De Mol verkoopt belang in Delta Lloyd aan NN

Door AFN op 7 februari 2017 10:25 | Views: 5.849

De Mol verkoopt belang in Delta Lloyd aan NN

DEN HAAG (AFN) - Talpa Beheer, het investeringsvehikel van televisiemagnaat John de Mol, heeft zijn belang van 5,3 procent in verzekeraar Delta Lloyd verkocht aan NN Group (Nationale-Nederlanden). De verkoopprijs bedraagt een kleine 132 miljoen euro, wat per aandeel neerkomt op 5,36 euro, maakte NN dinsdag bekend.

De Mol heeft daarbij genoegen genomen met een bescheiden korting op de prijs van 5,40 euro per aandeel die NN eerder voor heel Delta Lloyd op tafel legde. De overige aandeelhouders hebben tot en met 7 april de tijd om hun stukken aan te bieden. NN heeft nu een kleine 8 procent van de aandelen in handen en hoopt de overname in het tweede kwartaal van dit jaar af te ronden.

Reacties

8 Posts
Zomaar een advies
0
Waarom zou John de mol zijn geld überhaupt ergens in steken! Hij moet eigenlijk maar eens goed over gaan na denken om ervan te gaan genieten. Hij heeft genoeg of wanneer is voor zo'n persoon genoeg?
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

JohnW schreef op 11 februari 2017 21:50:


Wat gebeurt er eigenlijk met je aandeel als je niet met het bod van nn meedoen?


Misschien is dit dan van toepassing? www.amsadvocaten.nl/blog/ondernemings...
hap
0
De kans dat NN die 95% haalt is uiterst klein. Door hun arrogante opstelling hebben NN en vooral DNB weinig vrienden gemaakt onder de DL aandeelhouders. Die 65% benodigd voor een fusie halen ze w.s. zelfs niet. Omdat het bod min of meer gegarandeerd wordt door de DNB, blijft NN niets anders over dan het bod te verhogen. Dus nog maar even niet aanmelden.

Zitten er trouwens NN-trollen op dit forum?
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.