Olieprijs daalt

Door ABM Financial News op 27 juli 2021 20:45 | Views: 4.343

Olieprijs daalt
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De olieprijs is dinsdag gedaald. Op een settlement van 71,65 dollar werd een vat West Texas Intermediate 0,4 procent goedkoper.

Nu OPEC+ de productie geleidelijk verder gaat vehogen, is de aandacht van de aanbodkant verschoven naar de vraagkant, volgens marktstrateeg Colin Cieszynski van SIA Wealth Management.

De vraag naar olie is "gevangen in dezelfde onzekerheid over de mogelijke gevolgen van [de delta]golf en Chinese overheidsinterventie in de economie als de aandelenmarkten", aldus de marktkenner.

Cieszynski verwacht dat de olieprijs voorlopig zal bewegen in een bandbreedte van 65 tot 77 dollar.

Hij denkt niet dat de wekelijkse olievoorradenrapporten WTI flink in beweging zullen zetten. Het rentebesluit van de Federal Reserve is mogelijk wel van enige invloed, aldus de marktkenner van SIA Wealth Management.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
MFCons
1
quote:

Makita schreef op 27 juli 2021 21:12:


Is dit nieuws??

Het is dus komkommertijd, dat is het echte nieuws.


Daalt ook niet echt.... of is 73 een streep naar beneden ofzo.

3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.