Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Basic-Fit fors

Door ABM Financial News op 22 april 2021 09:56 | Views: 4.867

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Basic-Fit fors
Beeld: Basic-Fit

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft donderdag het koersdoel voor Basic-Fit verhoogd van 29,00 naar 40,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analisten van KBC noemden de cijfers van Basic-Fit rampzalig. Het aantal clubs bleef stabiel in het eerste kwartaal op 905 en het aantal leden daalde met 10 procent op kwartaalbasis tot 1,8 miljoen. De omzet implodeerde, zo zag KBC, tot 10,7 miljoen euro tegen 137,5 miljoen euro een jaar eerder, omdat 94 procent van de clubs gesloten bleef.

Het is volgens KBC wachten op de heropening, die mogelijk op 11 mei in Nederland plaatsvindt, gevolgd door België en Frankrijk. Zicht op deze heropening geeft KBC vertrouwen dat Basic-Fit als één van de meest solide spelers in de sector versneld kan profiteren van een terugkeer naar het normaal.

Het aandeel Basic-Fit koerste donderdagochtend 0,6 procent hoger op 35,96 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

5 Posts
Jopieklaploper
0
Dit is logisch en ook zeer positief voor iedereen. De kleine fitnessbedrijven zullen moeten verdwijnen en dit betekent dat Basic Fit zijn marktaandeel kan gaan uitbreiden met wel 50% t ot 70%. Dus goed nieuws voor iedereen en hulde voor deze schitterende multinational op gezondheidsgebied.
8ball
1
analist noemt de cijfers rampzalig, koersdoel naar 40 euro oftewel 200 keer de pre-corona winst (wpa 2019 20 cent) ??
appiehappie
2
of de tent gaat failliet en KBC wil haar aandeeltjes nog slijten voor een mooie prijs.. ik vind het een gevaarlijk aandeel...
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.