Ajax tekent deal met Unibet

Door ABM Financial News op 21 juni 2022 10:44 | Views: 3.664

Ajax tekent deal met Unibet
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Unibet, een aanbieder van online sportweddenschappen. Dit maakte de Amsterdamse beursgenoteerde voetbalclub dinsdag bekend.

Financiële details werden niet gedeeld.

De samenwerking volgt nadat Unibet op 8 juni een vergunning heeft gekregen voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland. 

Unibet maakt deel uit van Kindred Group, één van 's werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
StoplossBurner
3
Ik vind het maar bedenkelijk dat de voetbalwereld het gokken nu geheel omarmd. Tabaksreclame mag niet, maar (het promoten van een) gokverslaving is net zo goed zeer schadelijk voor de gezondheid door de financiële stress die ermee gepaard gaat.
Sprechhund
0
Helemaal mee eens. Ook is bekend hoeveel voetballers zelf gokverslaafd zijn en hoe -mede daardoor- dun de lijntjes zijn tussen de onderwereld en de voetballerij. Heel verkeerd signaal dit.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.