> 'Mooie contracten voor Avantium' | Beursonline.nl

'Mooie contracten voor Avantium'

Door AFN op 3 juni 2020 09:07 | Views: 6.595

'Mooie contracten voor Avantium'

AMSTERDAM (AFN) - Speciaalchemiebedrijf Avantium heeft met het leveren van verschillende zogeheten Flowrence-testsystemen aan de King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) een mooie deal gesloten. "De opdracht is de moeite waard", aldus kenners van KBC Securities.

De KAUST-opdracht heeft een waarde van meer dan 3 miljoen euro. Met de Flowrence-testsystemen wordt de onderzoekscapaciteit van het Catalysis Center van de universiteit vergroot. De order wijzigt het beeld van de marktvorsers over het bedrijf echter niet. Zij blijven zorgen houden over de financieringsbehoeften van de onderneming.

ING wijst er op dat het additionele testsysteemunits zijn, aangezien de opdrachtgever al een Flowrence-klant van Avantium is. KBC hanteert gezien het risicoprofiel van Avantium een reduce-advies op het aandeel. Het oordeel bij ING is buy. Avantium noteerde woensdag omstreeks 09.30 uur 5,1 procent hoger op 7,82 euro.

Reacties

3 Posts
Psv998
0
Bowski
0
Zelfs al zou die €3 miljoen prue winst zijn, dan nog moet je het verdelen over 25 miljoen aandelen. Ieder krijgt dan 12 cent.
Ik zou maar gauw de koerswinst nemen...
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.