Oprichters DeGiro verkopen pluk aandelen FlatexDeGiro

Door ABM Financial News op 2 juli 2021 08:08 | Views: 11.288

Oprichters DeGiro verkopen pluk aandelen FlatexDeGiro
Beeld: DeGiro

(ABM FN) De oprichters van online broker DeGiro willen een deel van hun belang in FlatexDeGiro verkopen. Dit blijk vrijdag uit een mededeling.

KipEi, goed voor 1,9 miljoen aandelen, Anderluh LPE, dat 0,8 miljoen aandelen bezit en Arrow FO met een belang van 0,5 miljoen aandelen, in totaal circa een belang van 12 procent, willen een belang van ongeveer 2,5 tot 3 procent verkopen via een private plaatsing. 

Overigens is Nola LPE, eveneens één van de vier oprichters van DeGiro, niet van plan om aandelen FlatexDeGiro te verkopen.

Op de aandelen die de oprichters bezitten, geldt een lock-up tot 28 juli. Maar die wordt voor deze plaatsing tijdelijk opgeheven.

De plaatsing wordt begeleid door zakenbank Jefferies.

Het aandeel Flatex sloot donderdag op 114,20 euro. In de zomer van 2020 handelde het aandeel nog onder de 40 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

5 Posts
RonaldK
0
Toevallig of niet - vandaag krijg ik de pop-up krijg in de DeGiro app dat je zonder transactiekosten kan handelen in het aandeel Flatexdegiro.
objectief
0
quote:

RonaldK schreef op 2 juli 2021 10:30:

Toevallig of niet - vandaag krijg ik de pop-up krijg in de DeGiro app dat je zonder transactiekosten kan handelen in het aandeel Flatexdegiro.
Jij niet alleen!!!
EuroFool
2
quote:

voda schreef op 2 juli 2021 10:45:

Bij mij niet. Waarschijnlijk door de Adblocker.
Lijkt me zeer verstandig om dat soort blokkades op dit soort websites uit te zetten.
Dividend Collector
0
Er was blijkbaar veel vraag naar deze aandelen onder investeerders vanwege de groeipotentie. De founders hebben een deel verkocht om aanbod te creëren, althans als ik het verhaal mag geloven.

www.marketscreener.com/quote/stock/FL...
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.