Beursblik: Besi handhaaft doelstellingen

Door ABM Financial News op 6 juni 2023 21:39 | Views: 7.613

Beursblik: Besi handhaaft doelstellingen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) BE Semiconductor Industries heeft dinsdag tijdens een beleggersdag zijn doelstellingen herhaald. Dit zei analist Michael Roeg van Degroof Petercam tegen ABM Financial News.

Dit betekent onder meer dat Besi een brutomarge nastreeft van 58 tot 62 procent, hoewel deze marge afgelopen kwartaal al net boven de 64 procent uitkwam. Dit was ook aanleiding voor ING om vandaag rekening te houden met een verhoging van deze doelstelling.

Verder gaf Besi meer duidelijkheid over de omzetdoelstelling van 1 miljard euro

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

5 Posts
Ad’s
0
Doemebest
0
Zou misschien wel handig zijn als Beursblik dan ook even meer duidelijkheid geeft over de duidelijkheid die Besi gaf over de omzetdoelstelling van 1 miljard.
b.west.invest
0
Dan word het dus minder in de rest van het jaar , eerste kwartaal 64 % daarna minder , bandbreedte word getest .
Die miljard kan er alleen komen als de markt aantrekt , zolang dat niet het geval is , komt die er ook niet , en die markt staat onder druk , minder auto's , minder telefoons , minder pc , minder labtops , minder witgoed , minder bouw .

Tja .... dus allemaal chips voor de apple virtual bril of voor AI ....

Ik denk een resset , de komende jaren omzet terug tot onder de 500 miljoen . Dat bij een beurswaarde van meer dan 8 miljard .
Dan staan ze dus 16 x de omzet genoteed , daar zou ik dan nooit op inzetten .
Das_Logisch
0
Ik zie het ook somber in. De hele omzetverwachting is allang verwerkt in de koers. Corrigeren naar € 75.. 85,- geeft een beter instapmoment.
Barteljaap
0
Besi is op dit moment priced for perfection. Zelf denk ik dat beleggers meer verwachten dan het handhaven van de outlook en het aandeel zal daarop dan ook wat dalen. Besi doet mij nu veel denken aan ASML van 2016/17. Altijd te duur geprijsd maar uiteindelijk loopt die dat er uit
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.