Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Prosus

Door ABM Financial News op 23 juni 2021 07:13 | Views: 8.106

Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Prosus
Beeld: Euronext

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft woensdag het koersdoel voor Prosus verhoogd van 83,00 naar 89,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

Volgens Jefferies zorgt de geplande aandelenruil tussen Prosus en Naspers voor meer complexiteit, hetgeen negatief is en de korting waartegen het aandeel Prosus momenteel noteert nog een versterkt. Toch zal de intrinsieke waarde van Prosus stijgen, omdat er aandelen met een hogere korting worden ingeruild voor aandelen met een lagere korting, zo meent analist Ken Rump.

Verder wees de analist in zijn rapport nog op het herstel van de e-commerce-activiteiten dit jaar.

Het aandeel Prosus sloot dinsdag op 81,90 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
tmaster
0
Wie neemt analisten nog serieus?!

Ja wellicht gordon maar voor de rest hoop ik niemand.

Nuchtertransparant
0
Aan die gasten heb je, net als beleggingsadviseurs, helemaal niets. Maatschappelijk irrelevant behoudens de belasting en sociale premies die ze betalen over hun inkomen.
paul belegt echt.
0
Niets zeggend stukje. Wordt tijd dat dit verboden wordt. Geef een duidelijke waarde analyse. De groof geeft tenminste een onderbouwing vande waarde bepaling.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.