ING negatiever over AEGON

Door AFN op 10 juni 2020 11:15 | Views: 10.650

ING negatiever over AEGON

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING zijn negatiever geworden over Aegon en hebben het advies voor de verzekeraar verlaagd naar hold, van buy. De marktvorsers wijzen op risico's bij de Amerikaanse tak van Aegon, onder meer doordat meer mensen niet aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen.

Ook kijken ze naar dividenduitkeringen, die "een belangrijke rol spelen in het verzekerinsguniversum in de Benelux". Over het algemeen lijken verzekeraars klaar om weer dividend uit te gaan betalen, maar er blijft nogal wat onzekerheid door de corona-uitbraak.

ING verlaagde ook het koersdoel voor Aegon naar 3,20 euro. Eerder was dat nog 5 euro. Het aandeel Aegon stond rond 10.30 uur 0,1 procent hoger op 2,93 euro.

Reacties

8 Posts
BeursWolff
1
iedereen eruit knallen met slecht nieuws dan zelf weer kopen in samenwerking met de ECB.
TraderInWaves
0
Daar kan de paniekverkopers weer. Weer lekker hapjes voor mij. Als ze gewoon even een paar maanden aan de kant staan en kijken en leren hoe de pro's het doen. :)
Sjaloom95
4
Beste ING, kunnen jullie ook een verkoopadvies geven voor het aandeel ING, met koersdoel €0,50 en junkstatus? Volgens mij is dat ook realistisch voor de komende termijn van ca. 6 maanden. Dan kan ik goedkoop instappen en over een paar jaar genoeg dividend opstrijken. Bij voorbaat dank
Ritageld
2
De adviezen van ING research zijn abject en waarschijnlijk dubbelhartig. Voorbeelden ten over! De AFM staat er bij en kijkt er naar.
Lightet
1
ING afkorting Is Niet Goed. Net zo'n topadvies als bij Fugro, hoeveel beleggers zouden er bij de ING Short zitten vraag ik mijzelf af?
Themaster
0
Als we nu ook zo paar dagen stijgen zoals bij Fugro na de waardeloze verlaging....ING is maar ongeloofwaardig vooral na Fugro. ( Eerst koersdoel 10+ geven en 3 dagen erna verlagen naar 4 ivm olieprijs.

Nee ga mijn Aegon niet verkopen
Quala
0
ING is een bank die door de staat is verknalt, eens met het bovenstaande

Mijn AEGONS worden ook niet verkocht
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.