het vuur te willen gooien, wat bezielt deze man. Geforceerd zijn gelijk willen halen, ziek en triest tegelijk.
Archie Steelman
0
Goedemorgen allemaal en succes vandaag. De opening belooft niet veel goeds helaas met een spectaculaire duikeling van weer bijna een euro.
Archie Steelman
0
Maar we moeten vrolijk blijven en bedenken dat wat omlaag gaat ook weer eens omhoog gaat.
Archie Steelman
0
We zullen moeten wachten op bedrijfscijfers over het 2e kwartaal 2018. Zijn die goed, dan zien we weer stijgende koersen. Verder is er genoeg ellende om ons heen om somber te zijn over de beurskoersen. Politieke spanningen in Duitsland, de mogelijke dreiging die er van een Italiaanse populistische regering uitgaat, de naderende Brexit, Trumps handelsoorlog die steeds verder lijkt te escaleren, monetaire verkrapping in de VS en in de eurozone om er maar eens een paar te noemen
aandeeltje!
0
Gaat erg hard omlaag zo. Goed besluit dat ik geen posities meer heb. Het 2e hj 2018 zou mij wel eens veel meer kunnen gaan opleveren dan in het 1e hj 2018, dat uiteindelijk maar mager voor mij was.
Instapoen vind ik nog niet aan de orde.
nieneute
0
ik koop ook nog niet bij , iedere keer als ik bijkoop zakt het toch weer met 1 euro :-(
snuf 14
0
Ach , er zit nog zoveel ruimte in dit aandeel , met een startkoers van 2.30 euro. Ruimte zat om die gratis aandelen van destijds te dumpen....
joopie1980
0
Goedemorgen, aardig tikje terug. Ben inmiddels niet zo zeker van m'n zaak meer, dat m'n turbolong met stoploss 22,40 het gaan houden.
Archie Steelman
0
Het is niet alleen dat de koersen omlaag gaan, maar daarbij komt nog eens dat Arcelor steeds de grootste verliezer is.
1.010 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 50 51 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 jun 2021 17:39
Koers 23,950
Verschil -0,410 (-1,68%)
Hoog 24,950
Laag 23,900
Volume 9.246.048
Volume gemiddeld 5.572.144
Volume gisteren 5.686.814