Forum: Altice » Altice Europe Januari 2019 » Pagina: 22 | Beursonline.nl

Altice Europe Januari 2019

576 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
quote:

YR/YR schreef op 20 jan 2019 om 21:14:


28 maart cijfers. 29 maart Brexit. Wat moeten we er van vinden?
18 redenen waarom de Brexit (nog steeds) geweldig is

26 augustus 2016 om 18:00

Het is alweer een jaar geleden dat het referendum rondom de Brexit plaatsvond. En, ondanks dat Groot-Brittannië nog steeds in de EU zit, kijken veel Engelsen met spijt terug op dat moment. Maar is het echt zo verschrikkelijk? Valt best mee, want er zitten ook een hoop voordelen aan een Brexit.

We sommen er een paar op.
- Een tripje naar Londen is meteen veel goedkoper

- Europa wordt juist duurder voor Britten, leuk voor die klagende Amsterdamse centrumbewoners. Minder straalbezopen Britse hooligans, minder biergefiets, etc, etc

- Amerikaanse, Japanse of Chinese bedrijven zullen na een Brexit altijd voor Frankrijk, Nederland of Duitsland kiezen, en niet meer voor Engeland, vanwege de toegang tot de interne markt en het ontbreken van tariefmuren, grenzen en andere handelsobstakels

- Engeland was altijd een zwaargewicht en notoire dwarsligger bij Europese besluitvorming. Hun stem weegt nu nog net zo zwaar als die van Duitsland, Frankrijk en Italië. Van hun eilandmentaliteit raken we af na een Brexit

- Het VK zal wel in de EER (Europese Economische Ruimte) blijven, waar Noorwegen bijvoorbeeld ook toe behoort, maar Londen kan geen enkele invloed meer uitoefenen. In de praktijk zal blijken dat het VK net als Noorwegen gedwongen wordt allerhande van de gehate Brusselse regels toch over te nemen, terwijl ze er niet over hebben kunnen meepraten.

- Een Europees vluchtelingenbeleid kan nu zonder het VK. Frankrijk kan de Kanaaltunnel opengooien en dan zoeken de Britten het maar uit verder

- De City of London wordt minder aantrekkelijk, dat is goed nieuws voor de Europese financiële centra Frankfurt en Parijs. Goldman Sachs roert zich actief in het debat en heeft gedreigd dat wanneer het VK zich terugtrekt uit de interne markt, het Europese hoofdkantoor vertrekt uit Londen naar het continent. Het is geen toeval dat in de City slechts 12% van de mensen voor een Brexit is. De anti-Europahouding is vooral een provinciale aangelegenheid.

- Brussel zou kunnen overwegen een transactietaks in te voeren. Elke vorm van transactietaks werd tot nu toe tegengehouden door Downingstreet 10, dat kan straks niet meer. Overigens is Nederland daar ook tegen, maar Den Haag heeft niet zo'n zware stem als Londen.

- De eurozone (waar het VK dus niet toe behoort) overwoog al eerder om regels in te voeren dat euro-gerelateerde financiële transacties alleen in de eurozone plaats mogen vinden. Nu vinden die nog vooral in Londen plaats, dus Downingstreet was woest natuurlijk. Maar wat kunnen ze er nog aan doen als ze uit de EU stappen?
city_skyline

De skyline van de City of Londen, nu nog het financiële hart van Europa

- Londen trekt ook hard aan belastingparadijs Nederland, door onze fiscale regels te kopiëren. Maar een Amerikaans bedrijf zal toch liever voor de hele EU (geen dividendbelasting binnen de zone) kiezen dan voor het VK. Voor Amsterdam of Rotterdam dus.

- Sowieso zal de financiële sector minder grip krijgen op het Europese beleid, en dat maakt de kans op een grote crisis zoals ontstaan in 2008 kleiner. 'Of [het bestuur] nu van Labour is of van de Conservatieven: de regeringen in het Verenigd Koninkrijk hebben zich altijd een spreekbuis getoond van de financiële sector, van de Londense City. Het pakket aan maatregelen dat is genomen na de bankencrisis was te weinig', aldus hoogleraar internationale betrekkingen Henk Overbeek. Nu kunnen steviger maatregelen worden genomen.

- De financiële sector in het VK is een 'waterhoofd' (net als in Nederland trouwens), oftewel veel groter dan de reële economie en buitenproportioneel groot kijkend naar het bbp. Zonder Duitsland op de achtergrond zal de kredietstatus van het VK daarom afnemen, waardoor geld lenen duurder wordt voor de Britse overheid

- Europa is af van dat 'Amerikaanse paard van Troje', zoals Charles de Gaulle het noemde

- De Premier Leage wordt minder aantrekkelijk voor goede voetballers. Leuk voor Duitse, Spaanse en Italiaanse clubs

- Memphis Depay zal moeten bezuinigen op gekke hoedjes en dure sjaals

- En de ontslagvergoeding van Louis van Gaal is in euro's ineens ook veel minder

- Schotse whisky wordt goedkoper

- McLarens worden goedkoper!

- Behalve als we (hoge) importheffingen invoeren voor Britse producten, wat na een Brexit vrij makkelijk kan. Goed nieuws voor de Italianen, met hun Ferrari's en Lambo's.

Laat ze maar gaan, groente en fruit hebben ze nodig, betalen ze maar iets meer:)
FBOD
0
Bio-belegger
0
quote:

FBOD schreef op 21 jan 2019 om 09:54:


Nog steeds niet ingestapt, heeft iemand nog tips of aanbevelingen?
Instappen
Verstraler
0
Ja, instappen.. ik verwacht toch een spoedig einde van de shutdown, democraten zullen ook moeten ingeven. Het is een controversieel ding die muur, maar als Trump nog wat dieper door de knieen gaat en versoepeld omtrent uitzettingbeleid en bijvoorbeeld die ’dreamers’ pardon verleend, zul je zien dat er consensus komt. Dit kan niet veel langer doorgaan met die shutdown, bijna 800.000 amerikanen zonder geld, met geen stuiver aan savings.. daar komt oproer van..
En als de shutdown over is veert de DJ zo 10% op.. en wij volgen
Verstraler
0
Belachelijk natuurlijk dat de US zo’n impact heeft op de europese markten, maar het is zo. Kijk maar naar vandaag, het is Martin L King day, en alles ligt hier op zijn gat!
Alex69
0
quote:

FBOD schreef op 21 jan 2019 om 09:54:


Nog steeds niet ingestapt, heeft iemand nog tips of aanbevelingen?

Instappen. Het neerwaartse risico is beperkt. Naar boven toe kan het wel eens heel hard gaan de komende tijd. Dat zie je vaker met aandelen die zwaar afgestraft zijn in de jaren daarvoor. Ik blijf zelf zitten in elke geval en "gok" op een herstel naar € 2,80 in de loop van dit jaar..
ff_relativeren
0
2 short meldingen ;

AQR Capital Management gaat van 1,36% naar 1,29%. ( -/- 0,07 )
Marshall Wace gaat van 0,63% naar 0,73%. ( + 0,10 )
[verwijderd]
0
quote:

Verstraler schreef op 21 jan 2019 om 11:16:


Ja, instappen.. ik verwacht toch een spoedig einde van de shutdown, democraten zullen ook moeten ingeven. Het is een controversieel ding die muur, maar als Trump nog wat dieper door de knieen gaat en versoepeld omtrent uitzettingbeleid en bijvoorbeeld die ’dreamers’ pardon verleend, zul je zien dat er consensus komt. Dit kan niet veel langer doorgaan met die shutdown, bijna 800.000 amerikanen zonder geld, met geen stuiver aan savings.. daar komt oproer van..
En als de shutdown over is veert de DJ zo 10% op.. en wij volgen
Onzin, democraten hoeve helemaal niks, dreamers is sigaar uit eigen doos.
Trump had een grote bek, Mexico betaald eerst (direct), nu weer indirect, zegt hij.
Maar is al 21 dagen zo, en het land wordt nog steeds niet overspoeld met migranten, hoe langer shutdown duurt, des te beter voor de democraten.
Trump is baas van USA, dus hij kan alles binnen een 5 min oplossen met shutdown.
Trump wil alleen een hek neerzetten voor zijn lobby group, die er vet aan gaan verdienen(staalindustrie VS)
Lees Bush maar eens met de Irak oorlog, waar de centen zijn gebleven, bij zijn bevoorradings vriendjes.
Gewoon politiek:)
[verwijderd]
0
Telecom. Nantes, eerste speelplaats voor 5G in het Westen
Geplaatst op 22 januari 2019 om 16:19 uur Aangepast op 22 januari 2019 om 16:21 uur
Philippe Créhange
Zie opmerkingen
Fabrice Roussel, vice-president van de metropool Nantes en Alain Weill, CEO van Altice France.
Fabrice Roussel, vice-president van de metropool Nantes en Alain Weill, CEO van Altice France. (Philippe Créhange / The Telegram)
SFR-Altice lanceerde dinsdag een experiment van 5G in Nantes. Orange volgt dit jaar.

Het Westen voedt de hebzucht onder telecombedrijven. SFR is net gestart vanuit La Cantine op Île de Nantes, een 5G-experiment. Een primeur in de regio. En in december kondigde Orange aan dat het in 2019 in de Stad van de Hertogen, zoals in Parijs, Lille en Marseille, met duizenden klanten wil testen. Omdat hoe sneller de operators op deze niche verschijnen, hoe sneller ze consumenten hopen te verleiden wanneer de 5G echt wordt ingezet, waarschijnlijk rond 2021.

Deze technologie, gepresenteerd als de zeer hoge snelheid van de mobiele telefoon (1,3 Gigabit per seconde), zou het gebruik radicaal moeten veranderen. Zo snel als de vezel voor de vaste schijf, zal de 5G "radicale veranderingen" brengen, onderstreept Alain Weill, P-dg van Altice France en rechterarm van Patrick Drahi, krachtige baas van de groep Altice die dinsdag aan zijn zijde aanwezig is in Nantes om het experiment te starten. En om als voorbeeld de ontwikkeling van telegeneeskunde te noemen, maar ook school, landbouw of auto verbonden. Connectiviteitsbehoeften die de lokale politici onder druk zetten. "Een gekozen functionaris vertelde me dat de Fransen vroeger allemaal vroegen naar plaatsen in de crèche. Maar vandaag willen ze allemaal een zeer hoge snelheid ", zegt Alain Weill.

Antennes geïnstalleerd op het station

Concreet, dankzij een partnerschap met de SNCF, zullen de komende weken verschillende antennes worden ingezet op het station van Nantes en het omliggende gebied. Wat het gebruik van 5G te testen. "Je kunt je bijvoorbeeld voorstellen dat mensen inhoud op hun mobiel downloaden voordat ze de trein nemen, wat de connectiviteit tijdens de reis zou verminderen. We zouden ook de technische gegevens van treinen kunnen downloaden om de onderhoudswerkzaamheden te verbeteren, "legt Sébastien Kaiser uit, directeur connectiviteit en netwerken bij SNCF.

In Nantes, 'strategische stad voor SFR', wordt de 5G ook getest in de kantine, tempel van digitaal en opstarten. "Maar als andere bedrijven willen experimenteren, zijn ze welkom", waarschuwt Alain Weill. En om meer tests elders in Frankrijk te beloven. Maar de baas van Altice France waarschuwt: "Om de 5G te ontwikkelen, zal hij nieuwe antennes installeren. Ik zeg tegen de gekozen functionarissen: "Help ons de autorisaties te verkrijgen". Frankrijk is het Europese land waar de dichtheid van antennes het laagst is voor 1 000 inwoners ".
www.letelegramme.fr/ille-et-vilaine/r...
[verwijderd]
0
Het spel gaat beginnen:

IBM profiteert van clouddiensten

Gepubliceerd op 22 jan 2019 om 22:33 | Views: 806

Artikel
Reacties

ARMONK (AFN) - Het Amerikaanse technologieconcern IBM heeft de omzet in 2018 licht zien stijgen, met 1 procent tot 79,6 miljard dollar. Het bedrijf deed goede zaken met zijn activiteiten rond cloudsoftware. Dat blijkt uit cijfers die IBM dinsdag na het slot van de beurshandel in New York bekendmaakte.

Bij de clouddiensten stegen de inkomsten op jaarbasis met 12 procent tot 19,2 miljard dollar. Bij de verkoop van hardware daalde de verkoop. De nettowinst over heel 2018 kwam uit op meer dan 8,7 miljard dollar, van ruim 5,7 miljard dollar in 2017. De cijfers en winstprognoses voor dit jaar waren beter dan verwacht en in de handel nabeurs op Wall Street ging het aandeel IBM flink omhoog.

Eind oktober kondigde IBM aan softwarebedrijf Red Hat voor meer dan 33 miljard dollar over te nemen. Het is daarmee de grootste overname in de historie van het Amerikaanse bedrijf. Met de aankoop wil IBM zijn positie in de cloudmarkt verstevigen.
www.iex.nl/Nieuws/ANP-220119-338/IBM-...

Home > 5G, Branchenieuws, Breedband, Clouddiensten, Mobiel dataverkeer, Mobiel internet, Mobiele applicaties, Mobiele breedband, Mobiele devices, Mobiele diensten, Mobiele markt, Mobiele standaarden, Mobiele technologie, Mobiele toepassingen, Onderzoek, Smartphones, Telecomstandaarden > GSMA: AI en speciale clouddiensten straks belangrijk bij 5G
GSMA: AI en speciale clouddiensten straks belangrijk bij 5G
22 november 2018

Kunstmatige intelligentie (AI) en het ontwikkelen van cloudgebaseerde diensten voor AR en VR worden de komende jaren bij de uitrol van 5G heel belangrijk voor operators. Dit stelde de brancheorgansiaties onlangs op het MBB Event 2018 van de Chinese leverancier Huawei in Londen.



Volgens de mondiale brancheorganisatie voor de mobiele telecomindustrie moeten operators de komende jaren flink gaan nadenken over hoe zij bepaalde moderne technologieën als AR en VR, in combinatie met diensten voor kunstmatige intelligentie, gaan ontwikkelen voor hun 5G-netwerken en bijbehorende diensten. Vooral omdat het aantal mensen dat toegang heeft tot mobiele diensten alleen maar blijft toenemen. De brancheorganisaties gaat ervan uit dat binnenkort ongeveer 70 procent van de wereldbevolking toegang heeft tot mobiel internet, ongeveer 6 miljard personen, en 40 procent daarvan toegang heeft tot 5G.

Gebruik van AI
Belangrijk is dan ook, zo geeft de GSMA onder meer aan, dat operators ook AI voor deze 5G-netwerken gaan omarmen. Naast het inzetten van kunstmatige intelligentie voor het verbeteren van de gebruikerservaring, zoals via personal assistents, kan AI ook worden ingezet, met machine learning en analytics, voor maatschappelijke doelen. Zoals het met behulp van mobiele netwerken monitoren van luchtkwaliteit of het voorbereiden van de bevolking op mogelijke natuurrampen.

AR- en VR-samenwerkingsverband
Daarnaast heeft de brancheorganisatie ook een nieuw breed samenwerkingsverband binnen de mobiele telecomindustrie aangekondigd voor cloudgebaseerde AR en VR-technologie en het gebruik daarvan voor en binnen mobiele netwerken, het GSMA Cloud AR/VR Forum. Dit samenwerkingsverband gaat zich daarbij vooral bezighouden met de vraag hoe mobiele operators bij deze ontwikkelingen een leidende rol kunnen spelen.
telecomnieuwsnet.wordpress.com/2018/1...
[verwijderd]
0
Dit verandert er als 5G wordt ingevoerd

Mobiel netwerk 5G belooft een revolutie in datacommunicatie. Hoe werkt dit vijfdegeneratienet, en wat mag je ervan verwachten?

Marc Hijink

12 december 2018

Wereldwijd beginnen providers met de aanleg van ‘5G’, de nieuwe generatie mobiele netwerken. Niet om nog sneller YouTube-filmpjes te downloaden (hoewel dat ook kan). Dit zijn de datasnelwegen waarmee we de komende decennia onze industrie en samenleving kunnen moderniseren. De bouw van de hightech netwerken vergt miljarden en de innovatiestrijd tussen Azië en de VS laait op.
We zetten de tien belangrijkste veranderingen van 5G op een rijtje.
De race naar 5G

NRC over de race naar 5G:

1. Geen volwaardig 5G-netwerk voor Noord-Nederland, want dat verstoort de ‘oren’ van de MIVD

2. Groningen is de Nederlandse 5G-proeftuin: hier groeien de slimste aardappels

3. Zuid-Korea dompelt zich als eerste onder in 5G

4. Dit verandert er als 5G wordt ingevoerd

Grote beloftes

5G maakt mobiele netwerken sneller, betrouwbaarder en massaler. Maar van die drie grote beloftes komt alleen de eerste voorlopig uit.

Sneller dan 4G: Het 5G-netwerk kan meer data verzenden. De pieksnelheid van 4G is 1 Gbit/s. Dat wordt 10 Gbit/s, en uiteindelijk nog meer. Voor mobiele gebruikers is de ‘gevoelssnelheid’ 100 Mbit (nu via 4G circa 10 Mbit). De extra bandbreedte is vooral nuttig voor videobeveiliging, virtual reality in hoge kwaliteit of als alternatief voor je vaste internetverbinding thuis.

Ultrabetrouwbaar, bijna geen vertraging: Het 5G-netwerk kan diensten voorrang geven die dat nodig hebben. Jouw Netflixfilmpje heeft minder haast dan de robot die op afstand door een brandend gebouw gestuurd wordt. Een extreem korte reactietijd is belangrijk als elke milliseconde telt: robotauto’s, industriële toepassingen, de spreekwoordelijke chirurg die vanuit een rijdende trein een openhartoperatie begeleidt.

Een massa machines: 5G moet veel meer apparaten per zendmast kunnen verbinden dan 4G. Industriële sensoren, huizen, telefoons, camera’s: een miljoen apparaten per vierkante kilometer, terwijl 4G er ‘maar’ honderdduizend aankan. Dit is de ruggegraat van het internet of things – alle denkbare objecten verbonden met een netwerk.
Hogere frequenties

Het radionetwerk van 5G kan overweg met hogere frequenties dan de bestaande 4G-netwerken. Die zogeheten millimeterwave-band (26 GHz in Nederland, elders kan het ook 28 GHz zijn) kan enorme datasnelheden aan, maar het bereik is beperkt. Dat vergt extra antennes.

Een lagere frequentie, zoals 700 MHz, levert veel dekking, maar kan minder data doorgeven.

De gulden middenweg is 3,5 GHz, wereldwijd de norm voor 5G. In Nederland veroorzaakt die frequentie echter storing op het satellietafluisterstation in het Friese Burum.
Bredere blokken

Het radiospectrum wordt verdeeld in meerdere blokken. Als Nederland bijvoorbeeld de 3,5 GHz-frequentie zou gaan veilen (nog niet gepland), gaat het in werkelijkheid om het spectrum van 3,4 tot 3,8 MHz, dat verdeeld zouden kunnen worden in vier blokken van 100 MHz. Genoeg voor drie providers en nog één blok voor de particuliere sector, bijvoorbeeld voor industriecomplexen die hun eigen netwerk willen bouwen. Nederland veilt eerst de lagere frequenties: 700, 1.400 en 2.100 MHz. Die staat gepland voor eind 2019, begin 2020.
Smartphones met 5G

De eerste toestellen met een 5G-chip worden in het voorjaar van 2019 verwacht. Samsung vermoedelijk in maart, net als Huawei en OnePlus. Apple wacht vermoedelijk tot 2020 met de eerste 5G iPhone. De toestellen werken met de 3,5 GHz-frequentie; in Nederland heb je er voorlopig vermoedelijk weinig aan.
Straling op maat

De allerhoogste 5G-frequenties hebben een klein bereik. Om toch een grotere afstand te overbruggen, wordt de radiogolven in een geconcentreerde straal (beam) op de gebruiker gericht en volgen diens bewegingen. MIMO (multi-input, multi-output) is een methode om meerdere mobiele gebruikers een ander signaal voor te schotelen vanuit één zendpunt. Dat maakt doorgifte sneller en efficiënter. 4G-netwerken kunnen dat trucje ook, maar 5G kan het nog nauwkeuriger – kan bewegingen van gebruikers zowel horizontaal als verticaal volgen, en tot op zeer hoge snelheid (bijvoorbeeld in een trein die 500 km/uur rijdt).

Nog niet zelfstandig

Mobiele netwerken bestaan uit een draadloos deel (de radiotechniek), maar bij de zendmast gaat datacommunicatie meteen de grond in, naar het vaste netwerk. De eerste generatie 5G is ‘not standalone’ en maakt nog gebruik van bestaande 4G-computernetwerken. Dat beperkt de functionaliteit.
Intelligentie op het randje

Signalen van het ene naar het andere 5G-apparaat hoeven niet door een centraal netwerk te reizen. Het uitbreiden van de rekenkracht naar de rand van het netwerk is de basis van de grootste 5G-beloftes, maar vergt ook een enorme investering.
Ieder zijn eigen netwerk

Zowel het 5G-radioverkeer als het onderliggende netwerk kan opgedeeld worden in virtueel netwerken, toegesneden op specifieke toepassingen. Network slicing heet het. Denk aan industriële processen, de transportsector of videobewaking, elk met eigen eisen. Bijvoorbeeld: extreem snelle verbindingen, een hele hoge betrouwbaarheid of heel zuinig met energie.
Alle dingen een verbinding

Apparaten en machines die met elkaar praten vormen de basis van de smart city (sensoren in alle hoeken en gaten van de stad), smart industry (sensoren in het productieproces) en smart logistics (het traceren van massale vervoersbewegingen). 5G biedt in de toekomst een hogere dichtheid van apparaten per zendmast. Vooralsnog zijn bestaande technieken afdoende, zoals Narrowband-IOT (via 4G) en LoRa (voor sensoren die nu en dan wat data doorgeven).
Zij profiteren mee van 5G

5G helpt de wereld slim en efficiënt in te richten, zegt de telecomsector. Het is ook een manier waarop de telecombranche nieuwe diensten wil verkopen, belangrijk in een branche die onder druk staat. Er zijn meer industrieën die erop rekenen dat 5G geld oplevert en dus helpen ‘pushen’.

Radionetwerkleveranciers (Huawei, Ericsson, Nokia, ZTE, Samsung): Leveren radiosystemen en bijbehorende apparatuur, en verzorgen het onderhoud. Het Chinese Huawei groeide explosief ten koste van Ericsson en Nokia.

Smartphonefabrikanten (Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Oppo): Een nieuwe 5G-chip geeft de telefoonmakers de mogelijkheid meer geld te vragen per toestel en zo de gemiddelde prijsdaling van smartphones te compenseren.

Chipfabrikanten en toeleveranciers (Qualcomm, Intel, Samsung, Hynix, ASML): Of het nou een telefoon, auto of sensor is: apparaten die verbonden worden met 5G, vergen nieuwe modemchips en computergeheugen. ASML, dat lithografiemachines maakt voor de chipindustrie, profiteert mee.

Datacentra en toeleveranciers (Dell, HPE, Cisco, Juniper, Intel): De verwerking van al die gegevens vergt veel meer rekenkracht. Niet alleen in grote datacentra, maar ook aan de rand van het netwerk, dichtbij de zendmasten.

Software-industrie en clouddiensten (Microsoft, IBM, Amazon, Google): De afhandeling van grote hoeveelheden data vergt nieuwe software die zijn intelligentie haalt uit automatische data-analyse. Zo voedt 5G de artificial intelligence-hype.
www.nrc.nl/nieuws/2018/12/12/dit-vera...
[verwijderd]
0
www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist...

Wijzigingen
Soort effect Uitgevende instelling Aantal effecten Valuta Waarde per aandeel Aantal stemmen Vrije hand beheer
Aandelen A Altice Europe N.V. 5.000.000,00 EUR 1,73 5.000.000,00 Nee


www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist...

Soort effect Uitgevende instelling Aantal effecten Valuta Waarde per aandeel Aantal stemmen Vrije hand beheer
Aandelen A Altice Europe N.V. 655.000,00 EUR 1,73 655.000,00 Nee
FDJ30
0
quote:

Pepab schreef op 23 jan 2019 om 10:32:


www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist...

Wijzigingen
Soort effect Uitgevende instelling Aantal effecten Valuta Waarde per aandeel Aantal stemmen Vrije hand beheer
Aandelen A Altice Europe N.V. 5.000.000,00 EUR 1,73 5.000.000,00 Nee


www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist...

Soort effect Uitgevende instelling Aantal effecten Valuta Waarde per aandeel Aantal stemmen Vrije hand beheer
Aandelen A Altice Europe N.V. 655.000,00 EUR 1,73 655.000,00 Nee


Dus ferm bijgekocht met andere woorden op 1.73?
Of vergis ik me?
Sterk Staaltje
0

Nico PR Bakker
? @TheDailyTurbo
13 min.13 minuten geleden

Nico PR Bakker heeft geretweet A Hansen

ALTICE loopt vast in een driehoek met 1,675 steun dichtbij en Fibo weerstand op 1,80 tot 1,89.
Vandaag wel mogelijk een Bullish Engulfing patroon.

Nico PR Bakker heeft toegevoegd,
A Hansen
@AHansen43260675
@TheDailyTurbo Nico Alain Weill de CEO van Altice Europa heeft 0p 18 en 21 jan voor 10 miljoen Euro aandelen gekocht. Heeft klaarblijkelijk veel vertrouwen in de koers ontwikkeling. Uw mening s.v.p. TT long?? bvd

Mooi weer
0
TheDailyTurbo Nico Alain Weill de CEO van Altice Europa heeft 0p 18 en 21 jan voor 10 miljoen Euro aandelen gekocht. Heeft klaarblijkelijk veel vertrouwen in de koers ontwikkeling. Uw mening s.v.p. TT long?? bvd
Volgens mij zit er iets leuks aan te komen, ik hoop het wel, een paar euro erbij
manuss
0
quote:

Mooi weer schreef op 23 jan 2019 om 17:51:


TheDailyTurbo Nico Alain Weill de CEO van Altice Europa heeft 0p 18 en 21 jan voor 10 miljoen Euro aandelen gekocht. Heeft klaarblijkelijk veel vertrouwen in de koers ontwikkeling. Uw mening s.v.p. TT long?? bvd
Volgens mij zit er iets leuks aan te komen, ik hoop het wel, een paar euro erbij
Zou best kunnen! Er is altijd voorkennis bij personen. En deze persoon zit wel heel erg dicht bij het vuur. Neemt nota bene deel aan de besluitvorming bij Altice Europa.
[verwijderd]
0
21/01/19 Alain Weill Aank. aandelen 655.000 1,730 EUR 1.133.150 EUR
18/01/19 Alain Weill Aank. aandelen 5.000.000 1,730 EUR 8.650.000 EUR

www.trivano.com/aandeel/altice-europe...
[verwijderd]
0
quote:

Wie weet ! schreef op 23 jan 2019 om 19:56:


21/01/19 Alain Weill Aank. aandelen 655.000 1,730 EUR 1.133.150 EUR
18/01/19 Alain Weill Aank. aandelen 5.000.000 1,730 EUR 8.650.000 EUR

www.trivano.com/aandeel/altice-europe...
Oorlogs kas maar weer inzetten, aankomende twee weken:)
Patrick D
0
quote:

Wie weet ! schreef op 23 jan 2019 om 19:56:


21/01/19 Alain Weill Aank. aandelen 655.000 1,730 EUR 1.133.150 EUR
18/01/19 Alain Weill Aank. aandelen 5.000.000 1,730 EUR 8.650.000 EUR

www.trivano.com/aandeel/altice-europe...

Misschien probeert hij wel vijandig altice over te nemen van Drahi
576 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24-jan-20 17:35
Koers 6,148
Verschil -0,028 (-0,45%)
Hoog 6,338
Laag 6,146
Volume 3.963.713
Volume gemiddeld 6.751.236
Volume gisteren 4.733.374