Bank of Montreal meldt belang in Flow Traders

Door ABM Financial News op 27 april 2021 08:17 | Views: 4.551

Bank of Montreal meldt belang in Flow Traders

(ABM FN-Dow Jones) Bank of Montreal heeft een eerste belang in Flow Traders gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Nederlandse Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 22 april 2021.

Bank of Montreal meldde een kapitaalbelang van 4,07 procent met dito stemrecht. Dit belang wordt deels middellijk reëel en deels middellijk potentieel gehouden.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
Snurker
0
Dat is goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de Bank er voordeel in ziet. Het slechte nieuws is dat Flow inzicht moet geven. Zelf vind ik het niet prettig als er meegekeken wordt in de keuken als ik wat in elkaar aan het flanzen ben.
suske wiet
0
Wat welke manier banken hun geld verdienen speelt geen rol
Teveel banken in de wereld die willen allemaal verdienen (normaal )
Maar op welke manier en de bestraffing is ondermaats.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.