Commissarissen Ease2pay akkoord met aankoop parkeeractiviteiten Monotch

Door ABM Financial News op 27 mei 2021 18:13 | Views: 2.771

Commissarissen Ease2pay akkoord met aankoop parkeeractiviteiten Monotch

(ABM FN-Dow Jones) De raad van commissarissen van Ease2pay gaat akkoord met de plannen om het parkeerdataplatform van Monotch over te nemen. Dat meldde het beursgenoteerde bedrijf donderdagavond, nadat de overnameplannen woensdag werden aangekondigd zonder financiële details te verstrekken.

Er ligt reeds een voorlopige overeenkomst voor de overname van de parkeerdatadiensten, het reserveringsplatform voor parkeergarages en de bijbehorende website prettigparkeren.nl per 2 augustus.

De overname moet nu nog worden goedgekeurd door 'key accounts', aldus Ease2pay.

Ease2pay wil na de overname met het platform parkeerinnovaties realiseren in Nederlandse gemeenten. Het platform wordt gecombineerd met online betalen van elektrisch opladen en OV-tickets, twee andere diensten die het bedrijf aanbiedt aan gemeenten.

Het bedrijf verwacht dat de over te nemen activiteiten "een positieve bijdrage zullen leveren aan haar EBITDA."

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.