Kredietverstrekkers GeoJunxion eisen lening niet op

Door ABM Financial News op 4 mei 2023 18:11 | Views: 2.089

Kredietverstrekkers GeoJunxion eisen lening niet op
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Kredietverstrekkers van GeoJunxion hebben hun lening niet opgeëist, nadat het bedrijf van Euronext te horen kreeg dat de delisting procedure is gestart.

Omdat GeoJunxion nog geen oob-accountant heeft gevonden en dus geen goedgekeurde verklaring heeft, voldoet het niet meer aan de regels van beursbedrijf Euronext. 

Mocht Geojunxion de komende periode geen oob-accountant vinden, dan wordt de beursnotering van het bedrijf per 6 november geschrapt.

"De van Euronext ontvangen brief geldt als een geval van verzuim onder de converteerbare leningovereenkomst. Als gevolg daarvan is de lening onmiddellijk opeisbaar geworden voor de kredietverstrekkers", meldde GeoJunxion donderdagavond. 

Het bedrijf ontving echter een opschortingsbrief van de kredietverstrekkers. 

"Deze opschorting geldt voor een beperkte periode, waarin wij onderhandelen over een alternatieve oplossing."

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.