ForFarmers houdt buitengewone aandeelhoudersvergadering in januari

Door ABM Financial News op 5 december 2022 07:14 | Views: 5.909

ForFarmers houdt buitengewone aandeelhoudersvergadering in januari
Beeld: iStock

(ABM FN-Dow Jones) ForFarmers houdt op 17 januari 2023 een buitengewone aandeelhoudersvergadering. Dit maakte de veevoerspecialist maandagochtend bekend.

De buitengewone vergadering wordt gehouden in verband met de benoeming van Theo Spierings tot CEO van ForFarmers. Spierings werd halverwege november voorgedragen als de nieuwe topman.

Het is de bedoeling dat Spierings per 1 januari 2023 voor een jaar aan de slag gaat als topman van het bedrijf.

Spierings was van 2011 tot 2019 CEO bij Fonterra, een zuivelconcern uit Nieuw-Zeeland. Sindsdien helpt hij bedrijven met transformatie en  duurzaam ondernemen.

Hij volgt Chris Deen op, die vanwege gezondheidsredenen het bedrijf zal verlaten. Deen wil zich volledig kunnen richten op zijn herstel.

Tot aan de benoeming van een nieuwe CEO blijven CFO Roeland Tjebbes en COO Pieter Wolleswinkel de taken en verantwoordelijkheden van de CEO waarnemen.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.