Euronext « Terug naar discussie overzicht

Euronext broker voor buitenlands fiscaal inwonerschap

4 Posts
[verwijderd]
1
Hallo,

Ik ben op zoek naar een broker die handelt op de Euronext markt, en het toestaat om fiscaal gevestigd te zijn in het buitenland (Nieuw Zeeland).

Ik heb aandelen bij DEGIRO, maar zij willen mijn account sluiten omdat ik niet meer in Nederland woon (ik heb wel een Nederlands paspoort en een Nederlandse bankrekening).

Graag hoor ik van jullie!
Leefloon
0
Een Nederlands paspoort en een Nederlandse bankrekening maken het helaas niet makkelijker om rekening te houden met internationale fiscale verschillen, met veel administratieve kosten voor misschien hooguit een paar Nieuw-Zeelandse klanten. interactivebrokers.com?
[verwijderd]
1
Hartelijk dank. Ik heb Interactive Brokers bekeken - het grootste nadeel daarbij is dat er een hoge inactivity fee is, en ik slechts eenmalig een set aandelen heb gekocht voor lange termijn. Ik ben helaas niet eligible voor hun 'lite version'.
Leefloon
0
quote:

Nina_st schreef op 9 november 2020 22:33:

ik slechts eenmalig een set aandelen heb gekocht voor lange termijn. Ik ben helaas niet eligible voor hun 'lite version'.
Breng, als dat de moeite waard is, het bewaren onder bij een Nederlandse beheerder (familie, notaris, stichting, vermogensbeheerder, whatever), waarbij jij in elk geval de economische eigenaar blijft en zelf de interface tussen de Nederlandse en de Nieuw-Zeelandse fiscus bent? Of zoek een Nederlandse bank in Nieuw-Zeeland, die desnoods bereid is om effecten van een Nederlands effectendepot naar een Nieuw-Zeelands effectendepot over te schrijven. Dan kun je er misschien niet acuut in handelen, maar dat blijkt de bedoeling helemaal niet te zijn.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 dec 2023 17:35
Koers 76,800
Verschil +0,600 (+0,79%)
Hoog 76,850
Laag 76,200
Volume 167.745
Volume gemiddeld 159.221
Volume gisteren 384.358