Pharming krijgt ook weer toegang tot deposito's bij SVB UK

Door ABM Financial News op 13 maart 2023 09:49 | Views: 13.761

Pharming krijgt ook weer toegang tot deposito's bij SVB UK

(ABM FN-Dow Jones) Pharming verwacht vandaag ook weer toegang te krijgen tot zijn deposito's bij Silicon Valley Bank UK, nu dit onderdeel wordt gered door HSBC. Dit maakte Pharming maandagochtend bekend.

HSBC koopt het onderdeel van SVB.

Pharming heeft 19 miljoen dollar staan bij SVB UK.

Eerder vandaag meldde Pharming al dat de 26 miljoen dollar bij SVB in de VS veilig is gesteld. 

Minister van financiën Janet Yellen, de Federal Reserve en het depositogarantiebedrijf FDIC verklaarden maandag dat alle spaartegoeden bij de Silicon Valley Bank zullen worden gered voor de depositohouders. Aandeelhouders, een deel van de obligatiehouders en het bankenstelsel zullen voor de kosten opdraaien. Belastingbetalers blijven volgen Yellen buiten schot.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Kritische Analist
0
Bizar dat een CFO van een beursgenoteerde onderneming (een deel van) het ondernemingsvermogen in een Crypto bank belegd heeft. Iedereen weet (inmiddels) dat Cryptokoersen en waarderingen uitsluitend op basis van vraag en aanbod tot stand komen.
Er is dus geen onderliggende business waardoor de waarde er van dus niet bepaald kan worden.
Afgezien nog van het ontbreken van toezicht..

Ben benieuwd of Jeroen Wakkerman nog meer Cryptobanken gekozen heeft om een deel van het ondernemings-vermogen in te "beleggen".
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.