Aedifica geeft bijna 3 miljoen nieuwe aandelen uit

Door ABM Financial News op 23 juni 2022 15:05 | Views: 3.518

Aedifica geeft bijna 3 miljoen nieuwe aandelen uit
Beeld: Aedifica

(ABM FN) Aedifica geeft maximaal 2,925 miljoen nieuwe aandelen uit. Dit liet de zorgvastgoedinvesteerder donderdagmiddag weten. 

Een uitgifteprijs werd nog niet gemeld, maar Aedifica verwacht vrijdag meer informatie over de kapitaalverhoging te kunnen geven.

De nieuwe aandelen worden aangeboden aan internationale institutionele beleggers, via een versnelde private plaatsing. 

Het opgehaalde geld zal door Aedifica gebruikt worden om de pijplijn verder te kunnen ontwikkelen en de groeistrategie te financieren. 

BNP Paribas Fortis, Kempen, Morgan Stanley, ABN AMRO, Kepler Cheuvreux, ING Belgium en KBC Securities begeleiden de plaatsing. 

De handel in het aandeel Aedifica is door de FSMA opgeschort vanwege de plaatsing. De laatste koers die tot stand kwam is 93,70 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Addio
0
Zo voorspelbaar. De trend van de laatste weken was omlaag. De insiders hebben voorgeplaatst en kopen via emissie op leuk Niveau terug en de weg voor herstel is daar. De verkoopsdruk op basis van voorkennis is weg. Binnen 2 weken 100€ Als beurs niet crashed.
Addio
0
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.