Kepler verhoogt koersdoel Besi

Door ABM Financial News op 23 februari 2023 08:58 | Views: 6.665

Kepler verhoogt koersdoel Besi
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft het koersdoel voor BE Semiconductor Industries verhoogd van 80,00 naar 85,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek donderdag uit een rapport van analist Ruben Devos.

Devos wees op de "verrassend" sterke ordergroei van Besi in de laatste maanden van 2022. En dat is doorgaans een goede indicatie voor de trends in het volgende jaar, merkte hij op. Maar de veranderingen in het ordergedrag van klanten is Devos niet "kristalhelder". Angst voor opnieuw verstoringen in de aanvoerketen hebben het ordergedrag wellicht beïnvloed, aldus de analist. En ook de langere doorlooptijd van orders voor hybrid bonding speelde wellicht een rol.

Devos liet zijn taxaties min of meer ongemoeid voor 2023, maar verhoogde wel zijn raming voor de winst per aandeel Besi op middellange termijn met 10 procent. De omzettaxaties van Kepler zitten 5 tot 10 procent boven de consensus.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.