Beursblik: beleggers moeten Just Eat Takeaway mijden

Door ABM Financial News op 2 november 2021 17:54 | Views: 12.988

Beursblik: beleggers moeten Just Eat Takeaway mijden
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Beursexperts hebben moeite om voor november richting te kiezen. Dit blijkt uit de maandelijkse enquête van analist Corne van Zeijl.

Van de experts denkt 28 procent dat de beurs gaat dalen en 33 procent rekent op een stijging. De rest is neutraal gestemd. 

"De pessimisten zijn bang voor een verdere rentestijging, onder andere door de centrale bank acties en de stijgende inflatiecijfers. De optimisten wijzen vooral op de mooie winstcijfers", aldus Van Zeijl.

Van de experts verwacht 38 procent dat de Amerikaanse rente ongeveer gelijk blijft en maar liefst 55 procent verwacht een stijging tot boven de 2 procent. "7 procent denkt dat de rente veel hoger zal gaan. Maar het bijzondere is dat helemaal niemand denkt dat de rente weer onder de 1 procent zal komen", aldus Van Zeijl.

De toppers voor november zijn ASML en KPN. Wegblijven moeten beleggers volgens de experts bij ArcelorMittal en vooral Just Eat Takeaway.

Klik hier voor: beursexperts twijfelen

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

8 Posts
DeWalt
0
Haha dit soort polls loopt altijd achter de feiten aan. Corne staat zelfs op de kop bijgeplakt ;-)
mok
1
Je hebt hier helemaal niets aan. De beurs is een real time beleggers poll. Vandaag is ASMI populair, morgen weer een ander.
Kaviaar
0
quote:

mok schreef op 2 november 2021 22:02:

Je hebt hier helemaal niets aan. De beurs is een real time beleggers poll. Vandaag is ASMI populair, morgen weer een ander.
Mok,

Je hebt gelijk.
Het zegt totaal niks.
Alleen maar de wens van de gedachte.
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront