Berenberg verlaagt koersdoel Signify

Door ABM Financial News op 16 januari 2023 07:55 | Views: 6.888

Berenberg verlaagt koersdoel Signify
Beeld: Signify

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft maandag het koersdoel voor Signify verlaagd van 60,00 naar 45,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analist Trion Reid vindt dat analisten te somber zijn over het verlichtingsbedrijf. Wel kwam Signify afgelopen week opnieuw met een winstwaarschuwing, nadat de outlook voor 2023 in oktober ook al werd verlaagd.

De omzet en winst komen in de laatste drie maanden van 2022 lager uit dan verwacht, terwijl de kasstroom volgens Berenberg juist de verwachtingen overtreft.

"We denken dat de outlook voor de eerste jaarhelft in 2023 vermoedelijk ook zwak is, maar de vergelijkingsbasis verbetert in de tweede jaarhelft en de waardering blijft laag", aldus Reid. Het feit dat Signify ook inzet op duurzaamheid is volgens de analist "een bonus".

Het aandeel Signify sloot vrijdag op 33,50 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.